شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود بر شما

با این وضعیت که شاخص داره من بعید میدونم به این زودی برگرده،ممکنه زمان اصلاح بیشتر از زمان های مدنظر شما باشه.
    پیش رو هم من انگیزه قویی برای صعود شاخص نمیبینم اگر بخواهیم انگیزه خرید برای تعدیل های سود گزارشات شش ماهه شرکت ها باشه ،گزارشات شش ماهه هم اواخر مهر و اوایل آبان ماه میاد،حالا دو سه هفته قبل از اون تحرکاتی صورت بگیره بازهم اواسط مهر ماه میشه.غیر از اینا من عدد پایان اصلاح شاخص رو پایین تر از 78 هزار تا میبینم ،اونقدر پایین که بعید میدونم به این زودی تموم بشه.
    نمیدونم، من که زیاد خوشبین نیستم به این زودی حرکت قویی دیده بشه ،البته نوسانات مثبت رو نمیگم.
    شایدهم من زیادی بدبینم به بازار.بهرحال ترجیح میدم بخش بیشتر سرمایه رو نقد بمونم تا در این مقطع سهام داشته باشم."همیشه میشه سهم خرید ولی همیشه نمیشه نقد موند"
    به احتمال بالا گزارشات برخی گروه ها در سه ماهه خوب خواهند بود .
    و این ها محرک خوبی هستند مخصوصا برای سه گروه سنگین : خودرو ، سیمان ، و فلزات.
    البته برای خودرو نیازی به خبر های بنیادی خوب نیست اصلاح گروه کافی است ، که گروه خودرو در آخر اصلاح هست.
    ایرانی ها عشق خودرو هستند چه خود خودرو باشه ، چه سهامش ، این یکی از اصول روانشناسی بازار سهام ایران است
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• مبتدی2
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 973

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      به احتمال بالا گزارشات برخی گروه ها در سه ماهه خوب خواهند بود .
      و این ها محرک خوبی هستند مخصوصا برای سه گروه سنگین : خودرو ، سیمان ، و فلزات.
      البته برای خودرو نیازی به خبر های بنیادی خوب نیست اصلاح گروه کافی است ، که گروه خودرو در آخر اصلاح هست.
      ایرانی ها عشق خودرو هستند چه خود خودرو باشه ، چه سهامش ، این یکی از اصول روانشناسی بازار سهام ایران است
      استاد عزیز همین سال 92 بود من می گفتم خاذین
      با توپ و تانک منو می کوبیدن ---اگر می گفتم خودرو که وامصیبتا پس عشق تدریجی ایجاد شده
      الان از سال قبل می گم ثقزوی کلی فحش شنیدم
      چند سال دیگه همه فقط دارند از وساخت و ....می گند

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

مبتدی خان
        هر کس فحشت داده است به من مرعفی بنما تا خودت مغزش را از دماغش بیرون بکشم.اما قبول بنما که همه را با ثقزوی ثقزوی داغان نموده ای. هرجا میرسی میگویی ثقزوی. میگویم سلام. میگویم ثقزوی. مینویسم خوب می باشی. میگویی ثقزوی می باشم. در پستان ثقزوی تا اطلاع ثانوی شیری نیست. هرکه به پستانش مک زده است سق درد گرفته و چیزی ننوشیده. شاید یک چند سالی سختی بکشی.مسکن فعلا خاکش بر سرش می باشد
        با تشکر
        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
          مبتدی خان
          هر کس فحشت داده است به من مرعفی بنما تا خودت مغزش را از دماغش بیرون بکشم.اما قبول بنما که همه را با ثقزوی ثقزوی داغان نموده ای. هرجا میرسی میگویی ثقزوی. میگویم سلام. میگویم ثقزوی. مینویسم خوب می باشی. میگویی ثقزوی می باشم. در پستان ثقزوی تا اطلاع ثانوی شیری نیست. هرکه به پستانش مک زده است سق درد گرفته و چیزی ننوشیده. شاید یک چند سالی سختی بکشی.مسکن فعلا خاکش بر سرش می باشد
          با تشکر
          امام قلی خان
          ثقزوی سهم خوبی است ، الان قیمتش 377 تومان است . بعید می دانم افت زیادی بکند.
          من احتمال بالا می دهم از همین حدود قیمتی تا 3 ماه دیگر یک سود خوب بدهد .
          پس کسی که ثقزوی دارد به هیچ وجه فروشنده نباشد حتی اگر مقدار کم دیگری افت کند.
          برای خرید هم آن را کم ریسک می دانم. البته گاهی وقت ها هم برای خرید مناسب نبوده ، ولی دید دوستمان جناب مبتدی بلند مدتی است. که باز بهتر از خرید و فروش برخی دوستان است.
          امام جان همین نوشته را رصد کن ، و ببین که امکان تحقق آن چقدر است. درود.
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
            استاد عزیز همین سال 92 بود من می گفتم خاذین
            با توپ و تانک منو می کوبیدن ---اگر می گفتم خودرو که وامصیبتا پس عشق تدریجی ایجاد شده
            الان از سال قبل می گم ثقزوی کلی فحش شنیدم
            چند سال دیگه همه فقط دارند از وساخت و ....می گند
            با درود ،
            حرف تان درست است ، گروه ساختمان هم پتانسیل رشد خوبی دارد. و زودتر از اندک رونق ساختمان ( منظور تورم ساختمان نیست ) که امکان گردش پولی فراهم شود ، و سود عملیاتی در ان ایجاد شود ، عقب ماندگی خود را جبزان خواهد کرد. البته 1.5 سال قبل روند گروه ساختمان را نزولی می دانستم که کاملا درست بود. الان شرایط فرق کرده است.
            سهم ثقزوی شما از گزینه های دارای پتانسیل بیشتر است. درود

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10170

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              شاخص به احتمال زیاد در روزها و هفته های آتی به ضلع پایینی مثلث (78200 واحد) خواهد رسید، ولی من ترسم اینکه زیر اون حمایت هم بریم(البته با نوسانات خیلی زیاد).
              بهرحال شاخص در 78200 واحد از چند ناحیه حمایت میشه ولی بشکنه هم ،من تعجب نمیکنم.

فکر میکنم منفی هیجانی امروز ،با اندک مثبت هفته آینده شاید کمی بهبود پیدا کنه ولی باز هم بنظرمن اصلاح و نزول میتونه از سر گرفته بشه،بهرحال مقدار مثبت هفته آینده،میتونه قدرت خریدارها رو نشان بده.

اگر در بیست روز آینده شاخص کل به 78 هزار واحد برسه مفهومش اینه که روند صعودی تضعیف شده و اصلاح میتونه ادامه داشته باشه اون وقت ممکنه سلامی به زیر 76 هزار تا هم داشته باشیم.
              حالا ببینیم در بیست روز اون مقدار افت میکنه یا نه؟ اگر افت کرد اون وقت ،رقمی که شاخص میتونه اصلاح بشه رو خواهم گفت.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

وقتی بخواهد یک روند شکل بگیره در بازار بورس چه منفی و چه مثبت هیچ کسی نمی تواند جلو روند را بگیرد حتی اگر آن شخص میلیارد ها تومان پول خروج مقابل با روند منفی کند ریزش منفی ادامه پیدا میکند !!!
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

رشد و ریزش بازار دست خود سازمانه
                  درست وقتی کسی انتظار رشد شاخص را نداره پول میریزن تو بازار شاخص میاد بالا موقع خالی کردن هم بی خبر میان
                  سال 93 یادتون میاد همش6 ماه یکبار ظریف با اشتون ملاقات میکرد یهویی شاخص رشد و دو روز بعد دولتی ها خالی میکردن!

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

برای بازار مسکن مالیات تصویب شده 15 الی 25 درصد که همین مالیات رکود مسکن را زیاد تر میکنه حالا عده ای ممکنه بیاید و بیان کنند که این مالیات را سارنده مسکن از خریدار میگیره که

چنین گفته ای صحیح نیست فقط می ماند نرخ سود بانکی و سود تسهیلات بانکی که اگر آن هم کاهش پیدا کند که چنین حرکتی انجام خواهد گرفت از روی اجبار به دلیل عدم ورشکستی

کامل چون بانکها منابع دیگری برای تامین سود بانکی بالا ندارد چون مسکن در رکود کامل صنایع های تولید در مرز ورشکستگی پولها میتواند به بازار بورس بیاید البته در حد 50 درصد هم

کفایت میکنه باازار بورس یک رشدی در پیش داره حالا چه زمانی آن خبر خوب بیاید که باعث رشد شود باید کمی صبر کرد
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

در نظر بگیرید تسویه اعتباری و افزایش عرضه شروع میشه
                      فردا اگر شاخص و بازار مثبت بشن فرصت فروش و خرید در هفته های آینده

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

شاخص کل در انتظار است
                        انتظار پایان رشد گروه قندی و تایید ان .
                        و سپس شروع رشد برخی گروه ها که خودرو ، سیمان ، ساختمان و فلزات اجزای اصلی آن هستند.
                        فکر کنم اولین گام برای شروع رشد شاخص برداشته شد.
                        گروه قند مقداری شاخص را بالا آورد. به نظر رشد گروه قند پایان یافته ، و بعد از این اصلاحی شده است.
                        گروه های دیگر مخصوصا انهایی که ذکر کردم باید آخرین اصلاح ها را انجام دهند و بعد مستعد رشد هستند . خبرهای امروز هم در واقع اصلاح را تسریع کرد تا زودتر رشد شاخص رفم بخورد .

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post723256

هم شاخص کل و هم شاخص قیمت هم وزن دارن به آخرای اصلاح میرسند ، و همان حدود یک ماهه ( شاید 1.5 ماه ) که قبلا گفتم کافی است که شاخص به مدار رشد بر گردد.
                        http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post724272

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7515

L-)
                          هنوز امیدواری به برگشت شاخص در حمایت حدود 78500 هست ، کافی است یکی از گروه های مستعد رشد ، از وضعیت نزولی به سمت رشد تغییر مسیر دهد.
                          به هر حال این بدی بازار می تواند احتمالا نشانه برگشت بازار هم باشد.
                          شاخص دقیق از حدود 78500 برگشت کرد. ( طبق پیش بینی یک ماه زمان برد ) . همان گروه هایی که عرض کردم موجب برگشت شاخص شدند.
                          امید وارم رشد شاخص ادامه دار باشد.

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

وضعیت شاخص بورس تهران و شاخص داوجونز در 44 ماه اخیر !

حالا ببیند نفت گران برای کی سم بوده ! نفت ارزان برای کی سم بوده !

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

خط حمایت بلند مدت شاخص، تا وقتی بالای این خط باشه رشد داره، این خط حمایت شکسته بشه خطرناک میشه

مقاومت مهم هم سقف 4 سال قبل روی 90 هزار واحده

[/URL][/IMG]

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

شاخص دقیق از حدود 78500 برگشت کرد. ( طبق پیش بینی یک ماه زمان برد ) . همان گروه هایی که عرض کردم موجب برگشت شاخص شدند.
                                امید وارم رشد شاخص ادامه دار باشد.
                                همه تحلیل های من در شاخص هم درست بود فقط رشد شاخص یه کم زمان بر شد که با توجه به اتفاقات از جمله مسئله برجام طبیعی بود وقت کنم شاخص را بررسی خواهم کرد.

نظر

در حال کار...
                                X