NEo-Wave
Collapse
X
-
پاسخ : NEo-Wave
در مورد شاخص کل هنوز زوند تمام نشده هم از نظر قیمتی و هم زمانی
اصلاح ها موقت هستند
این از این
اینکه شاخص اصلاحی باشه و درجا بزنه خیلی خوبه برای سهم های دیگر حرکت کنند
میشه با جابجایی سهم های رشد کرده با سهام جا مونده استراتژی چید
من اصلا خبر برام مهم نیست
ولی یک شایعه
در مورد برجام خبری هست مبنی بر حل مسائل پادمانی...شنیده
و اینکه بایدن امروز گفته برجام مرده؟!...شک کنید
بازی دلار هم فعلا بنظرم تمومه ..قبلا نمودار زده بودم ...الان دیتایی نیست متاسفانه
در کل اینجا تموم نمیشیم قطعا
شبتون خوش
نظر
-
در اصل توسط hasan666 پست شده است View Postدر مورد شاخص کل هنوز زوند تمام نشده هم از نظر قیمتی و هم زمانی
اصلاح ها موقت هستند
این از این
اینکه شاخص اصلاحی باشه و درجا بزنه خیلی خوبه برای سهم های دیگر حرکت کنند
میشه با جابجایی سهم های رشد کرده با سهام جا مونده استراتژی چید
من اصلا خبر برام مهم نیست
ولی یک شایعه
در مورد برجام خبری هست مبنی بر حل مسائل پادمانی...شنیده
و اینکه بایدن امروز گفته برجام مرده؟!...شک کنید
بازی دلار هم فعلا بنظرم تمومه ..قبلا نمودار زده بودم ...الان دیتایی نیست متاسفانه
در کل اینجا تموم نمیشیم قطعا
شبتون خوشمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط shdoosti پست شده است View Postفولای و شلعاب رو میشه بررسی بفرمایید لطفا؟
ممنون از شما
هر دو کوچیک هستند و هر دو افزایش سرمایه دارند به خصوص شلعاب که افزایش سرمایه اش حدود 700 درصد هست (به شرط موافقت سازمان بورس) و قیمت سهم حدود 80 تومن خواهد شد.
فولای ناحیه عرضه هست اینجاها----رد کنه 1108-بعدی 1360
شلعاب 520-480 ناحیه حمایتی ....هدف 790-890
موفق باشید
نظر
-
پاسخ : نقطه ورود
در اصل توسط hasan666 پست شده است View Postحکشتی هم خیلی خوب معامله شده این مدت...حتما روندش رو دنبال کنید و منفی های سهم قابل بررسی هست
اگر سناریوی ذیل درست باشد و یک مثلث رانینگ باشه ...موج بعدی هم گین خوبی خواهد داد
مثلث خنثی رانینگ
طبق سناریو در حال سپری موج e....میتونه از همین جا هم بره به شرط حفظ 2270... قوانین قیمتی و زمانی پاس شده
پایین تر نقطه 2025
مجدد ورود خواهم زد از فردا ...صرفا نظرات شخصی می باشد و معیار خرید و فروش دوستان قرار نگیرد
نظر
-
پاسخ : نقطه ورود
در اصل توسط hasan666 پست شده است View Postآپدیت حکشتی
مثلث خنثی رانینگ
طبق سناریو در حال سپری موج e....میتونه از همین جا هم بره به شرط حفظ 2270... قوانین قیمتی و زمانی پاس شده
پایین تر نقطه 2025
مجدد ورود خواهم زد از فردا ...صرفا نظرات شخصی می باشد و معیار خرید و فروش دوستان قرار نگیرد
2800 هدف ام هست فعلا
نظر
-
سلام جناب حسن باتشكر مجدد از شما بابت تحليل شگويا و سهام درخواستي دوستان بي زحمت امكان داره شبصير رو تحليل بزنيد ممنون از بزرگواريتان
نظر
-
در اصل توسط hasan666 پست شده است View Postخگستر باید بره
نخریدم
یه قطعه خریدم صبح
واقعا خگستر تن لش شده ! نمی دونم هر جور حساب می کنیم این باید الان می پرید ! الان یک هفته اخیر خیلی از سهام گروه خودرویی راحت 20 درصد و بیشتر رشد کردند حالا این سهم روزی 1 درصد و نیم درصد ! امیدوارم ما را از رشد بازار عقب نیاندازد .
نظر
-
در اصل توسط رادین1 پست شده است View Postدرود بر شما
واقعا خگستر تن لش شده ! نمی دونم هر جور حساب می کنیم این باید الان می پرید ! الان یک هفته اخیر خیلی از سهام گروه خودرویی راحت 20 درصد و بیشتر رشد کردند حالا این سهم روزی 1 درصد و نیم درصد ! امیدوارم ما را از رشد بازار عقب نیاندازد .
میره
نظر
نظر