در اصل توسط تریدر4 پست شده است
View Post
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postمن همه نظرات دوستان را از صبح تا حالا مطالعه کردم و گزارش وپترو را هم همینطور.
این گزارش پیشبینی سال 92 را اعلام کرده و در خصوص عملکرد 91 خود هیچ تعدیلی نداده، اگر دقت کنیم به صفحه دوم گزارش اولین پیش بینی 91 بوده مبلغ 20 ریال ، دومین 130 ریال که منعکس نشده ،و در بقیه گزارشها 150 ریال که این افزایش ناشی از فروش بوده و کاملا طبیعی است و در سال جدید اولین پیش بینی 63 ریال است که نسبت به سال قبل 3 برابر شده است و سود تلفیقی هم 70 ریال است. و امسال هم مواردی برای فروش دارد که بتواند تا بالاتر از 150 ریال سود شناسایی کند و در گزارشات دوره ای حتما تغییرات خوبی خواهد داشت. بنابراین جای نگرانی نیست و نباید پالس های منفی به سهم داده شود که منجر به پایین باز شدن قیمت سهم شود. بنظر من فردا این قابلیت در سهم وجود دارد که بالای 1200 ریال باز و صف خرید شود مگر اینکه بازیگران بزرگ بخواهند قیمت را پایین بکشند برای خالی کردن حقیقی های بی خبر از کید و مکر خودشان .
ظاهرا" داره بالای 1200 ریال باز میشه:))
آخه برادر من یه چیزی بگو بگنجهThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
بازگشايي نماد معاملاتي وپترو
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري صنايع پتروشيمي با توجه به اعلام پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1392/02/31،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار
رقابت دیدنیهگاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/04/17, 22:54.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
امروز در وپترو شاهد عرضه های سنگین و همچنین در سوی مقابل حمایت گسترده و قوی از سهم بودیم.
معنیش با توجه به گزارش ظاهرا منفی چیست؟!
واضح است...فروشندگان حقیقی هایی که ظاهر مساله را میبینند و خروج از سهم را انتخاب کردند. و خریداران آنان که حقیقت مثبت گزارش را مد نظر قرار دادند.
حمایت کنندگان به صورت زیبایی سهم را پله پله بالا برده و سفت کاری می کردند. :)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
وپترو به نظر در قالب یک 5 موجی از 666 ریال حرکتش را شروع کرد و تا 1115 ریال هم رفت و موج 3 صعودی خودش را ساخت از طرفی چون در این حرکت موج 1 آن از 3 بزرگتر بود در ننیجه موج 5 اش کوچک شد . الان هم در انتهای موج 4 است و اصلا گسترش موجی نداشت و لزومی هم به گسترش شماردن نداشت .
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postوقتی صف فروش به دقیقه هم نمیکشه و جمع میشه.
وقتی وساخت و پلوله صف خریدند! معنیش چیه !؟
در این بازار وپترو بهترین سهم برای نوسان گیری است. البته اگر نوسان گیرها متحد شوند و صبر کنند صف فروش نمی شه .ولی بهر حال باید تابع جو بازار بود. امروز در منفی اضافه کردم . دو روز قبل در مثبت فروختم. الان هم بالای 300000تا دارم . هر روزی منفی بشه اضافه می کنم.
نظر
-
در اصل توسط trad پست شده است View Postسلام حبیب جان
یعنی کفش همین جاست یا پائین تر میره؟
نظر
-
آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/04/25, 19:07.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
نظر