سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meisam_em
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 2124

پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    نماد را نمی دانم کی باز می شود .
    تو مجمع هم منظورتان را نفهمیدم.

در مورد افزایش سرمایه صحبت شد ولی پررنگ نه . گویا نمی خواستند اظهار نظر محکمی بکنند .

من بیشتر با سهامدار عمده بودم تا مدیرعامل ( الحق و والانصاف هم مدیرعامل بازیچه دست سهامدار عمده است و هر جور که این بزند آن باید برقصد ).

ازش هم من و هم دو سه نفر دیگر در مورد افزایش سرمایه و فروش وساپا و فروش خساپا و فروش سهم به خارجی ها سوال شد ولی همه را نصفه نیمه جواب داد . و حرف کلی اش این بود که می خواهیم این کار را بکنیم ولی جزئیات و زمان نمی داد.

شرمنده با عجله نوشتم
    منظورم افزایش سرمایه از انباشته یا.....؟
    ممنون
    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
      شرمنده با عجله نوشتم
      منظورم افزایش سرمایه از انباشته یا.....؟
      ممنون
      انباشته که فعلا ماند و به احتمال قوی برای افزایش سرمایه ازش استفاده خواهند کرد.

یک نکته ی خوب دیگر قبل از اینکه بروم بگویم و آن اینکه از لفظ صحبت ها و شنیده ها ، به احتمال زیاد ، مقدار زیادی از پروژه های ساختمانی یا فروخته شده یا در شرف فروش است .

یک سری شفاف سازی ها و پول ها هم طی چند ماه وارد شرکت می شود .
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• سرمايه
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 38

با سلام خدمت تمامي دوستان، چكيده اي از اخبار مجمع كه شخصا حضور داشتم:
        1- كسب رتبه ي 15 در كيفيت افشاء و اطلاع رساني
        2- پروژه مسكوني الهيه در مرحله نازك كاري هست و طبق گفته هيات مديره 18 ماه ديگر قابليت بهره برداري دارد
        3- طبق گفته هيات مديره NAV شركت مبلغ 1904 ريال ميباشد
        4- عدم انتقال يك بلوك از گروه بهمن به وساپا (بلوك ذكر شده 300 ميليون سهم از سهام شركت سايپا ميباشد ) كه جالبه اين داستان از سال 89 بلاتكليفه و بر سر قيمت درگير هستن
        5- اعتراض شديد سهامداران به عرضه بيمه ايران در اين سهم، كه طبق معمول هيات مديره به همراه تاييد گرفتن از نماينده بورس گفتن ما نميتونيم به سهامدار عمده بگيم نفروش. حالا من نميدونم اين حقوقي ها از لحاظ قوانين تجارت و شركت ها آيا اجازه چنين عرضه هايي دارن يا نه؟ كاربراني كه در زمينه حقوق تخصص دارن با استناد به ماده قانوني اگر ياري كنن ممنون ميشم. چون اگه واقعا بين سهامدار عمده و جزء، در نوع عرضه تفاوتي نباشه فاتحه بورسو بايد خوند
        * در آخر وظيفه خودم ميدونم از تمامي عزيزاني كه در مجمع با صداي بلند خودشون شفاف سازي كردن و به نمايندگي از سهامداران جزء خواستار حقوق اونها شدن تشكر كنم و از شما دوستان ميخوام كه براي سلامتيشون دعا كنيد چون استرسي كه تحمل كردن تا حرف حق رو بزنن و سكوت اختيار نكنن واقعا سنگين بود و بدتر از اون توسط رييس مجمع تهديد به اخراج از مجمع هم شدن.
        [COLOR=#ff0000]واقعيت[/COLOR] را آنگونه كه [COLOR=#ff0000]هست[/COLOR] بپذيريم، [COLOR=#ff0000]نه[/COLOR] آنگونه كه [COLOR=#ff0000]ميخواهيم[/COLOR].

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

اینکه شرکتی سود پایین و کمی رو تقسیم کنه بسیار عالی است

در بازار هایی مثل بورس آمریکا هم همین طور و پول ها برای توسعه شرکت خرج میشن

امیدوارم سهامداران محترم و بلند مدت وساپا در آینده سود های بسیار عالی ببرند که سرمایه گذاری یعنی همین...

نظر

• samanmba
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 450

یک چیزی الان به نظرم رسید.

اگر سایپا پول لازم بود ، چرا 150تومان توزیع نکرد؟ ( که مطمئنا می توانست ) چرا 10 تومان توزیع کرد؟ چرا رس سهم را نکشید؟

یعنی سایپا به این پول نیاز ندارد؟؟؟؟؟؟ یا اینکه دلش به حال سهمی که می خواهد بفروشد سوخته؟ یا اینکه ...
            دوست خوبم اینا همش بازیه نه سایپا وساپا رو میفروشه و نه ایرانخودور پارسیان رو اینا گاوهای شیرده این شرکتهای پر ضرر هستن

نظر

• ائلشن
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 993

سلام دوستان
              مجمع بودم و ان شاء الله در اولین فرصت همه ی اطلاعات را که می توانم در اختیارتان قرار می دهم
              با سلام

در مجمع در رابطه با کاهش خالص سایر درآمدهای (هزینه ها) عملیاتی در پیش بینی اخیر نسبت به گزارش حسابرسی شده بحثی شد؟

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام مجدد

خوب برویم سر گزارش حسابرس و بازرس قانونی.

اول بگویم که من حسابداری نخواندم و زیاد سر در نمی آورم.

نکته : گزارش حاضر را آروین ارقام پارس نوشته و اگر اشتباه نکنم در انتهای جلسه موسسه حسابرسی تغییر داده شد.

بند چهار-یک ) گفته چرا طبق استاندارد حسابرسی یعنی بروش ارزش افزوده شرکتهای تابعه را در صورت های مالی نیاوردید؟

جواب دادند که آنها خودشان صورت های مالی شان را ارائه نداده اند. یعنی چند شرکت : کارکنان+پیشگامان+بازرگانی +امیدکو ( اگر اشتباه نکنم ) + تجارت الکترونیک

گفتند که به احتمال قوی در هفته های اخیر آماده می شود و رئیس جلسه ( سهامدار عمده ، خساپا ، دکتر بادکوبه ) گفت که تکلیف می کنم که حتما در صورت های ماهه بیاید .

----------------------

خوب این متن خبر بنده بود ولی تحلیل خیلی دارد.

سوال: چرا گفت در گزارش های شش ماهه.
                چرا صورت های مالی آنها را نیاوردند ( واقعا نمی توانستند؟ ) ( این سوال یک نفر دیگر هم بود که پرسید و جواب درست حسابی بهش ندادند و باز پرسید که مگر آنجا هلدینگ نیستید؟ پس چرا نتوانستید که جواب درست حسابی ندادند )
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بند چهار - دو )

گفته شرکت سرمایه گذاری ای کرده در شرکت های وابسته ولی چون هیچ گزارشی ازشان بیرون نیامده ، حسابرس اصلا نتوانسته کاهش/افزایش سرمایه را در آنجا محاسبه کند .

جواب دادند:

قصور از آن شرکت هاست و الان جریان نقد خیلی بد هست ولی از اول سال که وضع خودرویی ها عالی شده بهتر می شود .

( من واقعا ماندم این جواب بود؟ )
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بند 5 )

می گوید سال 89 شما 300 میلیون سهم خبهمن خریدید ، وضعیتش الان چطور است؟

جواب دادند:

که سهم کامل خرید نشد ، آن موقع سهمی 486 تومان خریدیم ولی چون پول را نتوانستیم به آنها منتقل کنیم ، وضعیت روی هوا مانده و داریم الان چانه زنی می کنیم که با قیمت جدید سهم را منتقل کنند .

تکلیف این موضوع در چند ماه آینده معلوم می شود .

هر چند که سهام خریداری نشده ولی سود سهام هر سال دارد به حساب شرکت واریز می شود!!!!!!!!!!!!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

اما بحث شیرین مانده طلب از شرکت های گروه
                      اول این را بگویم که دوستانی که در این زمینه در تالار های بورسی صحبت می کنند کامل صحبت را نشنیدند ( فکر می کنم ) و نکات مثبتی داشت که بیان نکردند.
                      بند 8)
                      شرکت 860 میلیارد تومن طلب دارد.پارسال هم 915 میلیارد طلب داشته . وضیعت الان چطور است؟
                      جواب:
                      در حال وصول است.
                      باقی مانده طلب در سال 93 وصول می شود. ( قولش داده شد البته )
                      اما نکات مهم : ورنا و رادین تسویه شده!!!
                      250 میلیارد تومان در سال 93 تسویه صورت گرفته!!!
                      --------------------
                      پی نوشت:
                      فکر کنم آن فروش های ورنا در سهام ایران خودرو بی ربط با این بدهی نباشد.
                      250 میلیارد تومان ، سهمی 41 تومان می افتد!!!
                      اگر قولشان درست باشد ، باقی اش هم (یعنی سهمی 100 تومان دیگر) در امسال برای شرکت دارد.
                      البته مدیرعامل یا مدیر مالی ( خوب یادم نیست) می گفت که این مبلغ را نمی توانیم تقسیم کنیم چون همه اش نقد نبوده ( اگر درست خاطرم باشد گفت که نصف مبلغی که از ورنا گرفته شده به صورت سند بوده ) که این مورد خیلی در شرکت تاثیر دارد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

اما بحث پروژه الاهیه

در فیلم که گفته شد نازک کاری است و اکثر دوستان هم بهش اشاره کردند.

در صحبت هایی که انجام شد اشاره ای به فروش شد که گویا دوستان ( چون سریع گفته شد و ازش رد شدند ) متوجه نشدند .

چیزی که به خاطر دارم ، گفته شد در فیلم که تا چند ماه آینده به فروش می رسد و فیلم مال چند ماه پیش بود و نیز در مجمع یکی دو بار اشاره شد که تا یکماه آینده به فروش می رسد

بند 9 ) می گوید که پروژه ی الاهیه به مبلغ 80 میلیارد تومان بابت بدهی از ورنا گرفته شده . ( و نگفته که آیا این جزو همان اسنادی بوده که در بند پیش گفته شد یا نه؟!!!!!!!!!!!!!! ) و این انگار 85 درصد قیمت مورد توافق است

جواب:

گفتند تا یکی دو ماه دیگر وضعیتش مشخص می شود.
                        رئیس مجمع تکلیف کرد تا یک ماه دیگر وضعیت مشخص بشود .

بند 10 را هم چون چیز خاصی ندارد همینجا می آورم ----> جوابی که دادند این بود که وضعیت پرتفوی شرکت و وابستگی آن به یک صنعت و همینطور ترکیب درآمد شرکت در سال 93 بهتر می شود و از وابستگی به خودرویی در می آید .
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

راستی ، در بند 5 گفته شده بود که وساپا 300میلیون خبهمن را از خساپا گرفته/خریده .
                          این مورد در جوابیه ی شرکت به بند 12-ب گزارش حسابرس مشخص شد و گفته شد که تا 2 ماه آینده سهام شرکت آزاد می شود ( البته درست یادم نیست و اینجا ننوشته ام که این حرف هیئت مدیره بود یا تکلیف رئیس جلسه ؟!؟! )

در بند 15 هم یک توضیح کوتاه دادند که بحث مبارزه با پولشویی تا انتهای 93 مشخص می شود .
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سایر خبر ها هم چیز خاصی نیست فقط اینکه :

عمده خرید های پارسال اینها بوده اند :
                            الهیه ، پیشگامان ، تجارت الکترونیک ، لوتوس
                            که همان طور که گفتم فروش الاهیه تا یکماه آینده انجام خواهد گرفت .

----------------

فعالیت های آتی شرکت به این سمت و سو خواهد بود ( فکر کنم در گزارش هیئت مدیره نیز منعکس شده بود ) :
                            • تلاش در جهت منافع سایپا!!!!
                            • استفاده از روش های نوین تامین مالی!!!؟!؟!!(خودم نمی دانم یعنی چه ؟ )
                            • بازنگری در وضعیت شرکت های تابعه
                            • سرمایه گذاری در خودرویی ها ( این هم که با آن متنوع کردن سبد مغایر است ؟!؟! )

--------------

همان طور که گفتم مدیر عامل گفت که سود حقیقی ها را زودتر از موعد پرداخت می کنیم

--------------

و مهمترین خبر هم که چند بار اشاره کردم حمایت خساپا به عنوان حقوقی شرکت بود . دوستان یکسری عدد حمایت 200 تومان هم مطرح می کردند که فکر نکنم معقول باشد.

--------------

بچه ها توجه کنید که این حرف هایی که آنجا زده شد یکسری را باید دور ریخت و یکسری را باید چسبید .

باید ببینیم که قصد حمایتشان چطور است ، قصد فروششان چطور است ، قصد برملا کردن آن فروش های انجام شده و آوردن آن را در صورت های مالی دارند یا نه ، قصد آوردن آن صورت های مالی و انباشته هایشان را در سود و افزایش سرمایه دارند یا نه
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در صحبت هایی که با رئیس مجمع ( حقوقی سهم ) داشتم ، می گفت :
                              • سهم سود با کیفیتی نداشته! ( که نمی دانم این حرفش از روی قصد و غرض بود یا از روی صدق و صفا )
                              • می گفت وضع خودرویی ها مطمئنا عالی خواهد شد
                              • می گفت موضوع تولید زیاد خودرو و خساپا حقیقت دارد
                              • می گفت امسال سال خودرویی هاست
                              • می گفت توافق بشود کل بازار بالا می کشد ولی گروه خودرویی عالی می شود ...
                              • طوری صحبت می کرد که گویا می داند توافق صورت گرفته ، تمام شده
                              • می گفت بحث حمایت جدی است و دوستانی ازش پرسیدند که اگر مقاومت حال حاضر شکسته شود ، قیمت سهم به سمت 100 تومان حرکت می کند که ایشان گفتند ما خودمان این را می دانیم و کف سهم را می بندیم و اطمینان داد که سهم از این پایین تر نیاید
                              • پرسیدم ازش چقدر می توانم روی حرفت در مورد اینکه حمایت می کنیم حساب کنم ، گفت دیدید که جلوی مدیر عامل قول حمایت دادم ( حالا من نمی دانم جلوی مدیر عامل یعنی چه؟ شاید منظورش این بود که در جمع و جلوی دوربین قول حمایت دادم )

-----------------------------------

با صحبت هایی که شد و مجمعی که داشتیم ، خیلی از دوستان نسبت به آینده ی سهم بدبین شدند و در سایت تالار بورس هم دیدم که خیلی ها از سهم انتقاد می کنند ولی آنطور که من مجمع را دیدم خیلی خوب بود .

مطمئنا دارایی های سهم فوق العاده عالی است و پتانسیل هایی که دارد ، هر لحظه می تواند این سهم را مثل تیری که از چله ی کمان رها می شود به پرواز در آورد ولی به هیچ وجه ( از حرف هایی که در مجمع گفته شد ) معلوم نیست که این پتانسیل ها کی قرار است آزاد شود .
                              شاید چند سال طول بکشد ، شاید ماه ، شاید هم ماه آینده !
                              پتانسیل ها :
                              سود انباشته که باز هم انباشته تر شد
                              بحث افزایش سرمایه
                              بحث فروش ساختمان ها
                              بحث شفاف سازی سرمایه گذاری ها
                              بحث وصول باقی مطالبات
                              فروش سهام خساپا
                              فروش سهام وساپا توسط خساپا

اینها مباحثی است خارج از اینکه ممکن است وضع کل بازار خوب شود یا اینکه ممکن است توافق هسته ای شود و یا اینکه ممکن است گروه خودرویی وضعشان خوب شود و ...

پتانسیل برای رشد زیاد دارد ولی چیزی که برای من مهم هست این است که سهم فعلا به نظر می رسد پایین چندانی نداشته باشد و همه اش پتانسیل باشد و برای همین ممکن است باز هم در سهم خرید کنم و افزایش درصد بدهم در سبدم.

------------------------------
                              پی نوشت :
                              من قیمت خریدم ( میانگین ) 165 تومان است ، و همه اش 200 هزارتا دارم ، ولی بودند دوستانی که چند میلیون ، چند میلیون در 200 تومان وارد شده بودند!
                              خیلی از این دوستان هم در مجمع شروع کردند به انتقاد و احیانا توهین به هیئت مدیره ی شرکت که فکر کنم اگر این رسانه ای شود ، حقوقی حالا حالا ها مجبور باشد از سهم حمایت کند .
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• salarnight
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 66

دوست عزیزازتوضیحات شمادررابطه با وساپامتشکرم منم درمجمع بودم خداکنه اینده سهم باخوشبینی سهام داران خوب باشدمن روزقبل ازبسته شدن حدود500هزارتا اضافه نمودم تا میانگین رو رسوندم به143 تومان به نظرشما اختلافی که بین ناظربورس ونماینده خساپابرسرتقسیم سود10 درصدو25 درصدکه تصویب شدباعث تاخیر دربازشدن نمادازطرف بورس نخواهدشداگرتوضیح بدهیدباعث خوشحالی خواهدشد

نظر

در حال کار...
                                X