کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
...با توجه به اتفاق نظر دودوست و استاد عزیز محسن و راشین بر روی شبریز امروز وارد شبریز شدم...تو این بازار منفی هم روند سهم خیلی جالبه رو کمتر از منفی یک درصد واستاده و منتظر بهانه ای برای صعوده...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
...با توجه به اتفاق نظر دودوست و استاد عزیز محسن و راشین بر روی شبریز امروز وارد شبریز شدم...تو این بازار منفی هم روند سهم خیلی جالبه رو کمتر از منفی یک درصد واستاده و منتظر بهانه ای برای صعوده...
دکتر جان بهانش داره جور میشه
معامله بلوکی با قیمت پایه 309!!!
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
اصلا بازار رو درک نمی کنم
حجم معاملات بسیار پایینه و انگار به زور صف فروش ایجاد می کنند
من فکر میکنم بازار رو خیلی اینجینیرنیگ شده دارند منیجمنت می کنند.( عه وا بگی منو :d)
[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]
در مورد امید حدود 700 بود گفتم نیاز به اصلاح داره اما خب وقتی سهم مثبته پذیرفتن اصلاحش توسط دارندگان سهم کمی سخته و ممکنه ناراحت هم بشوند
کمی بیشتر از 730 رشد کرد و شروع به اصلاح کرد،اما اکنون با توجه به شکسته شدن rsi کوتاه مدت منتظر پول بک هستم برای ادامه اصلاح این پول بک میتونه بعد از منفی خوردن خوردن فردا اتفاق بیفته روی قیمت 675 تومان ،یک نقطه حمایت خوب هم روی 630 داره که به نظرم نقطه خوبی برای رشد دوباره سهم هست نهایتا 600
راشین جان پول بک به چه عددی میرسه حدودا؟
با توجه به اینکه احتمال اصلاح ظاهرا خیلی بالاست خروج موقت به صلاحه؟
راشین خانم عزیز سلام
اگه فرصت دارین تحلیلی راجه به زامیاد هم بفرمایید ممنون میشم
خوب داره مقاومت میکنه اصلاحی در کارهست یا خیر و اهدافش
ارادتمند
سلام دوست عزیز
زامیاد حمایت خیلی خوبی بین 305-310 داره و میتونه از همینجا برگشت خوبی داشته باشه و سودی حدود 20 درصد تا مجمع بده
اگر 305 شکسته بشه که به نظر من بعیده 275-280 نهایت اصلاحش هست
به تلاشگران عرصه جهاد اقتصادی که نهایت تلاش خود را جهت منفی نگه داشتن بازار ،به خصوص در دو نماد صدرا و فاراک کردند خسته نباشید عرض می کنم
احتمالا همین روزها با پول های فروش سکه های 450 هزار تومانی که اصلا حباب نیست! در جمع خریداران سهام به کف رسیده و در کف مانده حاضر خواهند شد
جمیعا صلوات
به تلاشگران عرصه جهاد اقتصادی که نهایت تلاش خود را جهت منفی نگه داشتن بازار ،به خصوص در دو نماد صدرا و فاراک کردند خسته نباشید عرض می کنم
احتمالا همین روزها با پول های فروش سکه های 450 هزار تومانی که اصلا حباب نیست! در جمع خریداران سهام به کف رسیده و در کف مانده حاضر خواهند شد
جمیعا صلوات
الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
[B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.
سلام راشین جان . ممنون از تحلیلهای عالی تون.
به نظرتون رو 620 وپست آلارم ورود داره یا بهتره صبر کنیم ؟ انگار تو همین حوالی گیر کرده . فکر می کردم صعودیه تا 800 ولی دوباره ریزش کرد. شما تحلیلتون چیه ؟
نظر