راشین جونم میشه یه تحیلیل تکنیکالی برای وغدیر ارائه بدین ... سپاسگذارم
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postبه تلاشگران عرصه جهاد اقتصادی که نهایت تلاش خود را جهت منفی نگه داشتن بازار ،به خصوص در دو نماد صدرا و فاراک کردند خسته نباشید عرض می کنم
احتمالا همین روزها با پول های فروش سکه های 450 هزار تومانی که اصلا حباب نیست! در جمع خریداران سهام به کف رسیده و در کف مانده حاضر خواهند شد
جمیعا صلوات
راشين عزيز سلام
من فكر مي كنم شاخص مدت كم ديگه اي هم نوسان مي كنه و منفي باشه ولي زير 26000 نره.
ميگم شاخص خيلي اصلاح نكرده اما نميدونم چرا سهم هاي ما اصلاحش بيشتر از شاخص شده؟! اين شاخص هم جادو شده هاتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
یک موضوع عجیب!
اگر دوستان قیمت آخرین معامله سهم های مختلف را در ساعت 12 به یاد داشته باشید ،الان به سایت سازمان مراجعه کرده و قیمت آخرین معامله را ببینید،قیمت ها کاملا متفات با قیمت آخرین معامله است .
بعنوان مثال قیمت آخرین معامله بکام تا جاییکه یادم است حدود 290 بود و الان 2999 جالبتر اینکه در جدول حجم،قیمت هم اگر نگاه کنید سهم در قیمت 2999 فقط ساعت حدود 9:45 دقیقه معامله شده در مورد سایر سهمها هم همینطور
حالا دو حالت داره
یا قاطی کرده یا دستکاری!
نظر
-
در اصل توسط hiva پست شده است View Postسلام راشین جان . ممنون از تحلیلهای عالی تون.
به نظرتون رو 620 وپست آلارم ورود داره یا بهتره صبر کنیم ؟ انگار تو همین حوالی گیر کرده . فکر می کردم صعودیه تا 800 ولی دوباره ریزش کرد. شما تحلیلتون چیه ؟
نظر
-
با سلام راشین خانم اگر ممکنه ی تحلیل از ولصنم می خواستم به نظرم از سهم های بازار است که رشد نکرده
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمیگن برنامه ظهور به دلیل بروز اختلاف بین سیدخراسانی و شعیب صالح منتفی شده=))آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/04/26, 17:57.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postولغدر به نظرم بین 80-82 باز میشه
وضعیت بنیادی سهم را نمیدانم ولی اگر خیلی وضعیتش اسفناکه بگید تا بدبینانه ترین تارگت را هم بدهم:(
تو سایت تالاربورس دوستان شکایت نامه تنظیم کردن نمیدونم جواب بده یانه
ای کاش جناب نظری هم راجه به بنیادیش نظر میدادن
نظر
-
در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Postبا سلام راشین خانم اگر ممکنه ی تحلیل از ولصنم می خواستم به نظرم از سهم های بازار است که رشد نکرده
به نظر من ولصنم در قیمتهای حدود 202 برای خرید جذاب می شود .خط روند صعودی سهم و فیبوی 38.2% درصد اصلاحی در این قیمت همپوشانی دارند
نظر
نظر