کدوم نامردی صف وایران رو داد ،دو تا سهم سبز دارم اگر گذاشتن سبز بمونهx-(
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
-
راشين جان احتمال داره با اين حجم معاملات امروز و جمع اوري صفوف فروش بازار روز شنبه مثبت باشد ايا به نظر شما از ديد تكنيكال ميتوان به بازگشت سهام برتر بازار اميدوار بود يا مثبت شدن بازار تنها يك پول بك خواهد بود؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postراشين جان احتمال داره با اين حجم معاملات امروز و جمع اوري صفوف فروش بازار روز شنبه مثبت باشد ايا به نظر شما از ديد تكنيكال ميتوان به بازگشت سهام برتر بازار اميدوار بود يا مثبت شدن بازار تنها يك پول بك خواهد بود؟
انتظار من این بود که پول از سمت خودرویی ها و معدنی ها که رشد خیلی خوبی کرده بودند برای مدتی به سمت تجهیزات با اینهمه خبرهای خوبشان و اصلاح مناسبی که داشتند برود اما نه تنها این جابجایی اتفاق نیفتاد که کل بازار منفی شد
بعنوان مثال در مورد سهمی مثل فاراک به هیچ وجه انتظار قیمتی کمتر از 244 را نداشتم و آخرین خاک ریز این سهم را 225 می دانم و حد ضررم را همین قیمت می گذارم
یا در مورد سهمی مثل خبهمن 300 حمایت معتبری برایش محسوب می شود که شکست این حمایت به همراه الگوی سر و شانه ای که دیده می شود قیمت را به سمت 267 خواهد کشاند
نظر
-
-
ضمن تشکر از استاد راشین و کلیه اساتید گرانقدر من فکر نمیکنم افت قیمتی انچنانی داشته باشیم . شاید اگر در نیمه دوم سال بودیم این احتمال که سهم ها اصلاح زیادی داشته باشتد دور از ذهن نباشد اما این موقع و تو این فصل ..... با وجود عرضه فراوان سکه از سوی بانکها احتمال برگشت سرمایه به بورس طی چند روز اینده خیلی دور از ذهن نیست و اینکه احمدی هم گفته طی هفته اینده با مردم گفتگو خواهم داشت و سوء تفاهمات را مرتفع خواهم کرد ؟ بیمار بوده ام و غیره که این حرفها میتواند اعتماد را به بازار برگرداند .امیدوارم شاخص انقدر ها اصلاح نکند اما در صورت اصلاح میتواند فرصتی برای تکمیل خرید در سهم های با فاند قوی باشد . جناب راشین و نظری هم که همواره ما را راهنمایی میکنند و خواهیم توانست این اصلاح را به فرصت تبدیل کنیم .
نظر
-
سلام به همگی دوستان عزیز
متاسفانه (یا خوشبختانه) وضعیت سیاسی فعلی امکان به هدف خوردن تحلیل ها را ضعیف کرده در واقع ریسک سیستماتیک نظم تحلیل ها را مختل کرده است.تعدادی از سهم های در حال نفوذ به حمایت های بسیار معتبر و بلند مدت خود هستند و تعدادی هم در حال رسیدن به آنها و حمایت های مذکور به گونه ای هستند که تصور عبور از آنها مشکل است چون هم در اندیکاتورها و هم در نمودارها میتوان به کف رسیدن سهم ها را دید حالا چطور میتوان وضعیت فعلی را با وضعیت تکنیکالی سهمها انطباق داد نمی دانم!
خودرو 360 تومان،بهمن 270 تومان،فاراک 210-220 تومان،وصندق 255،کروی 360،کچاد 700 و ....
البته برای تعدادی از سهام فوق ، هفته پیش قبل از وضعیت سیاسی احتمال اصلاح تا قیمت های مذکور را زیاد می دانستم و با محسن عزیز هم صحبت کرده بودم اما در مورد تجهیزات و سهمهایی مثل شبریز و حفاری چنین اصلاحی را تصور نمی کردم که در واقع این اصلاح هم از بیرون و نا خواسته خارج از هرگونه تحلیلی به کل بازار تحمیل شد.
از لحاظ سیاسی جو، طوریست که نمی توان حرف زد وگرنه حرف برای گفتن بسیار است .اما به طور کلی به نظر من این وضعیت نمی تواند مدت زیادی دوام داشته باشد و در به روی هر پاشنه ای که بچرخد در نهایت به سودبورس خواهد بود و میان مدت و بلند مدت هیچ نگرانی برای سهم های خوب وجود ندارد .
بنابراین بهترین کار این است که مدتی تا مشخص شدن اوضاع به کارهای غیر از بورس بپردازید ،این بازار وحشی را به حال خود بگذارید و مطمئن باشید بازار دیر یا زود راه خود را پیدا می کند;)
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postراشين خانم شاخص را هم يك تحليلي بفرماييد؟
بعضي دوستان اعتقاد به اصلاح خبهمن تا 260 و يا واميد تا 600 يا فولاد تا 250 دارند. نظر شما هم همين است.
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postضمن تشکر از استاد راشین و کلیه اساتید گرانقدر من فکر نمیکنم افت قیمتی انچنانی داشته باشیم . شاید اگر در نیمه دوم سال بودیم این احتمال که سهم ها اصلاح زیادی داشته باشتد دور از ذهن نباشد اما این موقع و تو این فصل ..... با وجود عرضه فراوان سکه از سوی بانکها احتمال برگشت سرمایه به بورس طی چند روز اینده خیلی دور از ذهن نیست و اینکه احمدی هم گفته طی هفته اینده با مردم گفتگو خواهم داشت و سوء تفاهمات را مرتفع خواهم کرد ؟ بیمار بوده ام و غیره که این حرفها میتواند اعتماد را به بازار برگرداند .امیدوارم شاخص انقدر ها اصلاح نکند اما در صورت اصلاح میتواند فرصتی برای تکمیل خرید در سهم های با فاند قوی باشد . جناب راشین و نظری هم که همواره ما را راهنمایی میکنند و خواهیم توانست این اصلاح را به فرصت تبدیل کنیم .تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postنه بابا بیمار کجا بوده!نه بیماری در کار بوده و نه پیغامی رد و بدل شده، از کی تا حالا به جای رئیس جمهور کشور خانم آلیا و ... حرف می زنند!!!
اینها همه برای عادی نشاند دادن اوضاع استبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postراستی هیچ دقت کرده اید صبا تامین با چه شدتی در حال سهم خریدن است!به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postراشين جان نكته بسيار جالبي وجود دارد درباره خانم هاي مجلسي من مانده ام اين همه ما زنهاي صاحب نام در تمامي زمينه ها داريم اين امثال خانم اليا چطوري انقدر محبوبيت كسب كرده كه به مجلس راه پيدا كند!!!!!
نظر
نظر