جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علامه
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 429

زاشین خانم یه سفارشی بکنبن این شبریز و فاراک ما هم یه تکونی بخوره دیگه واقعا خسته کننده شدن:(

نظر

• اقلیدس
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 219

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
      خدا رو شکر امروز شاهد بازار خوبی بودیم که توجه به تعطیلی روز شنبه ،بسیار عالیست و فکر می کنم یک شنبه از امروز هم بهتر باشد،خودرویی ها هم به احتمال زیاد به سقف قبلی خود رسیده و احتمالا فراتر از آن حرکت می کنند اما بهتر است در آن نقاط دقت بیشتری داشته باشیم.
      امروز دو برابر موجودی قبل پست بانک خریدم
      وایران هم که انگار بالاخره داره راه خودش رو پیدا می کنه ببینیم با 315 چه می کنه;)
      فقط دو تا نخاله باقی مانده اند :-w
      من فقط نگران هیزمی هستم که اقایون مداح اهل بیت تو چند روز اینده میخوان برای اتیش بازی علیه محمود و مشایی بیارن تو هیئت ها.
      خدا کنه مثل مسجد ارک اتیش سوزی نشه.
      وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
      در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• fiona
        کاربر فعال
        • Apr 2011
        • 405

بوعلی متاسفانه مجددا زیر مقاومت محکمی که شکسته بود قرار گرفت بنابراین دوباره با قیمت 100 درگیری خواهد داشت اما روی نقطه خیلی خوبی حمایت شد با عبور از 100 ،به 113 می رسد ،آنجا دوباره بررسی می کنیم
        من فکر می کنم توانایی رسیدن به 148 را در میان مدت دارد اما افت و خیز هم زیاد دارد پله ای معامله کنیم بهتر است

شاهد هم به نظرم فعلا تا 335 میره اما سهم بدقلقیه
        ممنون

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

واتی الان دیتا ندارم
          اما شیران ،رشد سهم هنوز تمام نشده به نظر من در میان مدت حداقل 1650 را می بیند اما یک اصلاح در پیش دارد که میتواند تا 1250 یا 1165 ادامه داشته باشد
          راشين جان تبريك ميگم رفت 1650 سهمي كه بنيادي و تكنيكالش قوي باشد همين خواهد شد....
          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• fiona
            کاربر فعال
            • Apr 2011
            • 405

سلام راشين خانم
            ميشه يه تحليل از وساپا بذاري؟

نظر

• aslan
              عضو جدید
              • Feb 2011
              • 7

تشکر می کنم از نظرات مفید خانم راشین

نظر

• aslan
                عضو جدید
                • Feb 2011
                • 7

خانم راشین لطفا در خصوص لصنم نظر خود را بگویید . باتشکر

نظر

• راشین
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 903

در اصل توسط fiona پست شده است View Post
                  سلام راشين خانم
                  ميشه يه تحليل از وساپا بذاري؟
                  سلام دوست عزیز
                  در مورد وساپا حرف زیادی ندارم که بزنم نمودار این سهم با من رو راست نیست;) اما به هر صورت فعلا توانایی رسیدن به حدود 380 را دارد،فقط از روی فیبو عرض می کنم و اهداف بعدی در صورت عبور 395 و 427 هستند در صورت رسیدن به 427 و قله قبل حتما رفتار سهم را زیر نظر بگیرید

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

در اصل توسط aslan پست شده است View Post
                    خانم راشین لطفا در خصوص لصنم نظر خود را بگویید . باتشکر
                    چند روز قبل یکی از دوستان در مورد این سهم سوال کرده بود و قیمت خوب برای خرید را تا جاییکه یادم است حدود 202 اعلام کردم که پایینتر آمد(از فیبوی 61.8 برگشت) به نظرم این سهم بتواند به 240 برسد اما در این قیمت با مقاومت بلند مدت و خط روند نزولی بلند مدت سهم برخورد می کند اگر عبور کند عالیست
                    حمایت خوب سهم هم الان از 202 به 207 صعود کرده که پایینتر از آن جالب نیست حداکثر کاهش قابل تحمل 195

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                      راشين جان تبريك ميگم رفت 1650 سهمي كه بنيادي و تكنيكالش قوي باشد همين خواهد شد....
                      ممنون محسن جان من هم به شما تبریک میگم با تثبیت بالای 1440 رسیدن به 1650 دور از دسترس نیست

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

راشين جان نظرت رو درباره خفناور بگيد ممنون ميشوم
                        به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                        اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                          راشين جان نظرت رو درباره خفناور بگيد ممنون ميشوم

محسن جان خفناور فقط 44 روز معملاتی داشته و نمیتوان روی تکنیکال آن تکیه کرد.واقعا با اطمینان نمی توان گفت در چه موجی هستیم و اینکه آیا موج 2 با اصلاح تا فیبوی 61.8 درصد تمام شده است یا نه
                          اگر امتداد کندل های نزولی را به هم وصل کنیم و با تکیه بر همین امتداد، خط روند بکشیم میبینیم که این خط روند نزولی شکسته شده در کنار آن با توجه به اصلاح تا فیبوی 61.8 درصد موج قبلی این احتمال وجود دارد که روند نزولی تمام شده باشد.
                          اما باز هم می گویم این تحلیل قابل اتکا نیست و من در اینگونه موارد ترجیح میدهم از بنیادی سهم بیشتر کمک بگیرم که میدانم نظر شما روی این سهم بسیار مثبت است
                          حجم معاملات کم در منفی و نبودن فروشنده خاص و شناور پایین در کنار پتانسیل های خوب بنیادی و نکات کوچک تکنیکی سهم را برای خرید جذاب می کند. بنابراین من نیز از فردا به جمع خریداران این سهم اضافه خواهم شد و ریسک کاهش بیشتر سهم تا 255 و شاید پایینتر تا 292 را نیز می پذیرم
                          امیدوارم این خرید هم مثل پست بانک برایم سود آور باشد>:d<

نظر

• راشین
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 903

یک توضیح در مورد فاراک بدهم
                            در فاراک متاسفانه الگوی کاپ شکست خورد از طرف دیگر روند صعودی بلند مدت سهم نیز در قیمت 225 شکست امروز قیمت مجددا در تماس با روند شکسته شده قرار گرفت و نتوانست از آن عبور کند و مجددا منفی شد
                            من دو حالت برای روند آینده سهم میتوانم در نظر بگیرم یکی اینکه طی یکی دو روز آینده سهم میتواند بالای 227 تثبیت شده و روند صعودی را از سر بگیرد دوم اینکه معاملات مثبت دیروز و امروز پول بکی بود به سمت خط روند شکسته شده و قیمت می تواند تا 211 و پس از آن تا 189 ریزش کند هر چند نگاهی به اندیکاتور rsi جای چندانی برای ریزش نگذاشته است!!!
                            آخرین ویرایش توسط راشین؛ 2011/05/10, 12:11.

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

محسن جان خفناور فقط 44 روز معملاتی داشته و نمیتوان روی تکنیکال آن تکیه کرد.واقعا با اطمینان نمی توان گفت در چه موجی هستیم و اینکه آیا موج 2 با اصلاح تا فیبوی 61.8 درصد تمام شده است یا نه
                              اگر امتداد کندل های نزولی را به هم وصل کنیم و با تکیه بر همین امتداد، خط روند بکشیم میبینیم که این خط روند نزولی شکسته شده در کنار آن با توجه به اصلاح تا فیبوی 61.8 درصد موج قبلی این احتمال وجود دارد که روند نزولی تمام شده باشد.
                              اما باز هم می گویم این تحلیل قابل اتکا نیست و من در اینگونه موارد ترجیح میدهم از بنیادی سهم بیشتر کمک بگیرم که میدانم نظر شما روی این سهم بسیار مثبت است
                              حجم معاملات کم در منفی و نبودن فروشنده خاص و شناور پایین در کنار پتانسیل های خوب بنیادی و نکات کوچک تکنیکی سهم را برای خرید جذاب می کند. بنابراین من نیز از فردا به جمع خریداران این سهم اضافه خواهم شد و ریسک کاهش بیشتر سهم تا 255 و شاید پایینتر تا 292 را نیز می پذیرم
                              امیدوارم این خرید هم مثل پست بانک برایم سود آور باشد>:d<
                              با عرض معذرت 355 صحیح است:">

نظر

• Godfathers
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 256

سلام راشین عزیز میشه نظر شما رو درباره مارگارین با توجه به افزایش نرخ روغن خوراکی بدونم.
                                ممنون میشم

نظر

در حال کار...
                                X