جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راشین
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
    راشين جان نظرت درباره شبريز چيه؟ حمايت و مقاومتش؟
    محسن جان به نظرم الگوی صعودی خوبی برای شبریز در حال شکل گیریست این امر به دو عامل بستگی دارد:1برگشت قیمت از حدود 180 تومان 2-عبور پر قدرت(البته نوسان در مسیر وجود خواهد داشت) از محدوده 210 تومان
    اگر این شرایط اتفاق افتاد مجددا بررسی می کنیم فعلا باید منتظر عکس العمل نسبت به 180 باشیم;)

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

در اصل توسط majid پست شده است View Post
      خانم راشین یا سایر اساتید با سلام- من در نمودارهم که از tseclient میگیرم و وارد آمی بروکر میکنم دچار یک مشکلی هستم که شاهد آن نمودار شاخص میباشد خط روند بلند مدت مطابق نمودار شما (سبز رنگ) با روند شاخص برخورد دارد در حالی که در نمودار من هنوز فاصله وجود دارد در نمودار سایر نماد ها هم بعضا این مسئله را میبینم. فکر میکنید چه علتی دارد؟
      مجید جان احتمالا نمودار شما در مقیاس حسابیست

نظر

• حبیب
        عضو عادی
        • Jan 2011
        • 252

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
        محسن جان به نظرم الگوی صعودی خوبی برای شبریز در حال شکل گیریست این امر به دو عامل بستگی دارد:1برگشت قیمت از حدود 180 تومان 2-عبور پر قدرت(البته نوسان در مسیر وجود خواهد داشت) از محدوده 210 تومان
        اگر این شرایط اتفاق افتاد مجددا بررسی می کنیم فعلا باید منتظر عکس العمل نسبت به 180 باشیم;)
        راشین خانم چه الگویی مد نظرتان هست ؟؟ چون من فکر میکردم موج نزولی سهم تمام شده است موج c از2 حالا در صورت امکان رو شکل بفرمایید ممنون میشم .

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

در این مدت مواردی دیدم که ترجیح میدهم مدتی کمتر تحلیل کنم:)>-

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

راشين جان نظرت رو درصد منفي فردا چيه فكر كنم حتي بتوان يه نوسان 8 درصدي ازش گرفت....
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
              راشین خانم چه الگویی مد نظرتان هست ؟؟ چون من فکر میکردم موج نزولی سهم تمام شده است موج c از2 حالا در صورت امکان رو شکل بفرمایید ممنون میشم .
              راستش بنا به دلایلی فعلا نمی تونم نمودار بگذارم در مورد الگو هم در پیام خصوصی خدمتتون عرض می کنم

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                راشين جان نظرت رو درصد منفي فردا چيه فكر كنم حتي بتوان يه نوسان 8 درصدي ازش گرفت....
                محسن جان درصد منفی فردا فکر می کنم 188 باشه نوسانی که می فرمایید خیلی دور از انتظار نیست
                البته این سهم به دلیل دیتای کم تکنیکالش خیلی قابل اعتماد نیست درست مثل حالتی که برای بیمه پارسیان اتفاق افتاد. این سهمها چون پیشینه زیادی ندارند نمی توان با اطمینان نظر تکنیکی داد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

محسن جان درصد منفی فردا فکر می کنم 188 باشه نوسانی که می فرمایید خیلی دور از انتظار نیست
                  البته این سهم به دلیل دیتای کم تکنیکالش خیلی قابل اعتماد نیست درست مثل حالتی که برای بیمه پارسیان اتفاق افتاد. این سهمها چون پیشینه زیادی ندارند نمی توان با اطمینان نظر تکنیکی داد.
                  راشین جان کلا سهم قابل اعتمادی نیست این شبریز!!!
                  بازی وزارت نفت به پالایشگاههای بورسی کشیده شده....
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• تالاربورس
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 34

خرید مرقام در آن قیمت واقعا عالی بود تبریک می گم;) یک مقاومت مهم در 517 تومان دارد .کمی دقت کنید، اگر جو بازار خوب باشد احتمالا از این مقاومت عبور می کند و مقاومت بعدی در صورت عبور 536 خواهد بود
                    روی مقاومت 517 تاکید می کنم چون احتمال می دهم در مرقام الگوی سر و شانه سقف تشکیل شده باشد و این فقط یک پول بک به سمت خط گردن باشد اگر از 517 عبور کرد که خوشبختانه الگو شکست می خورد
                    سلام؛ صبح بخیر:)
                    1) مرقام ؛ برای خرید بیشتر صلاح میدونید؟در چه قیمتی وارد شم؟
                    اصلاح هم داره؟و صبر کنم؟

2)نظرتون روی بوعلی زیر 89تومان چیه؟

3) ممنون بابت فملی
                    آخرین ویرایش توسط تالاربورس؛ 2011/07/25, 08:31.

نظر

• تالاربورس
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 34

4)فردا شاخص رو منفی نمیبینید؟ چون عامل + بودن امروزش اخابر بود

نظر

• راشین
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 903

در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Post
                        سلام؛ صبح بخیر:)
                        1) مرقام ؛ برای خرید بیشتر صلاح میدونید؟در چه قیمتی وارد شم؟
                        اصلاح هم داره؟و صبر کنم؟

2)نظرتون روی بوعلی زیر 89تومان چیه؟

3) ممنون بابت فملی
                        سلام

1-مرقام بهتر بود بالای 530 میفروختید قبلا گفته بودم 536 مقاومت داره
                        2-بوعلی امروز مقاومتش بود اگر بتونه رد کنه میره برای حدود 100 (البته با نوسان)
                        3خواهش می کنم;)

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Post
                          4)فردا شاخص رو منفی نمیبینید؟ چون عامل + بودن امروزش اخابر بود
                          شاخص قبلا هم گفتم احتمال منفی شدنش هست البته اگر دود روز دیگر همین حدود دوام بیاورد با اطمینان می توان گفت اصلاح تمام شده فردا هم اگر منفی بشود و زیر تقریبا 25100 نیاید باز هم مشکلی نیست

نظر

• راشین
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 903

روز های گذشته و حتی همین روزها متاسفانه شاهد گفتگوهای نامناسبی بودیم یقه گرفتن ،تهدید کردن،زیر سوال بردن ،متهم کردن،خودستایی و خودپرستی،غرور و ... چیزی که کم دیدیم کمی فروتنی ، عزت نفس ،غیرت ،شجاعت و آزادگی بود
                            چیزی که در فضای مجازی می بینیم متاسفانه به وضوح در جامعه حکمفرماست

ای کاش روزی را ببینم که مردم ایران از لجنی که خود را در آن فروکرده اند و هر روز بیشتر فرو میروند بیرون بیایند ،تن خود را از کثافتی که در این سالها مدام در آن غلط زده اند و شاید نفهمیده اند چه می کنند بزدایند ،ببینند پاکیزگی چقدر زیباست...

مدتهاست بوی خوشی از فضا به مشام نمی رسد کم کم داریم فراموش می کنیم...

نظر

• shadi
                              کاربر فعال
                              • Jul 2011
                              • 914

راشین عزیز نظرت درباره کگل وفملی چیه .حمایت ومقاومت

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

شاخص قبلا هم گفتم احتمال منفی شدنش هست البته اگر دود روز دیگر همین حدود دوام بیاورد با اطمینان می توان گفت اصلاح تمام شده فردا هم اگر منفی بشود و زیر تقریبا 25100 نیاید باز هم مشکلی نیست
                                راشین جان ببخشید فضولی میکنم
                                امروز برخی سهمها اصلاح کردند یا وارد این مرحله شدند
                                اما شاخص را دوست ندارند قرمز بشه
                                به نظر من برای حمایتهای شاخص و سهمهای لیدر برنامه تنظیم شده دارند
                                عرضه صف اخابر و دوباره صف شدنش
                                منفی شدن فملی اونم بعد از اون حجم بالای دیروز روی مثبت
                                صف خرید شدن وپارس اونم تو این مرحله
                                باز شدن سهمهای متعدد با تعدیل مثبت
                                به نظرم همه چیز برابربرنامه است تا هم سهمها نفس تازه کنند و هم گروه دوم شاخص را بالا ببرند
                                الان بازی خودرو و دار ودسته هنوز مونده
                                به نظرم شاخص فردا هم کمی مثبت بخوره
                                اما به شخصه با مثبتهای درصد بالا زیاد موافق نیستم
                                یعنی شیب ملایم را بیشتر دو ست دارم

نظر

در حال کار...
                                X