در اصل توسط arak_bourse پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام دوست عزیز
خمحرکه هدفش حدود 520 هست و حمایت خیلی خوبی در 427-430 داره خرید در این قیمت ها کم ریسکه حد ضرر را هم میتوان حدود 405 گذاشت
فباهنر هنوز نتونسته روند نزولی بلند مدتش رو بشکنه
گلتاش رو هم نگاه می کنم
پس جانب احتیاط را نگه دارید و در صورت خرید حد ضرر را رعایت کنید
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postراشين عزيز گلتاش رو ديديد؟
پس اگر قصد خرید دارید یا صبر کنید واگرایی منفی از بین برود یا فقط به قصد نوسان گیری باشد
سهم خیلی رشد کرده من نکته مثبت قابل توجهی فعلا در نمودار آن نمی بینم
نظر
-
با سلام و شب بخیر
خانم راشین تمامی پستهای شما نیاز به تشکر بیکران دارد
باعث افتخار است که خانمی مانند شما با چنین درایت و هوشمندی به تک تک سوالات ما کاربران پاسخ میدهد
سلامت وموفقیت و ثروت را برایتان تا ابد خواهانم
سبز و پر سود باشیدآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Postسلام
راشین جان نظرت در مورد پست چیه؟
تعويض سهم با یک سهم تجهیزاتی(مپنا-فاذر-وحتی فاراک)منطقی نیست؟
اق محسن -راشین خانم-بابک خان نظرتان چیست؟[B]لطفا چاق نشوید!![/B]
نظر
-
در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Postسلام
راشین جان نظرت در مورد پست چیه؟
هنوز زیاد نمی توان به تکنیکال وپست اعتماد کرد اما فقط در حد احتمال میتوان گفت وپست ممکن است با تشکیل کف دوقلو در همین قیمت ها برگردد تایید این الگو مشروط به عبور از قیمت 800 تومان با حجم بالاست که نوید رسیدن به هدف اولیه 920 تومانی را میدهد.اما اگر قیمت به کمتر از کف قبلی نفوذ کرده و تثبیت شود احتمال رسیدن به 580 کم نیست
من احتمال اول را قوی تر می دانم
نظر
-
سلام راشین عزیز
با تشکر از زحمات و لطف شما
نظرتون در مورد تعویض وبانک 290 تومنی با فاراک چیه؟[SIZE=2][B][COLOR="#000000"]ترید همان قدرت ذهن است و تریدر موفق، ذهن قدرتمندی دارد. نه یک روش پیچیده آنالیز[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
-
با سلام ارادت
راشین گل و محسن عزیز امیدوارم ایام بکام باشه...
راشین جان بی زحمت نگاهی به بکام شسم کگل و سطوح مقاومتیش و استراتژی خودتون و بهم میگین...بکامو تا 500 میخوان ببرنش بالا...زمینشم فروخت(رانتی)
موتوژنم آماده پرواز داره میشه....رپارسم که دوستانم هی میگن بخر...من پشت گوش میندازم...تا 2000 میخوان ببرنش بالا....
نظر
-
جناب راشین عزیز میشه نظرتون را در مورد قند نیشابور بیان کنید و آیا این سهم توان رد کردن مقاومت160 تومن را دارد ؟خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
نظر