جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    محسن جان گز که دیگه خدایی آوردیم نمایشگاه. شما تشریف نداشتی برادر.
    تازه نه گز بادومی،بلکه گز مختلط 40%:d
    دروغ میگه محسن! نه مصطفی نه مهران هیچ چی ندادند بهمون! باز اون مهران اصالتا اصفهانی نیست اما این مصطفی...:-w
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

بنده هم حضور دوبارتون رو تبریک عرض می کنم راشین خانوم ایشالله بهره مند بشیم از نظراتتون;;)

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        دروغ میگه محسن! نه مصطفی نه مهران هیچ چی ندادند بهمون! باز اون مهران اصالتا اصفهانی نیست اما این مصطفی...:-w
        شما میای اصفهان همین هفته;)
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

شما میای اصفهان همین هفته;)
          :d ما مخلصیم مصطفی، من همه حرفامو پس می گیرم:d

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

باشه یاسر جان. درخدمتیم

راشین جان یه چراغ روشن کن تا استفاده ببریم
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

ممنون از همه دوستان عزیز و تشکر از خوش آمدگوییتون

در مورد سهم اگر بخوام چیزی رو معرفی کنم به نظرم سهمهای خوب رو قبلا محسن عزیز و جناب مسلم معرفی کردند و فقط باید روندشون رو دنبال کنیم و در موقعیت های مناسب دست به خرید یا فروش بزنیم
              من تقریبا با 80 درصد سهمهای معرفی شده در این لینک از لحاظ تکنیکی موافقم و خودم هم چند تاییشون رو در سبد دارم،فقط میمونه نظر دوستان فاندامنتالیست به خصوص محسن عزیز

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
              از این گروه ها انتظار رشد زیاد از سطح فعلی دارم : گروه کانه غیر فلزی - گروه غذایی - گروه کاشی و سرامیک

این سهم ها بازدهی بسیار بالا در پیش دارند ،
              بعضی ها رو میشود پایین تر هم خرید
              تحلیل ستاره دارها رو قبلا گذاشتم

بکام* - فباهنر* - حتاید* - غپینو* - چافست* - مپنا - غشهد* - غشان - خکاوه - خوساز - کلوند - کپشیر - پلوله - رتکو - شدوص - شکربن - واتی* - وآذر , ...

بعضی از سهم های شاخص ساز مثل غدیر یک موج صعودی در پیش دارند اما انقدر بزرگ نیست که ارزش سرمایه گذاری داشته باشند.
              نظر من این هست که باید از سهم های شاخص ساز فاصله گرفت.
              برخی سهمهای دیگه هم هستند مثل پست بانک که البته به کسی جز خودم پیشنهاد نمیدم
              روز گذشته هم وتوکا خریدم

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

در مورد غپینو ،به نظرم سهم در موج 5 هست (با توجه به دیتای کامل سهم)

نظر

• علامه
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 429

سلام به سرکارخانم راشین عزیز
                  خیلی خوشحالم که دوباره نوشتتون رو میبینم ..امیدوارم حضورتون ادامه دار باشه...وجود شما وزن زیادی داره
                  یه سوالم دارم خدمتتون: از جناب فریبرز خبری ندارین؟
                  ممنون و ارادتمند

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                    ممنون از همه دوستان عزیز و تشکر از خوش آمدگوییتون

در مورد سهم اگر بخوام چیزی رو معرفی کنم به نظرم سهمهای خوب رو قبلا محسن عزیز و جناب مسلم معرفی کردند و فقط باید روندشون رو دنبال کنیم و در موقعیت های مناسب دست به خرید یا فروش بزنیم
                    من تقریبا با 80 درصد سهمهای معرفی شده در این لینک از لحاظ تکنیکی موافقم و خودم هم چند تاییشون رو در سبد دارم،فقط میمونه نظر دوستان فاندامنتالیست به خصوص محسن عزیز

برخی سهمهای دیگه هم هستند مثل پست بانک که البته به کسی جز خودم پیشنهاد نمیدم
                    روز گذشته هم وتوکا خریدم
                    در مورد غپینو ،به نظرم سهم در موج 5 هست (با توجه به دیتای کامل سهم)

سلام و احترام خدمت خانم راشین عزیز
                    ممنونم برای یاداوری این پست ، من هم از دوستان بنیادیکار خواهش میکنم در صورت امکان در مورد این سهم ها نظر بدهید

در مورد غپینو چند ماه پیش موج شماری یکی از دوستان دیگه هم دیدم که ایشون هم معتقد بودند غپینو در موج پنجم هست و تا جایی که خاطرم هست دیتای ایشون برای شرکت مبنا بود
                    آیا دیتای شما هم برای این شرکت هست؟
                    من طبق تعدیلی که با فرمول جناب یزدی دادم به نظرم میاد سهم در موج 3 از 3 یا b از 2 از 3 هست ،
                    البته این احتمال هم زیاد هست که چون من دستی تعدیل دادم بخشی رو اشتباه وارد کرده باشم یا اینکه یادم رفته باشه دیتای یک قسمت از نمودار رو تعدیل بدم
                    با تمام این موارد نمودار بلند مدتی من که از سال 1995 هست به صورت زیر هست
                    http://img4up.com/up2/04764581011681796394.jpg
                    همونطور که ملاحظه میفرمائید با توجه به خط آبی که ترسیم کردم در دیتای من بین دو موج اورلپ وجود داره

حالا این که کدام یک از دو نمودار درست هست مسئله بسیار مهمی هست و تاثیر مستقیم بر تارگت غپینو داره
                    امیدوارم که به نتیجه برسیم

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

مسلم عزیز بعد یک عمر گدایی دیگه شب جمعه یادمون نمیره آخه چطور ممکنه نمودار مپنا رو با غپینو اشتباه بگیرم;)
                      مسلم جان من دیتای کامل غپینو رو ندارم استناد من به نمودار یکی از دوستان عزیز و مورد اطمینان هست که نمودارشون در این لینک موجود است که بررسی سهم در دی ماه انجام شد تا اون موقع من هم فکر می کردم سهم در موج 3 باشه

فکر نمی کنم فرقی با نمودار شما داشته باشه اما شمارش ها متفاوته جایی که شما موج 1 از3 نام گذاری کردید ایشون موج 3 نام گذاری کردند
                      رفتار فعلی غپینو هم بیشتر به موج 5 شباهت داره تا 3
                      اما اگر بتوانم دیتای کامل سهم را تهیه کنم با توجه به فیبوها هم میشه مطمئن تر شد

دو سوال از حضورتون دارم اول اینکه آیا سود تقسیمی را در نمودار اعمال می کنید و دوم اینکه در اعمال افزایش سرمایه از ضریب اسپیلت در نمودار کمک می گیرید یا دیتا را با اکسل تعدیل می کنید؟
                      ممنون

نظر

• راشین
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 903

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
                        سلام به سرکارخانم راشین عزیز
                        خیلی خوشحالم که دوباره نوشتتون رو میبینم ..امیدوارم حضورتون ادامه دار باشه...وجود شما وزن زیادی داره
                        یه سوالم دارم خدمتتون: از جناب فریبرز خبری ندارین؟
                        ممنون و ارادتمند
                        سلام علامه عزیز ممنون از لطفتون
                        چرا خبر دارم اگر پیغامی دارید بهشون برسونم

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

راشین جان منظور مسلم "نرم افزار مبنا" بود .نه مدیریت پروژه های نیروگاهی;)

نظر

• علامه
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 429

سلام علامه عزیز ممنون از لطفتون
                            چرا خبر دارم اگر پیغامی دارید بهشون برسونم
                            سلام و تشکر...پیغام خاصی ندارم سلام برسونین
                            میخاستم ببینم توی سایت یا فوروم خاصی مطلب میزنن یا خیر...افراد قوی تو بخش ازاد بورکس بودن که متاسفانه همه رفتن
                            ارادتمند

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

راشین جان منظور مسلم "نرم افزار مبنا" بود .نه مدیریت پروژه های نیروگاهی;)
                              من هم تعجب کردم پس اشتباه از من بوده دو تا نقطه کم دیدم:d

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

مسلم عزیز بعد یک عمر گدایی دیگه شب جمعه یادمون نمیره آخه چطور ممکنه نمودار مپنا رو با غپینو اشتباه بگیرم;)
                                مسلم جان من دیتای کامل غپینو رو ندارم استناد من به نمودار یکی از دوستان عزیز و مورد اطمینان هست که نمودارشون در این لینک موجود است که بررسی سهم در دی ماه انجام شد تا اون موقع من هم فکر می کردم سهم در موج 3 باشه

فکر نمی کنم فرقی با نمودار شما داشته باشه اما شمارش ها متفاوته جایی که شما موج 1 از3 نام گذاری کردید ایشون موج 3 نام گذاری کردند
                                رفتار فعلی غپینو هم بیشتر به موج 5 شباهت داره تا 3
                                اما اگر بتوانم دیتای کامل سهم را تهیه کنم با توجه به فیبوها هم میشه مطمئن تر شد

دو سوال از حضورتون دارم اول اینکه آیا سود تقسیمی را در نمودار اعمال می کنید و دوم اینکه در اعمال افزایش سرمایه از ضریب اسپیلت در نمودار کمک می گیرید یا دیتا را با اکسل تعدیل می کنید؟
                                ممنون
                                سلام راشین عزیز
                                ممنون از پاسختون
                                دلیل اینکه در مورد MABNA پرسیدم این بود که میدونم فرمول تعدیلش کمی مشکل داره و حدس زدم شاید اختلاف در دو نمودار بدلیل تفاوت در فرمول تعدیل باشه
                                البته یک دلیل دیگه هم ممکنه وجود داشته باشه و اون اینکه این نمودار فقط افزایش سرمایه رو اعمال کرده باشه و سود مجمع رو تعدیل نداده باشه

همونطور که در لینک زیر ملاحظه میفرمائید در نمودار جناب فریبرز بین موج 2 و 4 اورلپ وجود نداره (با خط افقی نشون دادم) پس طبق نمودار ایشون میتونیم بگیم غپینو در موج 5 هست

http://img4up.com/up2/37604279212067021025.png

اما در نموداری که من قرار دادم اورلپ وجود داره و نمیتونیم به اون شکل بشماریم , و یا باید در موج 3 از 3 باشیم و یا در b از 2 از 3

http://img4up.com/up2/04764581011681796394.jpg

بله من سود رو همیشه اعمال میکنم و در تعدیل هم از گزینه split در نرم افزار دانلودر متااستاک استفاده میکنم

نظر

در حال کار...
                                X