در اصل توسط محسن نظري پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postسلام
راشین خانم زحمت میکشین راجه به ومعادن و وصنعت هم نظر بدین
خیلی ممنون
در ومعادن الگوی سر و شانه سقف دیده می شود که از خط گردن عبور کرده و مثبه یکی دو روز اخیر هم پول بک بود،عبور یا عدم عبور از 900 جهت قطعی روند کوتاه مدت سهم را مشخص می کند.اگر نتواند 900 را به بالا بشکند احتمال نزول تا حدود 737 با توجه به الگوی مذکور زیاد است اما اگر عبور کرد که به نظرم بتواند مجددا 1000 را ببیند شاید هم بیشتر که دوباره بررسی می کنیم
در مورد وصنعت که اینجا توضیح دادم:http://forums.boursy.com/showthread....%AA-%29/page16
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postواتی الان دیتا ندارم
اما شیران ،رشد سهم هنوز تمام نشده به نظر من در میان مدت حداقل 1650 را می بیند اما یک اصلاح در پیش دارد که میتواند تا 1250 یا 1165 ادامه داشته باشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postدر مورد خبهمن دو مقاومت برای رسیدن به قله قبل و بالاتر در پیش دارد یکی 307 که فردا به آن میرسد و دیگری حدود 330
به نظر من معاملات فردا و شنبه برای ادمه روند صعودی بازار بسیار مهم است
معاملات امروز خیلی خوب بود و سهمها با استقبال خوبی از طرف بازار روبرو شدند امیدوارم فردا هم همینطور باشد
راشین جان بنظرم همین اقبال در معاملات فردا هم این سهم را همراهی کند.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
خدا رو شکر امروز شاهد بازار خوبی بودیم که توجه به تعطیلی روز شنبه ،بسیار عالیست و فکر می کنم یک شنبه از امروز هم بهتر باشد،خودرویی ها هم به احتمال زیاد به سقف قبلی خود رسیده و احتمالا فراتر از آن حرکت می کنند اما بهتر است در آن نقاط دقت بیشتری داشته باشیم.
امروز دو برابر موجودی قبل پست بانک خریدم
وایران هم که انگار بالاخره داره راه خودش رو پیدا می کنه ببینیم با 315 چه می کنه;)
فقط دو تا نخاله باقی مانده اند :-w
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postخدا رو شکر امروز شاهد بازار خوبی بودیم که توجه به تعطیلی روز شنبه ،بسیار عالیست و فکر می کنم یک شنبه از امروز هم بهتر باشد،خودرویی ها هم به احتمال زیاد به سقف قبلی خود رسیده و احتمالا فراتر از آن حرکت می کنند اما بهتر است در آن نقاط دقت بیشتری داشته باشیم.
امروز دو برابر موجودی قبل پست بانک خریدم
وایران هم که انگار بالاخره داره راه خودش رو پیدا می کنه ببینیم با 315 چه می کنه;)
فقط دو تا نخاله باقی مانده اند :-w
نظر
-
در اصل توسط fiona پست شده است View Postسلام راشين خانم
ميشه تحليل تکنيکال و بنيادي ثشاهد و بوعلي بديد؟
من فکر می کنم توانایی رسیدن به 148 را در میان مدت دارد اما افت و خیز هم زیاد دارد پله ای معامله کنیم بهتر است
شاهد هم به نظرم فعلا تا 335 میره اما سهم بدقلقیه
نظر
-
در اصل توسط sanko پست شده است View Postراشین جان طبق فرمایشتون کچاد امروز حمایت 720 رو ندید ... و بالای اون معامله شد اما حجم معاملاتش زیر حجم مبناش بود .. با این وضع برای یکشنبه چه وضعیتی رو میشه متصور بود؟
نظر
نظر