جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راشین
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 903

در اصل توسط fiona پست شده است View Post
    سلام راشين جان
    اگه ممکنه يه نگاهي به غدير بنداز
    مهمترين مقاومتهاشو بگي ممنونت ميشم
    سلام
    مهمترین و سرسخت ترین مقاومت غدیر محدوده 414 تا 420 تومان است که در صورت عبور از این باند و تثبیت بالای آن توان رسیدن به تارگتی که قبلا گفتیم را دارد به نظرم اگر این اتقاق افتاد بهتره همگی (با دید میان مدت) هنگام پول بک با خیال راحت غدیر بخریم;) حد ضرر هم 410 البته گفتم به شرط تثبیت بالای 420

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
      مصطفی جان انوقتی باید بیشتر ترسید که صبا با اینهمه کد زیر یک درصد و شخصی بازار فرض کنه صبا دیگه سهم نداره
      اونوقته که به لحظه ای .....
      من از یک چیز در عجبم
      رشد شدید سهم در حالیکه تحریمه
      در حالیکه شرکت مشکلات داخلی داره
      در حالی که مشکل ورود قطعات اصلی داره
      حالا با این اوصاف چرا....؟

جناب باربد عزیز کاملا موافقم ... صبا تامین تو این مدت نشون داده که خیلی خوب کارشو بلده ....اونا خوب میدونن کی سهم رو باید تموم کنن و کی دوباره بخرن !!

فقط یه هیجانه ...فقط میتونم بگم بترانس تو این قیمت فقط یه هیجانه...و برمیگرده!!!تا اهمیت نکاتی رو که گفتی بیشتر خودشو نشون بده
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Post
        1) ممنون از لطفتون . اما مقصر خودمم که نوشته های شما رو با دقت نخوندم.و همچنین فهمیدم خیلی ضروریست که مفاهیم اولیه تکنیکال رو یاد بگیرم تا دیگه نیاز به سوال ها پیشه پا افتاده نباشه و بتونم از راهمایی های شما استفاده کنم.

2) با خروج از زامیاد وارد مرقام (در 480.5تومان) شدم. تا چه قیمتی نگهش دارم؟

3) در مورد شاخص و روند بازار نظرتون چیه؟ دوباره روند کاهشی رو در پی میگیره ؟ یا نه متعادل میمونه؟
        اوضاع سیاسی رو چه طور میبینید(اثرش رو بازار)؟ مقامات مواظب ترکش های شدید بازیهای سیاسی بر روی بورس هستند یا با شروع به کار مجلس و آغاز نمایش های جنگی!(پس از تعطیلات اخیرش) بازار افت میکنه؟چون میگن که استیضاح وزیر کشور احتمال دارخ انجام بشه و همچنین سوال از رئیس جمهور 2 امضا از 72 امضا کم داره.
        در کل چه پیشنهادی دارید خروج کامل از کل سهام ها و منتظر افت دوباره و خرید در کف یا نه سهام داری ؟
        چون شایعاتی مبنی بر صعود بازار در زمان نزدیک به گوش میرسه . توی افت های اخیر کله گنده ها حسابی وارد شدند و یا قیمت هاشون رو پایین آوردند و الان میخوان با حمایت خوبی از بازار قیمت هارو بالا ببرند
        خرید مرقام در آن قیمت واقعا عالی بود تبریک می گم;) یک مقاومت مهم در 517 تومان دارد .کمی دقت کنید، اگر جو بازار خوب باشد احتمالا از این مقاومت عبور می کند و مقاومت بعدی در صورت عبور 536 خواهد بود
        روی مقاومت 517 تاکید می کنم چون احتمال می دهم در مرقام الگوی سر و شانه سقف تشکیل شده باشد و این فقط یک پول بک به سمت خط گردن باشد اگر از 517 عبور کرد که خوشبختانه الگو شکست می خورد

در مورد بند سوم فردا بیشتر صحبت می کنیم اما من فکر می کنم چند روز بازار مثبت باشد و اگر شاخص از مقاومت 25300 عبور کند دور جدید صعود شروع خواهد شد
        اما در مورد شرایط داخلی که وضعیت اصلا خوب نیست
        آخرین ویرایش توسط راشین؛ 2011/07/19, 22:49.

نظر

• باربد
          Banned
          • Jul 2025
          • 3256

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          جناب باربد عزیز کاملا موافقم ... صبا تامین تو این مدت نشون داده که خیلی خوب کارشو بلده ....اونا خوب میدونن کی سهم رو باید تموم کنن و کی دوباره بخرن !!

فقط یه هیجانه ...فقط میتونم بگم بترانس تو این قیمت فقط یه هیجانه...و برمیگرده!!!تا اهمیت نکاتی رو که گفتی بیشتر خودشو نشون بده
          از یک چیز این ملت در عجبم
          چرا اینقدر صف را دوست دارند
          چرا صدرای 420 تومنی را دوست دارند صف بشینند
          چرا کبافق 7000 تومنی را دوست دارند صف بشینند
          چرا وپست 1100 تومنی را دوست دارند صف بشینند
          چرا بترانس را.....

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

از یک چیز این ملت در عجبم
            چرا اینقدر صف را دوست دارند
            چرا صدرای 420 تومنی را دوست دارند صف بشینند
            چرا کبافق 7000 تومنی را دوست دارند صف بشینند
            چرا وپست 1100 تومنی را دوست دارند صف بشینند
            چرا بترانس را.....
            ایرانه دیگه;)
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
              سلام
              بترانس به نظرم آخرهای موج 3 هست با اینکه صف خرید دارد شک اول من به توانایی عبور از 700 است ،750 هم مقاومت بسیار محکمیست اما اگر رد کرد(در بورس کثیف ما چیزی غیر ممکن نیست) و تثبیت شد توانایی رشد بیشتر را هم دارد (850)
              اگر سهم را دارید حتما معاملاتش را زیر نظر بگیرید ممکنه صف را یکجا بدهند!
              در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
              با اجازه دوستان
              حامد جان هرجا خبری از صبا تامین باشه باید ترسید
              البته نمیدونم چقدر دیگه بترانس داره....
              اما ممکنه بازی صندوق سر بترانس هم بیاد
              در کل ریسک سهم بالاس
              در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
              ضمن تشکر از راشین جان
              مصطفی جان دقیقا با شما موافقم ریسک سهم خیلی بالاست این شرکت در شهر ما واقع شده خبرهای منفیه زیادی از درون خود شرکت شنیده میشه بطوری که حتی برخی از شنیده ها حکایت از تعطیلی شرکت داره ولی مثل اینکه چند روز پیش در جلسه ای که یکی از نزدیکان بنده هم حض.ر داشتند عده ای از سهامداران حقیقی با هماهنگی سهامداران عمده قصد در افزایش قیمت سهام این شرکت رو کرده اند و تا به امروز هم چنین محدوده هایی رو رقم زده اند به شخصه اصلا باورم نمیشد که در بازاری که وضعش هر روز بدتر از دیروز بود بتونه چنین رشدی داشته باشه و به این قیمتها برسه
              در هر حال مشخص نیست که این حمایتها تا کی ادامه خواهد داشت ولی انچه مسلمه اینه که ریسیک سهم بالا رفته و هر ان امکان ریزش وجود داره
              مصطفی جان انوقتی باید بیشتر ترسید که صبا با اینهمه کد زیر یک درصد و شخصی بازار فرض کنه صبا دیگه سهم نداره
              اونوقته که به لحظه ای .....
              من از یک چیز در عجبم
              رشد شدید سهم در حالیکه تحریمه
              در حالیکه شرکت مشکلات داخلی داره
              در حالی که مشکل ورود قطعات اصلی داره
              حالا با این اوصاف چرا....؟
              نه به ان موقع که سهم حجم مبنا را هم روی 6720 پر نکرد
              نه به امروز که 6718 صف فروش شد
              واقعا اون صف 5 میلیونی چی شد

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

نه به ان موقع که سهم حجم مبنا را هم روی 6720 پر نکرد
                نه به امروز که 6718 صف فروش شد
                واقعا اون صف 5 میلیونی چی شد
                صف خرید صوری بود!

نظر

• راشین
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 903

شاخص می تونه به شکل زیر باشه
                  بسته به شیب حرکت در 25130( در یک حرکت خیلی شارپ کا به نظر من احتمالش نزدیک به صفره) یا با همین شیب در امتداد خط روند صعودی در حدود 24930 به ضلع بالایی برخورد بکند در اینجا باز مشخص نیست و باید ببینیم می تواند ضلع بالایی را ترک کند یا مجددا روند اصلاحی در پیش می گیرد اما با توجه به اندیکاتور rsi به نظر من احتمال گذر از ضلع بالاست
                  امیدوارم;)

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

از زاویه ای دیگر و با استناد به خط چین آبی می توان گفت در آستانه شکست ضلع بالاییست در هر صورت شکست خط آبی رنگ بسیار مهم است

نظر

• تالاربورس
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 34

سلام راشین خانم
                      مثل اینکه تا من سوال نپرسم بقیه هم نمیپرسند:d

فرموده بودید که فملی در 550 به مقاومت مهمی بر می خورد؛ به نظرتون با توجه به جو بازار رد میکند یا از پس این 550 بر نمیآید
                      من چه کنم؟ هم قبل از افزایش سرمایه در 1550 خریدم و هم بعد از افزایس سرمایه در 516.

باتشکر فراوان

نظر

• تالاربورس
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 34

1)
                        سلام راشین خانم

فرموده بودید که فملی در 550 به مقاومت مهمی بر می خورد؛ به نظرتون با توجه به جو بازار رد میکند یا از پس این 550 بر نمیآید
                        من چه کنم؟ هم قبل از افزایش سرمایه در 1550 خریدم و هم بعد از افزایس سرمایه در 516.

باتشکر فراوان
                        البته امروز در 541 از مقداری که بعد از افزایش سرمایه خریدم خارج شدم=4% سود

2) سهم خوب برای نوسان چی پیشنهاد میکنید(که با نقد ی فروش فملی بگیرم)؟ میتونم دوباره از فملی نوسان بگیرم؟

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

سلام راشین خانم

باتشکر فراوان
                          سلام
                          تالار بورس عزیز خدا رو شک آنقدر تکنیکالیست داریم که نیازی به تاپیک من نیست;)

من هنوز نشانه ای برای عبور از این مقاومت نمی بینم، البته دیتای امروز را هنوز وارد نکردم بنایراین فروش شما کاملا منطقیست حتی اگر سهم بتواند از 550 عبور کند به نظرم فرصت خرید (البته در صورت تمایل) در همین حدود به شما خواهد داد فکر نمی کنم اصلاح سهم تمام شده باشد صبر می کنیم ببینیم یکی دو روز آینده چه می شود
                          احتمال اینکه مجدد سطح حمایت قبلی در محدوده 490 تا 480 را لمس کند وجود دارد به نظر من حد ضرر هم باید تثبیت زیر این سطح باشد

نظر

• راشین
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 903

1)

البته امروز در 541 از مقداری که بعد از افزایش سرمایه خریدم خارج شدم=4% سود

2) سهم خوب برای نوسان چی پیشنهاد میکنید(که با نقد ی فروش فملی بگیرم)؟ میتونم دوباره از فملی نوسان بگیرم؟
                            امروز خرید حفاری زیر 240 به نظر من عالی بود،خودم موقع بازگشایی وساپا خریدم اما الان تا عبور از مقاومت 278 تومانی توصیه به خرید نمی کنم هر چند تارگت سهم را 350 می بینم
                            خیلی از سهمها را هفته گذشته در نقطه حمایت خیلی خوب میدیدم به خصوص با توجه به تحلیل شاخص که زدم و جواب هم داد امروز شاخص به ضلع بالایی نفوذ کرد در صورت تثبیت بالای این ضلع بعد از یک پول بک رشد شاخص از سر گرفته خواهد شد و به شرط عدم نفوذ مجدد به کمتر از خط آبی رنگ،فرصت خرید خوبی بوجود خواهد آمد
                            نسبت به کف بسیار جالبی که بعضی سهمها دیدند شاید با رشد یکی دو روز آینده عده ای مجددا اقدام به فروش نمایند و دوباره شاخص منفی شود که این همان پول بک خواهد بود
                            در مورد برخی سهمها مثل ایران خودرو به رشد ادامه دار آنها شک دارم مگر اینکه الگوهایی که تشکیل داده بودند شکست بخورد مثلا ایران خودرو بتواند بالای 365 تثبیت شود ،در غیر اینصورت اصلاح همچنان ادامه خواهد داشت

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

راشين جان نظرت درباره شبريز چيه؟ حمايت و مقاومتش؟
                              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• majid
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 151

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                                شاخص می تونه به شکل زیر باشه
                                بسته به شیب حرکت در 25130( در یک حرکت خیلی شارپ کا به نظر من احتمالش نزدیک به صفره) یا با همین شیب در امتداد خط روند صعودی در حدود 24930 به ضلع بالایی برخورد بکند در اینجا باز مشخص نیست و باید ببینیم می تواند ضلع بالایی را ترک کند یا مجددا روند اصلاحی در پیش می گیرد اما با توجه به اندیکاتور rsi به نظر من احتمال گذر از ضلع بالاست
                                امیدوارم;)

خانم راشین یا سایر اساتید با سلام- من در نمودارهم که از tseclient میگیرم و وارد آمی بروکر میکنم دچار یک مشکلی هستم که شاهد آن نمودار شاخص میباشد خط روند بلند مدت مطابق نمودار شما (سبز رنگ) با روند شاخص برخورد دارد در حالی که در نمودار من هنوز فاصله وجود دارد در نمودار سایر نماد ها هم بعضا این مسئله را میبینم. فکر میکنید چه علتی دارد؟

نظر

در حال کار...
                                X