وصندوق هم در گیر شکستن خط گردن سر و شانه معکوس است;)
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
یک نمونه از شاهکارهای تکنیکالیست ها( البته نه در این سایت) این بود که چند روز پیش می گفتند اگر صدرا به 200 برسد درگیر واگرایی مخفی منفی خواهد شد!!!
یک شاهکار دیگر برای قند نیشابور در قیمت 240 تومان به دلیل ایجاد واگرایی منفی اخطار ریزش دادند!من که هر چه گشتم ندیدم الن سهم 265 تومان با 400000 صف خرید
یادمه یکی از دوستان در این تاپیک در مورد قنیشا پرسید زمانیکه بسته بود ،پیشنهاد دادم زود تصمیم گیری نکنه و ببینه با چه قیمتی باز میشه
دوست دارم بدونم چیکار کردن
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postوصندوق هم در گیر شکستن خط گردن سر و شانه معکوس است;)
اگه لطف کنی نمودار بزنی عالی میشه
راستی تاپیکشم آوردم بالا که دوستان خبر دار بشنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postخواهش می کنم حامد جان اما جواب منو ندادید ها;)
همچنان منتظرم مطمئن باشید از تذکر اشتباهاتم نه تنها ناراحت نمی شوم بلکه بسیار هم ممنون خواهم شد
اگه تو لابه لای مطالبم چیزی بوده باید بگم که
.................................................. ..... داشتم به اون توضیحاتی میدادم تا کمی واقع بیناتر به قضایا نگاه کنه اگه چیزی بوده که موجب ناراحتی شده عذر میخوام :">
راستی راشین جان شبریز امروز تونست مقاومتشو بشکنه با صف خریدی که شدآخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/04, 11:40.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postراشین جان کدوم سوال منظورته
در اصل توسط حامد24 پست شده استگیریم که یک اشتباه کرده باشند که اگه واقع بینانه نگاه کنیم اشتباهی نکرند (چون عنوان کردند که بلند مدت مد نظرشونه) حالا شما باید ازش چماقی بسازی و بکوبی به سرش.
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postراستی راشین جان شبریز امروز تونست مقاومتشو بشکنه با صف خریدی که شد
دیدم که الگوی مورد نظر من برای شبریز رو بعضی ها با تغییر نمودار لگاریتمی به حسابی درست در آوردن نمیدانم آیا تغییر نمودار از لگاریتمی به حسابی برای درست شدن الگو درست هست یا نه!
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postدیدم که الگوی مورد نظر من برای شبریز رو بعضی ها با تغییر نمودار لگاریتمی به حسابی درست در آوردن نمیدانم آیا تغییر نمودار از لگاریتمی به حسابی برای درست شدن الگو درست هست یا نه!
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمقاومت اصلیش حدود 205 هست
دیدم که الگوی مورد نظر من برای شبریز رو بعضی ها با تغییر نمودار لگاریتمی به حسابی درست در آوردن نمیدانم آیا تغییر نمودار از لگاریتمی به حسابی برای درست شدن الگو درست هست یا نه!یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
راشين جان به نظر بنده اين ريزش قيمتهاي جهاني موقتي و فرصتي مناسب براي شكار سهام رويي به خصوص ليدر اين گروه كالسيمين ميباشد به نظر شما افت قيمتي كالسيمني تا چه سطوحي قابل تصور است؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postراشين جان به نظر بنده اين ريزش قيمتهاي جهاني موقتي و فرصتي مناسب براي شكار سهام رويي به خصوص ليدر اين گروه كالسيمين ميباشد به نظر شما افت قيمتي كالسيمني تا چه سطوحي قابل تصور است؟
فملی با مس 9500 دلار میتونه 85 تومن بسازه با پی به ای برازنده 6
می خواستم براوردی از سود مورد انتظار شما از فاسمین داشته باشم محسن جان
ممنونریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمحسن جان با شما موافقم مدتها منتظر این لحظه بودم ... من یکشنبه خرید میکنم یا دوشنبه اول وقت ... شکار شخارک یا شپدیس ... با روی و مس میونه خوبی ندارم ;)
فملی با مس 9500 دلار میتونه 85 تومن بسازه با پی به ای برازنده 6
می خواستم براوردی از سود مورد انتظار شما از فاسمین داشته باشم محسن جان
ممنون
درباره كالسيمين فكر ميكنم امسال براحتي 140-160 تومان را بسازدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postراشين جان به نظر بنده اين ريزش قيمتهاي جهاني موقتي و فرصتي مناسب براي شكار سهام رويي به خصوص ليدر اين گروه كالسيمين ميباشد به نظر شما افت قيمتي كالسيمني تا چه سطوحي قابل تصور است؟
نظر
نظر