در اصل توسط aminaran پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Post
نظر
-
در اصل توسط حمایت پست شده است View Postسلام راشین جان یه سوال فنی:
وقتی افزایش سرمایه ها رو تو آمی بروکر اعمال میکنیم و روز بعد مثلا داده هارو آپدیت میکنیم و وارد آمی بروکر میکنیم اون اعمال سرمایه هایی ک قبلا لحاظ کردیم پاک میشه یعنی باید دوباره تعدیل کنیم راهی وجود داره ک داده هاییکه اعمال کردیم از قبل پاک نشه؟در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام
باید یک برنامه بنویسید که وقتی از منوی analysis قسمت اتوماتیک آنالیزیز را می زنید دیتاهایی را که افزایش سرمایه هم در آن اعمال شده به یک پوشه در کامپیوتر منتقل کند و دفعات بعد از آن دیتاها استفاده کنید
من هم مشکل دوستمون در مورد Reset شدن اطلاعات افزایش سرمایه و... را در آمی بروکر دارم. متاسفانه برنامه نویسی هم بلد نیستم. میتونید کمک کنید این مشکل رو حل کنم.
ممنون
نظر
-
راشین جان سلام خسته نباشید
با توجه به جمع اوری مناسبی که امروز در نماد صدرا صورت گرفت نظر شما نسبت رشد سهم ویا عدم رشد سهم در معاملات فردا وهمین طور در معاملات پیش رو چیه
در کل وضعیت تکنیکالیش رو چطور میبینید .یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postراشین جان سلام خسته نباشید
با توجه به جمع اوری مناسبی که امروز در نماد صدرا صورت گرفت نظر شما نسبت رشد سهم ویا عدم رشد سهم در معاملات فردا وهمین طور در معاملات پیش رو چیه
در کل وضعیت تکنیکالیش رو چطور میبینید .
در مورد صدرا اول نمودار را ببینید:
سعی کردم چنگال با دقت تمام رسم شود،مشخص است که ضلع بالای چنگال شکسته شده اما تثبیت نشده کندل امروز هم کاملا بالای این خط قرار گرفته موقعیت اندیکاتور RSI هم به خوبی مقاومت موجود را نشان می دهد اما من فکر می کنم اندیکاتور سبز رنگ مانع بزرگتریست که تقریبا منطبق میشود با قیمت 240-250 تومان
از بررسی نمودار در تایم هفتگی و اندیکاتور RSI به همین نتیجه رسیدم پس همچنان امیدوارم از 220 عبور کند سپس چند روزی در 240-250 در جا خواهد زد و احتمالا با اصلاح قیمت روبرو خواهد شد تا بتواند از این مقاومت بسیار محکم نیز عبور نماید.اما معاملات فردا برای تایید این عبور بسیار مهم است شرط اولیه این است که قیمت مجددا زیر ضلع بالایی نفوذ نکند
نظر
-
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام حامد عزیز ممنون شما هم خسته نباشید
در مورد صدرا اول نمودار را ببینید:
سعی کردم چنگال با دقت تمام رسم شود،مشخص است که ضلع بالای چنگال شکسته شده اما تثبیت نشده کندل امروز هم کاملا بالای این خط قرار گرفته موقعیت اندیکاتور RSI هم به خوبی مقاومت موجود را نشان می دهد اما من فکر می کنم اندیکاتور سبز رنگ مانع بزرگتریست که تقریبا منطبق میشود با قیمت 240-250 تومان
از بررسی نمودار در تایم هفتگی و اندیکاتور RSI به همین نتیجه رسیدم پس همچنان امیدوارم از 220 عبور کند سپس چند روزی در 240-250 در جا خواهد زد و احتمالا با اصلاح قیمت روبرو خواهد شد تا بتواند از این مقاومت بسیار محکم نیز عبور نماید.اما معاملات فردا برای تایید این عبور بسیار مهم است شرط اولیه این است که قیمت مجددا زیر ضلع بالایی نفوذ نکندیل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
راشین جان سلام
قربونت ببین تو اون نمودارت میتونی کاری کنی که این صدرا تا 300 بره :d اگه این کارو بکنی یه لپ لپ پیش من داری :d
راشین جان روند امروز صدرا رو چطور میبینی ایا تونست مقاومت 220 رو که خیلی ها اتفاق نظر داشتن که اگه این محدوده رو بشکنه تا 240 به راحتی میره رو رد کنهیل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
نظر