حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2933

مهرداد عزیزم
    آقا ما رو نزن
    خوانسار هم میبرمت بزار سوناتا بخرم بعد
    ماشاا... سرعت تایپت مثل سرعت نوره
    من هم الان رفته بودم تو جوب پشت خونمون شنا
    چه حالی داد ولی هوری و موری و دوتیکه سه تیکه ندیدم
    یه چند تا بچه غورماغه و کرم و یه مارمولک و یه سوکس مرده دیدیم فقط
    من رفتم بخوابم عزیزم فردا مفصل توضیحات در مورد این 2 پست حضرتعالی
    عرض خواهم نمود . شب خوش
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
      سلام علیکم به به ببین کی اینجاست

مهربان جان عزیزم برو بیا خوش بگذره اما حداقل به کالسیمینت بگووو اینجوری نکنه خوب

تو رفتی اونم از رفتن تو زد پوکوند ملت ....بیا باسش یه نسخه بپیچ

اینجوری میگی این سهم فلان بمان تو سبدت نیست ..........

مهربان دارم منفجر میشم از کالسیمین سه پارت زدم تو گوشش باسه اینکه میانگین بیارم پایین همش یه فاز ازش عقبم چکار داره میکنه برنامش چیه اینو جواب بده که اگر براش نسخه ای داری بگو که فردا راند 4ام بزنم

نزدیک 10م تو این سهم با میانگین 1335 بازم میخوام میانگین بیارم پایین دستم به فروشش نرفت امروز مرقام با ضرر کم باسه ترس از ضرر بیشتر پیاده شدم تکنیکالش حمایتهاش عمل نکرد گفتم باهاش به گاز نرم پیاده شدم

ا
      ....سلام دیزل..چطوری رفیق...نه دیگه البته دیزل بالا خریدی کالسمینو ولی به دید مجمع یه 20 درصدی فکر کنم توش خوابیده باشه...من نصفشو بعد از تعدیل رد کردم با نصفش میرم مجمع...دیگه ولش کن دست به میانگینش نزن این گزارش حسابرسی نشده اشه حسابرسی شده اش هنوز مونده بدون سود زیر مجموعه هاست توکلت به خدا باشه...دور معدنیا تموم نشده...خدا کنه قیمتای جهانی باهاشو نبیاد من خودمم تو معدنیا گیرم...مرقام...اتفاقا خیال خریدشو داشتم که یهو اون گزارش ناجورو داد یه بابایی رو که زده بود رنجش کرده بود صف خرید براش چیده بود قد حدودای 150 رو ضایع کرد به حمدالله...:d:);;)
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2933

مهرداد جونم
        به تاپیک من هم سری بزن تو بخش آزاد و چند خطی توش بنویس تا نورانی بشه
        ولی حواست باشه موشکها اونجا ضامن هاشون کشیده شده
        خطرناکه ....حسن ....

نظر

• عليرضا جمالی
          مدیر (ستاره‌دار 20)
          • Oct 2010
          • 1294

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...سلام علیرضا...چطوری رییس...فرزاد خیلی تعریفتو میکنه وقتی فرزاد میگه کارت درسته یعنی کارت درسته...منم همینطور برای این فروم قشنگ و بیحاشیه ای که درست کردی اگر تا اخر کار این مرامو در این حد حفظ کنی بزودی جایگاه درخورشو پیدا میکنه...من بخاطر تو و برادر عزیزم فرزاد اینجا حاشیه درست نمیکنم...سوغاتی؟...ای بابا کویرو یه مشت شن سوغاتی چیه این حرفا...:d;)
          ...اااا...الان دیگه باید مامان همدم شده باشه ...نکنه منتظره من برم تا÷یکش...چرا اینجا نیومده به من خوش امد بگه؟...X-(
          ....الان میرم تا÷یکشو میفرستم قاطی باقالیا...عجب دختری بود اینطور دختر ندیده بودم یه متر زبون داشت...
          قربونت برم دكتر
          آقا فرزاد لطف داره و از بزرگي و خوبي خودشه
          سايت رو هم من كاري نكردم، فقط خوش شانس بودم كه بزرگاني كه همه بي حاشيه هستند و به رعايت اخلاق مشهور، قابل دونستند و اومدند تا اين جو تحليلي و دوستانه شكل بگيره>:d<
          دكتر به ما كه رسيد شد كوير برهوت؟!... بابا اين همه سود كردي اين مدت يه سوغاتي دلخوشكنك كه اين حرفا رو نداره، اصلا از همين تهران يه برند بگير بگو از اونور اوردم اگه من چيزي گفتم! :D (ولي برند باشه ها B-) )
          همدم هم تو اولين پستش يادت كرده دكتر، خدا رو شكر جمعمون داره جمع و جمع تر ميشه;;)
          از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
            مهرداد عزیزم
            آقا ما رو نزن
            خوانسار هم میبرمت بزار سوناتا بخرم بعد
            ماشاا... سرعت تایپت مثل سرعت نوره
            من هم الان رفته بودم تو جوب پشت خونمون شنا
            چه حالی داد ولی هوری و موری و دوتیکه سه تیکه ندیدم
            یه چند تا بچه غورماغه و کرم و یه مارمولک و یه سوکس مرده دیدیم فقط
            من رفتم بخوابم عزیزم فردا مفصل توضیحات در مورد این 2 پست حضرتعالی
            عرض خواهم نمود . شب خوش
            ...رضا خیلی باحال بود خیلی خندیدم...
            ...بابا محلو بد انتخاب کردی...تو gymاونجا میرفتم ورزش...یه پسر روس هم بود که قیافه جالبی داشت...3 تا حرکت زد دیدم همه حواسش رفته پی یه کره ای که اونجا داشت ورزش میکرد...من داشتم تمرین میکردم که دیدم یه دختر المانی کوچولو ناز امدش برا تمرین...دیدم همه روغلط قلوط میزنه ببین رضا هتلش نامبر وان بود همین gym خودش یه مربی بدنسازی داشت من سوسکم حسابش نمیکردم رفتم پیش دختر المانیه اموزش بدنسازی در کمال شفقت و مهربانی کاملا پدرانه حرکات صحیح رو یادش دادم تا اخر وقت با هم دوست شدیم....
            ..یه کنیایی بود اسمش فردریک بود سیاه مثل قیر با هم تریپ رفاقت ریخته بودیم تو سالن ورزشش من یه طرف تمرین میدادم اون طرف دیگه...;;)

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
              مهرداد جونم
              به تاپیک من هم سری بزن تو بخش آزاد و چند خطی توش بنویس تا نورانی بشه
              ولی حواست باشه موشکها اونجا ضامن هاشون کشیده شده
              خطرناکه ....حسن ....
              ...رضا تاپیکت کدومه بخش ازاد ...من ندیدم...

نظر

• ناهید
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 1419

...رضا تاپیکت کدومه بخش ازاد ...من ندیدم...
                سلام دکتر
                سفر بخیر ، خوش گذشت ؟
                اسم تاپیک کاپیتان نمو ا فسانه تامکت در بخش آزاد هست
                حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post
                  قربونت برم دكتر
                  آقا فرزاد لطف داره و از بزرگي و خوبي خودشه
                  سايت رو هم من كاري نكردم، فقط خوش شانس بودم كه بزرگاني كه همه بي حاشيه هستند و به رعايت اخلاق مشهور، قابل دونستند و اومدند تا اين جو تحليلي و دوستانه شكل بگيره>:d<
                  دكتر به ما كه رسيد شد كوير برهوت؟!... بابا اين همه سود كردي اين مدت يه سوغاتي دلخوشكنك كه اين حرفا رو نداره، اصلا از همين تهران يه برند بگير بگو از اونور اوردم اگه من چيزي گفتم! :d (ولي برند باشه ها b-) )
                  همدم هم تو اولين پستش يادت كرده دكتر، خدا رو شكر جمعمون داره جمع و جمع تر ميشه;;)
                  ...علیرضای عزیز من فدات شم البته من به هر چی معروفم جز به اخلاق...:d
                  ...بهترین ها رو انتخاب کردی و گزینشی موثر داشتی الان یکی از بی حاشیه ترین فروم های بورسی رو داری اگر در دیدگاه خودت نسبت به جو و وضعیت فروم دچار تردید شدی از ما که از اینسمت با حاشیه باز تر فروم رو نگاه میکنیم بپرس من بخاطر روی گل برادرم هم که شده و البته خود تو عزیز هر کمکی که لازم باشه برای ارتقای کیفیت این فروم انجام میدم...
                  ....علیرضا اوضاشون جالب نبود من برند ندیده بودم با تخفیف 75 درصد ولی اونجا بخصوص تو دوبی مال چند تا برند بودن که از همه شیکتر و ممتاز تر بودن مثلا زارا همیشه شلوغ بود یا گوچی با چه دم و دستگاهی ولی کاملا مشخص بود که دوبی تو موج اصلاحی بزرگ خودش قرار گرفته و نمیتونه مقاومت خودشو به سمت بالا بشکونه....رو چشم سایزتو بزار اینجا من دوباره میرم دوبی...
                  ...حالا بیا هی برو بگو همدم دیدی چطور منو ضایع کرد به همه خوش امد گفت جز من خوب مگه من چی گفتم گفتم دترای سبزی شناسی مگه چه فرقی با گیاه شناسی داره کلاس میزارن بابا فوقشم بگیری اخرشم پوشک بچه است دیگه ...مگه نه...:d;)...وقتی رفتم تاپیکشو پر کردم از اخبار اقتصادی وسیاسی امار میاد دستش...

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
                    سلام دکتر
                    سفر بخیر ، خوش گذشت ؟
                    اسم تاپیک کاپیتان نمو ا فسانه تامکت در بخش آزاد هست
                    ...سلام خواهرم ناهید چه خبر...:d...اییی ..جای شما خالی یه المانیه زیگیل شده بود تا پای پلکان هواپیما میگفت نرو میبرمت مملکت خودم...دیدی این همدم چطور منو ضایع کرد نیم وجبی...x-(

نظر

• ناهید
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 1419

...سلام خواهرم ناهید چه خبر...:d...اییی ..جای شما خالی یه المانیه زیگیل شده بود تا پای پلکان هواپیما میگفت نرو میبرمت مملکت خودم...دیدی این همدم چطور منو ضایع کرد نیم وجبی...x-(
                      مهربان پست شما را ندیده بود بعد که بهش گفتم مهربان هم برات پیغام گذاشته بود عذرخواهی کرد گفتم میام جبران می کنم بهش گفتم خدا بهت رحم کنه :d
                      حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                      خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                      خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1113

...سلام بر برادر گلم...عزیز دلم فرزاد...برادر ..دیروز 3 بار ادای وظیفه کردم سمتت نمیاومد دیگه ناچارم کردی اخر برج هم بیام پابوس امام رضا هم زیارت رو گل تو...نمیگن ما سهامدار همراهیم...خوب...چرانمیای...بی تعارف...بیا یه 2-3 روزی باهم چرخ بزنیم ببرمت جردنو شهرک غرب بازارچه گلستان یه چند تا رفیق پزشک بی مخو تعطیل مثل خودم دارم نمیزارم بهت بد بگذره دمتن گرم فرزاد ابروی رشته مایی وقتی پزشک میبینم با این مختصات گلی به گوشه جمالت...
                        ..فرزاد...تو این جایی که من ورزش میکنم یه دکتریه میاد برا ورزش...ببین یعنی تو نیگاش کنی مثل این بازیکنای هاکی فقط یه جفت چشم ازش میبینی ...ساق بندو مچ بندو حفظ رونو 4 تا حرکت میزنه اخرشم میره ماکارونی میخوره هفته بعد که میبینمش میبینم شیکمش یه تیکه چربی حجم داده...:d
                        ...فرزاد جات خالی زدم اونور اب با دوتا روس (از بدبختی من بینوا پسر)اشنا ایمیلو اینا...نمیرم محلای خریدو این جلف بازیا میرم تو مردم میگردم اشنا ÷یدا میکنم این عینکم قیافه امو مثبت میکنه همه فکر میکنم فرانچسکوی قدیسم راحت ارتباط برقرار میکنم فرزاد باید یه تریپ باهم بریم...لطف وبرادریت...و بزرگواریت در حق من پایدار...
                        سلام بر برادر عزیزم
                        عزیز برادر خیلی وقته به من قول دادی میای پیشم و من هنوز چشم به راهم ،مشکلات و گرفتاریها و .......همه رو میدونم ولی خوب کار کاره دل دیگه.....
                        آقا من شهرک غرب نمیدونم کجاست که ،مجتمع تجاری گلستان نمیدونم کجاست ،فرحزاد نمیدونم کجاست که ،میام گم میشم تو تهران ها :-)
                        من همه جوره فداتم من بیام تهران ایشالا یه چهاردیوار میخوام و خودت و برو بچه های سایت ،بشینیم گل بگیم و گل بشنویم ،ایشالا ......
                        من بودم و دوش آن بت بنده نواز ×××× از من همه لابه بود و از وی همه ناز
                        شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید ×××× شب را چه گنه حدیث ما بود دراز
                        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• diesel29
                          عضو عادی
                          • Jul 2025
                          • 126

سلام مهربان جان عزیزم رفتی باسه خودت اونور اب اصلا همه چی رو بیخیال شدی

کالسیمین خودش بکشه بره تو گره بره تو سنگ قلاب بازم نمیتونه تا مجمع به میانگین من برسه چه به 20% سود

مجمعش 18 همین ماه فردام که حتما تو منفیه از شنبه 10 فقط 5 روز مهلت داره خلاصه موندیم توش رفتیم با تغییر استراتژِی برای بلند مدت ....................

با اینکه جز هییت مدیرشی این دبی هواست پرت کرد .....اون دوتا روسم الان که بیشتر فکر میکنم بعید پسر باشن

راستی مرقامم احتمالا افزایش سرمایه در پیش داره ....

یه راهنمایی بکن امیدوارم تا فردا جواب بدی با این اوضاع و احوال فردا رو -4 اندازه الان خرید کنم میانگینم خیلی میاد پایین البته این برای فروش در هفته اینده است وگرنه ترجیح میدم با همین برم مجمع و کمتر نقدینگی واردش کنم ...........
                          [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
                            سلام مهربان جان عزیزم رفتی باسه خودت اونور اب اصلا همه چی رو بیخیال شدی

کالسیمین خودش بکشه بره تو گره بره تو سنگ قلاب بازم نمیتونه تا مجمع به میانگین من برسه چه به 20% سود

مجمعش 18 همین ماه فردام که حتما تو منفیه از شنبه 10 فقط 5 روز مهلت داره خلاصه موندیم توش رفتیم با تغییر استراتژِی برای بلند مدت ....................

با اینکه جز هییت مدیرشی این دبی هواست پرت کرد .....اون دوتا روسم الان که بیشتر فکر میکنم بعید پسر باشن

راستی مرقامم احتمالا افزایش سرمایه در پیش داره ....

یه راهنمایی بکن امیدوارم تا فردا جواب بدی با این اوضاع و احوال فردا رو -4 اندازه الان خرید کنم میانگینم خیلی میاد پایین البته این برای فروش در هفته اینده است وگرنه ترجیح میدم با همین برم مجمع و کمتر نقدینگی واردش کنم ...........
                            ...سلام دیزل ..چطوری جیگر من...اون دوتا دخترن؟..راست میگی...بزار یه نگاه بندازم...:d...
                            ....ببین وقتی بازار فرسایشی و رو اعصاب میشه من دیگه سهاممو نگاه نمیکنم میرم بخش ازاد...
                            ...یه مقدار این قیمتای جهانی کارو خراب کرد لعنتی ولی بعیده زیر 1200 بیاد خوب قیمت خرید من پایینه یه مقدار اعصابم روش راحته ولی اگر هم میخوای میانگین کم کنی صبر کن تو کف قیمتی تخمینی اونجا میانگین بیار پایین...ولی من خیلینگرانش نیستم تو هم زیاد خودتو نگران نکن...فکر کنم یه تعدیل دیگه هم داره...تو پیش بینی سود حسابرسی شده...

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

...اگر...این شرایط بازار به هفته بعد هم تعمیم داده بشه و قرار باشه که ای نروند خنثی و رکودی ادامه دار بشه دیگه باید یه فکر جدی برای بازار کرد...چیزی که فعلا مایه امیدواریه حجم خوب حمایتی هست که پشت سهام تاپ بازار قرار گرفته....الان اغلب سهام شاخص بارار تو کف حمایتی خودشون قرار دارن...

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2933

دکتر جان
                                بیمارستان فوق تخصصی برای سکته ایها سراغ داری ؟!
                                فعلا بریم بستری بشیم پول نداریم که فوقش بعدا میبرنمون بیابونهای قم پرتمون میکنن .......
                                کیهههههههههههههههههه.................. چیههههههههههههههههههههههه ..............
                                چه خبر شدهههههههههههههههههه ......................

نظر

در حال کار...
                                X