در اصل توسط captain nemo پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط ناهید پست شده است View Postمهرداد عزيز هيچ موقع فكر نمي كردم در دنياي مجازي دوستي پيدا كنم كه از دوست دنياي واقعي براي من با ارزشتر باشه ولي صداقتت ، رفتارت ، نوشته هاي زيبا كه نشان دهنده ساده گي قلبت است تو را يكي از بهترينها كرده اميدوارم هميشه در زندگيت موفق باشي و آنچه را شايسته آن هستي كه صددرصد بهترينهاست خدواند برايت رقم بزنه
و به خود مي بالم كه دوستي چون تو دارم و همچنين به خود مي بالم كه دكتر فرزاد ( هولي عزيز) اين مطلب را بيان داشتند (شکر گزار کردگار گردون سپهرم که در آسمان سایت بورسی در خدمت این دوستاره بزرگوارم ........
درود بر شما عزیزان )
و همچنين بازهم به خودم افتخار مي كنم كه با دوستان خوبي كه دراين سايت هستن هم پست مي شوم
...راستی ناهید....اگر کسی منو نشناسه و پست تورو بخونه اون قسمت صداقت و سادگی و اولین چیزی که به ذهنش میرسه اینه که یارو چه اوشکول و پپه ایه...;):d\:d/(شوخی)...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط
..[b پست شده است.راستی ناهید....اگر کسی منو نشناسه و پست تورو بخونه اون قسمت صداقت و سادگی و اولین چیزی که به ذهنش میرسه اینه که یارو چه اوشکول و پپه ایه[/b]...;):d\:d/(شوخی)...[/b]
ضمنا" مهرداد اونايي كه نمي شناسنت رو بي خيال اونايي كه تورو مي شناسن چقدر به من مي خندن ;)آخرین ویرایش توسط ناهید؛ 2011/04/10, 10:29.حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
در اصل توسط diesel29 پست شده است View Postسلام مهربان عزیز
داداش اگر از خانواده سایپا خبری داشنی بگو
خرید وساپا و نفروختنش درس بزرگی بود برام
سر فرصت درس بزرگم جهت اموزش همگانی میکنم فعلا میخوام برم زار بزنم
راستی رفیق جفتمونم امروز رفتم تو صف خریدم اصلا حال نمیکنم قیمت پایین بردارم افت داره چیزی که میرزه باید بابتش پول دادا ............ 1447خریدم..[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط ناهید پست شده است View Postدکتر هولی عزیز اگر ستاره ایی درخشش داشته باشه بخاطر آسمان صاف و آبی است دراسمان ابری و سیاه هیچ موقع ستاره دیده نمی شه آسمان آبی این سایت و فرابورس بخاطر وجود شما و آقای نادرعلی همیشه صاف و آبی است که من کاربر میل به نگاه کردن ولذت بردن از این آسمان را دارم
البته مهربان عزیز همیشه در حال درخشش است بخاطر قلب پاک و خوش نیتش و دل صافش که مملو از صدافت است
و من فقط اسمم یاد ستاره را تداعی می کند و نه حضورم که نه رنگی دارد و نه ثمری
به هرحال خوشحالم از اینکه درکنار شما عزیزان نام من هم کم سویی نور دارد اون هم به واسطه صافی آسمانش
با عرض پوزش که اظهار لطف و شکسته نفسی ناهید عزیز و بزرگوار را بدلیل عدم حضور در سایت ندیده بودم و امیدوارم این حقیر را عفو بفرمایند.
ناهید عزیز ،حضور جنابعالی حکم ستاره ایی پرفروغ را دارد که تلالو آن باعث هرچه زیباترشدن آسمان این سایت و هر سایتیست
حضور جنابعالی هم از باب علم و هم از باب تجربه ای که دارید و هم از باب اخلاق حسنه -که الحق استاد هستید- افتخاری برای بنده و این سایت است.
در پناه حق باشیدسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
عرض سلام و ارادت دارم بر برادر عزیزم،
مهربان عزیز چندیست که از لطف حضورت در سایت بی بهره ایم ،امیدوارم هرجا هستی در پناه ایزد منان اوقات به خوشی سپری کنی، به غایت دلتنگ حضورت هستیم...
اما اون نوشته بالا کتابیش بود .
اگه بخوام از ته دل و چون مریدی که مرادش ازش دوره عرض کنم میگم :
اگرچه دوست به چیزی نمیخرد مارا ×××× به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست
واما اصل قصیه اینکه ،برادر عزیزم دلتنگ دیدارت هستم هرچند امکان ملاقات حضوری میسر نیست ،پس بر من با نوشتارت منت بگذار .......
ارادتمندم مهربان یارم
:xسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
دکتر مهربان چقدر یار و یاور داری عزیز.
ای کاس منم میرفتم تجربی میخوندم و الان یه امپول زنی چیزی میشدم و میومدم مطبت و یار و یاورت میشدم.
رفتم ریاضی خوندم و حالا که شدم اقلیدس، کامپیوتر اومده و دیگه همه حساب کتاباشونو با اون انجام میدن و کسی محلم نمزاره.
میشه برم هلال احمر و مدرک امپول زنی بگیرم؟ اونوقت تو مطبت به من کار میدی؟وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
با عرض پوزش که اظهار لطف و شکسته نفسی ناهید عزیز و بزرگوار را بدلیل عدم حضور در سایت ندیده بودم و امیدوارم این حقیر را عفو بفرمایند.
ناهید عزیز ،حضور جنابعالی حکم ستاره ایی پرفروغ را دارد که تلالو آن باعث هرچه زیباترشدن آسمان این سایت و هر سایتیست
حضور جنابعالی هم از باب علم و هم از باب تجربه ای که دارید و هم از باب اخلاق حسنه -که الحق استاد هستید- افتخاری برای بنده و این سایت است.
در پناه حق باشید
با آرزوي سلامتي و موفقيتحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
خبر رسید که دکتر رفته خوانسار
دکتر جان خوانسار کاری داشتی بگو من آشنا زیاد دارم اونجا
راستی سرچشمه برو حتما و واسه ما گز عصاری هم بیار
بدون گز بیای میگم اینجا ایدیت بسته بشه ......:d:dیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
اینجور که بنده اطلاع دارم.
ایشون چندی پیش وطی یک عملیات سوپر انتحاری مبلغ گزافی بابت خرید سهم سایپا در نوک موج5هزینه کرده بودند.
علی ایحال احتمالا دچار افسردگی شده اند و بهبودی ایشان همچون همیشه مدت مدیدی بطول خواهد انجامید.
پ.ن:وقتی کسی را پیدا نمیکنیم که سر به سرش بگذاریم میاییم سراغ مهرداد!:->
این رئال مادرید خونخواربا قساوت تمام درحال حذف کردن تاتنهام سختکوش است!x-(
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postعرض سلام و ارادت دارم بر برادر عزیزم،
مهربان عزیز چندیست که از لطف حضورت در سایت بی بهره ایم ،امیدوارم هرجا هستی در پناه ایزد منان اوقات به خوشی سپری کنی، به غایت دلتنگ حضورت هستیم...
اما اون نوشته بالا کتابیش بود .
اگه بخوام از ته دل و چون مریدی که مرادش ازش دوره عرض کنم میگم :
اگرچه دوست به چیزی نمیخرد مارا ×××× به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست
واما اصل قصیه اینکه ،برادر عزیزم دلتنگ دیدارت هستم هرچند امکان ملاقات حضوری میسر نیست ،پس بر من با نوشتارت منت بگذار .......
ارادتمندم مهربان یارم
:x
من هم برات آرزوی سلامت دارم هرکجا هستی .......
حقیقتش دکتر مهربان قبلا من رو هم بیشتر دوست داشت ،براش اس ام اس هم زدم پاسخ نداد ،فردا دو باره امتحان میکنم ............سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
...به نام خالق یکتا خدای مهربانیها و نزدیک کننده نهادهای پاک...
...با سلام و عرض ادب خدمت کاربران محترم این فروم و دوستان عزیزی که بر من منت گذاشتند و از من یادی کردند بخصوص ..برادر عزیز و بزرگوارم که بر من حق ولایی داره فرزاد عزیزم بنده رو بخاطر این کوتاهی در حضور ببخشایند...
...برادر مهربانم فرزاد...اس ام اس پر مهر و بنده نوازتو دیروز گرفتم دوبار سعی در ارسال جواب کردم که میسور نشد خدا بر من ببخشاید...
...فرزاد عزیزم...الان که فروم رو نگاه میکنم میبینم که حجم بازدید کننده نسبت به قبل دوبرابر شده اونهم در خیلی فروم ها و خبرگزاریهای بورسی این فروم جوان و نوپا به مدیریت خوب علیرضا جمالی و تو بزرگوار نازنین به جایی امن و بیحاشیه بدون قید بردگی و ترس بر کاربرانش برای در اختیار گذاشتن اطلاعات بورسی شده...چنین باشد چنین ادامه یابد....
...جای دوستان خالی...به یاد ابن بطوطه سفری به ان سوی ابهای نیلگون خلیج همیشه فارس داشیتم و چندی و لختی رو در سرزمین اعراب بدوی ساحلی که جز دوخط اتوبانو برجهای سر به فلک کشیده نداشت اما حتی در این دوران رکود ÷ذیرای هجوم توریست از 4 گوشه جهانه شدیم و با دیدن تفاوتها و فاصله ها و خیلی موارد دیگر که در این مجمل نمیگنجد کوهان شتر بر سر زدیم...
...دوستدار همگی...مریدتم برادر گلم فرزاد....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
نظر