حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امپراتور7
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 1043

دکتر عزیز با اشناییتی که با مطالب بورکس شما دارم قطعا تاپیک مفیدی خواهد بود منتظر نقطه نظراتتون هستیم پرسود باشید
    به جان خودت بیفت!
    خودت خودت را بساز!
    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

مهربان عزیز خوش آمدید

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

...با سپاس و تشکر از حضور دوستان خوبم راشین ملوان و امپراطور عزیز...برای من این حضور دوستان مثل سفر به دیاری دیگر و اشنایی با عزیزانی دیگر و ورود به حالو هوایی جدید داره...
        ..خیلی خوشحالم که راشین عزیز ...بانوی فرهیخته و ممتازو همچنان در این محیط قلم به دست و توانا میبینم....راشین عزیز...از اینکه مجدد مطالب ارزنده شمارو میخونم خوشحالم و از اون خوشحالتر اینکه ایران زمین چنین دخترانی رو تو دامان خودش پرورش داده..موفق باشید...
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• hitm@n
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 77

فکر کنم جمع دوستان با آمدن مهربان عزیز کامل شد
          امروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:

نظر

• راشین
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 903

مهربان جان شما همیشه به من لطف داشتید ممنون

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

...راشین عزیز حضور تو در هر فروم بورسی level اون فروم رو حداقل 3 پلاس بالا میبره...من زیر امضاها اثری ویادی از یکی از دوستان و عزیزان دیرین خودم در فرابورس میبینم...یاد ناهید و همدم عزیز هر دو بخیر...ناهید جان سلام میکنم و خوش امد میگم حضور شمارو...

نظر

• malavan
                عضو عادی
                • Aug 2025
                • 294

مهربان خان مهربان :ezpi:
                ای متخصص تحلیلهای ناب از فاسیمین
                این بنده خدا نگین ساحل رویال هیچ خیری از این حفاری ننه مرده ندید همچنان که من ندیدم
                خیر سرمون گفتیم خودمان که حفاری البته از نوع ملی اش کار می کنیم گه گداری یه پاتک ،، حالا با واسطه یا بی واسطه به این هدایت ا... منظورم همون خادمی خودمان است که یه زمانی مدیریت مهندسی مان دستش بود که حالا برای خودش مدیر عامل قدری شده،،، یه اطلاعاتی ، رانتی چیزی بگیرم ازش ،،، اما اصلا دم به تله نداد که نداد :Cry:
                و ما همچنان اندر خم یه چندر قاز سود از این حفاری موندیم:Cry:
                کجا بودیم
                آهان
                می خاستم بپرسم آیا این بنده خدا نگین ساحل می تونه یه تکون اساسی به این فاسیمین بده یا نه اون بقیه پولی هم که براش مونده اینجا نابود میشه:Question:
                مرسی
                [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• LEON
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 206

ای جان.آقا دکتر.آقا این برادر منم داره پزشکی میخونه(یه پزیم دادیم)من دارم روش کار میکنم شما رو الگو کنه بیاد تو بورس مث من ورشکست شه
                  خلاصه مه مشعوف مندم دکی جون

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط malavan پست شده است View Post
                    مهربان خان مهربان :ezpi:
                    ای متخصص تحلیلهای ناب از فاسیمین
                    این بنده خدا نگین ساحل رویال هیچ خیری از این حفاری ننه مرده ندید همچنان که من ندیدم
                    خیر سرمون گفتیم خودمان که حفاری البته از نوع ملی اش کار می کنیم گه گداری یه پاتک ،، حالا با واسطه یا بی واسطه به این هدایت ا... منظورم همون خادمی خودمان است که یه زمانی مدیریت مهندسی مان دستش بود که حالا برای خودش مدیر عامل قدری شده،،، یه اطلاعاتی ، رانتی چیزی بگیرم ازش ،،، اما اصلا دم به تله نداد که نداد :Cry:
                    و ما همچنان اندر خم یه چندر قاز سود از این حفاری موندیم:Cry:
                    کجا بودیم
                    آهان
                    می خاستم بپرسم آیا این بنده خدا نگین ساحل می تونه یه تکون اساسی به این فاسیمین بده یا نه اون بقیه پولی هم که براش مونده اینجا نابود میشه:Question:
                    مرسی
                    ...سلام ملوان عزیز ...اقا خادمی و جوادی و هوشنگی رو ولش کن...خیلی موجز وخلاصه عرض کنم خدمت شریفت...تا مجمع نگهش دار زیر 1500 بامید خدا این سهمو با 150 سود مجمع نمیفروشی....دیروز صحبتی با حمید اعرابی عزیز تو بورکس داشتیم که به گفته ایشون و خوب شنیده های من که البته کمی کمتر بود اعلام سود 190 کالسیمین بزودی زود قطعیه....
                    ..من نظرم اینه رو این قیمتا و کمی پایین تر یه نیم نظری رو کروی داشت هباشید یه 20 درصدی تا اردیبهشت حداقل توش هست...

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط LEON پست شده است View Post
                      ای جان.آقا دکتر.آقا این برادر منم داره پزشکی میخونه(یه پزیم دادیم)من دارم روش کار میکنم شما رو الگو کنه بیاد تو بورس مث من ورشکست شه
                      خلاصه مه مشعوف مندم دکی جون
                      ...اقا تا اومدم تاپیکو بازکنم که چشمم به جمال اسمت روشن شد منو بردی به گذشته های دور دست و ژان رنو و ناتالی پورتمن و حرفه ای عجب فیلم تاثیر گذاری بود من از روزی که این فیلمو دیدم از طرفدارای پروپا قرص این دوتا هنرپیشه شدم که البته شنیده ام که ناتالی هم یه نیمچه کهخوب....ولش کن جاش اینجا نیست....به همقطار من سلام برسون و ببین اگه میخوای روش کار کنی وقت بیشتری بزار دیگه وقتی متقاعد شد به شهریور و مهر نکشه که تو تلاطم افت بازار و بگیرو ببند دوزار ده شاه بالا رفتن پایین اومدن باشه...یه چند چلسه فشرده همچین به روش امنیتی و اعتراف گیری روش کار کن جلسات فشرده تر الات شکنجه در دسترس ذهنی جسمی تا اخر سال دیگه متقاعد شده باشه...

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

....اقا ما از صبح نشستیم پای کامپیوترو این قیمت روی رو از کیتکو رفرش میکنیم و بر این باوریم که همونطور که در پای میز صبحانه 10 سال پیش با ای ندوجواهر چشمانمان برخورد هواپیماها رو با برجهای دوقلو دیدیم الان هم در خلسه فروریختن قیمتهای جهانی بسر میبریم یا خییررر...فلذا....خدایا....کالسیمینو بفروشم؟؟؟...

نظر

• arya
                          عضو جدید
                          • Feb 2011
                          • 9

سلام اقا دیدیم تو تایپک دکتر مهربانیم گفتیم این دعا را مرقوم کنیم که خداوندا به انان که بدخواه مدخواه این دکتر مایند یا به کالسیمینش نگاه چپ کنند 1 هفته اسهال مکرر عنایت بفرما

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط arya پست شده است View Post
                            سلام اقا دیدیم تو تایپک دکتر مهربانیم گفتیم این دعا را مرقوم کنیم که خداوندا به انان که بدخواه مدخواه این دکتر مایند یا به کالسیمینش نگاه چپ کنند 1 هفته اسهال مکرر عنایت بفرما
                            ...سلام اقامن فدات شم امین امین ....اسهالشم اسهال چرب باشه که با تست گزیلوز هم مثبت نشه....خدا قذافی رو که کالسیمین مارو به این روز انداخت ب هاسهال مسافرتی ای کولای انترو همورازیک مبتلا کنه ...یا شیگلوز...که خودم یه بار گرفتم میدونم چه دردیه....

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

دكتر ناسلامتي تو سيدي دست خير داري بابا يه دعايي چيزي كن اين مردك قذافي كارش تموم بشه يه دنيا از شرش راحت بشن يه پيشنهاد دارم به هر كدوم از مريضهات بگو يه دست به دعايي براي سقوط اين مردك ببرن بالا....
                              پينوشت: ميترسيم قذافي بياد پايين اين عربها هم جو گير عربستان اوضاعش قمر در عقرب بشه اونوقته كه شپنا و شبريز يه 50 درصدي ميدن و مموتي كه كول كولش ميشه ...
                              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• اميرمحمدبورس
                                عضو جدید
                                • Mar 2011
                                • 3

با سلام
                                فولاد مباركه،فولاد هرمزگان و معدن سنگان رت خريده.پشتوانه خوبي داره.6% گل كهر و 11 % چادرملو.30% ومعادن كه فكر كنم مي خواست بفروشه و طرح توسعه شهيد خرازي 2.5 مسليون تني ولي به زودي جواب نمي ده.به ديد 2 ساله عاليه. تا نظر دوستان چي باشه؟

نظر

در حال کار...
                                X