دکتر عزیز با اشناییتی که با مطالب بورکس شما دارم قطعا تاپیک مفیدی خواهد بود منتظر نقطه نظراتتون هستیم پرسود باشید
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
...با سپاس و تشکر از حضور دوستان خوبم راشین ملوان و امپراطور عزیز...برای من این حضور دوستان مثل سفر به دیاری دیگر و اشنایی با عزیزانی دیگر و ورود به حالو هوایی جدید داره...
..خیلی خوشحالم که راشین عزیز ...بانوی فرهیخته و ممتازو همچنان در این محیط قلم به دست و توانا میبینم....راشین عزیز...از اینکه مجدد مطالب ارزنده شمارو میخونم خوشحالم و از اون خوشحالتر اینکه ایران زمین چنین دخترانی رو تو دامان خودش پرورش داده..موفق باشید...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
...راشین عزیز حضور تو در هر فروم بورسی level اون فروم رو حداقل 3 پلاس بالا میبره...من زیر امضاها اثری ویادی از یکی از دوستان و عزیزان دیرین خودم در فرابورس میبینم...یاد ناهید و همدم عزیز هر دو بخیر...ناهید جان سلام میکنم و خوش امد میگم حضور شمارو...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
مهربان خان مهربان :ezpi:
ای متخصص تحلیلهای ناب از فاسیمین
این بنده خدا نگین ساحل رویال هیچ خیری از این حفاری ننه مرده ندید همچنان که من ندیدم
خیر سرمون گفتیم خودمان که حفاری البته از نوع ملی اش کار می کنیم گه گداری یه پاتک ،، حالا با واسطه یا بی واسطه به این هدایت ا... منظورم همون خادمی خودمان است که یه زمانی مدیریت مهندسی مان دستش بود که حالا برای خودش مدیر عامل قدری شده،،، یه اطلاعاتی ، رانتی چیزی بگیرم ازش ،،، اما اصلا دم به تله نداد که نداد :Cry:
و ما همچنان اندر خم یه چندر قاز سود از این حفاری موندیم:Cry:
کجا بودیم
آهان
می خاستم بپرسم آیا این بنده خدا نگین ساحل می تونه یه تکون اساسی به این فاسیمین بده یا نه اون بقیه پولی هم که براش مونده اینجا نابود میشه:Question:
مرسی[COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط malavan پست شده است View Postمهربان خان مهربان :ezpi:
ای متخصص تحلیلهای ناب از فاسیمین
این بنده خدا نگین ساحل رویال هیچ خیری از این حفاری ننه مرده ندید همچنان که من ندیدم
خیر سرمون گفتیم خودمان که حفاری البته از نوع ملی اش کار می کنیم گه گداری یه پاتک ،، حالا با واسطه یا بی واسطه به این هدایت ا... منظورم همون خادمی خودمان است که یه زمانی مدیریت مهندسی مان دستش بود که حالا برای خودش مدیر عامل قدری شده،،، یه اطلاعاتی ، رانتی چیزی بگیرم ازش ،،، اما اصلا دم به تله نداد که نداد :Cry:
و ما همچنان اندر خم یه چندر قاز سود از این حفاری موندیم:Cry:
کجا بودیم
آهان
می خاستم بپرسم آیا این بنده خدا نگین ساحل می تونه یه تکون اساسی به این فاسیمین بده یا نه اون بقیه پولی هم که براش مونده اینجا نابود میشه:Question:
مرسی
..من نظرم اینه رو این قیمتا و کمی پایین تر یه نیم نظری رو کروی داشت هباشید یه 20 درصدی تا اردیبهشت حداقل توش هست...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postای جان.آقا دکتر.آقا این برادر منم داره پزشکی میخونه(یه پزیم دادیم)من دارم روش کار میکنم شما رو الگو کنه بیاد تو بورس مث من ورشکست شه
خلاصه مه مشعوف مندم دکی جون
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
....اقا ما از صبح نشستیم پای کامپیوترو این قیمت روی رو از کیتکو رفرش میکنیم و بر این باوریم که همونطور که در پای میز صبحانه 10 سال پیش با ای ندوجواهر چشمانمان برخورد هواپیماها رو با برجهای دوقلو دیدیم الان هم در خلسه فروریختن قیمتهای جهانی بسر میبریم یا خییررر...فلذا....خدایا....کالسیمینو بفروشم؟؟؟...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط arya پست شده است View Postسلام اقا دیدیم تو تایپک دکتر مهربانیم گفتیم این دعا را مرقوم کنیم که خداوندا به انان که بدخواه مدخواه این دکتر مایند یا به کالسیمینش نگاه چپ کنند 1 هفته اسهال مکرر عنایت بفرما[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
دكتر ناسلامتي تو سيدي دست خير داري بابا يه دعايي چيزي كن اين مردك قذافي كارش تموم بشه يه دنيا از شرش راحت بشن يه پيشنهاد دارم به هر كدوم از مريضهات بگو يه دست به دعايي براي سقوط اين مردك ببرن بالا....
پينوشت: ميترسيم قذافي بياد پايين اين عربها هم جو گير عربستان اوضاعش قمر در عقرب بشه اونوقته كه شپنا و شبريز يه 50 درصدي ميدن و مموتي كه كول كولش ميشه ...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
با سلام
فولاد مباركه،فولاد هرمزگان و معدن سنگان رت خريده.پشتوانه خوبي داره.6% گل كهر و 11 % چادرملو.30% ومعادن كه فكر كنم مي خواست بفروشه و طرح توسعه شهيد خرازي 2.5 مسليون تني ولي به زودي جواب نمي ده.به ديد 2 ساله عاليه. تا نظر دوستان چي باشه؟
نظر
نظر