کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب مهربان شبريز كف محكمش به نظرتون چند و تو چه قيمتي خريدش را توصيه مي كنيد؟
در ضمن هدف كوتاه مدت اين سهم چقدره؟ آيا شپنا بهتر از شبريز از جهت بنيادي نيست؟
جناب مهربان شبريز كف محكمش به نظرتون چند و تو چه قيمتي خريدش را توصيه مي كنيد؟
در ضمن هدف كوتاه مدت اين سهم چقدره؟ آيا شپنا بهتر از شبريز از جهت بنيادي نيست؟
....اراک جان من بلند نمیگم ریا نشه....بین 240 تا 225 پله پله بخر فعلا رالی اول 280....بنیادی منیادی سیری چنده سهم رشدی نکرده 4 شنبه با 6 میلیون حجم معامله الارم خرید خوبی داد...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
جناب مهربان یه تحلیل هم از سرماافرین(لسرما) بنویس و فکر میکنی تا 180 بره؟
...سلام عزیزم تو چرا تموم میشی...ببین...خارج از شوخی....این تجربه مدت حضور طولانی مدت من تو این بازاره شاید بدرد تو هم بخوره...هیچوقت در نیمه اول سال و یا لااقل تو 3-4 ماه اول سراغ سهامی از این دست نرو...تمرکزت رو روی سهام تاپ بازار باصطلاح شرکتهای لیدر و پیشرو در هر صنعت بده گین مناسب روروی اونا بگیر بعدش با درصدی از پول سود دراوران افت و یا اصلاح بازار میتونی رو سهامی از این دست نوسان بگیری....الان سراغ سهامی پرریسک از این جنس رفتن ضایع کردن وقت و سرمایه است...
سلام استاد
به نظر شما بنده فردا اقدام به خرید وساپا بکنم یا نه ؟ آخه بدجوری جای خالیش رو در سبدم احساس میکنم
....خدایا به من توان بده....به من توان بده که جوابگوی این چشمهای نگران باشم....منو از خودتون بدونید سلام عزیزم....
...کمترین پی بر ای تو گروه سرمایه گذاری چنده...نه چنده....نه خوببگو دیگه...4 که کمتر نداریم...حالا تو سهمی رو در نظر بگیر که لااقل تو مجمع 140 سود تقسیم میکنه زیر 600 فروش داره....بخر بنداز یه گوشه ...
....خدایا به من توان بده....به من توان بده که جوابگوی این چشمهای نگران باشم....منو از خودتون بدونید سلام عزیزم....
...کمترین پی بر ای تو گروه سرمایه گذاری چنده...نه چنده....نه خوببگو دیگه...4 که کمتر نداریم...حالا تو سهمی رو در نظر بگیر که لااقل تو مجمع 140 سود تقسیم میکنه زیر 600 فروش داره....بخر بنداز یه گوشه ...
از شیوه نوشته هات خیلی خوشم میاد :) خیلی باحالی
مرسی استاد
...دیروز ابتدای صبح بر ان شدیم که بر خلاف سنت مالوف مثلا زرنگ بازی در بیاریم سقف و بدیم و کف وبخریم...پس هنوز صبح نشده زدیم تو کار شناسایی سود در حالیکه ایدل غافل ...اون سقف نبوده سقف کاذب بوده تا فروختیم زد بالا نامرد...
...بعدش دیگه افتادیم به ادعیه و اوراد و خواهش و تمنا که پروردگارا مارو رو سیاه نکن به هر ضربو زوری بود کشیدمش پایین...
دأکتر جان من این یکی دو روزه ناپرهیزی کردم خریدهای زیر را داشتم. میتوانم خواهش کنم راهنمایی فرمایید
همراه 5100
وتوسم 156
وصندوق 300
وصنعت 140.5
مپنا 406
شپنا 590
خفاری 294
وصنا 217
#:-s
با تشکر
دأکتر جان من این یکی دو روزه ناپرهیزی کردم خریدهای زیر را داشتم. میتوانم خواهش کنم راهنمایی فرمایید
همراه 5100
وتوسم 156
وصندوق 300
وصنعت 140.5
مپنا 406
شپنا 590
خفاری 294
وصنا 217
#:-s
با تشکر
...متعلق به جامعه سهامداریم...همراه تا 5600 مجمع....
...وتوسم حواست بهش باشه 200-210 یه تجدید ارزیابی کن بخاطر معامله عمده داره میره بالا...الان فصل مسکنی نیست...
...وصندوق...450...اشکان رضوانی رو زیر خاک کنم ...
..وصنعت...ببین بدی این سرمایه گذاریا اینه که رشدشون وابسته به محاسبه ان ای وی هست...دو همیشه 5 درصد پایین 80 درصد ان ای وی بیا بیرون..یعنی دیگه 167-170 اماده شو برا خارج شدن...
...مپنا...هیییی...550 شب مجمع...
...شپنا...نمیدونم چرا هیچوقت باهاش حال نکردم...730...
...حفاری ...فعلا تو رالی اول 330-350 متعادل میشه...
...وصنا...این دیگه چیه؟سهمه...؟...
اقای دکتر مهربان والله با خواندن پستهای شما در اینجا و بورکس حتی خشمی که از ترید اشتباهم داشته باشم فرو خورده میشود
ولی دکتر با پوزش مگه رفتین میدان تره بار هر چی سهام در هم تو سبد شماست:
شرمنده شکلکها اعمال نمیشود grin happy
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
اقای دکتر مهربان والله با خواندن پستهای شما در اینجا و بورکس حتی خشمی که از ترید اشتباهم داشته باشم فرو خورده میشود
ولی دکتر با پوزش مگه رفتین میدان تره بار هر چی سهام در هم تو سبد شماست:
شرمنده شکلکها اعمال نمیشود grin happy
....سلام عزیزم سلام دخترم...الان که این پستو مینویسم یه چشمم اشکه یه چشمم خون ...این خبهمن و کچاد نازنینمو دیروز دادم دست گرگ جماعت الان اشک تو چشام حلقه زده...
...کلا من هرچی رو که خوشم بیاد میخرم یعنی تا نخرم ویرش نمیخوابه...از برادر فرزاد سوال کن ببین در اصطلاح پزشکی بهش چی میگن...تو سبدت چیه؟...
نظر