حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    دوست من راجع به عمو آلفرد من اگه سوالی داری از خودم بپرس! پس چی که بهترینه! همه فیلم هاش بهترین فیلم دنیا هستند! بعله!
    هادی جان یاسر به دلیل فامیلی دور از سمت عیال محترم با عمو آلفرد و همچنین -زن ذلیلی اقشار تحصیل کرده این سرزمین- فاقد صلاحیته در این مورد, چون جرات نداره چیز بدی از فامیلای خانومش بگه;))

شما به خودم مراجعه کن تا خفن بسازمت... &[]

آقا یاسر داره تو نقد فیلم هم رو دست ما بلند می شه...:-w

خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمش... :">
    همیشه به ممرضا می گم حس می کنم این یاسر خیلی زلاله...:x
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• Captain Nemo
      مدیر
      • Dec 2010
      • 2934

خب . . .

امشب تا صبح بیدارم که یک آی دی متناسب با علائق درونی ام انتخاب کنم ...

مهرداد جان ... چیزی به ذهنت نمیرسه ؟!!
      :-/ :-/
      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Post
        1- رفقا خوب حال کردن ایام تعطیل رو؟؟..
        امیدوارم به صورت کامل از این روزها بهره برده باشید... ما که جای همه خالی تا تونستیم نشستیم فیلم دیدیم..:x

پنجشنبه: کین خواهی یه فیلم اکشن و تخیلی, محصول انگلستان 2005

جمعه: شهر خدا یه جنایی درجه یک, محصول برزیل 2002

جمعه: شوخی سرنوشت یه کمدی عاشقانه, محصول شوروی سابق 1975

امشب هم به امید خدا آناند یه درام مشهور و محبوب, محصول هندوستان 1971

اگه آخر شب هم وقتی هم باقی موند یه ذره اوضاع سبد شکسته فکسنی مون رو بررسی می کنیم ببینیم چندچندیم!!:-<

مهربان دوست نازنینم هم برنامه اش لو رفته به شرح ذیل:
        پنجشنبه صبح: زیارت عاشورا
        پنجشنبه شب: دعای کمیل
        جمعه صبح: دعای ندبه
        جمعه شب: دعای عهد
        شنبه صبح: شرکت در مراسم عزاداری و هیات
        مونده امشب, هنوز بنده خدا تو شش و بش هست که عزاداری کجا بره...

حاجی خدا قوت...مهربان جان بیا و یه امشب رو با ما بشین و فیلم ببین تو رو جان اموات جفتمون... اتفاقا فیلم هندیه مناسب این ایامه.. یه دل سیر گریه می کنیما... چی؟.. نمیای؟.. خب نیا!!
        رفقا من یه چیزی بهتون بگم ازین مهربان... این پسر مثه آب, زلاله... ما که از پشت تلفن هاله نورشو دیدیم...
        می دوستمت:x

2- شما چه کردین؟؟ :-?

3- آقا تو صفحات اخیر یه شخصیت مهم سایت رو تو سپاس گزاران پای پست مردمان!! دیدیم.. بله خودشه.. saghi...
        مهربان بجنب که داریم تو بخش مسابقات پارتی پیدا می کنیم... ساقی جان اگه ممکنه هوای ما رو بدار و با اینکه مهربان سهمی معرفی نکرده اسمشو قاطی برنده های این ماه رد کن.. آ قربون قدت...;;)

...آقا ما يه غلطي كرديم رفتيم با پول اعتباري فملي خريديم قيمت جهاني اومد زير 8000...بابا آخه من از سر قبرم پول بيارم 3 روز ديگه بدم به كارگزارم...اعصاااب برا آدم نميمونه گفتيم ميره بالا يه دوزار ده شا كاسب ميشيم...آخه خدايا...بار الاها....آخه من از اين سفته بازا چي كم دارم يخورده زرنگي كنم...همش كه برا پول درآوردن بايد جونم در بياد...من نميدونم 3 روز ديگه اگر كارگزارم منو انداخت زندان بايد منو در بياريد...
        ....الان با جيگرم ممد داشتم صحبت ميكردم...ميگم ممد چيكار ميكني...ميگه برا اينكه وزن كم كنم دارم لب كارون قايق ميرونم...بعد ميبينم صداي قايق موتوري مياد...:D:D...ميگم ممد قايق موتوري رو با پدال ميروني ديگهه...خلاصه او ميدويدو ...من ميدويدم...او گريه ميكرد ...از بهر چربي....من ميگريستم ...از بهر جابجايي....دوست خوب برا آدم نعمته...ومن بهترينش گيرم اومده...جاي دكتر ممرضا خاليي..
        ...آقا ادم آخر شب كه ميشه يه پاكت تخمه بگيره بره تاپيك حميد اعرابي...يعني كمدي اكشن ملو درام هندي بازيه....من آخرين ورژن فحشها رو اونجا به كتاب لغتم اضافه ميكنم...حيف كه نيستم وگرنه الان ودمو انداخته بودم وسط فردا صبح ميديديد كل بوركس رو بستم...سروقندي نون قندي...
        ممددد...ممد شهر خدا رو ديدم....فيلم قشنگيه لامصب...ولي گفتي زيارت عاشورا ودعاي عهد آتيش زدي به جونم خدا مارو با اين دوتا دعا محشور كنه...يه خاطره يادم اومد بعدا در اين رابطه بگم...
        ...به من ميگن دكتر تو مثل شربت متادون ميموني ...هم غليظيي هم گاهي زيادي شيكرك ميبندي ...گفتي فيلم هندي ممد قيلم كوچ كوچ هوتاهه رو ديدي...جان ممد شوخي نميكنم مگاهيت هنديا بود 98 بازي كاجول و شاهرخ 15 بار ديدمش...يادش كردم برم بردم پيداش كنم چه حوصله اي دارن هر كدوم از فيلماشون 3 ساعته ...
        ..3...ممد جون اينجور كه از ايدي اين عزيزمون بر مياد خودش اهل بخي هاست و تو كار شربت ناب بهشتيه...فكر كنم پا حوض كوثر وايميسته...اگر محبتي داشته باشن منو جزو 5 نفر اول قرار بدن ممنون ميشم...10 درصد وروديه تاپيكو خدمتشون تخفيف ميدم...
        ...فعلا چيپس و ماست موسير گرفتم برم تاپيك حميد...سانس آخر شبش مونده...:D:D:->B-)
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

دوست من راجع به عمو آلفرد من اگه سوالی داری از خودم بپرس! پس چی که بهترینه! همه فیلم هاش بهترین فیلم دنیا هستند! بعله!
          ای فامیل باز!:))
          تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
            خب . . .

عجب دم مسیحایی داشتم و خبر نداشتم...

به نظرم آی دی شما باید توش پر و پرواز و پرنده داشته باشه...
            مثه:

کا رضای پرنده... پر پرواز... پرواز را به خاطر بسپار... پری پری الهی وربپری... پرنده قشنگی بود و پر زد...

اما بهتر از اون هم هست:

پرنده باز آلکاتراز:x
            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/15, 00:31.
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

خب . . .

....سلام به تاج سرم سيد رضا...داش رضا بعشق تاپيك تو ميام بخش آزاد...
              ...من ميگم اسم يه عمليات غرور آفرين هوايي روبزار....كمان 110...مثلا...:x

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                دکتر ما که خریدیمش هروقت بچه های بالا میخواستن برن ازش 1 ندایی به ما بیزحمت بدین
                ...بابا...تو غمت نباشه....تو با من باش رو حركات من دقيق شو زوم كن....فوقش فوقش يه درصد تحليلا اشتباه شد جاشو تو سبد عوض ميكنيم ميزاريمش بلند مدت 2 ساله دستم به نميزنيم ...

نظر

• Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2934

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                  ....سلام به تاج سرم سيد رضا...داش رضا بعشق تاپيك تو ميام بخش آزاد...
                  ...من ميگم اسم يه عمليات غرور آفرين هوايي روبزار....كمان 110...مثلا...:x
                  سلام عزیز دلم

خودت خوبی و باعشق ...
                  بخش آزاد و افسانه ها را بی خیال ... الان تعویض آی دی مهم تره ...

اگر بنا به عملیات باشه شبح از همشون بهتره ...
                  #-o

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

كمان 110
                    مهرداد
                    اینو جای دیگه ایی نگی ... میخندن بهمون ...
                    ناسلامتی دوست کپتین رضایی ... اون کمان 99 بود ...
                    چرا + 11 کردی ... :-/ X-(

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

خب . . .

درود بر کاپیتان عزیز؛

اسم عملیات هم خوبه؛ اچ 3 چطوره مثلا؟
                      راستی کاپیتان یه سوال... عباس بابایی رو آخرش خودی ها شهیدش کردند آره؟! اون طرفی ها که عرضه نداشتند خودمون جورش رو کشیدیم!
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

درود بر کاپیتان عزیز؛

اسم عملیات هم خوبه؛ اچ 3 چطوره مثلا؟
                        راستی کاپیتان یه سوال... عباس بابایی رو آخرش خودی ها شهیدش کردند آره؟! اون طرفی ها که عرضه نداشتند خودمون جورش رو کشیدیم!
                        کاپیتان فقط دوران!:x

سید یاسر جان یه لطفی کن این پیام خصوصیت رو چک کن برادر من!:D
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                          ما هم تو این چند روز فقط فیلم دیدیم که شاخص ترینهاش اول فانتین که سفارش میکنم حتما ببینید بعد بیایید اینجا نطرتون رو در موردش بگید اتفاقا خوراک پزشکها هم هست
                          بعدی فیلم هابیت بود البته پرده ایش که به نظرم یه افتضاح به تمام معنا بود جکسون فقط خوسته رفع تکلیف کنهبیشرف مثلا دوسال منتظر شاهکار دیگه بودیم مثلا
                          امروز هم بادبادک باز رو دیدم خیلی تکان دهنده بود
                          ...مهرداد بنظر من جکسون بغیر از اون 3 گانه ارباب حلقه ها هیچ فیلم بدرد بخور دیگه ای نداشت....فیلم کینگ کونگش یه افتضاح بود هرچند که من ازش بدم نیومد...از اون بازیگر پیانیست خیلی خوشم میاد...
                          ...ممد ای نباد بادک باز رو دیدم واقعا یه شاهکاره.....

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط saghi پست شده است View Post
                            خودشکوفایی جان مخلصیم. دمت گرم که مارو مهم دونستی ولی از این خبرا هم نیست! حکایت دنیای مجازی و حقیقی یعنی دلی کارکردن. حالا تو حقیقیش شاید نشه ولی تو مجازی که میشه.

خداییش یه مدت بود می خواستم پست بدم تو تاپیکتون و از شما و دکتر مهربان تشکر کنم بابت تاپیک سرزنده ای که دارید (البته به قول مهربان رئیس اونه! ولی انصافا مطالب شما هم معرکست. ترکیب خوبی هستین. آلمان و باقی دوستان هم نوشته هاشون عالیه) ولی گفتم حیفه روال تاپیک بهم بریزه البته از بحث کارت به کارت هم ترسیدم!

خلاصه بگم هر وقت میام تو سایت اول این تاپیکو باز می کنم و معمولا حوصلم به مطالب بورسی نمی کشه و رامو می کشم و میرم.

چه خوبه که تو بورسی تاپیکی هست که سبدی از صفا و لبخند معرفی می کنه. سبدی که همیشه و در همه حال حتی تو روزای نزول شاخص های بی رحم مالی همیشه صعودیه. همیشه سبزه. به قول سهراب سپهری:

"واژه ها را باید شست
                            واژه باید خود باد، واژه باید خود باران باشد"

مهربان جان خیلی وقته مطالبتو می خونم . خوش می نویسی. روندت صعودی. ایشالله همیشه مهربان بمونی.
                            ...خیلی خوشحالم که پستی از دوست عزیز و نادیده ای صادر شد که تشکرش در زیر هر نوشته ای خودنمایی میکنه....مطلب جالبی رو بیان کردی اصولا کاربرد فضای مجازی همین آشنایی و ردو بدل شدن جزییاتی از زندگی همدیگست که شاید در جهان واقعی زندگیمون به هزار دلیل نوشته و نانوشته نتونیم با هم share کنیم....این محیط ...مثل سایه شب میمونه که کشیده میشه رو رازهای آدمیان...
                            ....ساقی عزیز با حضور ممد انرژی وانگیزه من مضاعف شده و رغبت بیشتری برا حضور دارم....احساس خوبی نسبت بهش دارم و انسان ویژه و ستودنیه....
                            ...شاید باور نکنی....هرچند میدونم باور میکنی...تو روزای وحشتناک بازار که کم هم نبوده من آسوده تر مینویسم و ذهنم ازاد تر میشه....مثل مادری میمونه که نگران تولد هیولایی هست که قراره بدنیا بیاد و از سرنوشت محتوم حملش باخبره...میدونه که تا بارشو زمین بزاره آغاز مبارزه است و ترس از چگونگیش آزارش میده...وقتی کابوسش به واقعیت تبدیل میشه میدونه که حالا وقت ترس نیست...باید برای بقای خودشو عزیزاش مبارزه کنه...
                            ....حضور تو ...آلمان عزیز با اون پستای زیباش....و دیگر دوستان هست که به حضور ما معنی میده....ماهستیم چون شما هستید....ورودیه هم از اول سال جدید 15 درصد بالا میره....البته فقط برا وجود شما عزیزانه....

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

جواب به مهربان پیرامون جکسن و زغال خوب....

مهربان چطور دلت میاد بگی جکسن چیز به درد خور دیگه ای نداشت؟!!
                              پس زعال جکسن چیه؟ کم چیزیه؟ این همه آدم دودی دعاگوش هستن کل یوم!!!

البته کینگ کونگ بازسازی یه شاهکار قدیمیه و همون یه مقدار جذابیتش رو هم مدیون زحمات گذشتگانه...
                              شخصا همون قدیمیه رو بیشتر ترجیح میدم.. کار جدید صرفا جلوه های ویزه رو به عنوان امتیاز رو می کنه و دیگر هیچ....

این قصه ها که صحبت از عشق دست نیافتنیه خوراک جالبیند در دست هنرمندان....
                              یه نمونه موفق دیگرش گوژپشت نتردام هست که اونم از عشق ناممکن یه انسان زشترو و دارای اندام ناقص به پریرویی حرف می زنه...

خداییش همه ما تو زندگی این موقعیت رو تجربه کردیم.. نمونه اش خود من... خدا می دونه به عشق چند تا دختر جواب رد دادم...:D
                              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/15, 12:34.
                              (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

دکتر جان نمیخواستم ریا بشه اما منو مجبور کردی یه سری حقایق رو بگم!!!

در واقع این من هستم که این پیشنهادات خرید خوف و خفن رو به سید یاسر میدم تا در دسترس همگان قرار بده!!

حال شماره کارت رو براتون اس ام اس مسکنم پول رو واریز کنید!باشد که من با انگیزه ی بیشتری این خیر رسانی رو ادامه بدم!

از یاسر عزیز هم ممنونم که این بار خطیر ریوندن پیغام من رو تا حالا به دوش میکشیده اما با توجه به اینکه هویت من به عنوان یه خیر فاش شده دیگه نیازی نیست و من خودم از این به بعد سهام مورد نظرم رو اعلام میکنم!باشد که به کمک دوستان با سفته بازی زیاد سهام معرفی شده بچسبند به طاق!

:فراااااااااااااااااااااا� �ااااااار
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X