حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    .....رضای عزیزم...روز دوشنبه هر جا که بخوای در خدمتتم....اهان...اصلا...دوشنبه ظهر با هم میریم کارگزاری وحید رضا همون میرداماد....دفترچه مامانم بیار....ارادت خروار خروار...
    ممنونم مهرداد جان
    پس دوشنبه ظهر تماس میگیرم و قرار را فیکس میکنیم ...
    ارادت تن تن ...
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• Hamid-safapour
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 243

دکتر خیلی بی معرفتی :((
      سرما خوردم:((:((
      جون هر کی دوس داری بیا یه 2 تا آمپول بزن خوب شیم:((:((:((

نظر

• roohe-khashen
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2270

در اصل توسط hamid-safapour پست شده است View Post
        دکتر خیلی بی معرفتی :((
        سرما خوردم:((:((
        جون هر کی دوس داری بیا یه 2 تا آمپول بزن خوب شیم:((:((:((
        دکتر این حمید اینقدر پیزوریه در طول سال که 12 ماه هستش حمید عین امار هر 12 ماه و سرماخورده یکی نیست بگه بچه یکم ب کمپلکس بزن دکتر بیا تو فولاژ نون داره توش:d
        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

...سرما خوردی؟؟؟...معلومه دیگه...وقتی میگم ناز پرورده و سوسولی مثل ما کارگر زاده ها و طبقه زحمتکش و فرودست جامعه کتک خورده واستخون خورد کرده نیستی این میشه که میبینیم...
          ....هی پوزیشن اواتورتو عوض میکنی و از اون گردن قطر 40 سانتیت عکس میزاری بعد به شهادت حمید که اون از تو بدتره یه ویروس فسقلی رنگ از رخسارت ربوده....حالا بپا زیاد نزدیک مه رویانو پری وشان نشی اون عزیزانو مبتلا کنی...یه رابط اچ تی سی نداری سرما خوردی؟؟؟...رو به دریا پشتت به منه واستادی حرف میزنی سرما خوردی؟؟؟...نه...سرما خوردی...
          ...حمید من فولاژو امروز بخاطر توصیه تو میخرم یعنی فقط کافی یه صناری ضرر کنم خودت میدونی که مهدی عین امار ادم میفروشه دوتا مین ضد تانک پرت میکنم تو حجره ات...همچین مینا رو بغل میکنم میندازم تو حجره ات مثل اینکه هندونه انداختم...حمید چند بفروشم...؟؟؟...:d
          ...بیا برو برا این رفیقت یه سرم نمکی یه دگزا یه ولتارن یه ب12 بکمپلکس یه 6.3.3 بگیر بزن به مخش از این حال در بیاد...
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

.....رضای عزیزم...روز دوشنبه هر جا که بخوای در خدمتتم....اهان...اصلا...دوشنبه ظهر با هم میریم کارگزاری وحید رضا همون میرداماد....دفترچه مامانم بیار....ارادت خروار خروار...
            ناهار مهمون دكي بريم منم هستم>:d<
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• Hamid-safapour
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 243

...سرما خوردی؟؟؟...معلومه دیگه...وقتی میگم ناز پرورده و سوسولی مثل ما کارگر زاده ها و طبقه زحمتکش و فرودست جامعه کتک خورده واستخون خورد کرده نیستی این میشه که میبینیم...
              ....هی پوزیشن اواتورتو عوض میکنی و از اون گردن قطر 40 سانتیت عکس میزاری بعد به شهادت حمید که اون از تو بدتره یه ویروس فسقلی رنگ از رخسارت ربوده....حالا بپا زیاد نزدیک مه رویانو پری وشان نشی اون عزیزانو مبتلا کنی...یه رابط اچ تی سی نداری سرما خوردی؟؟؟...رو به دریا پشتت به منه واستادی حرف میزنی سرما خوردی؟؟؟...نه...سرما خوردی...
              ...حمید من فولاژو امروز بخاطر توصیه تو میخرم یعنی فقط کافی یه صناری ضرر کنم خودت میدونی که مهدی عین امار ادم میفروشه دوتا مین ضد تانک پرت میکنم تو حجره ات...همچین مینا رو بغل میکنم میندازم تو حجره ات مثل اینکه هندونه انداختم...حمید چند بفروشم...؟؟؟...:d
              ...بیا برو برا این رفیقت یه سرم نمکی یه دگزا یه ولتارن یه ب12 بکمپلکس یه 6.3.3 بگیر بزن به مخش از این حال در بیاد...
              دکتر دیروز رفتم دکتر .بعدش موقع آمپول و سرم یه چیزایی دیدم که همش دیگه میرم دکتر

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

دکتر فولاژ رو به توصیه من خریدی نه حمید ولی اگه رفتی تو ضرر با حمید کار داشته باش اما اگه رفتی تو سود ما مخلصیم!!
                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2934

دکتر فعلا وضعش خوبه ....
                  کارو بارش سکه شده ...
                  کدوم شعبه نایب از همه غذاش بهتره ؟؟!!

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

.....سلام به همگی....دچار یه مشکل حقوقی شدم کمتر میام پیشتون....برام دعا کنید.....ما در کنارهمیم تا وقتی داس سرنوشت سینه عمرمونو بدره....یا حق....

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

..نه تیرو دشنه....نه دارو زندون....ستاره هارو از شب نترسون....>:d<

نظر

• scrooge
                        عضو جدید
                        • Jun 2011
                        • 15

دكتر جان اين پست اخري يعني الان مشكلات حقوق ي حل شد؟ wink

نظر

• armin777
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 61

سلام:
                          دکتر یه زنگ بزن با هم بریم نمایشگاه.البته یه روز خودم هم میرم.بیا بهت یه باک بنزین 100 تومنی بدم آخه تا اخر ماه باطل میشه.یه باک هم برای علی رادین.یادش بخیر 2 سال گذشت که با بچه ها رفتیم نمایشگاه ولی از صدا و سیما سر در آوردیم و .......نگهبانه به علی یزدی گفت بپر اونور خیالی نیست و من زودتر هز همه پریدم .یهو دیدم سپاه قدس اومد با دنگ و فنگ انگار آل کاپون رو دبدن.خلاصه یه 2-3 ساعتی مهمون برادران بودیم و زنگ زدن خونه و.......شانس اوردی نبودی ...بعدش کلی خندیدیم.

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

...خسته....کلافه...حیرت زده دنیای عجیبی که توش غوطه میخورم...خسته...پول در میاد ولی لذتی نیست.....شدم روباتی که هرروز صبح کوک میشم تا یه سری کارهای قراردادی رو انجام بدم تا شب بیافتم تو رختخوابم....وقتی هم منتظر حادثه ای میمونم...که شاید این رخوت 34 ساله روبهم بزنه هجوم ناگوار و تلخ نامرادیهاست.....
                            .....مپنا....حفاری....صدرا...فایرا.....کترام....مد اران....سیستم....بانک ملت...انصار.....یاران.....دوستان....رفقا.....سبد بنده است....محسن نظری هم سفته بازه....والسلام....:d

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

...خسته....کلافه...حیرت زده دنیای عجیبی که توش غوطه میخورم...خسته...پول در میاد ولی لذتی نیست.....شدم روباتی که هرروز صبح کوک میشم تا یه سری کارهای قراردادی رو انجام بدم تا شب بیافتم تو رختخوابم....وقتی هم منتظر حادثه ای میمونم...که شاید این رخوت 34 ساله روبهم بزنه هجوم ناگوار و تلخ نامرادیهاست.....
                              .....مپنا....حفاری....صدرا...فایرا.....کترام....مد اران....سیستم....بانک ملت...انصار.....یاران.....دوستان....رفقا.....سبد بنده است....محسن نظری هم سفته بازه....والسلام....:d
                              عه دكي كي از پيش صغري اومدي؟ سيد ميگفت رفتي پيش صغري:d
                              حالا من شدم سفته باز نه حالا ديكه من شدم سفته باز باشه دكي منو بگو ميخواستم فردا اس ام اس بزنم بهش يه نوسان يه روزه بگيره حالش سر جاش بياد =((
                              نخواستي دكي ميخواستم ادرنالين خونتو ببرم بالا ولي ديگه نميشه اصلا دكي زنگ نزن....
                              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                                عه دكي كي از پيش صغري اومدي؟ سيد ميگفت رفتي پيش صغري:d
                                حالا من شدم سفته باز نه حالا ديكه من شدم سفته باز باشه دكي منو بگو ميخواستم فردا اس ام اس بزنم بهش يه نوسان يه روزه بگيره حالش سر جاش بياد =((
                                نخواستي دكي ميخواستم ادرنالين خونتو ببرم بالا ولي ديگه نميشه اصلا دكي زنگ نزن....
                                سلام بر مهربان مهربانان
                                مهرداد الان تاپیکت را دیدم که پست زدی ....
                                کجایی .... کم پیدایی ....
                                راستی بک مژده هم بدم خدمت تمامی دوستان ساکن تهران
                                به همت جناب مهربان بزودی جلسات منظمی جهت بررسی بازار سهام و
                                همچنین ملاقات دوستان در یکی از کارگزاری های مطرح و البته با مدیریت یکی
                                از دوستان خوبمان تشکیل خواهد شد .... اطلاع رسانی را هم مهربان عزیز انجام میدهند .
                                راستی مهرداد جان ... این مطبت را در بخش آزاد پاک فراموش کردی ... خوشبختانه کسی مریض
                                نشده و مراجعه نکرده به مطب ... سبدت هم بیست بیسته ... مخصوصا سه سهم آخر سبد ..........

نظر

در حال کار...
                                X