حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

ببين دكتر دارم يه وام ميگيرم نصفشو بريزم تو پست نصفشم تو اين فاراك يا بدبخت ميشيم و ميريم گوشه زندان يا جزاير قناري كه نه همين بغل ميريم انتاليا
    خلاصه اينكه با اون موقعيت شغلي اون مدرك دكتريت برو پيش اميران يه وام بگير بزن تو گوش فاراك يا فوق تخصصت رو ميگيري يا به درجه....:( نزول پيدا ميكني خلاصه اينكه تحليل بنيادي واسه تو بود گوش كني بردي گوش نكني يه عمر حسرت ميمونه گوشه اون دل نازكت راستي ميتوني از خير اون ماشين و اين چيزاتم بگذري خلاصه يه پول و پله درست و حسابي و فاراك 180-190 تومني بخري و 300 هم به اميد خدا تا چند ماه ديگه بفروشي و 4 تا 4 تا بياري به اغوش اسلام....
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• وحید83
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 92

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
      ببين دكتر دارم يه وام ميگيرم نصفشو بريزم تو پست نصفشم تو اين فاراك يا بدبخت ميشيم و ميريم گوشه زندان يا جزاير قناري كه نه همين بغل ميريم انتاليا
      خلاصه اينكه با اون موقعيت شغلي اون مدرك دكتريت برو پيش اميران يه وام بگير بزن تو گوش فاراك يا فوق تخصصت رو ميگيري يا به درجه....:( نزول پيدا ميكني خلاصه اينكه تحليل بنيادي واسه تو بود گوش كني بردي گوش نكني يه عمر حسرت ميمونه گوشه اون دل نازكت راستي ميتوني از خير اون ماشين و اين چيزاتم بگذري خلاصه يه پول و پله درست و حسابي و فاراك 180-190 تومني بخري و 300 هم به اميد خدا تا چند ماه ديگه بفروشي و 4 تا 4 تا بياري به اغوش اسلام....
      با اجازه بزرگترا بعله این قسمتو من هم هستم دکتر بدادم برس در ضمن عمرا من فاراکو توی این قیمتها بدم بره دکتر بیا سر صبر توی این سهم شرط ببندیم راستی دکتر سینا رو دیدی :p

نظر

• Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2934

بازگشت همه بسوی اوست

ناصر حجازی درگذشت

یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

...كجاست اين تاپيك من...اهان....
          ...امروز دوست دندانپزشكم به من زنگ زد...من هم خيليييي با شهامت و بي ريا گفتم فدات شم 30 درصد تو ضرري...فكر كنم به ارامش عميقي رسيد...حرفايي زد كه مو به تنم سيخ شد...ميگفت مشايي رو گرفتن...ولي صداشو در نميارن...يا تو چند روز اينده قراره بگيرنش....
          ...ميگفت گفته كه حضرت اقا ظهور كرده اند و با اصحاب و ريدانشون از جمله ايشون به شكلي خفا در ارتباط هستند...عجبببب....ميگفت كه مشايي گفته من شعيب صالحم ....خوب شد نگفته كه من شترشم... ...و 14 خرداد فرمان خروج دارم...پناه برخدا از اينهمه اوهام و شايعات....به دوستم گفتم اينارو نري اينور اونور داد بزني بيان دندوناتو بكنن بزارن كف دستت...
          ....اونم گفت...تو جيب مارو نزن...نميخواد دلسوزي كني...
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
            ....خوب همینه میگم از تو تحلیلگر در نمیاد وام بگیری بریزی تو سهم بیا با هم نصف کنیم نه حرص و جوشی انتالیا کجا بود تو وامو بگیر بیارش من تو رو میبرم باهاماس ...اون که اوضاش از تو خرابتره چند روز ÷یش به من میگفت به محسن بگو یه سهمی رو داغ کنه بکونیم تو پاچه خلق الله در بریم میگفت همین خففناور خوبه که من با تیغی تیز از میان به دونیم تقسیمش کردم...درادامه صحبت اون دوست 150 سانتیش شد که بعد از رنج زدن مرقام الان تو ای سی یو در کما بسر میبره....عزیزم خوب با سفته بازی که نمیشه جلو رفت یه بار تو ÷اچه رفقا کردی 2 بار کردی بار سوم اینطوری یه دفه یه کیس میره ....بعلللههه....روحش شاد...گفتی فاراک....دوباره یادم افتاد....:-s

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط وحید83 پست شده است View Post
              با اجازه بزرگترا بعله این قسمتو من هم هستم دکتر بدادم برس در ضمن عمرا من فاراکو توی این قیمتها بدم بره دکتر بیا سر صبر توی این سهم شرط ببندیم راستی دکتر سینا رو دیدی :p
              ...سلام عمو وحیدددد بههه دیدی این هاشم چاخانو خپارسشو فروخت بابا اینکاره نیستی دیگه چرا اینقدر بخودت فشار میاری لیدر ایدر میکنی اصلا تو اسید اوریکت بالاست خدا یه حوری هم نثارت کنه فشارتم بالا میره دیگه نمیشه جمع و جورت کرد عمو وحید سر مسایلی مثل صبرو استقامتو لجبازی و اینا با من شرط نبند من خمیره مایه ام اتش دوزخه کم نمیارم....سینارو؟؟....نه ...به من گفت میره شمال مگه تهرانه هنوز....:d;;)

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                بازگشت همه بسوی اوست

ناصر حجازی درگذشت

...سلام رضا حال امروز من شده حال تو بعد از بیمه دانا ولی صبرو توکل رو نباید از دست داد میدونم جایی از این زندگیم خطای بزرگی مرتکب شدم که خدا داره گوشمو میپیچونه و حسبی الله غمی نیست خدارحمتش کنه مرد بود مرد بود رضا جون ÷ایینش یه عکس درو دافی چیزی هم بزار دیگه دپرسیم الانه برم تومایه های انتحارو این حرفا...

نظر

• Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2934

مش مهرداد سلام
                  آمارتو دارم یواشکی میای تو سایت و میری ها
                  یه نرم افزار نصب کردم که هروقت میای تو سایت بوق میرنه ....
                  بابا بازار درست میشه
                  غصه نخور سود و زیان تو بورس همیشه هست ...
                  یادته اون روزهای سنگین مهر ماه رو تو کارگزاری رفیقمون ..... چی داشت به من میگذشت .....
                  ولی خب به قول دوستی روزهای خوب مجبورند به سراغ ما بیایند .... بیا بنویس کمی از فشار
                  عصبی این روزها خارج یشی .... البته شما دکتری .... من چی دارم میگم ....
                  ولی دیدم میای و میری تو سایت و هیچی نمینویسی گفتم یه چاق سلامتی کنیم ....
                  شب خوش

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

امروز آمار دکتر را در آوردیم فهمیدیم رفته لبنان
                    حالا ببینیم سوغاتی میاره واسمون یا نه ..... :d

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

امروز آمار دکتر را در آوردیم فهمیدیم رفته لبنان
                      حالا ببینیم سوغاتی میاره واسمون یا نه ..... :d
                      بازم لبنان!!!!!!!!
                      نميدونم اونجا اين كي رو زير چشم گرفته.....
                      مهربان دعا كن گذرم به اون بيمارستانه كه خانم بچه هات هستن نيفته...........

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                        ....خوب همینه میگم از تو تحلیلگر در نمیاد وام بگیری بریزی تو سهم بیا با هم نصف کنیم نه حرص و جوشی انتالیا کجا بود تو وامو بگیر بیارش من تو رو میبرم باهاماس ...اون که اوضاش از تو خرابتره چند روز ÷یش به من میگفت به محسن بگو یه سهمی رو داغ کنه بکونیم تو پاچه خلق الله در بریم میگفت همین خففناور خوبه که من با تیغی تیز از میان به دونیم تقسیمش کردم...درادامه صحبت اون دوست 150 سانتیش شد که بعد از رنج زدن مرقام الان تو ای سی یو در کما بسر میبره....عزیزم خوب با سفته بازی که نمیشه جلو رفت یه بار تو ÷اچه رفقا کردی 2 بار کردی بار سوم اینطوری یه دفه یه کیس میره ....بعلللههه....روحش شاد...گفتی فاراک....دوباره یادم افتاد....:-s
                        دكي اينا خوب ميدونن من با جماعتشون بر نميخورم از اين پيشنهادها نگه دارن واسه دوست جونهاشون......
                        اخر عاقب اون سفته بازه كه 40 ميل ناقابل تو يه پارت ضرر داد و كه يادته اين قصه هاي پند اموز رو براشون تعريف كن تا شايد اصلاح شوند شدند كه هيچ نشدند ببرشون اغوش اسلام......
                        امان از بي اسمايلي......

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

مهربان جان كم پيدايي؟ تو اين بازار نظرت چيه صبر پيشه كنيم ؟
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• Captain Nemo
                            مدیر
                            • Dec 2010
                            • 2934

مژدگانی

به یابنده صاحب این تاپیک تعداد قابل توجهی سهام فاراک به عنوان
                            مژدگانی داده میشود . لطفا در صورت هر گونه اطلاع از ایشان مراتب
                            را به اطلاع بنده رسانده و جایزه خود را دریافت نمایید .

ستاد پیگیری و ردیابی دکتر مهربان

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

مژدگانی

به یابنده صاحب این تاپیک تعداد قابل توجهی سهام فاراک به عنوان
                              مژدگانی داده میشود . لطفا در صورت هر گونه اطلاع از ایشان مراتب
                              را به اطلاع بنده رسانده و جایزه خود را دریافت نمایید .

ستاد پیگیری و ردیابی دکتر مهربان
                              شايد اگر جاي فاراك، شخارك مژدگاني بديد زودتر پيدا بشه

راستي اگر خودش با پاي خودش بياد و خودشو معرفي كنه. خودش ميتونه جايزه رو بگيره و خودش حالشو ببره؟ يا اينكه جايزه به خودش نميرسه؟
                              بزار بشمرم ببينم چند بار از كلمه خودش استفاده كردم ... دي:
                              . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                                شايد اگر جاي فاراك، شخارك مژدگاني بديد زودتر پيدا بشه

راستي اگر خودش با پاي خودش بياد و خودشو معرفي كنه. خودش ميتونه جايزه رو بگيره و خودش حالشو ببره؟ يا اينكه جايزه به خودش نميرسه؟
                                بزار بشمرم ببينم چند بار از كلمه خودش استفاده كردم ... دي:
                                خب اگه بازار مثبت بشه شاید جای فاراک بهش شخارک دادیم
                                خودش کلی بدهکاره شام و ناهار و غیره ....

نظر

در حال کار...
                                X