کاپیتان دکتر هر از گاهی میان سایتها را میبنن اما خب مهر سکوت زدند
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postکاپیتان دکتر هر از گاهی میان سایتها را میبنن اما خب مهر سکوت زدند
احتمالا الان بدون آیدی اینجاست و داره منو مسخره میکنه .....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
فاراک فایده نداره
بیاید با زیتون پرورده براش دام بذاریمبِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
ای وای بر اسیــری کز یاد رفته باشــد
در دام مـانده باشـد صیـاد رفتـه باشـد
آه از دمــی که تــنها با داغ او چو لاله
درخون نشسته باشم چون باد رفته باشد
آواز تـیشــه امشــب از بیستـون نــیامـد
شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد
خونش به تیـغ حســرت یارب حلال بادا
صیدی که از کمندت آزاد رفتـه باشــد
از آه درد نــاکـی سـازم خـبـر دلـت را
وقتی که کوه صبرم بر بـاد رفته باشـد
رحــم از بر اسیری کـز گرد دام زلفـت
با صد امـیدواری نـاشـاد رفتــه باشـــد
شـادم که از رقـیبـان دامن کشـان گذشتـی
گو مشت خاک ما هم بر باد رفته باشـد
پرشور از حزین است امروز کوه و صحرا
مجنون گذشتـه باشـد فرهـاد رفتـه باشـدیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ... ولی دل به پاییز نسپرده ایم
چو گلدان خالی لب پنجره ... پر از خاطرات ترک خورده ایم
اگر داغ دل بود ما دیده ایم ... اگر خون دل بود ما خورده ایم
اگر دل دلیل است آورده ایم ... اگر داغ شرط است ما برده ایم
اگر دشنه دشمنان، گردنیم ... اگر خنجر دوستان، گرده ایم
گواهی بخواهید: اینک گواه ... همین زخمهایی که نشمرده ایم
دلی سربلند و سری سر به زیر.. از این دست عمری به سر برده ایمآخرین ویرایش توسط Captain Nemo؛ 2011/06/24, 12:38.یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postمژدگانی
به یابنده صاحب این تاپیک تعداد قابل توجهی سهام فاراک به عنوان
مژدگانی داده میشود . لطفا در صورت هر گونه اطلاع از ایشان مراتب
را به اطلاع بنده رسانده و جایزه خود را دریافت نمایید .
ستاد پیگیری و ردیابی دکتر مهربان
رفته نویسنده خاطرات شده، همین امروز توی تایپیک حکایتهای شنیدنی دیدمش و هر کاری کردم نیومد که تحویلش بدم ولی من این حرفا حالیم نیست. یالا فاراک جایزه بده.[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Postکاپیتان مژدگانی رو بده بیاد که من دکترو پیدا کردم
رفته نویسنده خاطرات شده، همین امروز توی تایپیک حکایتهای شنیدنی دیدمش و هر کاری کردم نیومد که تحویلش بدم ولی من این حرفا حالیم نیست. یالا فاراک جایزه بده.
فردا صبح بیا مطب دکتر مهربان جهت دریافت مژدگانی ....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
نميدانم
نميدانم پس از مرگم چه خواهد شد
نميخواهم بدانم کوزه گر ازخاک اندامم چه خواهد ساخت؟
ولي بسيار مشتاقم که از خاک گلويم سوتکي سازد
گلويم سوتکي باشد به دست کودکي گستاخ وبازيگوش
واو يکريز وپي درپي دم گرم خودش رادر گلويم سخت بفشارد
وخواب خفتگان خفته را آشفته و آشفته تر سازد
بدين سان بشکند هردم سکوت مرگبارم را
دکتر علی شریعتییاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
یكم شهریور ماه سالروز ولادت بزرگ دانشمند و طبیب برجسته نامدار ایرانی ، شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشك بر همه طبیبان فرزانه و جامعه پزشكی خجسته باد...
.
.
.
.
این روز را هم خدمت دوست عزیزم دکتر مهربان عزیز تبریک عرض مینمایم .
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
...يك دقيقه سكوت به احترام كساني كه زير دستم مردند...
...الان كه به پاي نت امدم وبا قلمي سوسمار نشان از انباشت و لبالب شدن احساسات بركران دلم اين ابراز محبت و لطف دوستان و سروران رو ميخونم قطرات اشك همچون سيلي بنيان كن از گلويم به بيرون سرازير شده و فريادي از اعماق مجراي اشكيم سكوت اتاقم رو كه شهرام ناظري با اوايي گوشخراش و منكر بهم ريخته ميشكافه پي ميبرم نه من به عنوان يه پزشك كه اين شغل همچنان معنويت و تقدس و جايگاه والاي خودش رو در دل دوستان حفظ كرده...
...البته اين اجاز هرو به اين حقير بديد كه با تكيه بر بزرگواري و گذشت دوستان اعتراف كنم حقيقتش من پزشك نيستم ..روپوش سفيد البته ميپوشم ولي تخصص اصليم پانسمان و انژكسيونه كه گاهي سوزن تاب بر ميداره و ناچاره با توجه به سفتي موضع ناچارم با گاز انبر الت قتاله رو بيرون بكشم كه وقتي همراهان و مريض خفته اين تقلا و صد البته كفني كه بر تن كرده ونام خودم رو بر اون حك كردم ميبينن در كمال سخاوت اين مارك رو بر من ميچسبونن...
....گر طبيبانه بيايي بر سر بالينم ....
....به دوعالم ندهم لذت بيماري را...
....كه كلام حافظ جوهر اين رشته است....اين شان و مقام كه بي ترديد جايگاه فرهيختگان و يادبودهاي انساني اين رشته رو نه در بين پول دارترين و پر نفوذ ترين پزشكان كه بحمدالله از سر تقدس و مقام بالاي انساني اين رشته كم نميبينيم مثالهاي زيادي از جنس صفات بالا بلكه در بين دلباخته ترين عاشقترين مردمدارترين و لپ كلام در انسانترين به معناي نه عام بلكه خاصش ميبينيم...
....سالهاي سخت تحصيل در اين رشته حقي براي طبيبي ايجاد نميكنه كه جامعه رو وام دار خودش بدونه بلكه اين موهبت الهي رو بايد فرصتي براي خودش تلقي كنه كه با كم كردن درد ورنج انسانها كيمياي فرزانگي و جاودانه شدن رو با نامي نيك و يادي ماندگار در جان و دل وافراد دردمند و نيازمند بدست بياره...بكوشه كه با كم كردن الام مردم روشني وشادي رو به زندگي و دنياي تاريك و محنت زده بيماران برگردونه و جلوه اي باشه از انوار لطف و قدرت الهي...
...خدا ياري كنه...تا در افق بيانتهاي عظمت اين رشته گامهاي موثر و محكمي خداي ناكرده بدور از لغزش و تباهي بردارم و افت عادت و روزمرگي بر كارم سايه نندازه تا در لحظه مرگ سري ارام از احساس رضايت در اداي دين و وظيفه ام بر سنگ لحد بگذارم ....امين...
...اين روز بزرگ و مقدس رو به تمامي دلسوختگان اين رشته در هر مكان و لباسي و بويزه ..بويژّه برادر و سرور بزرگوارم هالي (سيد فرزاد عمادي مقتداي من )دكتر سهند دكتر امير پويا زنجاني و البته دوستان زيادي كه قطعا حضور دارند و من شرف درك محضرشون رو پيدا نكردم تبريك عرض ميكنم....
...در ضمن ...بمناسبت اين بزرگداشت هر كدوم از سروران كه امروز دچار علت و مرضي بويژه گلاب بروتون كه الان در سطح شهر اپيدمي شده بصورت كاملا رايگان در كلينيك بنده مورد ويزيت ازمايشات تشخيصي و تكميلي كامل قرار ميگيرند...البته نيم ساعت ديگه كلينيك تعطيل ميشه...
...دوستدار همه شما...مهربان...مهرداد ...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postهر موقع میام تو سایت و این تاپیک یاد این شعر داریوش میوفتم .
یاور همیشه مومن ......[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
نظر