حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

......./:.ph34r-smiley.:/......i ll be back soon....mandy.....boos boos....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

اول یه مطلب طنز بگیم سرحال بشیم تا بریم چنتا نمودار و بررسی کنیم و در آخر برنامه هم یه آهنگ قشنگ دیگه بزاریم ... اول از همه خنده :D

تفاوت زمین خوردن پسرا ودخترا بنظرم مطلب جالبی از آب دربیاد ...اول بریم سراغ پسرا /:.yead.:/ ...آی آی ..قند تو دل این دخترا آب میشه وقتی میخای ضایع شدن پسرا رو بگی ..;;)

پسره در حال دویدن…
      زااااااااااااااااااااااارت (صدای زمین خوردن بود)
      رفیق پسره : اوه اوه ، شاسکول چت شد؟ خاک بر سرت آبرومونو بردی الاغ، پاشو گمشو بلند شو ! (شپلخخخخخ “صدای پس گردنی”)
      یک رهگذر: چیزی مصرف کردی؟یکم کمتر میزدی خب!!
      یک خانوم جوان رهگذر: ایییییش پسر دست و پا چلفتیِ خنگ!:D

دختره در حال راه رفتن…:p
      دوفففففففسک (زمین خوردن به دلیل نقص فنی در قسمت پاشنه کفش بود):D
      رفیق دختره : آخ جیگرم خوبی؟ فدات شم! الهی بمیرم! چی شدی تو یهو؟ وااااااااااای…
      یک رهگذر: دخترم خوبی؟ فشارت افتاده؟ میخوای برسونمت دکتری جایی؟
      یک پسر جوان رهگذر;;): ای وای خانوم حالتون خوبه؟ دستتونو بدین به من! من ماشینم همینجا پارکه یه لحظه وایسین،با این وضع که دیگه نمیتونین پیاده برین!!

البته ما امیدواریم هیچ پسر دختری زمین نخورن ..چه در حال دویدن چه درحال راه رفتن:D
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

همونطور که انتظار میرفت وزرای مهم بخش اقتصادی رای گرفتند . میشه امیدوار بود که این هفته ، بازار سبز باشه ... البته این هفته موقع تسویه ها هم هست ولی با توجه به اینکه خیلیا هم قبلن نقد کرده بودن تا رای مجلسو دنبال کنن دیگه بهانه ای برای نقد بودن ندارن ... معمولن تو اینطور شرایط عروسی نواسانگیرا هست .../:.yead.:/

نمودار رتکو که دیدم اقبال بهش شده این چن روز ... این خط وسط چنگال مقاومتی هست برا سهم (453 تومن) ...بعد از اون قله قبلی مقاومت محسوب میشه (460 تومن)
        در کل باید بالای این خط وسطی چنگال تثبیت بشه تا آماده شه برا صعود تا خط بالایی چنگال (حدود 540 تا 550)

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

در نمودار خبهمن انتظار رشد تا خط میانی چنگال در مرحله اول را داریم (قیمت های 365 الی 380) (این اعداد برای میان مدت هستا)..نزدیکترین مقاومت های پیش رو قیمت های 224 و 240 تومن هست ...فعلن اینا رو رد کنه تا بعد

آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/08/16, 16:12.

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

در نمودار وآتی خط آبی( 727 تومن) میتواند برگشت سهم باشه ...البته خط وسط چنگال هم مقاومت محسو میشه برا سهم ..باید دید چه برنامه ای براش دیدن ...قیمت 637 مطابق با فیبوی 38 درصد هست و مقاومت بعدی هست ...من انتظار دارم سهم زیر 700 نیاد

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

نمودار وانصار رو به افتخار گلی میزارم که تو سبد مسابقه هفتگیش وانصارو انتخاب کرده :D حیف که من این هفته نتونستم تو مسابقات شرکت کنم وگرنه رقابت تنگاتنگی داشتیم ;)

این خط وسط چنگالای من خیلی اذیت میکنن .../:.yead.:/
              هدف فعلی این سهمو 360 تومن اینا میبینم (خط بالای چنگال )بشرطی که خودشو از خط وسط چنگال رها کنه که میکنه ...افت چندانی نخاهد داشت
              اون چیزی که مهمه اینه که این هفته تو مسابقه اول نخاهی شد رفیق:.thumbsupsmileyanim

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

خب آهنگ قشنگی که دیروز قول دادم بزارم ..ببخشین دیگه دیشب مهمون داشتم دیگه نتونستم پا اینترنت باشم ...بدقولی مارو ببخشین:*

دانلود آهنگ /:.Heart.:/

نظر

• rass61
                  عضو جدید
                  • Jun 2011
                  • 15

لطفا در مورد وخارزم هم توضیح دهید کل سبدمه (90%) خرید در 185 تومان

نظر

• مندی
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 522

در اصل توسط rass61 پست شده است View Post
                    لطفا در مورد وخارزم هم توضیح دهید کل سبدمه (90%) خرید در 185 تومان
                    ببخشین راس عزیز دیر شد ... من اول یه امیدواری به شما بدم که شما مطمئن باش تو بورس پله های ترقی رو خیلی زود طی خاهی کرد و یه روزی ما باید بیایم شاگردی ...میدونی چرا ؟؟؟!!!!!

چون خیلی شهامت میخاد کسی بیاد نظر منو اونم تو تاپیک مهربان از سهمش بپرسه ...مگه نمیدونی این مهربان چشاش شوره .../:.ph34r-smiley.://:.yead.:/ زود زود یه اسفندی لاستیکی دود کن...

بعدشم ما کجا و اساتید صاحب سبک کجا جانم ...

اینجا برا دل خودمون برا سرگرمی یه چارتا چنگال میندازیم رو سهم .. حالا بخاطر گل روی شما امشب رو وخارزم سفارشی بجا یه دونه چنگال سه تا چنگال انداختم:D

از شوخی گذشته کم کم اسم ما داره در میره تو بورس ...از دور و نزدیک شنیدم بهم میگن ..مندی دیوونه ...چنگال میخورونه:.thumbsupsmileyanim

بگذریم که سخن دوست خوش است ..چه خبرا ...سلامتی ..اوضاع خوبه ... واییییییییییییییی ببخشین داشتم وخارزمو میگفتم ..../:.rolleyessmileyani

این وخارزم خیالت تخت تخت ...تختشم از نوع تخت بالقیص ...نهایت ریزش سهم 190 تومن هست ...جای نگرانی نیس پس ...این دوتا خط سبزو که میبینی پیش بینی برگشت سهم هست ...ولی من بیشتر اون خط سبزی که رو خط قرمزه هست رو میپسندم...اونم میشه حول و هوش 192 تومن ... پس غمت نباشه ایشاله ...
                    حالا وقتی برگشت بررسی میکنیم روند صعودی سهمو ...

خدایی عمرن بتونین این طور تکنیکی رو سهم پیاده کنین.. خدا رو چه دیدی شاید یه کتاب در مورد قاشق چنگال تو بورس نوشتیم/:.grlim:./

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

خدایی تو عمرم اینقده ضایع نشده بودم

این رفقای نامرد ما یه بچه ی ساده رو گیر آوردن ...ببینین باهام چه کارا که نمیکنن ...بهم گفتن میخایم میزان هوشتو بررسی کنیم مندی ...ما هم از همه جا بی خبر کلی ژست گرفته بودیم مثلن/:.yead.:/ .. اینا سوالاشون بود منم همشونو غلط جواب دادم ..ینی جوابی به ذهنم نمیرسید...هنگ کرده بودم

بهم گفتن مندی ...این آزمون از 4 سوال تشکیل میشه میخایم تو که رفتی رشته مدیریت خوندی اونم فوق خیر سرت ... مدیریتت چطوره/:.wubsmiley.:/

سوال اولشون ...ینی همشون برن زیر گاری حالا دیگه مارو ایطور ضایع نکنن /:.negaran.:/

1- مندی ازت میخایم یدونه زرافه رو بزاریی تو یخچال ...چیطوری این کارو میکنی ؟ (حالا من دیگه جوابای خودمو نمینویسم ..چون خیلی ضایع هست ...بزارین همین نیم ساعتی که میایم تو سایت رومون بشه):D .. هی بی ریش منم نخندین ..راست میگین قبل اینکه جوابو ببینین ..خودتون اول جواب بدین ببینم من ..آی کیوها
                      0
                      0
                      0
                      0
                      0
                      جواب : درب یخچال رو باز میکنیم و زرافه رو در یخچال قرار میدیم و در رو میبندیم

البته هدف از این سوال این بود که شما ایا مسایل ساده رو خیلی پیچیده میبنین یا نه ...

حالا زیاد فشار نیارین ..سوال 2- حال ازت میخایم مندی که یدونه فیل رو در یخچال قرار بدی ..چطور اینکارو میکنی؟ (اگه بدونین من چه جوابی دادم نیم ساعت از خنده روده بر میشین)

0
                      0
                      0
                      اگه پاسختون اینه که در یخچالو باز میکنیم و فیل رو در یخچال قرار میدیم سخت در اشتباهید بلکه باید زرافه رو از یخچال بیارین بیرون بعد فیل رو در یخچال قرار بدین و درو ببندین/:.sadsmiley.:/

جالب بود واسه من تفسیر هم میکردن ... خبرشون ...هدف از این سوال این بود که آیا شما به نتایج کارهای قبلی خود وتاثیر اون بر تصمیم گیری های بعدیتون فکر میکنین یا نه ...

حالا سوال 3- مندی، شیرشاه یه جلسه ترتیب داده که همه حیوونا درون جلسه حضور دارن الا یه حیوون ..اگه گفتی کیه اون حیوونه
                      0
                      0
                      0
                      جواب : یادتان رفته که فیل الان داخل یخچال هست /:.ohno-smiley.:/...پس فیل مدنظر بود ...هدف از این سوال این بود که حافظه شما در بخاطر سپردن اطلاعات چه عملکردی داره ....نه خدایی مال من که خیلی خوب عمل میکنه
                      حالا مندی اگه نتونستی جواب بدی نگران نباش یه سوال دیگه مونده :)
                      سوال آخر ... باید از یک رودخانه رد شوی که محل سکونت کروکودیل هاس ... تو قایق نداری ...چه میکنی/:.negaran.:/
                      0
                      0
                      0
                      جواب : خیلی ساده هست ...شما بداخل رودخونه میپرین و شنا کنان میرین اونور رودخونه/:.wacsmiley.:/

چی ...کروکودیل ها ...آی آی

آنها الان در جلسه ای هستن که شیرشاه ترتیب داده دیگه:)) ... هدف از این سوال این بود که مشخص شود آیا شما از اشتباهات گذشته ی خود درس میگیرین یا نه دوباره تکرار میکنین:((

حالا حس منو درک کنین تو اون شرایط/:.ph34r-smiley.:/x_x#:-S

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

بالاخره این ثتران منم حرکت کرد ..گوش شیطون کر ببینیم میره همین مسیرو یا نه .... :-/

نظر

• ائلچی
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2013
                          • 1945

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                          خب آهنگ قشنگی که دیروز قول دادم بزارم ..ببخشین دیگه دیشب مهمون داشتم دیگه نتونستم پا اینترنت باشم ...بدقولی مارو ببخشین:*

دانلود آهنگ /:.Heart.:/

سلام مندی خانوم (الان میگه این دیگه کیه؟!)
                          بابت شعر ممنون خیلی خوب بود یاد دوران نوجوانیم افتادم فقط تو 2-3 تا کلمه معنی درستی استفاده نشده بود ولی ما که تنگ نظر نیستیم هی بکوبیمت :D
                          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                            سلام مندی خانوم (الان میگه این دیگه کیه؟!)
                            بابت شعر ممنون خیلی خوب بود یاد دوران نوجوانیم افتادم فقط تو 2-3 تا کلمه معنی درستی استفاده نشده بود ولی ما که تنگ نظر نیستیم هی بکوبیمت :D
                            این چه حرفیه ائلچی عزیز ...شما اولن خوش اومدین ... بعدشم هر جور دوس دارین میتونین تو این تاپیک مطلب بزارین ..قطعن مطالبت بدتر از شوخی دوستان مرحوممان نیس ..الهی که هر جاهستن موش کور بخوردشون خصوصن این مهربان و ممد شکوفه رو که موشه نفهمه چی خورده:D و گرنه درجا سقط میشه:.thumbsupsmileyanim

اوما ... در خصوص شعر ممنون ... ما تنها کلمه ای که از زبان شیرین ترکی بلدیم یاشاسین هست هر که رو میبینم بهش میگیم یاشاسین:D ...انگلیسی ام بلد نیسیم که فکر کنین خبری هست...تازه کجای کاری فارسی ام بلد نیسیم حرف بزنیم>:D<
                            ... تازه دندون درآوردیم ما /:.tonguesmiley:./

خلاصه اگه جاییش میلنگه خودتون ببخشین دیگه ..بزارین به حساب شیرخارگی ....

نظر

• داش مهدی
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 595

این حارزم از اون سهم شترمرغیای بی شرفه، نه تخم میذاره نه بار میبره. صادرات از 160 تا 220 اومده، خارزم حرکت نمیکرده چون وپاسار درجا میزده

حالا هم که وپاسار اومده بالای 200، خان والا نمیرن بالا که صادرات درجا میزنه. حالا کافیه یکیشون منفی بشن خارزم در صف فروش شدن هیچ شکی به خودش راه نمیده.

مندی، یعنی این دفعه دیگه اگه ثتران و ثغرب فردا صفشون بریزه واجب الفحش میشن>:)
                              مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                                این حارزم از اون سهم شترمرغیای بی شرفه، نه تخم میذاره نه بار میبره. صادرات از 160 تا 220 اومده، خارزم حرکت نمیکرده چون وپاسار درجا میزده

حالا هم که وپاسار اومده بالای 200، خان والا نمیرن بالا که صادرات درجا میزنه. حالا کافیه یکیشون منفی بشن خارزم در صف فروش شدن هیچ شکی به خودش راه نمیده.

مندی، یعنی این دفعه دیگه اگه ثتران و ثغرب فردا صفشون بریزه واجب الفحش میشن>:)
                                چطوری داش مهدی ...خوشت باشه ... آره همینی که میگی ...خاک تو سرشون کنن با این بازیاشون اونم خاک جزیره آدم خارا laughingsmiley...البته امروز این خارزم اومد زیر خط آبیه ولی خدارو شکر که قیمت بسته شدن سهم بالای خط آبی رفت ...اگه قیمت بسته شدن سهم بالای 199 تومن بمونه سهم تو همون چنگال آبی میمونه وگرنه میره برا خط وسطی چنگال قرمزه که میشه 192 تومن ...بعید بدونم بیشتر بخاد نزول کنه ...

آخ آخ...این گروه ساختمونی رو اسمشو نیار که من دیگه دارم مجنون میشم ...بازیگرای این گروهو هم باید ببرن جزیره آدم خارا حالشون جا بیاد ....
                                ولی مهدی بنظرم ایندفه جای نگرانی نیس و گروه صعودشو شروع کرده ایشاله
                                ...
                                در هر حال آب که از سر ما گذشته ..من یکی عمرن تو این قیمتا سهمامو بفروشم:) ...ولی علی القاعده دوسه تا فش آب دار دارم جور میکنم /:.yead.:/بعضی سهما واجب الفش هستن عوض اینکه بشن:">

دوستان عزیز دیگه هم اگه احیانن از دست سهمی دلخور هستن بیان اینجا برا رفع دق دلی فش بدن ..این تاپیک متعلق به مهربان هست کاریتون ندارن:D ..به خود مهربان هم خاستین میتونین فش بدین ..غمتون نباشه من هواتونو دارم ..راستی ممد شکوفه هم فراموشتون نشه التماس دعا داشت دوسه تا آبداراشو حوالش کنین =))
                                تازشم خوبی که این کار داره اینه هم فشای تازه یاد میگریم هم هماهنگتر میتونیم رو سهما کار کنیم ینی فش بدیم ...بحرحال در دنیای امروز کار گروهی هست که به نتیجه میرسه:D
                                آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/08/20, 00:53.

نظر

در حال کار...
                                X