در اصل توسط zorba پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postبا توجه به اینکه 3 شنبه تعطیله و کارگزاری ها و حقوقی ها تا سه روز میتونن دست نگه دارن برای پرداخت پول خرید سهامشون پس خیلی بصرفه تره براشون که فردا خرید کنن و شنبه پولشو بدن (نسبت به امروز و دیروز) :) اینطوری تو حجم زیاد سود خوبی میکنن
تسویه معاملات در t+3 کاری صورت میگیره، یکی از دلایل زیاد بودن عرضه قبل از تعطیلی ها هم همینه، چون سود معاملات در روزهای کاری اتفاق میفته اما بانک کارمزد اعتباری رو که به کارگزاریها میده رو به روز تقویمی حساب میکنه(پس کارگزاری سعی میکنه حداقل اعتبار رو درست روز قبل از تعطیلی ها داشته باشه) وگرنه از لحاظ تسویه بین امروز و فردا فرقی نیست(جفتش تو هفته آینده صورت میگیره) اینم که فردا بازار مثبت تر از امروز خواهد بود به دلیل اینه که زهر فشار فروش گرفته شده و طرف عرضه دیگه زور آنچنانی نداره، ضمن اینکه بازگشایی همزمان چندتا نماد مهم (فولاد، فخوز، کچاد؛ وبملت و ....) از لحاظ تجهیز نقدینگی به بقیه بازار فشار زیادی اوردمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....آخه هییوووویی عزیز....ما اواز دهل از دوریم.....همه از پزشک جماعت همون دیدی رو دارند که مثلا دکتر صنعتی رو میبینن دکتر قارونی دکتر ماندگار دکتر یادگاری نیلفروشان....بابا....من جی پی هستم....اخه فکر میکنید چیکار میکنم....از بد حادثه باید بعنوان یه پزشک و همین دیدو توقعی که هست سعی کنیم یه زندگی متوسط روبهبالا برا خودمون فراهم کنیم....کاشک یک شب از این کشیکای من میشد که کنارم باشید....حجم استرس و فشاری رو که من تحمل میکنم میدیدید....متوجه میشدید که این کشیکای شب چطور فرسوده اتون میکنه و شما رو تو یه جمود روحی و بیتفاوتی نسبت به محرکای اطراف میبره....کاشک میدونستید من چقدر فقیرم...:(...مازاراتی ندارم....ولی تو داری....کاشک میدونستی یه بخیه اشتباه یا تجویز نادرست کارتو به کجاها میکشونهو....خدا ازتون نگذره....:((
الان اشک چشام نمیذاره مانیتورو ببینم، تا کی حسرت ماشین علی کرمی رو بخوریم؟ یه گلریزونی کارت به کارتی چیزی.....همینجوری خشک و خالی نمیشه خو.....یعنی واقعا مازراتی نداری؟ تو که به عنوان پیر ما مازراتی نداری چهطور ویزای منو به خاطر نداشتن سانتافه باطل میکنی؟ لااقل میزدی شناسنامه مو باطل میکردی این شبهای سخت کشیکتو نبینم. پس قصه این یارو هه کربلایی بهزاد چی شد؟
یه بار واسه یه مشتری اشتباه خرید و فروش زدم، 100 تومنی ضرر بنده خداشد. اومده بود اونجا گفتم یه 100 تومن کارت میکشم به حساب تو ثبت میزنم، گفت بی خیال بابا میزنن آدم سالمو تو بیمارستان میکشن هیچکی هم گردن نمگیره..... کاشف به عمل اومد که سوپروایزور شیفت بیمارستانه
در مورد شیفت شب هم چیرای خوبی میگفت. میگفت بساط تزریق مورفین و پرستاربازی تو شیفت شب به راهه به نحوی که تو فلان بیمارستان خصوصی شیفت شب خرید و فروش میشه. ظاهرا همچینم بد نمیگذره ها دکتر دست مارو هم بگیر....مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....آخه هییوووویی عزیز....ما اواز دهل از دوریم.....همه از پزشک جماعت همون دیدی رو دارند که مثلا دکتر صنعتی رو میبینن دکتر قارونی دکتر ماندگار دکتر یادگاری نیلفروشان....بابا....من جی پی هستم....اخه فکر میکنید چیکار میکنم....از بد حادثه باید بعنوان یه پزشک و همین دیدو توقعی که هست سعی کنیم یه زندگی متوسط روبهبالا برا خودمون فراهم کنیم....کاشک یک شب از این کشیکای من میشد که کنارم باشید....حجم استرس و فشاری رو که من تحمل میکنم میدیدید....متوجه میشدید که این کشیکای شب چطور فرسوده اتون میکنه و شما رو تو یه جمود روحی و بیتفاوتی نسبت به محرکای اطراف میبره....کاشک میدونستید من چقدر فقیرم...:(...مازاراتی ندارم....ولی تو داری....کاشک میدونستی یه بخیه اشتباه یا تجویز نادرست کارتو به کجاها میکشونهو....خدا ازتون نگذره....:((
انگار تو توهم زندگی میکنی یا اینکه تو ایران نیستی ! بیکاری جوونا رو فلج کرده، حالا شما داری از سختی کار خودت دفاع میکنی ؟!!!
از کجا بگم تا روشن تر بشی ؟ میخوای خودم و دوستانم رو برات بشمرم که فوق لیسانس برق از دانشگاه های تهران داریم ولی سه ساله بیکاریم ؟ میخوای برات چندین مهندس بیارم که با مدرک دیپلم استخدام شدن ؟ میخوای از درد مهندسی بگم که از رو ناچاری با زیر دیپلم ها همکاره و کار کارگری میکنه ؟ توام داری از سختی کارت حرف میزنی؟ پیام قبلیم هم گفتم برو خدا رو شکر کن داری تو صنعت "تولید بیمار " کار میکنی و جایگاه و حقوق خودتو داری . وگرنه الان داشتی تو خونه مگس میپروندی.
نظر
-
در اصل توسط eternal_2_6 پست شده است View Postخدایا ا ا ا ا ا ا ظهور کن !!! این جمله جزو سه جمله ی برتر احمقانه ای که تا الان تو زندگیم شنیدم !! ببین بعضیا چه مشکلات و دغدغه هایی دارن ! " از بد حادثه باید بعنوان یه پزشک و همین دیدو توقعی که هست سعی کنیم یه زندگی متوسط روبه بالا برا خودمون فراهم کنیم"
انگار تو توهم زندگی میکنی یا اینکه تو ایران نیستی ! بیکاری جوونا رو فلج کرده، حالا شما داری از سختی کار خودت دفاع میکنی ؟!!!
از کجا بگم تا روشن تر بشی ؟ میخوای خودم و دوستانم رو برات بشمرم که فوق لیسانس برق از دانشگاه های تهران داریم ولی سه ساله بیکاریم ؟ میخوای برات چندین مهندس بیارم که با مدرک دیپلم استخدام شدن ؟ میخوای از درد مهندسی بگم که از رو ناچاری با زیر دیپلم ها همکاره و کار کارگری میکنه ؟ توام داری از سختی کارت حرف میزنی؟ پیام قبلیم هم گفتم برو خدا رو شکر کن داری تو صنعت "تولید بیمار " کار میکنی و جایگاه و حقوق خودتو داری . وگرنه الان داشتی تو خونه مگس میپروندی.مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postداداش یه خورده حرمت نگه دار. حالا اون دو تا جمله برتر احمقانه ای که شنیدی هم بنویسی بدنیست
ولی خداییش بد جورم دلش پره حق میدم بهش ، خدا به داد ما برسه که الان تازه دانشجوئیم، تازه بعشم سربازی.................:-SS
نظر
-
اصلا دکی خیلی بده:p
:x
همش آمپور میزنه
مندی جون کدوم سایتو دوباره باید به فساد بکشیم
آدرس جدید بده!!!:*آخرین ویرایش توسط sinashavandi؛ 2013/07/28, 21:31.
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postداداش یه خورده حرمت نگه دار. حالا اون دو تا جمله برتر احمقانه ای که شنیدی هم بنویسی بدنیست
- یبار به یه مرد متاهل میلیاردر دختر باز گفتم این شیوه ی زندگیت صحیح و اخلاقی نیست، شما زنه و بچه داری چرا بازم با صد مدل دختر دانشجو میپری! گفت ،شما خونتون تلویزیون دارین سینما نمیرین ؟؟ !!!!
- احمدی نژاد بعد از 8 سال آفتابه رو گذاشت زمین و گفت ما در این مدت از لحاظ اقتصادی پیشرفت چشمگیری کردیم!
نظر
-
به به .. من واقعن لذت میبرم از اینکه دوستان عزیزی به ما اضافه شدن ..حضور همتون رو دوست دارم ... :*
من میدونم که سختی ها وناراحتی های زیادی تو این کشور متحمل شدین ...جای نگرانی نیست ..همه چی درست میشه ..خیلی زود |-) ;)
پ.ن : سینا جان ایشاله خبرای خوبی در راه هست ..ایندفه سورپرایز میشین.. .دیگه آوارگی در کار نیس ...خانه ای خاهیم ساخت با عشق به بزرگی تمام عالمB-)
ولی مشکلی که بنظر میاد درگیرش باشین اینه که بعید بدونم بدون فیلتر شکن بتونین بیاین توش ...چون قراره من بشم مدیر بخش فرهنگیش:Dدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط eternal_2_6 پست شده است View Postقضیه حرمت نامفهوم بود ! یعنی منظورت اینه تو محیط مجازی هم راحت نظرمونو نگیم ؟ نظرات همیشه وفق مراد ما نمیشه !
- یبار به یه مرد متاهل میلیاردر دختر باز گفتم این شیوه ی زندگیت صحیح و اخلاقی نیست، شما زنه و بچه داری چرا بازم با صد مدل دختر دانشجو میپری! گفت ،شما خونتون تلویزیون دارین سینما نمیرین ؟؟ !!!!
- احمدی نژاد بعد از 8 سال آفتابه رو گذاشت زمین و گفت ما در این مدت از لحاظ اقتصادی پیشرفت چشمگیری کردیم!
قضیه حرمت خیلی واضحه میشد به جای احمقانه و متوهم و .... از جایگزین های بهتر استفاده کرد
جالا پیشرفت های چشمگیرمون به کنار،ما تو خیلی از زمینه ها رکورد زدیم
~X(آخرین ویرایش توسط داش مهدی؛ 2013/07/29, 00:21.مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postفردا همه چیز صف خرید میشه هرچی میخواین الان بخرین
همینطور داره دهن به دهن میچرخه :))
واقعا ثواب داره روز پزشک هم که نزدیکه همین کارارو میکنین انقدر تو دل مردم جا وا کردین
سلامتیش صلوات !
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postدکتر شایعه شده تو تالار امروز شما میخوای حجم مبنای فایرا رو پر کنی !!!
همینطور داره دهن به دهن میچرخه :))
واقعا ثواب داره روز پزشک هم که نزدیکه همین کارارو میکنین انقدر تو دل مردم جا وا کردین
سلامتیش صلوات !
دکتر رفته کمک س.بوعلی برای نقد کردن سهامشون ;)
تو این شرایط هم فایرا و .... باسش فرقی نمی کنه هر چی دم دستش بیاد میفروشه
نظر
-
دعا کنین برا همه ...
پدر ومادر ...مریضان ...بیکاران ... قرض داران ... بی خانمان ... یتیمان .. بی سرپناهان ...گرسنگان ... معتادان ...مردگان ... مشکلات مالی ...مشکلات جوانان ... مشکلات خودتون ..اصلاح مردم ..اصلاح کشورآخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/07/29, 23:45.دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
نظر