حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
    مندی جون بجون خودم دیشب خواب مار میدیدم
    سه تا مار
    یکیش کوچیک بود اون یکی متوسط و سومی که دیگه در حدی بود که داشت زمین رو میلرزوند
    تعبیرشو که پرسیدم متوجه شدم شخصیت هایی که پشت اینا پنهون بوده اینا بودن:
    مار بزرگه: دکی مهربون
    مار متوسطه: ممد شهلا
    مار کوچیکه فعلا واسم معماست!!!!
    سینا هر کی مار تو خاب ببینه پولدار میشه ...بجون مهری :.thumbsupsmileyanim

ولی چون یکی از مارایی که تو خاب دیدی مهری بوده ..بدون یه پولی دستت میاد ولی دوبرابرش از دستت میره:D
    ....تففففف

از همه بدتر ..یدونه مار دیگش ممد شهلا بوده ..بدون همون پول اولیه هم دستت نمیاد ...ولی دوبرابره از کفت میره:)) ....تفففففف

ولی شانس بیاری که مار کوچیکه مندی بوده باشه ...نونت تو روغنه ;;)/:.yead.:/

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
    مندی ثتران فرابورسیه؛ روی منفی 5 صف فروشه(گریه شدید حضار)
    پردیسح هم روی منفی8(گریه شدیدتر حضار)

مندی دل به کار نمیدیا، به جای این مار و لحاف تشک گذاشتن یه فحشی چیزی بذار تو نمودارات حساب کار دستش بیاد
    . ای همین امشب 7تا مار زیر پتوت باشه

حسن ختام برنامه هم:
    همه به جرم مستی سر دار ملامت***میمیریم و میخونیم سر ساقی سلامت
    آآآآآآآآآآ شله....... شله .................
    جون مهدی دیگه اسم ثترانو و پردیسو جلو من نیار ... باور کن میخام برم به اوبی جون (اوباما منظورمه:D) گرای پل حافظو بدم بگم یدونه بمب شیمیایی بزنه تو اونجا خیال بازیگردان ثتران که اقلکم راحت بشهB-)
    قربونت برم من ...دیگه کار از فش ناموسی هم گذشته ...باور کن خیلی دادم .. ولا تاثیرو فی المیزان/:.yead.:/

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
    . ای بازیگر گریه نکن ما هممون مثل همیم صبحا که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم یکی معلم میشه و یکی میشه خونه به دوش..........
    صادق عزیز خوش آمدی ..جمله ی قشنگی بود :*...بازم بزار/.:biggrinsmiley.:/
    در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
    ای خدا نکشتت مندی

واقعن خندوندن این خانما تو این دوره زمونه کار هر کسی نیس ... الهی که مهربانو ممد شکوفه رو سر تخته بشورن شما بیشتر بخندی:D

همیشه خندون باشی عزیز ...

هر کی در کنار مندی باشه و نخنده باید بره بار و بندیلو ببنده
    بره زن اسد بشه/.:blinksmiley.:/:D ...مهربان وممد شکوفه وساتیر نخندیدن الان رفتن سوریه زن اسد شدن
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

میبینم که دارین شلوار کردیا رو میپوشین که فردا حالت دوزانو بشیننو برین تو صف فروش .... ولی ما هم با شرتک نشستیم پشت سیستم و آماده ی خرید/:.yead.:/

ولی بدور از شوخی مهم نیس چی کار میکنین ..مهم اینه که شاد باشین:D ...بازار به زودی مثبت خاهد شد ...مذاکراتم با میشله همسر اوبی جون (اوباما منظورمه /.:blinksmiley.:/:D) در حال ادامه هست/:.grlim:./

من بین شما ها دو چیز به ارث میزارم در تمامی ایام ،،، چه سختی و چه راحتی،،، بهشون تمسک جویید تا رستگار بشین B-):D یکی سنتم که آهنگ مورچه هست یکی هم هنرم که رقص هست ...البته جدیدن باید وصیت ناممو عوض کنم باید چنگال هم بهش اضافه کنم:.thumbsupsmileyanim

آهنگ مورچه /:.wubsmiley.:/

نظر

• sadeghmousavi
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 484

مندی جان من لباس غواصی آوردم. فقط نمیدونم چجوری بپرم و کدوم طرف بپرم تو صف خرید یا فروش! چجوریا میبینی اوضاع رو؟

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

ماشاله هزار بار ماشاله به شما سهامدارا ....شماها روی این شورشیا ودولت سوریه هم سفید کردین:D ..آی بفروشین تا فروش دونتون پاره بشه
          اونایی که باید بخرن دارن میخرن
          /:.yead.:/

این شاخص کلو در نظر داشته باشین ...فردا نقره داغ نشین خط مقدمیای عزیز :.thumbsupsmileyanim ... من نمیدونم جنگ هم بشه ماشاله اینهمه خط مقدم برو داریم یا نه/:.ph34r-smiley.:/

صادق جان نیازی به لباس غواصی نیس که ..من پیشنهاد میکنم اگه تو ساعت معاملات کسی خونه نیس برو یه دوش بگیر بعدش لخت بیا بشین پاسیستم /.:blinksmiley.:/:D

اگه دیدی بازار منفیه که پیش خودت میگی ما لخت به دنیا اومدیمو لخت هم از دنیا میریم ..غمی نیس ..این نیز بگذرد و این چیزا ... :D

اگرم دیدی بازار داره مثبت میشه که تنت خنک میشه میگی بالاخره خدا پول خرید لباس برامون رسوند/:.yead.:/

نظر

• sinashavandi
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 364

مندی جون من که تو این روزا کلا مودم رو خاموش میکنم و میرم به کارای دیگم میرسم/:.offtopic.:/
            دکی الکی هم که نیس یکم بهش گیر بدیم اسباب خندمون بشه خدا رحمتش کنه/:.coolsmiley02:./
            برا امرزش گناهاش و اضاف شدن به حوریاش صلوات
            روحش شاد باشه ولی فک کنم با اون بخیه هایی که با چشم های کم سوش/.:blinksmiley.:/ به مردم بیچاره میزد بجای حوری یه چیز دیگه الان بغل دستش باشه:.thumbsdownsmileyan

نظر

• sinashavandi
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 364

مندی بیا شبندر بگیر داره جم میشه بدووووووووووووووو

نظر

• sadeghmousavi
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 484

شرمنده مندی جان، مثلا سرکارم. اینجا هم که نه میشه دوش گرفت، نه میشه بقیه سناریو رو پیاده کرد!
                هر از گاهی میام سک سک میکنم و میرم اینجا! راستی امروز نشد جلوی هوس خرید رو بگیرم! اندکی شپاکسا گرفتم! دعا کن خدا قبول کنه!

نظر

• sinashavandi
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 364

شعر معروف حمید مصدق و جواب بسیار زیبای فروغ فرخزاد

حمید مصدق:

تو به من خندیدی و نمیدانستی
                  من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم
                  باغبان از پی من تند دوید
                  سیب را دست تو دید
                  غضبآلود به من کرد نگاه
                  سیب دندانزده از دست تو افتاد به خاک
                  و تو رفتی و هنوز، سالهاست که در گوش من آرام آرام
                  خش خش گام تو تکرارکنان میدهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم
                  که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

پاسخ فروغ فرخ زاد

من به تو خندیدم
                  چون که میدانستم
                  تو به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدی
                  پدرم از پی تو تند دوید
                  و نمیدانستی باغبان باغچه همسایه
                  پدر پیر من است
                  من به تو خندیدم
                  تا که با خنده تو پاسخ عشق تو را خالصانه بدهم
                  بغض چشمان تو لیک لرزه انداخت به دستان من و
                  سیب دندان زده از دست من افتاد به خاک
                  دل من گفت: برو
                  چون نمیخواست به خاطر بسپارد گریه تلخ تو را ...
                  و من رفتم و هنوز سالهاست که در ذهن من آرام آرام
                  حیرت و بغض تو تکرارکنان
                  میدهد آزارم
                  و من اندیشهکنان غرق در این پندارم
                  که چه میشد اگر باغچه خانه ما سیب نداشت

نظر

• sinashavandi
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 364

خدا بیامرز اگه میدونست این تاپیکش میخواد اینقد بار علمیش بره بالا هیچ وقت جون به عزرائیل نمی داد
                    جا داره از ممد شهلا هم یادی کرده باشیم گرچند زندستو گاهی جویای حال ما میشه ولی خیلی بهتر بود میرفت همون جایی که دکی رفته ...

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

این شهره خانم هم بعضی وقتا یه آهنگی میخونه که آدم بی حرکت نمیتونه باشه .... عجب زمونه ای شده ...عجب بازاریه این بورس ...پس بیا تا برقصیم :D

آهنگ بیا تا برقصیم

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

حقیقتن جز گریه چیز دیگری برای گفتن ندارم .. قربان نامت مادر ...

مادر سوخت تا فرزند نجات یابد

تصادف دلخراش اتوبان قم - تهران ....

مگر میشود جز مرگ، مادری را از فرزند جدا کرد. آری! این بار برخلاف تصور همه روانشناسان که جان انسان عزیز است، مادر امیرحسین، فرزندش را از شیشه اتوبوس به بیرون هدایت کرده تا خود گرفتار آتش شود و فرزند دلبندش نجات یابد. چه زیباست این حس مادرانه که برای همیشه ماندگار شد و مادر امیرحسین را به اوج مادرانه رساند.

امیرحسین که با سر پانسمان شده، اطرافیان را عمو صدا میزد، همه را به گریه انداخت. از همان دقایق اولیه که او را به بیمارستان منتقل کردند، پیوسته سراغ مادرش را میگرفت. به او میگفتند مادرش میآید اما عواطف کودکانه او حس دوری از مادر را به مرگ تبدیل کرده بود. او میدانست که مادر خود را فدای او کرده است.

به قول تامی حوادث و تلفات جاده ای از کشته های جنگ بالاتر رفته ... اینکه ما بیشتر پیگیر کشته های دیگر کشور ها هستیم ولی به خودمون توجهی نداریم برام ناراحت کننده هست ....

آخه برای من سوال هست ما که از لحاظ زمین چیزی کم نداریم ..کلی بیابون برهوت داریم ..چرا نمیرن روی راه آهن سرمایه گذاری کنن ...

نظر

• arash khoshbin
                          عضو جدید
                          • Aug 2013
                          • 1

تسلیت میگم به خانواده هاشون

نظر

• qaz123
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 28

استقبال مستخدمین حسینی از ابقاء صالح آبادی در سازمان بورس:
                            با تغییر هیات مدیره سازمان بورس خواسته های دولت محقق می شود

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

سر این سوریه ی ناقلا من هر وقت اسم این شیمیایی رو میبرم بندم میلرزه ...ولی ظاهرن این دفه سهام پتروشیمی میخان حرفایی بزنن...خط آبی روند نزولی بوده که شکسته و فقط حالا خط بالایی چنگال میمونه که بنظرم بتونه رد کنه ..نهایت یه پولبک به خط زرد بزنه>:D<

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

امیدوارم همیشه ی ایام تو دلتون قند آب شه ...
                                شاخص قندی هم ظاهرن با این چنگال بیشتر حال میکنه ...بحرحال خط وسط چنگال مانع ریزش بیشتر شده و انتظار میره شاخص به بالای خط چنگال خودشو برسونه
                                ایشاله

نظر

در حال کار...
                                X