حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

من کی گفتم قبول ندارم پسرم؟؟؟
    تو که تحلیلگر برجسته و وزیر اقتصاد در دولت موقت آینده خواهی بود چرا؟؟;)

بنده کلا معتقدم اگه جایی بشه بدون حرف زدن و با تصویر ادای مفهوم کرد این امری سینمایی تره...
    اما نه موضوع بدی هست نه خوب... میشه بهش گفت یه تفاوت.. تو جهان ما تقریبا تمام امور نسبیند و شاید بشه گفت تنها چیزی که قطعیه همون قطعی نبودن اموره!!

تازه مگه من که باشم که این اساتید رو رد یا قبول کنم؟ همه عالیند و در کار خود خبره...
    ما هم اگه قابل باشیم یه کوچولو راجع بهشون سخنانی -(که سعی میشه علمی باشند و نه از سر احساس)- بر کاغذ می آوریم... اوه بله حواسم بود.. تایپ می کنیم...

ماتریکس جز فیلم های محبوبم هست.... v for...... هم فیلم مهمیه..این اواخر در محل کارم شخصی با من حرفش رو می زد. :)

اگه آخر این هفته عمری بود به اتفاق فیلم مورد علاقه ات رو بررسی می کنیم یاس....
    تازه من هنوز مطلب راجع به لیون رو هم که بدهکارم به تو و مهرداد... البته اگه از سفر آخرش بازگشتی مقدر بود;)
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
      من کی گفتم قبول ندارم پسرم؟؟؟
      تو که تحلیلگر برجسته و وزیر اقتصاد در دولت موقت آینده خواهی بود چرا؟؟;)

بنده کلا معتقدم اگه جایی بشه بدون حرف زدن و با تصویر ادای مفهوم کرد این امری سینمایی تره...
      اما نه موضوع بدی هست نه خوب... میشه بهش گفت یه تفاوت.. تو جهان ما تقریبا تمام امور نسبیند و شاید بشه گفت تنها چیزی که قطعیه همون قطعی نبودن اموره!!

تازه مگه من که باشم که این اساتید رو رد یا قبول کنم؟ همه عالیند و در کار خود خبره...
      ما هم اگه قابل باشیم یه کوچولو راجع بهشون سخنانی -(که سعی میشه علمی باشند و نه از سر احساس)- بر کاغذ می آوریم... اوه بله حواسم بود.. تایپ می کنیم...

ماتریکس جز فیلم های محبوبم هست.... V for...... هم فیلم مهمیه..این اواخر در محل کارم شخصی با من حرفش رو می زد. :)

اگه آخر این هفته عمری بود به اتفاق فیلم مورد علاقه ات رو بررسی می کنیم یاس....
      تازه من هنوز مطلب راجع به لیون رو هم که بدهکارم به تو و مهرداد... البته اگه از سفر آخرش بازگشتی مقدر بود;)
      >:d<

آی لاو یو اند دکتر توگظر!
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط Brother پست شده است View Post
        بنظر من پست های شما بی برو برگرد و ندید ، جای تشکر داره و من تعجب می کنم از اونهائی که می خونند و تشکر نمیکنند.من اگر جای مدیران اینجا بودم "تشکر زدن"زیر پست های شما را اجباری می کردم =))=))
        ...سلام برادر عزيز....خوبي...گاه به گاه كه تشكرهاي تو رو تو تاپيكم ميبينم بي اختيار خاطرات دوران تالار بورس در ذهن من زنده ميشه....ميدونم و خاطر دارم كه از قديمي هاي فروم نويسي هستي و تقريبادر همه حضور داشتي....خلاصه من و تو از نسل ماموت هاي فروم نويس هستيم....
        ...چه غمه برادر...اگه خوندو حظي برد و مطلبي اموخت (اينو از نوشته هاي خودم بعيد ميدونم :p)حتي بقدري ردي كمرنگ در ذهنش جا انداخت...اگر خوندو لبخندي بر لب اورد و غمي از خاطرش زدوده شد.....پس زكات مطلبمو ادا كردم...و جز اين شايسته اين خانه نيست....
        ...البته حالا صحبتي با مديراي عزيز سايت كردم به ازاي هر كليك براي ورود به تاپيك 100 تومن از حساب كليك گر :Dكم بشه...يه عوارض خودجوش جهت بهبود و ارتقاي كيفيت تاپيك و صاحب تاپيك...دوستان دست كارت به كارتتونو ميفشارم...
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط تازه کار پست شده است View Post
          سلام همصنفی عزیز@};-...
          واا... من وضعم خرابتر از اینه که از ثبت دو تا تشکر بترسم!
          قبلترها برای برخی جراید مطلب مینوشتم. تعریف از خود نباشد حتی برای برخی آقایان مینوشتم و پول میگرفتم!
          الان هر چه مینویسم, چاپ نمیشود! میگویند باید فلان جا و فلان جمله حذف شود و فلان مطلب را مستقیم و غیرمستقیم اشاره کنی!

پستهای این صفحه را تشکر زده بودم, رفتم پستهای صفحه فبل را بخوانم که نمیدانم چطور شد از کل سایت انداختنم بیرون!
          دوباره که برگشتم میبینم تشکرهایم حذف شده اند.:(

راستی دکتر جان, یک بحث حاشیه ای هم دارم.
          نظرت روی داروییها چیه؟ خوب خورده اند به کف قیمت...
          ببخشید موضوع سوال بورسی است و کلا مغایر با روند تاپیک!!!;)
          ....سلام بر تو...انگاه كه چوب بستني رو :dرو بعد از كشمكشي حماسي و خونين از لابلاي دندانهاي قفل شده كودك 8 ماه و نفهمي به سختي به داخل عبور ميدهي تا لوزتينش را بررسي كني...
          ....تازه كار جان اين اواتور كودكته...خدا حفظش كنه چه بامزه است.......نه خداييش خيلي باحاله....
          ...در مقابل ارباب هنر و ادب من از يه اخوندك كوچكترم...كاشك ميشد خودتو بيشتر معرفي كني...اون خاك كفشت بخوره تو اين سر من...ياد حكايت ناصر خسرو افتادم...
          ...سايت باحال شده...خودش تبديل شده به يه موجود نيمه هوشمند كه گاهي افسارش از دست ناظران عزيز خارج ميشه و هر كاري ميخواد ميكنه....تعجب نميكنم الان كه مطلب ميزنم يدفه بزنه زير گوشم...
          ...جون همسنگر عزيز...با جو برو جلو...الان ميبيني ملت همه افتادن رو سنگ اهنو پتروشيمي و نميدونم فولاد مولاد فعلا داغ بازارو بچسبون دررو شده كار بيا منو تو هم بيافتيم دنبالش...جان خودت گاهي تو نماداي پتروشيمي يه اسمايي ميبينم كه تابحال نشنيده و نديده بودم اصلا نميدونم چي توليد ميكنن به چه دردي ميخورن...برو تو تاپيك چه غلطي كرديم چرا چه غلطي كرديم هر كار درستي و ديدي يه چيزي ميخره تو هم بخر ...به همين راحتي...فوقش ضرر ميكني برم يگردي تو همون تاپيك يقه اشو ميگيري دري وري...:d;)بورس بازي كاري نداره كه....
          ...نه عزيزم اين چه حرفيه...تو سهم معرفي كن خودم برات تحليلش ميكنم...نمودارم ميزارم...تارگت چند دوست داري ما بر اساس سفارش كار نمودار ميزنيم...موج 3 بخواي سر ميله رو ميديم بالا دسته اشو يه جايي محكم ميكنيم كارخونه نابودم بشه تارگت 4 برابر بالاتر از قيمت فعلي نشون بده...اي بابا سخت ميگيريااا...

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

کودکش؟؟؟
            من فکر کردم شخص شخیص شاخصشه...
            #:-S
            s
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

....ممد...يعني دقايقي بر من گذشت كه هر ثانيه اش قد يه ماه طول ميكشيد...پاي در به التماس افتاده بودم...:-ss
              ...از بحث بين تو وسيد ياسر استفاده ميكنم و ترجيح ميدم مطلبي نزنم....شعورتون بيشتره...
              ...عصر سردرد بدي داشتم رفتم رو تخت معاينه اتاقم خوابيدم...بيدار شدم منشيمون گفت دكتر يه خروپفي ميكردي مريضا ترسيده بودن...منم جامو عوض كردم رفتم دم بخاري..والا فكر ميكنم دروغ ميگه من خرخر ميكنم خروپف ...هرگز...

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

یاسر شاید اما من ... خودت حرف نداری...
                به خدا شرمنده اتم که بدقول شدم:( راستش واسه اینکه مطلب خلاف انصاف درباره لیون به زبان نیاورم به چند منبع هم رجوع کردم اما چیز دندون گیری نیافتم... باید خودم از خامه وجودم چون همیشه بتراوم!!!
                خب عزیییییییییییز بگیر بخواب اگه مریض شدی...
                ما که میبینی خواب نداریم جغدیم.. تو که مرغ سحری چرا؟
                (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

راستی می دونستی سقراط فیلسوف بزرگ تاریخ هیچ کتابی در عمرش ننوشته بود...
                  اما بزرگترین یادگاری رو واسه بشریت باقی گذاشت ...
                  ایشون اعلام کرد نمی دانم
                  در مقابل خیل همه چیز دانی که پیرامون ما رو احاطه کرده جدا سقراط کسی بوده واسه خودش...>:d<

تو هم با این اعتراف الکی که کردی زدی خواهر و مادر سقراط رو به هم پیوند دادی...
                  احسن....:d
                  درود بر شرفت دکی....;)
                  (نيچه)

نظر

• تازه کار
                    كاربر فعال
                    • Jul 2025
                    • 121

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                    ....سلام بر تو...انگاه كه چوب بستني رو :dرو بعد از كشمكشي حماسي و خونين از لابلاي دندانهاي قفل شده كودك 8 ماه و نفهمي به سختي به داخل عبور ميدهي تا لوزتينش را بررسي كني...
                    ....تازه كار جان اين اواتور كودكته...خدا حفظش كنه چه بامزه است.......نه خداييش خيلي باحاله....
                    ...در مقابل ارباب هنر و ادب من از يه اخوندك كوچكترم...كاشك ميشد خودتو بيشتر معرفي كني...اون خاك كفشت بخوره تو اين سر من...ياد حكايت ناصر خسرو افتادم...
                    ...سايت باحال شده...خودش تبديل شده به يه موجود نيمه هوشمند كه گاهي افسارش از دست ناظران عزيز خارج ميشه و هر كاري ميخواد ميكنه....تعجب نميكنم الان كه مطلب ميزنم يدفه بزنه زير گوشم...
                    ...جون همسنگر عزيز...با جو برو جلو...الان ميبيني ملت همه افتادن رو سنگ اهنو پتروشيمي و نميدونم فولاد مولاد فعلا داغ بازارو بچسبون دررو شده كار بيا منو تو هم بيافتيم دنبالش...جان خودت گاهي تو نماداي پتروشيمي يه اسمايي ميبينم كه تابحال نشنيده و نديده بودم اصلا نميدونم چي توليد ميكنن به چه دردي ميخورن...برو تو تاپيك چه غلطي كرديم چرا چه غلطي كرديم هر كار درستي و ديدي يه چيزي ميخره تو هم بخر ...به همين راحتي...فوقش ضرر ميكني برم يگردي تو همون تاپيك يقه اشو ميگيري دري وري...:d;)بورس بازي كاري نداره كه....
                    ...نه عزيزم اين چه حرفيه...تو سهم معرفي كن خودم برات تحليلش ميكنم...نمودارم ميزارم...تارگت چند دوست داري ما بر اساس سفارش كار نمودار ميزنيم...موج 3 بخواي سر ميله رو ميديم بالا دسته اشو يه جايي محكم ميكنيم كارخونه نابودم بشه تارگت 4 برابر بالاتر از قيمت فعلي نشون بده...اي بابا سخت ميگيريااا...
                    ممنون دکتر جان...
                    بله, دخترکم 80 روزه است.
                    البته تا وقتی که روی زمین است, خنده رو و خوش اخلاق است. بالای سرش که میروی چنان برایت میخندد که دلت غنج میرود و بغلش میکنی.... اما امان از زمانیکه بالا بیاید دیگر با هزار دوز و کلک نمیتوان زمینش گذاشت. اولا خنده کاملا محو میشود و سریعا شروع میکند به سر چرخاندن و ورانداز محیط اطراف... هرگونه تلاش برای زمین گذاشتن را هم با اخم و غرزدن و سپس گریه, ناکام خواهد گذاشت!!!

اما خودم:
                    در اواخر عهد سردار سازندگی, وارد دانشکده پزشکی اهواز شدم و در اواخر دوران مرد اصلاحات از آنجا خارج!
                    چند ماهی پیش از ظهور مرد مهرگستر و معجزه هزاره سوم خدمت مقدس سربازی (پیام آوری) را به پایان بردم و چون ما پزشک جماعت, اصلا تخته بندی نشده ایم (که بخواهد یکی یا دوتایش کم باشد) از سال دوم سربازی رفتم پیام نور, و لیسانس تاریخ اسلام خواندم. تمام علتش این بود که میخواستم بدانم چه شد 50 سال پس از وفات پیامبر حادثه عاشورا رخ داد و البته پشیمان نیستم.
                    القصه در این دوران هر کار که بگویید کردم. هم پزشکی میکردم و هم تاریخ میخواندم. تمام کتابهای مرتبط با عاشورا را به فارسی و عربی خواندم و البته مورد تمسخر همکلاسیها قرار میگرفتم که چه نفعی در این تاریخ خواندن دارم؟! ناگفته پیداست که بعدها که به اقتضای نیازهای شغلی و پستی, درخواست مطلب و مقاله میکردند, تمام آن تمسخرها را در تعرفه برایشان محسوب میکردم!:d

پس از اخذ لیسانس مربوطه, هوس ادامه تحصیل در پزشکی به سرم زد, چند ماهی خانه نشینی پیشه کردم و خواندم و خواندم. دقیقا با شروع دوره دوم معجزه هزاره, دستیاری نورولوژی در شیراز را شروع کردم.

سال اول و دوم با هر بدبختی بود گذشت. در سال سوم دیدم بدبختیهایم کم شده, لذا اندیشه ورود به بورس را که چند سالی بود در سر میپروراندم, عملی ساختم که مبادا خدای نکرده روز خوش ببینم. اما بورس هم راه مناسبی برای بدبختی نبود.
                    متاسفانه مدت کوتاهی پس از ورود به بورس با دوستانی آشنا شدم (که اکنون در سایتی دیگر در کنارشان مینویسم) که ضررهایم را به سود تبدیل کردند و حتی در روزهای بد بازار در کنارشان سود میکردم و این دوستان ناباب, این آخرین دیوانگی مرا هم بهم زدند, پس رفتیم سراغ بچه دار شدن شاید اینگونه آرامش زندگی را برهم بزنم ولی دو مشکل پیش آمد اول اینکه دخترکم ذاتا بچه آرامی است و دوم اینکه الان مادرخانمم زحمت نگهداریش را تقبل کرده.
                    البته خوشبختانه امسال غم و غصه امتحان بورد را دارم و چندان راحت نیستم ولی نمیدانم سال آینده باید چه دردسری برای خودم بتراشم؟!

و اما سفارش:
                    لطفا عنایت فرمایید تارگتی نجومی از وتوکا ارائه دهید.

دورادور میدوستمتان.@};-

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

می دونین چیه؟
                      یه فکری به خاطرم رسیده ولی افسوس که فراموشش کرده ام...:D

به به ازین دکتر تازه کار با مرام و دست به قلم...
                      خدا دخترتو بهت ببخشه... اسمش چیه بی زحمت...:x
                      البته اگه غیرتی نمی شیا!!!

این محسن خان هم کودکی... :">

رفقا یه چیزی بدجوری فکرم رو با خودش درگیر کرده... اکثر کارشناسان و تحلیلگران بورس اصالتا درس خوانده رشته های غیر مرتبطن...
                      تو بورسی که پزشک و ودندانپزشک و داروساز و تزریقاتی و مهندس و کارگر و فوتبالیست و خیابان گرد و بادیه نشین... بیداد می کنه...:->
                      پس این فارغ التحصیلان اقتصاد و مدیریت بازرگانی و حسابداری و ... کجان؟...
                      نکنه دارن جراحی می کنن؟... یا دارن سد می سازن...یا زدن تو کار بساز بفروشی...

ای جانم به این مملکت گل وبلبل!! /:)
                      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/25, 03:15.
                      (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

...از بحث بين تو وسيد ياسر استفاده ميكنم و ترجيح ميدم مطلبي نزنم....شعورتون بيشتره...
                        نوکرتم دکتر، شوما سالاری!

یاسر شاید اما من ... خودت حرف نداری...
                        به خدا شرمنده اتم که بدقول شدم:( راستش واسه اینکه مطلب خلاف انصاف درباره لیون به زبان نیاورم به چند منبع هم رجوع کردم اما چیز دندون گیری نیافتم... باید خودم از خامه وجودم چون همیشه بتراوم!!!
                        خب عزیییییییییییز بگیر بخواب اگه مریض شدی...
                        ما که میبینی خواب نداریم جغدیم.. تو که مرغ سحری چرا؟
                        من لیون میخوام یالا! :D

رفقا یه چیزی بدجوری فکرم رو با خودش درگیر کرده... اکثر کارشناسان و تحلیلگران بورس اصالتا درس خوانده رشته های غیر مرتبطن...
                        تو بورسی که پزشک و ودندانپزشک و داروساز و تزریقاتی و مهندس و کارگر و فوتبالیست و خیابان گرد و بادیه نشین... بیداد می کنه...:->

هی ژوانی! پس من اینجا چی کارم!
                        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

یاسر جون شما که سالاری:d
                          اما این یه واقعیت جهانیه که بیش از نیمی از دانشآموختگان دانشگاهی در کاری بی ارتباط با رشته شون فعالیت می کنند.
                          ایراد اساسی در اینه که متولیان آموزش و والدین زمینه ای ایجاد نمی کنند که جوانان پتانسیل و علاقه واقعی خودشون رو شناسایی کنند و عملا خیلی دیر متوجه میشیم و کار از کار می گذره...
                          مثلا مهرداد یه جا گفته آرزو داشته گوش چپ تیم ملی فوتبال بشه اما الان شده دفاع راست نظام پزشکی!!!
                          یا بنده که قرار بوده تا الان سه تا فیلم ساخته باشم شده ام مهندسی از جامعه مهندسین....

خوب خدا رو شکر بالاخره شاخص می خواد یه نفس تازه کنه...اصلا نگرانش بودم....
                          انگار بازار هم قرمزه جز پتروها... کاش می شد بفهمم کی باید سبکشون کنم..
                          ..هوای کنور بدجوری تو دلمه... هنوز هم پله های خرید کسعدی و فایرا کامل نشده... راستی به نظر شما تو گروه فولاد کدوم سهم داریم که رشد نکرده و بشه با فولی جانم!!! عوض شه؟ خودم که شک دارم رو دستش پیدا بشه... یعنی فولای میشه فولاد؟؟:-/
                          (نيچه)

نظر

• محسن مختاری
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 663

ایشونو منظورتونه؟

اسمش نویده;;)

امیدوارم بتونم کمکش کنم برا تحلیلگر بورس شدن نره داروسازی بخونه

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

ای جانم به این نوید... وقتی عکسشو دیدم اصلا تنم لرزید محسن جان....چه حس قشنگی بوده وقتی بار اول بغلش کردی... امیدوارم زیاد لباسای باباش رو خیس کنه و آرزومندم سالیان طولانی در کنارش خوشبخت بزیوید...

کاش سایر دوستان هم ازین کار خوشگلت الگوبرداری کنند..

راستی تشکر از امواج شماری سدور.. ما هم امروز رفتیم تو صف که بخریمش نمی دونم چطور شد آخرش سغرب گیرم اومد!!!!
                              شدم مثه آقوی هم ساده که رفت دفترخونه ماشین سند بزنه آخرش از یکی که نمی دونست کی هست طلاق گرفت...
                              (نيچه)

نظر

• تازه کار
                                كاربر فعال
                                • Jul 2025
                                • 121

می دونین چیه؟
                                یه فکری به خاطرم رسیده ولی افسوس که فراموشش کرده ام...:D

به به ازین دکتر تازه کار با مرام و دست به قلم...
                                خدا دخترتو بهت ببخشه... اسمش چیه بی زحمت...:x
                                البته اگه غیرتی نمی شیا!!!

روز گذشته با عزیز دلی در تاپیک همسایه بحثی داشتیم در باب غیرت و تعهد به مسایل دینی.

خلاصه بگویم:
                                غیرت را تنها در بیان حرف حق میدانم و بس. مابقی همگی باد هواست.
                                در این دین (اسلام) و سیره بزرگان آنقدر که بر عذاب برای ظالمین و ستمگران و دروغگویان و دزدان (خصوصا از مال یتیم) تاکید شده, به آنچه امروز ما غیرت مینامیمش تاکید نشده.
                                بگذریم...

اسمش "پرنیان" است... حریر هفت رنگ
                                ----------------
                                راستی یک سوال:
                                گناه ما چیست که توانایی درک آثار کلاسیک نداریم؟
                                الان کلی در باب فیلمهای و ژانرهای مورد علاقه دیگران گفته اید ولی هنوز اشاره ای به فیلمهای بزرگی چون تریلوژی اخراجی ها(!!!), قلاده های طلا و فیلمهای معناگرا و ارزشی(!) دیگری از این دست نشده!!!
                                از شوخی گذشته خیلی حال میکنم با بحثهای شما و دوستان. من فیلم بین (عجب ترکیبی) خوبی هستم ولی متاسفانه اطلاعات اینطوری کم دارم. وقتی در مورد فیلمها میگویید خیلی برایم جداب است.

نظر

در حال کار...
                                X