1- به حق چیزای نادیده و ناشنیده.. این ممرضا واسه دقایقی اومد و مطلبی زد و بر ناحق خروشید و مطلبش غیب شد و رفت...
ممرضا چون ستاره در این ظلام درخشید و رفت...
ما دلمون سیت تنگ آویده بید...:( اومدی و رفتی و یادی از ما نکردی؟ حالا من قابل نبودم, مهرداد که قابل بود !!!;;)
بازم پیش ما بیا جوون.. کم و کاستیای اون تالار و این تالارو به بزرگی دل آدمهاش میشه تحمل کرد... به قول شاعر:
در کلبه ما روغن اگر نیست صفا هست...
تفسیر: اگه غبشهر نداریم که خوبشو هم داریم, صف فروش سهاممون تا دلت بخواد هست!!
2- خوب محمدحسن خان تا اینجا یه سوم آیدیت رمز گشایی شده... میمونه ک ز 44 ...
من که قشنگ می دونم اینها چی چین. دوست دارم ببینم خودت یادت میاد یا نه:-B
3- آلمان جون دلم خیلی گرفته بود و تو هم با شعرت تشم زدی عاموآآآ...
قرار نبود زندگی سخت باشه انقد... کدوم نامردی زد زیر قولش؟؟؟8-|
4- می گم اینجا همه ی دوستان -یعنی تشکر پای پست مردم بزنان - روزی به حرف میان و معلوم میشه چه جواهراتی هستن و این مهرداد رو از خجالت آب می کنن... پس چرا این بار نوبت satyr نباشه... بله خود خود شما جانم :-? هیچ مترس.. خوف مکن و بگو کیستی... بخت همنشین توست..
خدای را پیش از آنکه در اشک غرقه شوم چیزی بگوی...
5- جدا طمع با آدمی چه می کنه... طرف با هیکل گنده اش خجالت نمی کشه گریه می کنه چرا مثلا 50 درصد سودش شده 40 درصد... #:-S این کودکان ریشدار رو حواله می دم به بوستان سعدی و حکایت تاجر طمعکار در جزیره هرمز و دیدار سعدی با وی...
6- مهرداد جون تا دلت بسوزه که شماره ات رند نیست.. حالا جای دیگه ات هم سوخت, سوخت... 8-}
7- یه نکته آموزشی: همیشه سهام رو گرون بخرید و ارزون بفروشید...
خیلی حال میده!!:D
ممرضا چون ستاره در این ظلام درخشید و رفت...
ما دلمون سیت تنگ آویده بید...:( اومدی و رفتی و یادی از ما نکردی؟ حالا من قابل نبودم, مهرداد که قابل بود !!!;;)
بازم پیش ما بیا جوون.. کم و کاستیای اون تالار و این تالارو به بزرگی دل آدمهاش میشه تحمل کرد... به قول شاعر:
در کلبه ما روغن اگر نیست صفا هست...
تفسیر: اگه غبشهر نداریم که خوبشو هم داریم, صف فروش سهاممون تا دلت بخواد هست!!
2- خوب محمدحسن خان تا اینجا یه سوم آیدیت رمز گشایی شده... میمونه ک ز 44 ...
من که قشنگ می دونم اینها چی چین. دوست دارم ببینم خودت یادت میاد یا نه:-B
3- آلمان جون دلم خیلی گرفته بود و تو هم با شعرت تشم زدی عاموآآآ...
قرار نبود زندگی سخت باشه انقد... کدوم نامردی زد زیر قولش؟؟؟8-|
4- می گم اینجا همه ی دوستان -یعنی تشکر پای پست مردم بزنان - روزی به حرف میان و معلوم میشه چه جواهراتی هستن و این مهرداد رو از خجالت آب می کنن... پس چرا این بار نوبت satyr نباشه... بله خود خود شما جانم :-? هیچ مترس.. خوف مکن و بگو کیستی... بخت همنشین توست..
خدای را پیش از آنکه در اشک غرقه شوم چیزی بگوی...
5- جدا طمع با آدمی چه می کنه... طرف با هیکل گنده اش خجالت نمی کشه گریه می کنه چرا مثلا 50 درصد سودش شده 40 درصد... #:-S این کودکان ریشدار رو حواله می دم به بوستان سعدی و حکایت تاجر طمعکار در جزیره هرمز و دیدار سعدی با وی...
6- مهرداد جون تا دلت بسوزه که شماره ات رند نیست.. حالا جای دیگه ات هم سوخت, سوخت... 8-}
7- یه نکته آموزشی: همیشه سهام رو گرون بخرید و ارزون بفروشید...
خیلی حال میده!!:D
نظر