1- به حق چیزای نادیده و ناشنیده.. این ممرضا واسه دقایقی اومد و مطلبی زد و بر ناحق خروشید و مطلبش غیب شد و رفت...
ممرضا چون ستاره در این ظلام درخشید و رفت...
ما دلمون سیت تنگ آویده بید...:( اومدی و رفتی و یادی از ما نکردی؟ حالا من قابل نبودم, مهرداد که قابل بود !!!;;)
بازم پیش ما بیا جوون.. کم و کاستیای اون تالار و این تالارو به بزرگی دل آدمهاش میشه تحمل کرد... به قول شاعر:
در کلبه ما روغن اگر نیست صفا هست...
تفسیر: اگه غبشهر نداریم که خوبشو هم داریم, صف فروش سهاممون تا دلت بخواد هست!!
2- خوب محمدحسن خان تا اینجا یه سوم آیدیت رمز گشایی شده... میمونه ک ز 44 ...
من که قشنگ می دونم اینها چی چین. دوست دارم ببینم خودت یادت میاد یا نه:-B
3- آلمان جون دلم خیلی گرفته بود و تو هم با شعرت تشم زدی عاموآآآ...
قرار نبود زندگی سخت باشه انقد... کدوم نامردی زد زیر قولش؟؟؟8-|
4- می گم اینجا همه ی دوستان -یعنی تشکر پای پست مردم بزنان - روزی به حرف میان و معلوم میشه چه جواهراتی هستن و این مهرداد رو از خجالت آب می کنن... پس چرا این بار نوبت satyr نباشه... بله خود خود شما جانم :-? هیچ مترس.. خوف مکن و بگو کیستی... بخت همنشین توست..
خدای را پیش از آنکه در اشک غرقه شوم چیزی بگوی...
5- جدا طمع با آدمی چه می کنه... طرف با هیکل گنده اش خجالت نمی کشه گریه می کنه چرا مثلا 50 درصد سودش شده 40 درصد... #:-S این کودکان ریشدار رو حواله می دم به بوستان سعدی و حکایت تاجر طمعکار در جزیره هرمز و دیدار سعدی با وی...
6- مهرداد جون تا دلت بسوزه که شماره ات رند نیست.. حالا جای دیگه ات هم سوخت, سوخت... 8-}
7- یه نکته آموزشی: همیشه سهام رو گرون بخرید و ارزون بفروشید...
خیلی حال میده!!:D
ممرضا چون ستاره در این ظلام درخشید و رفت...
ما دلمون سیت تنگ آویده بید...:( اومدی و رفتی و یادی از ما نکردی؟ حالا من قابل نبودم, مهرداد که قابل بود !!!;;)
بازم پیش ما بیا جوون.. کم و کاستیای اون تالار و این تالارو به بزرگی دل آدمهاش میشه تحمل کرد... به قول شاعر:
در کلبه ما روغن اگر نیست صفا هست...
تفسیر: اگه غبشهر نداریم که خوبشو هم داریم, صف فروش سهاممون تا دلت بخواد هست!!
2- خوب محمدحسن خان تا اینجا یه سوم آیدیت رمز گشایی شده... میمونه ک ز 44 ...
من که قشنگ می دونم اینها چی چین. دوست دارم ببینم خودت یادت میاد یا نه:-B
3- آلمان جون دلم خیلی گرفته بود و تو هم با شعرت تشم زدی عاموآآآ...
قرار نبود زندگی سخت باشه انقد... کدوم نامردی زد زیر قولش؟؟؟8-|
4- می گم اینجا همه ی دوستان -یعنی تشکر پای پست مردم بزنان - روزی به حرف میان و معلوم میشه چه جواهراتی هستن و این مهرداد رو از خجالت آب می کنن... پس چرا این بار نوبت satyr نباشه... بله خود خود شما جانم :-? هیچ مترس.. خوف مکن و بگو کیستی... بخت همنشین توست..
خدای را پیش از آنکه در اشک غرقه شوم چیزی بگوی...
5- جدا طمع با آدمی چه می کنه... طرف با هیکل گنده اش خجالت نمی کشه گریه می کنه چرا مثلا 50 درصد سودش شده 40 درصد... #:-S این کودکان ریشدار رو حواله می دم به بوستان سعدی و حکایت تاجر طمعکار در جزیره هرمز و دیدار سعدی با وی...
6- مهرداد جون تا دلت بسوزه که شماره ات رند نیست.. حالا جای دیگه ات هم سوخت, سوخت... 8-}
7- یه نکته آموزشی: همیشه سهام رو گرون بخرید و ارزون بفروشید...
خیلی حال میده!!:D

:(مختصر آبرويي به نزد تو داره تنهاش نزار....اگر تا جمعه با دوستان ناظر و مدير صحبت كردم واقعا در حد يه سو تفاهم بود كه هيچ ...وگرنه تو مختاري كه هر فعلي بخواي ازت صادر بشه...اگر بري نه ميبخشمت نه حلالت ميكنم هر شب ختم 40 لعن ميگيرم با ممد خدا سال 4 بندازتت...بابا تازه من پيدات كردم...ميخوام هرچي طبيبه اينجا جمع كنم....يه كلوني درست كنيم...:d
نظر