در اصل توسط مهربان پست شده است
View Post
شما چنان مرا شرمنده میکنی و لطف داری که رویم نمیشود حتی پاسخ بدهم.
مهرداد جان میدانم حرفت از سر دلسوزی و دوستی و صداقت است ولی باور بفرمایید بحث اصلا بر سر یک سوءتفاهم نیست.
ببینید بنده خودم را در دهر بینظیر و ایمانم را محکمتر از هر ایمانی نمیدانم ولی بکسری اصول اخلاقی دارم که شدیدا به آنها پایبندم, از جمله این اصول بد دانستن دزدی و اهمیت رعایت حق الناس است.
بحث بنده هم الان همین است. پستی توسط یکی از کاربران نوشته شده و در آن اصطلاحاتی متعلق به سایت دیگری نوشته شده با این عنوان: "باید به سایت همسایه بروید تا با این اصطلاحات آشنا شوید" . ناظر سایت آمده و پست را جراحی کرده و تبدیلش کرده به "با این اصطلاحات آشنا شوید".
قانون حفظ حق نویسنده (همان کپی رایت) از فدیم در کشور ما بوده.... میگویند انوری شاعر در جایی حاضر شد و دید فردی اشعار او را به نام خود میخواند. به او گفت این اشعار از انوری است. جواب شنید که درست است, چون من خود انوری هستم. انوری در تعجب ماند و گفت شعر دزدی دیده بودیم, شاعر دزدی ندیده بودیم!
وقتی اصطلاحاتی در جایی متداول است و شما آنها را ذکر میکنید باید منبع را هم ذکر کنید. حالا ذکر منبع مغایر با قوانین سایت است, باید کلا نقل قول را حذف کنید نه اینکه آنرا به نفع خودتان مصادره به مطلوب کنید. به اینکار میگویند دزدی ... در تمام دنیا اینکار نکوهیده است و افرادی که چنین کاری کنند مورد سرزنش قرار میگیرند.
تمام بحث بنده همین بود ولی متاسفانه با حذف پست و بستن آیدی و ... مواجه شدم.
وفتی هم آیدی ام باز شد و آمدم گلایه کردم, ابتدا پاسخ شنیدم که "اصلا چنین نبوده و چنان بوده" .... توجیه کار بد گاهی از خود کار بدتر است.
جناب مختاری (که بنده برای ادب و البته صداقتشان احترام قائلم) میگویند ایمانشان محکمتر از هر ایمانی است ولی ابتدا حذف پست از بنده را انکار میکنند و برایشان جالب است و عمیفا خواستار آن میشوند که بدانند چه نوشته ام ولی پس از اینکه کلی دلیل و برهان میاورم, تنها در خصوصی میپذیرند که پست را دیده بودند. خب این باعث میشود که بنده احساس ناخوشایندی پیدا کنم به سایر صحبتهای ایشان... بنده نمیگویم ایشان ابتدائا دروغ میگفتند, از نظر من ایشان اصلا پست مرا (که جوابیه برایش نوشته بودند) درست نخوانده بودند و هیچ تحقیقی هم نکرده بودند. احساسی و مدیریتی وارد شده بودند و با ادعای اینکه "تهمت میزنم" سعی در انحراف بحث داشتند.
البته ناگفته نماند جناب جمالی پیام خصوصی مودبانه و کاملی (هر چند غیر قانع کننده) برای بنده فرستادند. صمنا از زمانیکه ایشان و جناب مختاری وارد قضیه شده اند, حداقل پستی از بنده حذف نشده است (که دلالت بر این دارد سطوح بالاتر مدیریت سایت حداقل تحمل شنیدن نظر مخالف را دارند).
متاسفانه در برخی نوشته ها این تصور وجود دارد که چون حرفهایم تلخ است پس دشمنم!... بر فرض محال هم که چنین باشد, بپذیریم که "دشمن دانا که غم جان بود .... بهتر از آن دوست که نادان بود"
وقتی میگویم چرا پستهایم حذف شده, یعنی اعتراض دارم.... وقتی میگویم جراحی پست و حذف منبع برابر است با دزدی ادبی, یعنی اعتراض دارم... آنوقت جوابم را با بستن آیدی میدهند...
این راه حلش نیست.... آیینه چون نقش تو بنمود راست,,,, خود شکن آن روز آیینه شکستن خطاست.
دکتز جان بنده دست شما و سایر دوستانی که با لطف و مهربانی (چه در این سایت و چه آن سایت) قصد پادرمیانی دارند را میبوسم و عاجزانه درخواست میکنم اجازه دهید بر اعتقاداتم پایدار بمانم. بنده بحث خوبی را با جناب مختاری و جناب جمالی داشتم. هیچگونه بی احترامی هم از این بزرگواران ندیدم (هر چند هنوز پاسخ کامل هم دریافت نکردم). از ایشان خواهش کرده ام که پستهایم حذف نشوند که خوشبختانه تا کنون چنین بوده (امیدوارم ادامه یابد). البته پیام خصوصی ام همچنان غیرفعال است و این کمی بحث را دشوار میکند چون این عزیزان میتوانند از پیام خصوصی استفاده کنند و بنده به ناچار باید علنی جواب دهم.
از دوستانی هم که در سایت همسایه قصد پادرمیانی داشتند بسیار سپاسگذارم. این بحث مربوط به اینجاست و ترجیح میدهم همینجا و در آرامش ادامه یابد. خود بنده هم اگر آیدی ام در اینجا بسته نمیشد, در آنجا دست به دامان کاپیتان نمیشدم. پستهای عمومی دوستان در آنجا را پاک کرده ام (و البته دلیل کاملش را برایشان در خصوصی فرستادم)
نظر