مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
    نه حجت جان من کجا گفتم تعداد سهم ها ثابت باشه شما فرض کنید من مخوام سبد بگم مثلا
    با سلام سبد این هفته:
    1. خساپا
    2.فاسمین
    3. نقد
    حالا خساپا تا اخر هفته مثلا بازده اش شد 2 درصد مثبت و فاسمین 3 درصد مثبت جمعشون میشه 5 به جای تقسیم بر 2 بر 3 تقسیم میشه
    حالا اگه بازار مثبت بود فردی که نقده قطعا ضرر کرده و اول نمیشه ولی در بازار منفی نقد بودن بهش کمک میکنه تا رتبه بهتری کسب کنه
    لزوما نباید تعداد سهم ها برابر باشه یا همه نقد باشن مثلا فرد دوم میتونه بگه
    1.وساپا
    2.لپارس
    و از نقد استفاده نکنه فقط قانون باید این باشه که واحد سهم و وجه نقد حداکثر روی هم 5 و حداق 2 باشه یکی میتونه بگه من 2 واحد نقدم و بازده اش صفر احتمال میدم برنده این هفته بازده منفی داشته باشه پس اگر کسی صفر هم باشه شانس برنده شدن داره! با این تفاوت که هر هفته فقط یک نفر (اونی که زودتر بگه) میتونه کلا نقد باشه !
    خوشحال میشم نظرت رو بدونم

نباید کل سبد نقد باشه. اینجوری این مشکل هم از بین میره، اما فکر میکنم توی محاسبه بازده مشکل بخوریم. جناب آنالیست نظرت چیه؟
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• امپراتور7
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 1043

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
      نباید کل سبد نقد باشه. اینجوری این مشکل هم از بین میره، اما فکر میکنم توی محاسبه بازده مشکل بخوریم. جناب آنالیست نظرت چیه؟
      من پیشنهاد میکنم یکی از نمادهایی که تو بازار بورس بازگشایی نشده رو تو سبدها به جای نقد اعمال کنیم مثل چندوجهی سایپا و.. یا نمادهای بسته و ممنوع مثل لازما البته اگر واژه نقد در سبدها دیده بشه برای بازدید کنندگان که اشنایی ندارن هم میتونه قابل درک باشه. ممنون حجت جان
      به جان خودت بیفت!
      خودت خودت را بساز!
      وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

منظورم این نبود، نباید تعداد سهام اکتیو از دو کمتر باشه، اینجوری معرفی کننده میتونه سوء استفاده کنه.

مثلا من میتونم هر هفته بگم یک واحد نقد یک واحد سهم بعد از بازدهی صفر سهم نقد استفاده کنم.
        لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• baradaran
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 545

سلام به دوستان
          من فکر میکنم اگه بازار بخواد همین وضع رو داشته باشه باید بورس و بوسید و کنار گذاشت و به تبع اون مسابقه هم معنایی نداره .
          بنده هم با نظر امپراطور موافقم چه اشکالی داره کسی نقد اعلام کنه ؟ حداقل یه خوبی داره و هشداری محسوب میشه که شاید باعث عدم خرید هیجانی هم بشه .
          من پیشنهاد میکنم این بندها البته با تغییر ات لازم اضافه بشه .

در مورد بند یک به نظر من لزومی نداره به هرکسی آخر میشه امتیاز منفی داده بشه چون ممکن باعث کاهش شرکت کنندگان بشه و اجرای اون هم کمی مشکل میشه و جالب هم نیست جلوی نام کسی نمره منفی باشه ولی کسانی که قبلا ستاره گرفتن نباید دو نفر آخر بشن چون به هر حال ممکنه ناخودآگاه موجب ضرر عده ای بشن و تنبیه اونها کسر ستاره است .

1 _ دو نفر آخر هر هفته در صورتی که قبلا ستاره دار باشند یک ستاره آنان کسر خواهد شد .
          2_ به ازاء 3 مقام دوم یک ستاره اضافه خواهد شد .
          3_تعدادسهامهای معرفی شده هر سبد حداقل 2 سهم و حداکثر 5 سهم میباشد که شرکت کنندگان میتوانند به جای یکی از سهامها وجه نقد معرفی کنند که به معنای ذخیره نقد میباشد و بازده گزینه وجه نقد در طول هفته صفر منظور میشود .
          دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• پر ریسک
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 66

هفته قبل ما جز نفرات اخر شدیم وتمشک طلایی رو گرفتیم .................فعلا این مسابقه مسابقه اخر نشدنه نه اول شدن..............
            [B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
            تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
            [COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]

نظر

• امپراتور7
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 1043

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
              سلام به دوستان
              من فکر میکنم اگه بازار بخواد همین وضع رو داشته باشه باید بورس و بوسید و کنار گذاشت و به تبع اون مسابقه هم معنایی نداره .
              بنده هم با نظر امپراطور موافقم چه اشکالی داره کسی نقد اعلام کنه ؟ حداقل یه خوبی داره و هشداری محسوب میشه که شاید باعث عدم خرید هیجانی هم بشه .

در مورد بند یک به نظر من لزومی نداره به هرکسی آخر میشه امتیاز منفی داده بشه چون ممکن باعث کاهش شرکت کنندگان بشه و اجرای اون هم کمی مشکل میشه و جالب هم نیست جلوی نام کسی نمره منفی باشه ولی کسانی که قبلا ستاره گرفتن نباید دو نفر آخر بشن چون به هر حال ممکنه ناخودآگاه موجب ضرر عده ای بشن و تنبیه اونها کسر ستاره است .

1 _ دو نفر آخر هر هفته در صورتی که قبلا ستاره دار باشند یک ستاره آنان کسر خواهد شد .
              3_تعدادسهامهای معرفی شده هر سبد حداقل 2 سهم و حداکثر 5 سهم میباشد که شرکت کنندگان میتوانند به جای یکی از سهامها وجه نقد معرفی کنند که به معنای ذخیره نقد میباشد و بازده گزینه وجه نقد در طول هفته صفر منظور میشود .
              سلام جناب برادران با گفته هاتون موافقم ولی چرا فقط یک واحد نقد ؟؟؟ مثلا من میخوام بگم وساپا و 4 واحد نقد اینطوری بازده وساپام چه منفی چه مثبت تقسیم بر 5 میشه ایا اشکالی داره که من مثلا 80 درصد نقد باشم 20 درصد وساپا بخرم به طور مثال عرض کردم!
              به نظرم تاکید روی یک واحد نقد از جذابیت مسابقه میکاهد ممکنه مثلا یکی از دوستا بگن وساپات و یک واحد نقد من بگم وساپا و 3 واحد نقد خب قطعا یازده متفاوت خواهد بود
              آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/06/27, 17:52.
              به جان خودت بیفت!
              خودت خودت را بساز!

نظر

• analyst
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 446

سلام جناب برادران با گفته هاتون موافقم ولی چرا فقط یک واحد نقد ؟؟؟ مثلا من میخوام بگم وساپا و 4 واحد نقد اینطوری بازده وساپام چه منفی چه مثبت تقسیم بر 5 میشه ایا اشکالی داره که من مثلا 80 درصد نقد باشم 20 درصد وساپا بخرم به طور مثال عرض کردم!
                به نظرم تاکید روی یک واحد نقد از جذابیت مسابقه میکاهد ممکنه مثلا یکی از دوستا بگن وساپات و یک واحد نقد من بگم وساپا و 3 واحد نقد خب قطعا یازده متفاوت خواهد بود
                باز که درصد زدی امپراتور جان!

نظر

• analyst
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 446

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                  سلام به دوستان

اینو در نظر داشته باشید که هر چند ماهی اینجوری یکبار بازار منفی میشه و همیشگی نیست.

1- اگر بخواهیم ستاره حذف کنیم حتما باید به کسانی که ندارند منفی دهیم چون یکنفر ممکن است اول ستاره بعد منفی و نفر بعدی اول منفی و بعد ستاره بگیرد! در عمل به حرف شما به نفر اول ظلم می شود.
                  2-شما فرض کنید در مثلا در جام جهانی فوتبال بیان بگن هر کشوری 3 بار نایب قهرمان شد، یک قهرمانی براش حساب بشه!!:d خدایی جوکه=))
                  3- اگر که دوستان اصرار دارن میشه یک تک سهم با واژه "نقد" در نظر گرفت و در صورت تمایل یک 100% نقد هم استثنا درنظر گرفت ولی باید بدونید من به گذشته بیست و سه هفته ای مسابقات نگاه کردم و فقط یک روز دیگه کاملا منفی داشتیم و باید بدونیم که قابل پیش بینی نیست!?@_@?

نظر

• baradaran
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 545

من که مشکلی نمیبینم و موافقم ولی با کل سبد نقد مخالفم حداقل یه سهم معرفی بشه و بعد تا چهار تا نقد هم بشه اضافه کرد حداقل میشه آزمایشی اجرا کرد و در عمل دید چی پیش میاد .

نظر

• baradaran
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 545

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                      اینو در نظر داشته باشید که هر چند ماهی اینجوری یکبار بازار منفی میشه و همیشگی نیست.

1- اگر بخواهیم ستاره حذف کنیم حتما باید به کسانی که ندارند منفی دهیم چون یکنفر ممکن است اول ستاره بعد منفی و نفر بعدی اول منفی و بعد ستاره بگیرد! در عمل به حرف شما به نفر اول ظلم می شود.
                      2-شما فرض کنید در مثلا در جام جهانی فوتبال بیان بگن هر کشوری 3 بار نایب قهرمان شد، یک قهرمانی براش حساب بشه!!:d خدایی جوکه=))
                      3- اگر که دوستان اصرار دارن میشه یک تک سهم با واژه "نقد" در نظر گرفت و در صورت تمایل یک 100% نقد هم استثنا درنظر گرفت ولی باید بدونید من به گذشته بیست و سه هفته ای مسابقات نگاه کردم و فقط یک روز دیگه کاملا منفی داشتیم و باید بدونیم که قابل پیش بینی نیست!?@_@?
                      در مورد حذف ستاره که نظر اولیه رو شما دادین من فقط نظر خودم رو گفتم . ولی اگه قانون بشه ظلم نیست چون واسه همه یکسان میشه .
                      در مورد کسر ستاره در صورت دو نفر آخر شدن موافقم ولی با نمره منفی دادن به افراد بدون ستاره مخالفم چون نمره منفی در کنار نام افراد زیاد خوشایند نیست .
                      در مورد ظلم شدن به ستاره داران هم من خودم هم شامل میشم ولی وقتی قانون باشه برای همه یکسانه و ظلم نیست . ضمن اینکه نکته مهم اینه کسانی که ستاره دارن باید دقت بیشتری داشته باشن چون خواه نا خواه سبدشون مورد توجه بیشتر قرار میگیره و اگه آخر بشن باید تاوانش رو هم بدن .
                      در مورد پیشنهاد سه مرتبه دومی یک ستاره هم من نظرم رو دادم هر چی دوستان توافق کنن قبوله ولی به نظرم کسی که سه مرتبه دوم شده ارزش کارش اگه بیشتر از یک بار اول شدن نباشه کمتر هم نیست .

نظر

• Mousavi
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 196

ولی دوستان به نظر بنده حداقل انتخاب سهم رو 2 واحد بکنیم و حداکثر نقد رو 3 واحد

نظر

• امپراتور7
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 1043

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                          باز که درصد زدی امپراتور جان!
                          برادر من درصد رند زدم خب تو حساب کن از 5 واحد یه نفر 4 واحد نقد باشه میشه 80 درصد دیگه من با این که مثلا یکی بیاد بگه 37.5 درصد سبد من وغدیر 24.1 درصد سبد من فاسمین و بقیه نقد مخالفم چون کار به میانگین وزنی میکشه و در این تعداد شرکت کننده کار سخت میشه
                          اما اگه یه نفر 4 واحد نقد باشه و 1 واحد سهم خب بازده اون سهم چه مثبت چه منفی تقسیم بر 5 میشه مثل روال حاضر
                          واینکه میگین در کل سال چند بار اینطوری میشه خب بازم فرقی نمیکنه شاید یکی بگه کلا نقد بازار مثبت بشه اخر بشه به نظرم جذابیت های مسابقه بسیار زیاد خواهد شد.
                          تصمیم با شما . دوستان دیگه اگه نظری دارن بگن
                          به جان خودت بیفت!
                          خودت خودت را بساز!

نظر

• rise2rise
                            کاربر فعال
                            • Apr 2011
                            • 106

درصد زدن چه مشكلي دارد ؟ به سبد واقعي نيز نزديكتر است ( چون الآن درصد سهم را مساوي مي گيريد ولي در دنياي واقعي بنده مثلا 25 درصد فاسمين دارم و 15 درصد بكام و .... و 10 درصد نقد ) اگر مشكل در محاسبه است من يك نرم افزار مي نويسم شما درصد سهم هر شخص را ابتداي هفته وارد نماييد و هر روز فقط درصد تغيير قيمت پاياني سهم هاي انتخابي را بدهيد و خودش نفرات را مرتب با امتياز بدهد .:x
                            فقط در ازاش يك ستاره هم به من بدهيد دلم خوش باشد:">=))
                            [COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]

نظر

• analyst
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 446

خوب اگر اجازه بدین ابتدا تکلیف حذف ستاره ها رو مشخص کنیم و مباحث با هم قاتی نشه.

اصلاحات زیر بنظرم بهتر آمد، دوستانی که موافقند با زدن کلید تشکر موافقت خود را اعلام نمایند.

درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).

مثلا
                              اگر 1 تا 10 شرکت کننده داشتیم یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود
                              اگر 11 تا 20 شرکت کننده داشتیم 2 نفر از ته جدول خلع ستاره می شود
                              اگر 21 تا 30 شرکت کننده داشتیم 3 نفر از ته جدول خلع ستاره می شود
                              اگر 31 تا 40 شرکت کننده داشتیم 4 نفر از ته جدول خلع ستاره می شود

در صورت تایید، قانون جدید از هفته آینده اجرایی خواهد شد.

نظر

• analyst
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 446

با سلام به همه
                                نتایج امروز 90/4/7 :

نظر

در حال کار...
                                X