کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
سلام دوست گرامی
نماد وتوشه روز چهارشنبه با صف خرید روی بالاترین قیمت روزانه بسته شده، در نتیجه بر اساس قوانین سبد شما مورد تایید نیست.
منتظر سبد جدید شما هستیم.
سبد این هفته را می خواهم با یک ریسک بالا اعلام کنم
پیشنهاد من برای این هفته همه گروه بیمه است
پارسیان البرز ودی آسیا و حتی دانا... البته همگی از لحاظ تکنیکال قابل دفاع میباشد که تحلیل ها قبلا خدمت دوستان اعلام شده
بیسکویت گرجی و گروه سدید و فسرب نیز مناسب است
سبد این هفته را می خواهم با یک ریسک بالا اعلام کنم
پیشنهاد من برای این هفته همه گروه بیمه است
پارسیان البرز ودی آسیا و حتی دانا... البته همگی از لحاظ تکنیکال قابل دفاع میباشد که تحلیل ها قبلا خدمت دوستان اعلام شده
بیسکویت گرجی و گروه سدید و فسرب نیز مناسب است
سلام آقا مرتضی، افتخار دادید در مسابقه شرکت کردید. دوست من با توجه به اینکه ما در مسابقه میبایست شرایط یکسانی برای همه داشته باشیم، تا بتونیم برنده واقعی رو اعلام کنیم، قوانینی رو طراحی کردیم، که در پست بعدی میارم، تاکنون همه دوستان با رعایت این قوانین در مسابقه شرکت کردند. مطمئنا شما نمی خوای با شرایط ویژه ای در مسابقه شرکت کنی که کاربران حرف و حدیث در بیارن. با توجه به اینکه شما هفت سهم معرفی کردی، نمیتونیم سبد شما رو بپذیریم. امیدوارم بزرگواری بفرمایید سبد جدید رو اعلام نمایید. میدونم همه دوستان منتظر سبد جدید شما و مشارکت شما در مسابقه هستند.
- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت بازگشایی شنبه و قیمت پایانی چهارشنبه ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
5- تعداد سهام سبد 1 تا 5 سهم باشد.
6- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
اختیاری
بهتر است در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحی مختصر داده شود.
سلام آقا مرتضی، افتخار دادید در مسابقه شرکت کردید. دوست من با توجه به اینکه ما در مسابقه میبایست شرایط یکسانی برای همه داشته باشیم، تا بتونیم برنده واقعی رو اعلام کنیم، قوانینی رو طراحی کردیم، که در پست بعدی میارم، تاکنون همه دوستان با رعایت این قوانین در مسابقه شرکت کردند. مطمئنا شما نمی خوای با شرایط ویژه ای در مسابقه شرکت کنی که کاربران حرف و حدیث در بیارن. با توجه به اینکه شما هفت سهم معرفی کردی، نمیتونیم سبد شما رو بپذیریم. امیدوارم بزرگواری بفرمایید سبد جدید رو اعلام نمایید. میدونم همه دوستان منتظر سبد جدید شما و مشارکت شما در مسابقه هستند.
شرمنده من قوانین را دقیقا نمی دانستم
پس با این حساب من همون 5 سهم گروه بیمه ای انتخاب مبکنم چون معتقدم سیگنال های اولیه رشد این گروه صادر شده و این هفته رشدشون شروع خواهد شد
سلام آقا فرهاد
ظاهرا شما قوانین رو در پستهای قبلی مطالعه نکردین، ممنون میشم بزرگواری بفرمایید سبد رو اصلاح بفرمایید، و سبدی با شرایط تعیین شده اعلام کنید.
منتظر سبد شما هستیم.
سلام آقا فرهاد
ظاهرا شما قوانین رو در پستهای قبلی مطالعه نکردین، ممنون میشم بزرگواری بفرمایید سبد رو اصلاح بفرمایید، و سبدی با شرایط تعیین شده اعلام کنید.
منتظر سبد شما هستیم.
نظر