مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Post
    این تاپیک بهترین تاپیک تو تالارهای بورسی میتونه باشه، از ایجاد کنندش کمال تشکر را دارم.
    سبد پیشنهادی من.
    1. وتوشه
    2. فاراک
    3. وسپهح
    سلام جناب اقلیدس
    ددوست عزیز ممنون از محبتتون و از اینکه افتخار حضور دادین.
    فقط یک نکته در خصوص سبد پیشنهادی شما، با توجه به قوانین مسابقه که حتما مطالعه فرمودین و احتمالا متوجه شدید که برای همه اجرا شده ،نماد وتوشه دارای صف خرید میباشد. با توجه به اینکه امکان معامله برای روز شنبه ندارد. نمی تونید از این نماد در سبدتون استفاده کنید. ممنون میشم سبد جدیدی معرفی کنید. سبد فعلی مورد تایید نمیباشد.
    پر سود باشید.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• اقلیدس
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 219

حجت جان وتوشه هنوز صف قابل توجهی ندارد.
      ولی به روی چشم بجای وتوشه پکویر جایگزین میشود.
      سبد جدید برای شنبه.
      1. پکویر
      2.فاراک
      3.وسپهح

8- سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/07, 18:05.
      وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
      در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

سلام میدونم، اگر توی تاپیک بررسی دیده باشی ، به دوستان که صحبتش بود گفتم، شاید تو صف بشینیم بهمون بدن. اما نمی خوام حرف و حدیث در بیاد. شما محیت کردی.
        ممنون.
        پر سود باشی.

نظر

• zagros
          ستاره دار*
          • Jan 2011
          • 41

با سلام به دوستان

بنده امروز با این سایت آشنا شدم و خیلی خوشحالم که از نظریات دوستان استفاده میکنم

سبد پیشنهادی من:

خاور

وامید

ولغدر

9- سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/07, 19:31.

نظر

• Alireza.J
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 51

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
            سلام به همه
            اینم سبد من، در تاپیک بررسی تکنیکالی بازار و سهام بررسیهاش رو میذارم.
            1-تپکو
            2-خپارس
            3-خفنر
            4-وصنعت
            5-خاور
            3- سبد شما مورد تایید است.

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
            با سلام
            جناب حجت عزیز شما لطف دارید، ما بیشتر علاقمندیم شاگرد شما باشیم. من هم با پیگیری روزانه نتایج موافقم. این هم سبد من و تحلیل ها رو در تاپیک "بررسی تکنیکالی بازار و سهام" خواهم گذاشت.
            1- فاراک
            2- لکما
            3- تپکو
            5- سبد شما مورد تایید است.

---------------------------------------------------------
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            [SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورس‏بازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

آقای جعفری منتظر سبد شما هم هستیم.

نظر

• Ehsan
                عضو جدید
                • Dec 2010
                • 3

1:وصنعت
                2:فاراك
                3:تپكو

10- سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط analyst؛ 2011/01/07, 20:26.

نظر

• man_manam_ba_to
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 26

فاذر
                  رپارس
                  همراه

نظر

• بابای دارا
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 768

سلام
                    مدت زیادی غیبت داشتم اونم بدلیل تعویض محل سکونت بود امیدوارم بازم بتونم کسب فیض کنم . مطلب یاد بگیرم.
                    سهام پیشنهادی من:
                    1- صدرا - این سهم در هفته گذشته تونست bullish Break Out خوبی داشته باشه و چون در موج سوم الیوت هم قرار داره می تونه رشد خوبی داشته باشه من فکر می کنم 283 و 297 تومان رو بتونه ببینه و البته به 300 هم امیدوارم لازم به ذکر که چهارشنه به حدود مقاومت 100 روزه رسیده و باید 275 تومان رو هم بشکنه اگه رد کرد خرید با هدف 300 تومان مطلوبه.
                    2- بیمه دی - مستحضر هستید این سهم خیلی منو اذیت کرده و البته از قرار معلوم موج اولشو شروع کرده و خرید با هدف 199 الی 203 تومان برای خرید مطلوبه اکنون به مقاومت 20 روزه خورده که فکر نکنم زیاد مهم باشه چون هیجان خرید در میانه رشد قرار داره.
                    3- همراه اول - با نرخ باز شدن شنبه می تونه خرید خوبی باشه و 4500 فکر می کنم هدف این هفته باشه. البته این سهم حسی منتاله.
                    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

در اصل توسط man_manam_ba_to پست شده است View Post
                      فاذر
                      رپارس
                      همراه
                      سلام دوست گرامی
                      در سبد شما فاذر صف خرید هست البته با توجه به اینکه مقدار صف کم هست میشه اغماض کرد، اما رپارس صف سنگین داره. متاسفانه سبد شما مورد تایید نیست. منتظر سبد جدید شما تایایان مهلت مقرر هستیم.

نظر

• esi_mohammadi
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 1105

سلام دوستان
                        شب بخیر
                        سبد پیشنهادی بنده :
                        buy:
                        1- سرمایه گذاری شاهد
                        2- تکنوتار پایان الگوی ( AB=CD و رشد تا محدوده 171 تومان)
                        3- فسرب رشد تا 330 تومان ، الگوی bullish gartleyو واگرایی مثبت در آر اس آی

sell:
                        1- سایپا ، زامیاد و دیگر سهام های خودرویی( به نظر نیاز به اصلاح اساسی خواهند داشت)
                        2- بترانس در سقف قرار دارد و نگهداری آن در این قیمت ها همراه با ریسک بالا می باشد
                        3- کلا این هفته از روز تقریبا دو شنبه بازار را منفی پیشبینی می کنم

موفق و پر سود باشید
                        یا حق
                        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                          سلام
                          مدت زیادی غیبت داشتم اونم بدلیل تعویض محل سکونت بود امیدوارم بازم بتونم کسب فیض کنم . مطلب یاد بگیرم.
                          سهام پیشنهادی من:
                          1- صدرا - این سهم در هفته گذشته تونست bullish Break Out خوبی داشته باشه و چون در موج سوم الیوت هم قرار داره می تونه رشد خوبی داشته باشه من فکر می کنم 283 و 297 تومان رو بتونه ببینه و البته به 300 هم امیدوارم لازم به ذکر که چهارشنه به حدود مقاومت 100 روزه رسیده و باید 275 تومان رو هم بشکنه اگه رد کرد خرید با هدف 300 تومان مطلوبه.
                          2- بیمه دی - مستحضر هستید این سهم خیلی منو اذیت کرده و البته از قرار معلوم موج اولشو شروع کرده و خرید با هدف 199 الی 203 تومان برای خرید مطلوبه اکنون به مقاومت 20 روزه خورده که فکر نکنم زیاد مهم باشه چون هیجان خرید در میانه رشد قرار داره.
                          3- همراه اول - با نرخ باز شدن شنبه می تونه خرید خوبی باشه و 4500 فکر می کنم هدف این هفته باشه. البته این سهم حسی منتاله.
                          سلام دوست عزیز، انشاءالله خونه رو خریدی و سالهای سال بهمراه خانوادت با سلامتی در اون زندگی کنید.
                          خیلی سبد عالی انتخاب کردی، اما متاسفانه مورد تایید قانون مسابقه نیست، دوست عزیز هیچ کدام از سهم های معرفی شده نباید در روز آخر معاملات روی بالاترین قیمت صف داشته باشه، دوستان هدف ما از این قانون اینه که واقعا سهمهایی رو معرفی کنیم که بشه خرید و فروش کرد. تا بازده واقعی بدست بیاریم. بر این اساس متاسفانه با عرض شرمندگی سبد شما مورد تایید نیست.
                          منتظر سبد جدید شما هستیم. تا ساعت 23.59 امشب میتونید سبد جدید معرفی کنید.

نظر

• 14318
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 55

سلام موفق باشید خاور فسرب تپکو

11- سبد شما مورد تایید است.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/07, 21:52.

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                              سلام دوستان
                              شب بخیر
                              سبد پیشنهادی بنده :
                              buy:
                              1- سرمایه گذاری شاهد

sell:
                              1- سایپا ، زامیاد و دیگر سهام های خودرویی( به نظر نیاز به اصلاح اساسی خواهند داشت)
                              2- بترانس در سقف قرار دارد و نگهداری آن در این قیمت ها همراه با ریسک بالا می باشد
                              3- کلا این هفته از روز تقریبا دو شنبه بازار را منفی پیشبینی می کنم

موفق و پر سود باشید
                              یا حق
                              سلام دوست گرامی
                              مطالب شما واقعا ارزشمند هست.
                              اما دوست گرامی برای شرکت در مسابقه سبد هفته، باید طوری سهام سبدتون رو انتخاب کنید که بیشترین بازده رو از سبدی بگیرید که بر فرض (یا واقعا)شنبه خرید کنید و در چهارشنبه بفروشید.
                              یعنی چه سهمهایی رو شنبه میخریدید و چهارشنبه میفروختید. در صورتی که مجبور بودید فقط برای یک هفته کار کنید. (بین یک سهم تا حداکثر پنج سهم)
                              متاسفانه بر اساس قوانین مسابقه سبد شما مورد تایید نیست.
                              منتظر سبد جدید شما هستیم.

دوستان مشارکت کننده، تاپیک در ساعت 24 امشب قفل خواهد شد.

نظر

• esi_mohammadi
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 1105

بله
                                شما درست می فرمائید
                                ببخشید ، شرمنده هستم
                                سبد پیشنهادی بنده :
                                خرید در روز شنبه :
                                1- سرمایه گذاری شاهد

12- سبد شما مورد تایید است.
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/07, 22:27.
                                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

در حال کار...
                                X