مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohseni1353
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1010

سلام دوستان فکر میکنید سهمی هم واسه مسابقه مانده که سیگنال داده و بازار نخریده و صف نباشه چه بازاری بود امروز؟

نظر

• analyst
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 446

اعلام نتایج پایان هفته

با سلام به همه دوستان

ابتدا صعود 1.35% شاخص و شکستن رکورد 20،206 رو تبریک میگم. برنده این هفته جناب آقای مصطفی رستمی هستند که خیلی دوست داشتن اول بشن و با تلاش مضاعف اول شدن و اما به جناب neyshaboori هم تبریک میگم که با اختلاف 0.0564 در جایگاه دوم قرار گرفتن، نفر سوم هم که هر کس هست مبارکش باشه!
      این ستاره هم برای آقای رستمی

لینک عکس سبدهای 1 تا 10
      لینک عکس سبدهای 11تا 20
      لینک رتبه بندی

آخرین ویرایش توسط analyst؛ 2011/01/19, 12:35. دلیل: ارسال ستاره برای آقای رستمی

نظر

• محمود شریعت
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 1358

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
        با سلام به همه دوستان

ابتدا صعود 1.35% شاخص و شکستن رکورد 20،206 رو تبریک میگم. برنده این هفته جناب آقای مصطفی رستمی هستند که خیلی دوست داشتن اول بشن و با تلاش مضاعف اول شدن و اما به جناب neyshaboori هم تبریک میگم که با اختلاف 0.0564 در جایگاه دوم قرار گرفتن، نفر سوم هم که هر کس هست مبارکش باشه!
        :)
        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
        [/RIGHT]
        [/B][/SIZE]

نظر

• esi_mohammadi
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 1105

سلام
          منم تبریک میگم به آقای رستمی
          ممنون میشم اگر زحمتی نیست ، تحلیلی را چه بر مبنای تکنیکال و ارائه چارت و چه بنیادی بر روی سهام هایی که باعث شد در سبد هفتگی معرفی کنند و بازده بسیار خوبی نصیب سهامدارانشون کنند را ارائه بدهند تا بنده و دیگر دوستان نیز از تجربیات ایشان استفاده کنیم
          با تشکر فراوان
          یا حق
          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• مصطفي رستمي
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1159

اخ جون اول شدم.
            زود باشيد جايزه منو بديد
            البته به نظر من همه دوستان خوب بودند. همين كه از 20 تا سبد 18 تاشون مثبت بود به نظرم خيلي خوب بود.
            آخرین ویرایش توسط مصطفي رستمي؛ 2011/01/19, 14:44.
            خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• مصطفي رستمي
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1159

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
              سلام
              منم تبریک میگم به آقای رستمی
              ممنون میشم اگر زحمتی نیست ، تحلیلی را چه بر مبنای تکنیکال و ارائه چارت و چه بنیادی بر روی سهام هایی که باعث شد در سبد هفتگی معرفی کنند و بازده بسیار خوبی نصیب سهامدارانشون کنند را ارائه بدهند تا بنده و دیگر دوستان نیز از تجربیات ایشان استفاده کنیم
              با تشکر فراوان
              یا حق
              دوست عزيز
              البته من اين 3 تا سهم رو به زحمت تونستم جمع و جور كنم. چون خيلي سخته سهمهايي كه صف نداره رو انتخاب كنيد.
              در خصوص خعتبار و كطبس كه تو اين چند روز تو همه سايتها توضيح دادم.
              در خصوص فاذر هم حقيقتش از گروه تجهيزات و پيمانكاري ميخواستم يكيشون رو انتخاب كنم كه بين فاراك و فاذاين يكي رو انتخاب كردم

نظر

• مصطفي رستمي
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1159

همه سهم ها صف شدند و براي هفته بعد نميشه سبد انتخاب كرد.

نظر

• neyshaboori
                  عضو جدید
                  • Dec 2010
                  • 10

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                  با سلام به همه دوستان

این ستاره هم برای آقای رستمی

لینک عکس سبدهای 1 تا 10
                  لینک عکس سبدهای 11تا 20
                  لینک رتبه بندی

سلام منم به شما تبریک میگم و از زحماتتون واسه این تایپکممنونم اقا من ازنظراتتون خیلی استفاده میکنم وامیدوارم منو به شاگردی بپذیرید ممنون

نظر

• esi_mohammadi
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 1105

سلام
                    آقای رستمی من و دیگر دوستان هم دنبال همون چطور جمع و جور کردنه هستم.
                    چطور شد که این دو تا سهم پیش شما جمع جور شد ؟ اگرمیشه یه تحلیل تکنیکال روی این دو تا سهم خعتبار و کطبس بزنید تا نکاتی که باعث شده شما این دو سهم را انتخاب کنید برای اساتید و دوستان کاملا مشخص گردد
                    ممنون میشم که اگر این کار را انجام بدید به بالا رفتن سطح عملی بنده و دوستان در این حیطه کاری کمک خواهید نمود
                    موفق و پر سود باشید
                    یا حق
                    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• مصطفي رستمي
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1159

ميخوام اولين سبد رو من معرفي كنم
                      1- باما
                      2- اذراب.
                      3- كطبس
                      اناليست جان بنويس اسم منو .
                      سبزشون هم كردم كه ايشاا... كل هفته سبز باشند تا سهامداراش حال كنند.
                      البته نظرم روي سهمهاي ديگه است ولي همه سهم ها صف دارند و انتخاب سخته.

Text Color Only For You
                      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/21, 18:56.

نظر

• مصطفي رستمي
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1159

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                        سلام
                        آقای رستمی من و دیگر دوستان هم دنبال همون چطور جمع و جور کردنه هستم.
                        چطور شد که این دو تا سهم پیش شما جمع جور شد ؟ اگرمیشه یه تحلیل تکنیکال روی این دو تا سهم خعتبار و کطبس بزنید تا نکاتی که باعث شده شما این دو سهم را انتخاب کنید برای اساتید و دوستان کاملا مشخص گردد
                        ممنون میشم که اگر این کار را انجام بدید به بالا رفتن سطح عملی بنده و دوستان در این حیطه کاری کمک خواهید نمود
                        موفق و پر سود باشید
                        یا حق
                        دوست عزيز
                        بنده تكنيكال كار نيستم و نميتونم براتون نموداري رسم كنم ولي هر دو سهم رو توضيح ميدهم.
                        در خصوص خعتبار بايد خدمتتون عرض كنم كه اين سهم رو زماني كه 145 تا 160 معامله ميشد تو سايتها معرفي كردم. روند معاملاتشون. حجم معاملات. خريدارها و فروشنده ها و ....
                        البته بازار اين سهم رو بيشتر با خبهمن درگير كرده كه يك جورايي درسته و يك جورايي غلط.
                        خعتبار 75 درصد پورتفويش خبهمنه و مابقي از سهم هاي گل بازارن.مثل فملي. كچاد . كگل . مپنا . همراه و ....
                        وقتي كگلو كچاد بسته براي تعديل و مپنا و فملي و ... هم اومدن بالا پس اين سهم هم بايد ميامد بالا. من هر روز امارش رو تو سايت قرار ميدادم كه وضعيتش چيه. خوشبختانه خيلي از دوستان خريد كردند و خدا رو شكر سود كردند.
                        كطبس را هم روي 530-540 بود كه تو سايت نوشتم. ميدونستم افزايش سرمايه داره از محل اندوخته و همچنين ميدونستم كه فروشنده خاصي نداره. مشكل سهم نقد شوندگيش بود كه اون رو هم با چند تا از دوستان از جمله موزرد - ابن سيناي سهام - اميران - الن دلن و چند تا ديگه از دوستان حلش كرديم.حجم بالا ميخريديم تا سهم نقد شونده بشه(همون كاري كه قبلا دوستان با خگستر انجام داده بودند). سهم را هم معرفيش كرديم و اطلاعاتش رو به بازار داديم طوري كه سهامدار حقيقي بالاي 1 درصديش هم شروع به خريد كرد(هر چند كه ديروز فروخت).
                        خلاصه خعتبار تا 211 اومده بالا و كطبس هم تا 680
                        براي هفته اينده خعتبار كه دست نيافتني شد ولي مراقب كطبس باشيد. بعضي دوستان دارند سود شناسايي ميكنند ولي گزارش 9 ماهه همراه با تعديل تو راهه + افزايش سرمايه 100 درصدي از محل اندوخته.
                        طبس تو 6 ماهه اول 27 درصد پوشش داده بود ولي تو 3 ماهه سوم بيش از 50 درصد سودش رو پوشش داده كه فوق العاده خبر خوبيه. اگر 3 ماهه اخر هم اينطور ادامه داشته باشه بيش از 110 تومان سود ميسازه.
                        به نظرم اين سهم شب عيد بيش از 1000 تومان خواهد بود.
                        اگر شنبه ريپ زد به نظر من فرصت خريده.
                        فراموش نكنيد كه روز گذشته 25 برابر حجم مبنا خريداري شده كه يك حقوقي براي اينكه بالاي 1 درصدي نياد با دو تا كد خريده. ضمن اينكه شناور سهم كلا 3 ميليون سهم نيست در حاليكه تو همين چند روز بيش از 1 ميليون سهمش معامله شده(هر روز هم رو به بالا.)

نظر

• esi_mohammadi
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 1105

پس شما بنیادی کار هستید
                          مرسی ، من جوابمو کامل گرفتم و همین را می خواستم بدونم
                          چون سه سهمی که هفته پیش معرفی نمودید از نظره تکنیکال همه در سقف و نیاز به اصلاح داشتند
                          موفق باشید
                          یا حق

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام جناب رستمی،
                            موفق باشید، دومین ستاره سایت هم نصیب شما شد. پیشنهاد میکنم، تاپیکی با نام ستاره داران بورسی ایجاد بشه و دوستان بهترینهای سهام رو در طی هفته هم بررسی و معرفی کنند. و این تاپیک فقط برای این دوستان قابل نوشتن باشه. و دیگران استفاده کنند. گاها بین ستاره ها هم شاید اختلاف نظر پیش بیاد، در اونجا میشه دوستان نوشته های هم رو هم نقد کنند. به این صورت محیطی کاملا فنی خواهیم داشت.
                            همه پر سود باشید.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/19, 18:01.
                            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

با سلام
                              آقا حجت از ما رو هم تایید کن
                              1-رپارس
                              2-خصدرا
                              3-رمپنا
                              4-خپارس

2- سبد شما مورد تایید است.
                              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/19, 20:40.

نظر

• analyst
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 446

در اصل توسط neyshaboori پست شده است View Post
                                سلام منم به شما تبریک میگم و از زحماتتون واسه این تایپکممنونم اقا من ازنظراتتون خیلی استفاده میکنم وامیدوارم منو به شاگردی بپذیرید ممنون
                                در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                                سلام جناب رستمی،
                                موفق باشید، دومین ستاره سایت هم نصیب شما شد. پیشنهاد میکنم، تاپیکی با نام ستاره داران بورسی ایجاد بشه و دوستان بهترینهای سهام رو در طی هفته هم بررسی و معرفی کنند. و این تاپیک فقط برای این دوستان قابل نوشتن باشه. و دیگران استفاده کنند. گاها بین ستاره ها هم شاید اختلاف نظر پیش بیاد، در اونجا میشه دوستان نوشته های هم رو هم نقد کنند. به این صورت محیطی کاملا فنی خواهیم داشت.
                                همه پر سود باشید.
                                سلام به جناب حجت عزیز و عرض ارادت به جناب نیشابوری
                                من همچنان دانشجو هستم و مایلم از مطالب ارزشمند اساتید تکنیکال و بنیادی استفاده کنم و از این رو همچنان اگر سهم مناسبی در نظر داشته باشم در تاپیک دانشجویان برنا اندیشه معرفی می کنم.
                                با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X