مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

با سلام
    سبد این هفته :
    1- فاذر (سهم روی 260 حمایت خوبی داره و به خوبی به اون واکنش نشون داد همچنین با برگزاری مجمع فاراک و خبرهای خوب آن سهم در کوتاه مدت رشد خوبی خواهد داشت + تعدیل مثبت 3 ماهه گروه تجهیزات)
    2-کگلح (مناسب برای نوسان گیری با توجه به اینکه سهم بعد از افزایش سرمایه رشد چندانی نداشته و توان رشد در کوتاه مدت را دارد . در صورتی که سهم بالای 650 تثبیت بشه رشد خوبی خواهد داشت، هم خودش هم حقش)

1-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/22, 05:55.
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

حجت جان این فاسمین ما تو اخرین روز متوقف شد دمت گرم ببین راه نداره این سبد مارو تقسیم بر یکش کنی اگه این کارو بکنی یه زیر میزی گیرت میاد:d
      امیدوارم دوستان این سهم پرپتانسیل رو خریداری کرده باشند با این قیمتهای جهانی روی تعدیل مناسبی اعلام خواهد شد
      یل یاتار ، طوفان یاتار
      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• امپراتور7
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 1043

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
        این هفته واقعا رقابت میلیمتری بوده اینو مطمینم
        باربد جان فکر کنم شما با اختلاف 0.05 صدم درصد از بنده برنده شدین البته از سبد دوستان دیگر اطلاع ندارم اگر اینگونه شده باشه پیشاپیش تبریک میگم >:d<
        به جان خودت بیفت!
        خودت خودت را بساز!
        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• سقراط
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 159

این هفته که چه سهام مسابقه بورسی و چه سهام سبد حقیقی کلا بستند حالا یا برای مجمع عمومی یا فوق العاده یا تعدیل. اگر عمری باقی بود برای هفته بعد یه سبدی زنبیلی کیسه ای خلاصه چیزی از خودمان در میکنیم.
          <<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
          << كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
          روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

سلام باربد خان میلیمتری اول شده و جناب امپراتور دوم، راستش دارم تلاش میکنم، تصاویر آپلود نمیشه. باربد جان تبریک میگم.
            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

باربد جان تبریک>:d<
              یه تبریک با چند میلیمتر کمتر هم خدمت آقا رضا(رضا جون دیگه نیمدی تاپیک زیرخاکیا!!!منتظر فملی هستیم =)))
              و تبریک دیگه هم خدمت نفر سوم که آقا حجت اسمشو نگفت :d
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                سلام باربد خان میلیمتری اول شده و جناب امپراتور دوم، راستش دارم تلاش میکنم، تصاویر آپلود نمیشه. باربد جان تبریک میگم.
                سلام مجدد نفر سوم هم جناب mehran هستند.

فعلا فقط تونستم تصویر رتبه ها رو آپلود کنم.

خوب الان آپلود شد.

************************************************** *************************************

این سری اولین هفته هست که قانون حذف ستاره رو اجرا میکنیم. و ظاهرا قرعه به نام جناب danaisp در اومده، امیدوارم ایشون با تلاش بیشتر در هفته های آینده ستاره از دست رفته رو پس بگیرن.

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
                فاذر : شکست ترند لاین نزولی وتثبیت در بالای 250
                وپست:شناور بسیار کم قرار گرفتن سهم روی خط حمایت

8-سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/22, 06:33.
                لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                  یه تبریک با چند میلیمتر کمتر هم خدمت آقا رضا(رضا جون دیگه نیمدی تاپیک زیرخاکیا!!!منتظر فملی هستیم =)))
                  اوکی پس نفر سومم از بچه های زیرخاکیه
                  عجب تاپیک قهرمان خیزیه این...
                  داش مهران تبریک اساسی!!!!:*
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• tiktak
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 54

سلام به همه، من چندین ماهه عضو این سایت هستم ولی خداییش حرفی واسه گفتن نداشتم الانم فقط میخوام تبریک بگم به امپراطور ، مهران و یه تبریک ویژه به باربد عزیز انصافا ظلم بود شما تو این سایت ستاره نداشته باشین
                    از استاد حجت عزیز هم بابت زحمات فراوانی که واسه سرپا نگهداشتن این سایت میکشن از صمیم قلب آرزوی موفقیت می کنم

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                      دوستان میدونم واسه همتون باورش سخته اما رضا دوم شد و من سوم:-w
                      <البته منتظر رو شدن دست های پشت پرده باشین>:P>
                      جناب باربد هم که واقعا حیف بود ستاره نداشته باشن بهشون تبریک میگم.....

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

خیلی جالبه فردا که یکی اینو بخونه میگه ساعت 3 نصفه شب اینا خواب ندارن:D
                        تبربک میگم به بارد عزیز دوست عزیز و دوست داشتنی ام باربد عزیز خوشحال نیستم که ستاره رو از چنگم در اوردی ایشالا که بهت ندن :D
                        واقعا رقابت میلیمتری بود این فملیح تکون نخورد واقعا بنده داشتم سکته میکردم از فرط استرس که در یک قدمی جام جهانی حذف شدیم :D
                        باشه خدا بزرگه خدارو چه دیدین شاید این هفته 2 تا ستاره دادن یکیشم رسید به ما :D
                        گذشته از شوخی تبریک میگم باربد جان و مهران جان :x
                        از حجت جان تقاضا دارم به خاطر ممارست های فراوان اگر 2 ستاره نمیدن لااقل ستاره سوم وحید 20 رو هفته ای 2 روز به ما امانت بدن >:D<
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                          خیلی جالبه فردا که یکی اینو بخونه میگه ساعت 3 نصفه شب اینا خواب ندارن:D
                          تبربک میگم به بارد عزیز دوست عزیز و دوست داشتنی ام باربد عزیز خوشحال نیستم که ستاره رو از چنگم در اوردی ایشالا که بهت ندن :D
                          واقعا رقابت میلیمتری بود این فملیح تکون نخورد واقعا بنده داشتم سکته میکردم از فرط استرس که در یک قدمی جام جهانی حذف شدیم :D
                          باشه خدا بزرگه خدارو چه دیدین شاید این هفته 2 تا ستاره دادن یکیشم رسید به ما :D
                          گذشته از شوخی تبریک میگم باربد جان و مهران جان :x
                          از حجت جان تقاضا دارم به خاطر ممارست های فراوان اگر 2 ستاره نمیدن لااقل ستاره سوم وحید 20 رو هفته ای 2 روز به ما امانت بدن >:D<
                          رضا جان سلام
                          اقا سبدت را کپی برابر اصل کرده بودیا فقط یک ح فرقش بود
                          اما جدا امیدوارم همه دوستان خوشحال باشند
                          اگر این ستاره 100 پره داشت اونو بین 100 تا از اعضای این سایت تقسیم میکردم
                          تازه این هفته 3 تا سهم دارم برای معرفی که اگر بگم بچه های گروه از سود جا میمونند
                          از انجا که من سود کردن گروهم از ستاره برام مهمتره
                          اینا رو شنبه اعلام میکنم
                          یا حق

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

از همه دوستانی که به بنده بذل لطف داشتند کمال تشکر را دارم
                            از حجت عزیزم که بنده را تحمل میکنند تشکر ویزه دارم

هفته اینده هم مطمینا سبد ها به پر باری این هفته است و این نشان از بار علمی بالای این سایته که روز به روز داره بالاتر میره
                            که این را هم مدیون مدیران خوب و فهیم و اساتید با علم و تجربه سایت هستیم
                            امید است همه ان عزیزان که به دلیل کثرت
                            نام تک تک را نمیبرم در همه مراحل زندگی پیروز باشند

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

سبد این هفته بنده
                              غاذر
                              این سهم بعد از بازگشایی با افزایش سرمایه و تقسیم سود 100 تومنی در محدوده 280 بازگشایی و با شیب تند تا محدوده مقاومت 418 بالا رفت و در یک برگشت تا محدوده 364 اصلاح داشت
                              با جمع اوری صف فروش این نماد در روز چهارشنبه و احتمال حمایت سهامدار عمده انتظار برگشت این سهم از این محدوده و عبور از محدوده مقاومتی قبلی را دارم

(در صورت نیاز دوستان میتوانم این شرکت را در تاپیک جداگانه از لحاظ بنیادین نیز بررسی کامل نمایم)

غاذر ح
                              بعد از افزایش سرمایه شرکت به میزان 5 میلیون حق تقدم قابل معامله اماده ارایه به بازار شد که تا این لحظه حجم قابل قبولی در این قیمتها به بازار عرضه نشده است که این امر میتواندنشان از عدم جذابیت این قیمتها برای عرضه سهامداران را دارد و شرایط حاصل میتواند بستری را برای بالا رفتن قیمت حق و جذابیت لازم برای فروش سهامداران فراهم کند
                              و از دید من این سهم این هفته را با شیب رو به بالا و افزایش حجم عرضه ها مواجه گردد

از دید من از انجا که اکثر دوستان نماد فاذر را در سبد خود قرار خواهند داد با وجود اینکه این سهم را گزینه اول صعود میدانم اما از انتخاب ان صرف نظر میکنم
                              دو سهم دیگر هم مد نظر دارم که بیشترین بازدهی را خواهند داشت که فعلا از عنوان انها معذورم

2-سبد شما مورد تایید است.
                              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/22, 06:01.

نظر

• امپراتور7
                                کاربر فعال
                                • Mar 2011
                                • 1043

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                                رضا جان سلام
                                اقا سبدت را کپی برابر اصل کرده بودیا فقط یک ح فرقش بود
                                اما جدا امیدوارم همه دوستان خوشحال باشند
                                اگر این ستاره 100 پره داشت اونو بین 100 تا از اعضای این سایت تقسیم میکردم
                                تازه این هفته 3 تا سهم دارم برای معرفی که اگر بگم بچه های گروه از سود جا میمونند
                                از انجا که من سود کردن گروهم از ستاره برام مهمتره
                                اینا رو شنبه اعلام میکنم
                                یا حق
                                باربد جان من اصلا این هفته قصد شرکت نداشتم چون دیر رسیده بودم که حجت جان خواستن سریع یه سبد ارائه بدم بنده اصلا سبدهارو نخوندم که کپی کرده باشم !!! گرچه رو پیشونی سبد کسی ننوشته این اول میشه ازش کپی منید نصف بیشتر سبدها فاذر رو داشتن یعنی از هم کپی کردن؟ :) اصولا با افکار خودم کار میکنم
                                قطعا اگر یه سهمی بخواد بره بالا شانس بالا رفتن حق اش بیشتر مگر تعداد حق نسبت به سهم زیاد باشه مثل فسرب که اگر حق اش تا اخر هفته وقت داشت قطعا اونو میگفتم .
                                اگر شبه ای در کپی کردن وجود داره حاضرم تک تک دلایل خودم رو بنویسم شما هم بنویسید (البته هم زمان ):d
                                امیدوارم مهران نیاد بگه سبد منو کپی کردی =((
                                به جان خودت بیفت!
                                خودت خودت را بساز!

نظر

در حال کار...
                                X