مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفا سیمایی
    عضو عادی
    • Dec 2010
    • 68

حجت جان، جناب فنودی در کنار نتایج، آمار فراوانی سهام مسابقه را هم اعلام می کرد. در صورت امکان شما هم زحمتش رو بکش
    روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
      حجت جان سبد 16 تخلف کردن و سهم مجاز محفوظ (سرود ح ) رو انتخاب کردن این سهم 4 شنبه مجاز محفوظ بوده و امروز بیش از 8 درصد خورده !! ایا کسی حق انتخاب نمادهای بسته رو داره؟
      سلام
      خدمت دوستان
      گیراتون بهم تموم شده به سبد ما گیر می دین.
      اولا"در بندهای مسابقه قید شده سهمهایی که متوقف باشن نه مجاز محفوظ باشند حق انتخاب ندارند چون از روز اول هفته هم روال عادی معامله شده .در صورتی که این سهم در روز چهارشنبه باز و حقش هم مجاز به قیمت دادن بود اگر کسی می خواست می تونست قیمت مورد نظر را وارد کنه وسهم معامله بشه همینطور که من امروز با توجه به جو سیمانیها حقشو یه 10 هزارتایی تو قیمت 1312 خرید کردم سهمش رو هم از قبل دارم.درثانی این سهم مورد قبول داور قرار گرفته مثل گل آفسایدیه که داور قبول کرده.ثالثا"اگر قرار باشه قانون بشه عطف بماسبق نمیشه باید در قانون و بندها گنجانده بشه.رابعا" کو تا آخر هفته ...نکنه احساس خطر کردید جناب سروانها
      خامسا" :ما چاکر تمام دوستان تاپیکیم این چند خط محض مزاح بود تازه من از سر کار اومدم.هر جور حجت عزیز صلاح بدونه ما تابعیم . هدف در کنار دوستان محفل رو گرم کردنه.
      موفق و پرسود باشید
      =;;)
      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• امپراتور7
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 1043

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
        سلام
        خدمت دوستان
        گیراتون بهم تموم شده به سبد ما گیر می دین.
        اولا"در بندهای مسابقه قید شده سهمهایی که متوقف باشن نه مجاز محفوظ باشند حق انتخاب ندارند چون از روز اول هفته هم روال عادی معامله شده .در صورتی که این سهم در روز چهارشنبه باز و حقش هم مجاز به قیمت دادن بود اگر کسی می خواست می تونست قیمت مورد نظر را وارد کنه وسهم معامله بشه همینطور که من امروز با توجه به جو سیمانیها حقشو یه 10 هزارتایی تو قیمت 1312 خرید کردم سهمش رو هم از قبل دارم.درثانی این سهم مورد قبول داور قرار گرفته مثل گل آفسایدیه که داور قبول کرده.ثالثا"اگر قرار باشه قانون بشه عطف بماسبق نمیشه باید در قانون و بندها گنجانده بشه.رابعا" کو تا آخر هفته ...نکنه احساس خطر کردید جناب سروانها
        خامسا" :ما چاکر تمام دوستان تاپیکیم این چند خط محض مزاح بود تازه من از سر کار اومدم.هر جور حجت عزیز صلاح بدونه ما تابعیم . هدف در کنار دوستان محفل رو گرم کردنه.
        موفق و پرسود باشید
        =;;)
        بنده کی باشم که به شما گیر بدم امیر جان متوجه نشدم سبد مال شماست یکم تند تر مینوشتم :d
        من برای رعایت عدالت نوشتم دوست من نه احساس خطر . امیدوارم که از بنده دلگیر نشده باشین و حجت حان یه دو درصد از سبد ما کم کن بده به امیر جان :d
        به جان خودت بیفت!
        خودت خودت را بساز!
        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام سبدی حذف نمیشه، باید قانون رو ویرایش کنیم. و از هفته بعد مانع انتخاب این جور موارد بشیم. ضمنا تا قوانین آرمانی راه زیادی داریم. انشاءالله با کمک همه شما دوستان.
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• amir2003
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1125

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
            بنده کی باشم که به شما گیر بدم امیر جان متوجه نشدم سبد مال شماست یکم تند تر مینوشتم :d
            من برای رعایت عدالت نوشتم دوست من نه احساس خطر . امیدوارم که از بنده دلگیر نشده باشین و حجت حان یه دو درصد از سبد ما کم کن بده به امیر جان :d
            سلام ای امپراتور عادل دیدی سبد ما رو چشم زدی.امروز اسپند دود میکنم تا از فردا بیفته روی غلطک.در ضمن امپراطور باید بخشنده باشه 2 درصدم شد تعارف.:):x
            اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
            "دیوید ویسکات"

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

سلام ای امپراتور عادل دیدی سبد ما رو چشم زدی.امروز اسپند دود میکنم تا از فردا بیفته روی غلطک.در ضمن امپراطور باید بخشنده باشه 2 درصدم شد تعارف.:):x
              امیر جان خدا میدونه هیچکس مثل من دوست نداره سبد شما روزی 8 درصد مثبت بخوره
              اخه همه میدونند من از فروش فسرب ح
              سرود ح خریدم
              اقا بیارش بالای 160 من خودم بهت مدال میدم ستاره چیه

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

امیر جان شما استاد مایی اصلا میخوای ستاره وحید 20 که 5 شنبه ها دست منه بدم باهاش یه دور بزنی؟ فقط مراقبش باشی ها امانته :D
                سبد شما با اسپند درست نمیشه اه مظلوم پشتشه :D
                کلا لحن من بیشتر شوخیه و اکثر دوستان اشنا هستن اگر شوخی میکنم حمل بر بی ادبی نباشه. پرسود باشید:x
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

در اصل توسط ................. پست شده است
                  سلام
                  آقا واقعا این کل کل کردنای مسخره جاش اینجایه ( تاپیک مسابقه) ؟
                  آقایون آی دی همدیگرو بگیرن شب تا صبح چت کنن .
                  لطفا تذکر بدید به جای این کارا یکم تحلیل بذارن که اگه یه غریبه اومد تو فروم حالش بد نشه
                  هرچی فروم تخصصی تر بشه فکر کن تضارب آرا بیشتر می شه و دوستان مطالب بیشتری یاد می گیرن
                  به نظر من به نظرات تخصصی همدیگه نقد داشته باشن بهتر از چرت و پرت هایی که صفحات فروم رو باهاش پر می کنن.

نظر من بود. شما مدیرید.

سلام به همه
                  دوستان این انتقاد وارده، لطفا بیشتر رعایت کنید.

نظر

• amir2003
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1125

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                    امیر جان خدا میدونه هیچکس مثل من دوست نداره سبد شما روزی 8 درصد مثبت بخوره
                    اخه همه میدونند من از فروش فسرب ح
                    سرود ح خریدم
                    اقا بیارش بالای 160 من خودم بهت مدال میدم ستاره چیه
                    باربد جان
                    من دعا میکنم دو تا سهم +8 بخوره آخه هردوشو دارم فسربح حوالی 140 و سرود 200
                    جو عالی تو تاپیک برقراره امیدوارم با وجود دوستان عزیز(حجت خان ,آنالیست ,امپراطور, وحید و البته شما و....) این فضا هر روز در دل دوستان +++++ بخوره و هیچوقت وارد کانال نزولی نشه.:))=;
                    موفق و پرسود باشید
                    "دیوید ویسکات"

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

سلام به همه
                      دعا کنید جناب آنالیست زودتر برگرده، وگرنه باید نتایج هر روز رو روز بعد ببینید.
                      شرمنده همه عزیزان هستم، نتایج روز دوم:

لینک اول

لینک دوم

موفق باشید.

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

سلام به همه
                        نتایج روز سوم

لینک اول

لینک دوم

پر سود باشید.

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

سلام به همه

نتایج روز چهارم
                          فکر کنم، این هفته رکورد بیشترین بازدهی یک سبد در کل مسابقات تاکنون شکسته بشه.

لینک اول

لینک دوم

پر سود باشید.

نظر

• امپراتور7
                            کاربر فعال
                            • Mar 2011
                            • 1043

سلام دوستان امروز بعد از کوشش فراروان اماری رو از مسابقه ارائه میکنم تا هفته قبل یعنی هفته 26 و هفته جاری رو هم فردا اضافه میکنم
                            جالبه بدونید
                            1 . بیشترین سبد ارائه شده : هفته 5 -------- تعداد : 35سبد:D
                            2. کمترین سبد ارائه شده : هفته 11 ------- تعداد :9 سبد:D

3.بیشترین بازده در طول یک هفته : هفته 22 -------- توسط : 12.96+ درصد برادران >:D<و دومین بازده باز هم جناب برادران با 10.67
                            4.کمترین بازده در طول یک هفته: هفته 21 --------- توسط : 17.53- درصد =(( امیر2003 و دومین بازده منفی جناب چشمه با 17.22

5.بیشترین حضور در جمع 3 نفر برتر به ترتیب: 1-حجت عزیز با 6 بار حضور
                            2-جناب برادران و امپراتور 7 با 5 بار حضور
                            3- وحید 20 عزیز و جناب zagros با 4 بار حضور

6. جالب ترین نکته اینجاست تا کنون در این 26 هفته هیچ فردی 2 بار متوالی نتونسته اول بشه :((

7. بیشترین ستاره رو وحید20 و جناب رستمی کسب کرده اند با 3 ستاره :x

8.مجموع بازده نفرات اول در طی 26 هفته برابر 168.29 بوده است که میانگین بازده نفر اول هر هفته6.47 بوده است:p

9. بهترین بازده برای کسب ستاره : 10.67 متغلق به جناب برادران B-)
                            10. بدترین بازده برای کسب ستاره : 1.41- متعلق به mehran عزیز=))

11. اولین ستاره دار سایت جناب انالیست هستند:D
                            12. اخرین ستاره دار (تا این لحظه) باربد عزیز هستند 0:-)

در مجموع تعداد سبدهای ارائه شده تا این لحظه 621 سبد بوده میانگین 23.88 سبد در هرهفته میباشد;;)

13. کمترین اختلاف بین نفرات برتر 0.05 درصد میباشد (هفته 26) >:)

این امار هر هفته با اجازه حجت جان به روز میشه اگر دوستان پیشنهادی داشته باشن خوشحال میشم :x
                            آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/07/26, 16:28.
                            به جان خودت بیفت!
                            خودت خودت را بساز!

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

امپراطور جان فکر کنم سه تا رکوردت فردا همزمان میشکنه;)

نظر

• Mousavi
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 196

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                                سلام به همه

نتایج روز چهارم
                                فکر کنم، این هفته رکورد بیشترین بازدهی یک سبد در کل مسابقات تاکنون شکسته بشه.

لینک اول

لینک دوم

پر سود باشید.
                                حجت جان عکس ها باز نمیشن

نظر

در حال کار...
                                X