مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای دارا
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 768

سلام

یادداشت - این هفته شاخص کل روزهای سختی رو داره مخصوصا اول هفته چرا که با از سه مقاومت مهم عبور کنه و اگه بالای اونا بسته بشه حمایت خوبی پیدا می کنه.
    اول) 38.2% فیبوناچی
    دوم) مقاومت 20 و 100 روزه هستش در حدود 24677 واحدی.

مسابقه -

1- شاراک - به سبب واگرایی مثبت در RSI و MACd که البته خیلی مشهود نیست ولی با توجه رشد جهانی شاخص نفت و تشکیل چکش وارونه بعد از نموداری که افت کرده و RSI<30 قابل ارائه می باشد.

2- خزامیاد - واگرایی مثبت در RSI و MACD - اولین مقاومت ها 226 تومان و 249 تومان در 23.6 و 238 درصد تصحیح فیبوناچی است تلاقی دو مقاومت 100 و 200 روزه مقاومت مهمی را در باند مقاومت 226 الی 230 می سازد - شکسته شدن خط MACD توسط خط سیگنال که سیگنال خرید محسوب می شود-
    با توجه به اصلاح قیمت در نرخ های جهانی فلزات ( مس و سرب ) گروه خودرویی می تونه تاثیر مثبتی بگیره و گروه پیشرو هفته بشه

9-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/22, 16:37.
    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• fm2006
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 825

سلام خدمت دوستان گرامی
      سبد این هفته همانند هفته گذشته با یک تغییر :
      1- فاذر : گزارش 3 ماهه مناسب و بازگشایی صدرا و احتمال شکست مقاوت 285
      2- فملی ح : روند رو به رشد قیمت های جهانی و عدم رشد قیمتی حق تقدم سهم
      3- آ.س.پ : ارزندگی در قیمت های کنونی و معامله در کمتر از قیمت عرضه اولیه کم شدن شناور سهم در دست حقیقی و حمایت عشایر در قیمت های کنونی

10-سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/22, 16:46.
      فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• Mousavi
        عضو عادی
        • May 2011
        • 196

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
        سلام جناب موسوی، رانفور روی بالاترین قیمت اردر داره، و در اون قیمت فروشنده هم نداره، شما که استادی، به نظر بنده یک نماد دیگه رو انتخاب کن ممنون.
        سلام آقا حجت گل
        شما لطف داری ما همیشه شاگرد بودیم و خواهیم بود
        حجت جان تو قوانین مشخص شده که سهم نباید صف خرید باشه نه اینکه در آستانه ی بالای قیمت اوردر نداشته باشه
        قبلا هم بنده یک مورد شبیه این مورد رو در سبد یکی از دوستان دیدم و شما هم ازشون دفاع کردین ;)
        حالا اگه صلاح میدونین سبد بندرو تایید کنین اگر نه که زوری نداریم !!

نظر

• mir48
          عضو عادی
          • May 2011
          • 179

با سلام خدمت همه دوستان
          منم اولین سبدمو تو مسابقه میزارم
          1- وپارس به دلیل حمایت در محدوده 310 تا 315 و به نظرم کف قیمت بودن و افزایش سود 15 درصدی در پیش بینی جدید سود سال 90.
          2- کگل به خاطر خبر پذیرش سنگ آهن در بورس کالا و افزایش قیمتهای جهانی سنگ آهن همچنین احداث کارخانه جدید تولید کنستانتره سنگ آهن.

11-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/22, 17:08.

نظر

• fm2006
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 825

سلام . گویا اینترنت مشکل داشت دوباره سبدم رو میزارم :
            1- فاذر : گزارش 3 ماهه مناسب و بازگشایی صدرا
            2-فملی ح : رشد قیمت های جهانی و خود سهم و عدم رشد قیمتی حق
            3- آ.س.پ: معامله در زبر قیمت عرضه اولیه و حمایت عشایر و کم شدن شناور سهم دست حقیقی ها
            فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• mehran89
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 190

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
              رضا من میخوام سبدمو اعلام کنم اما به نظرم اول تو اعلام کنی بهتره آخه در جریانی که نمیشه دو تا سبد یه جور باشه:D

فقظ سبدت غاذر و غاذر ح نباشه:p
              تبريك مي گم مهران خان.<:-p
              [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                رضا من میخوام سبدمو اعلام کنم اما به نظرم اول تو اعلام کنی بهتره آخه در جریانی که نمیشه دو تا سبد یه جور باشه:d

فقظ سبدت غاذر و غاذر ح نباشه:p
                با سلام مهران جان میبینم که سوم شدی چه عجب اسم شما هم تو لیست 3 نفره اومد!! :d جلل خالق اتفاقا همین غاذر و غاذر ح رو میخوام بگم به دلیل برخی مسایل امنیتی دلایلش رو نمیگم =))
                سبد این هفته بنده
                1. کگلح با توجه به حاشیه های مثبت پیرامون کگل و احتمال رشد بیشتر حق به نسبت سهم
                2.غاذرح =)) با توجه به اصلاح مناسب قیمتی خود سهم و احتمال رشد همگام با سهم

12-سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/22, 16:59.
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!
                وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• Yusef_sbm12
                  كاربر فعال
                  • Dec 2011
                  • 311

سبد این هفته من :

1. ثفارس :* ( پوشش خوب سود - کندل خوب صعودی - روند صعودی در مکدی و استوکاستیک )

2. وبوعلی <):) ( ... - واگرایی مثبت در مکدی و استوکاستیک - روند صعودی Rsi )

13-سبد شما مورد تایید است.
                  آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/22, 17:24.
                  زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                  که با رنگهای بدیع ؛
                  و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                  خیال انگیز ؛
                  و پر شور ساخته است .

نظر

• danaisp
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 111

یک ایراد بزرگ به این مسابقه این است که سهم هایی با حجم مبنا بسیار کم نیز قابل قبول است مثلا سهم با 4000 حجم مبنا را چه تعداد وچند نفر میتوانند بخرند سهام باشناور بسیار کم و حجم مبنا بسیار کم بنظر من باید حذف شوند

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Post
                      سبد این هفته من :

1. ثفارس :* ( پوشش خوب سود - کندل خوب صعودی - روند صعودی در مکدی و استوکاستیک )

2. وبوعلی <):) ( ... - واگرایی مثبت در مکدی و استوکاستیک - روند صعودی Rsi )
                      ببخشید وارد مسابقه شدم .. امیدوارم وبوعلی خوب جواب بده ... هفته بعد احتمالا گزارش خوبی بده ;)
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
                        یک ایراد بزرگ به این مسابقه این است که سهم هایی با حجم مبنا بسیار کم نیز قابل قبول است مثلا سهم با 4000 حجم مبنا را چه تعداد وچند نفر میتوانند بخرند سهام باشناور بسیار کم و حجم مبنا بسیار کم بنظر من باید حذف شوند
                        اون موقع بفرمایید فرابورس هم نگیم چون حجم مبناش 1 هست
                        اصلا گیرم کهچند نفر بخرن ببرن بالا به هر حال رشد میکنه و موجب سود اوری میشه
                        ایراد این مسابقه ملاک قرار دادن قیمت 4 شنبه به عنوان اخرین قیمته چون ممکنه تا شنبه خبر خب بیاد مثلا صبح شنبه صف بشه خوب اینطوری اون کسی که صبح شنبه خریده بازده 4 درصد رو نداره ولی در سبد ثبت میشه
                        به نظرم باید ملاک اولین قیمت روز شنبه باشه و بر اساس اون افت یا رشد مشخص بشه مثلا فاذراولین قیمت فرداش 2 درصد مثبت اگر باشه و به 4 برسه باید 2 درصد مثبت براش صبت بشه البته این کار انجام دادنش خیلی سخته اما اگر دوستان برنامه نویس بتونن کمک کنن مسابقه واقعی تر میشه
                        فقط یه پیشنهاد بود
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!

نظر

• مصطفي رستمي
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1159

در اينكه شايد اين مسابقه ايراداتي داشته باشه شكي نيست . مهم اينه كه اين قوانين براي همه يكسانه و اين خودش باعث ميشه مسابقه عادلانه باشه.
                          بر خودم لازم ميدونم از همه دوستاني كه در مسابقه شركت ميكنند و بخصوص دوستاني كه زحمت نتايج را ميكشند(اقا حجت گل و analyst عزيز) تشكر كنم .
                          چون دارم اماده ميشم كه برم اروميه بنابراين وقت نميكنم سبد معرفي كنم . دوستان خوشحال باشند كه اين هفته يك رقيب سرسخت ندارند(اين هم كري خوني من:D)
                          خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• امپراتور7
                            کاربر فعال
                            • Mar 2011
                            • 1043

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                            در اينكه شايد اين مسابقه ايراداتي داشته باشه شكي نيست . مهم اينه كه اين قوانين براي همه يكسانه و اين خودش باعث ميشه مسابقه عادلانه باشه.
                            بر خودم لازم ميدونم از همه دوستاني كه در مسابقه شركت ميكنند و بخصوص دوستاني كه زحمت نتايج را ميكشند(اقا حجت گل و analyst عزيز) تشكر كنم .
                            چون دارم اماده ميشم كه برم اروميه بنابراين وقت نميكنم سبد معرفي كنم . دوستان خوشحال باشند كه اين هفته يك رقيب سرسخت ندارند(اين هم كري خوني من:d)
                            جناب رستمی نکنه میترسید یکی از ستاره هاتون خلع بشه :d
                            به جان خودت بیفت!
                            خودت خودت را بساز!

نظر

• مصطفي رستمي
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1159

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                              جناب رستمی نکنه میترسید یکی از ستاره هاتون خلع بشه :d
                              :d :d :d
                              اگر همه هفته ها رو شركت ميكردم الان به جاي درجه ستواني سرلشگر بودم;)
                              آخرین ویرایش توسط مصطفي رستمي؛ 2011/07/22, 14:33.
                              خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• چشمه
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 41

با سلام و عرض تبريك به نفرات برتر هفته قبل. سبد پيشنهادي:
                                1- كگل ح - تعديل مثبت و اخبار مثبت در مورد آغاز بهره برداري كارخانه توليد كنسانتره
                                2- وبوعلي - اعلام گزارش خوب (تحقق 25 تومان 9 ماهه)

14-سبد شما مورد تایید است.
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/22, 18:04.

نظر

در حال کار...
                                X