کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باربد جان من اصلا این هفته قصد شرکت نداشتم چون دیر رسیده بودم که حجت جان خواستن سریع یه سبد ارائه بدم بنده اصلا سبدهارو نخوندم که کپی کرده باشم !!! گرچه رو پیشونی سبد کسی ننوشته این اول میشه ازش کپی منید نصف بیشتر سبدها فاذر رو داشتن یعنی از هم کپی کردن؟ :) اصولا با افکار خودم کار میکنم
قطعا اگر یه سهمی بخواد بره بالا شانس بالا رفتن حق اش بیشتر مگر تعداد حق نسبت به سهم زیاد باشه مثل فسرب که اگر حق اش تا اخر هفته وقت داشت قطعا اونو میگفتم .
اگر شبه ای در کپی کردن وجود داره حاضرم تک تک دلایل خودم رو بنویسم شما هم بنویسید (البته هم زمان ):d
امیدوارم مهران نیاد بگه سبد منو کپی کردی =((
من فملي را باز پيشنهاد مي دهم.به خاطر قيمت جهاني و روندي كه در پيش دارد.آيندشو درخشان مي بينم .اما در رابطه با سهام گل گهر كه لازم مي دونم دوستان ريسك پذير يه مطالعه اي داشته باشند.بعد از ريزش سختي كه داشته موقع خريدش الان.چون ممن به تكرار تاريخ اعتقاد دارم.
1.فملي
2.كگل
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
با سلام و تبریک به نفرات برتر هفته پیش
سبد این هفته من=
حق تقدم کگل=به دلیل افتتاح طرح توسعه و تعدیل مثبت 10درصدی امروز سهم و پوشش 25درصدی در 3ماهه که سال پیش تنها 13درصد پوشش داده بود که انتظار میرود در گزارشات بعدی هم تعدیل های خوبی داشته باشد.
حق تقدم ولیز=به دلیل صف خرید خود سهم و شناوری پایین
قشهد به دلیل اصلاح قیمتی خوب و پوشش مناسب.
سبد من
حق غدیر: اخبار مناسب و بنیاد قوی سهم غدیر . دلیل انتخاب حق،بالا بودن درصد نوسان نسبت به سهم بود
فاذر:قرار گرفتن در روند صعودی و مطلوب بودن مجمع صدرا(شرکت همگروه)و احتمال بازگشایی مناسب صدرا و اثر متقابل بر فاذر
رضا منو به چالش نکش مهران میاد برات دست میگیره ها
بیا تو مسنجر
بعدا بیا بگو باربد را حالش و گرفتم
من قول میدم هیچی نیام بگم:d
تبریک میگم باربد خان
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
به مبارزه دعوتت کردم میشینیم مناظره هم میکنیم :d خواستی دوئل هم میکنیم ;;) حالا اگه جا زدی رسما اعلام کن تکللیفمون روشن شه =))
تبریک می گم جناب امپراطور
این سری اولین هفته هست که قانون حذف ستاره رو اجرا میکنیم. و ظاهرا قرعه به نام جناب danaisp در اومده، امیدوارم ایشون با تلاش بیشتر در هفته های آینده ستاره از دست رفته رو پس بگیرن.
نظر