مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

در اصل توسط پاپیلو پست شده است View Post
    1.خساپا
    2.فراور
    3.فولای
    4.وصنعت
    سلام دوست گرامی
    مطابق قوانین وضع شده، دوستانی که سبد معرفی میکنند. میبایست دلایل انتخاب نمادهای سبدشون رو بیان کنند. (دلایل بنیادی یا دست کم سه دلیل تکنیکالی.) سبد رو در ارسالی جدید اصلاح بفرمایید در خدمتتون هستیم.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• امپراتور7
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 1043

حجت جان یه پیشنهاد دارم مثلا فردی یک سهم در نظر دارد قانون شما دو سهمی است خب بیایم بگیم مثلا سهم ایکس رو انتخاب کردم و یک واحد نقد هستم در حقیت اینطوری به جای واحد نقدی حالا هر تعداد باسه جاسو خالی میذاریم و موقع میانگین گرفتن به تعداد تقیم میکنیم
      مثلا یکی میگه بیمه دی و 3 واحد نقد اینطوری بیمه دی مثلا تا اخر هفته 8 درصد رفت بالا اخر هفته تقسیم بر 4 میشه میمونه 2 درصد بازده کل سبد اینطوری وقتی یکی به یه سهمی مطمئنه و سهم دومی نداره که بازده خوبی بده و با انتخاب سهم دوم بازده سهم اولم دود میشه میره هوا به نظرم به مشکل بر نمیخوره یا اصلا فردی بتونه بگه من دو واحد رو هم به دلایل فلان نقد هستم خب بازده اش میشه تا پایان هفته صفر چند هفته قبل دیدیم با بازده منفی هم برنده داشتیم به نظرم نقد بودنم جزیی از سرمایه گذاریه . گرچه شما تصمیم گیرنده و استاد هستید فقط بنده نظرم رو گفتم >:d<
      آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/05/26, 09:25.
      به جان خودت بیفت!
      خودت خودت را بساز!
      وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
        حجت جان یه پیشنهاد دارم مثلا فردی یک سهم در نظر دارد قانون شما دو سهمی است خب بیایم بگیم مثلا سهم ایکس رو انتخاب کردم و یک واحد نقد هستم در حقیت اینطوری به جای واحد نقدی حالا هر تعداد باسه جاسو خالی میذاریم و موقع میانگین گرفتن به تعداد تقیم میکنیم
        مثلا یکی میگه بیمه دی و 3 واحد نقد اینطوری بیمه دی مثلا تا اخر فته 8 درصد رفت بالا اخر هفته تقسیم بر 4 میشه میمونه 2 درصد بازده کل سبد اینطوری وقتی یکی به یه سهمی مطمئنه و سهم دومی نداره که بازده خوبی بده و با انتخاب سهم دوم بازده سهم اولم دود میشه میره هوا به نظرم به مشکل بر نمیخوره یا اصلا فردی بتونه بگه من دو واحد رو هم به دلیایل فلان نقد هستم خب بازده اش میشه تا پایان هفته صفر چند هفته قبل دیدیم با بازده منفی هم برنده داشتیم به نظرم نقد بودنم جزیی از سرمایه گذاریه . گرچه شما تصمیم گیرنده و استاد هستید فقط بنده نظرم رو گفتم >:d<
        سلام
        استاد خودتی و ....
        پیشنهاد خوبیه، در غالب معرفی کننده سبد (حقیقی) من شخصا موافقم. خیلی عالیه، اینجوری به ترید واقعی هم نزدیکتره و ...... .
        اما در غالب تایید کننده سبد یا اعلام کننده نتایج (حقوقی) شدیدا مخالفم. اینجوری اول که باید کلی به دوستان توضیح بدیم که چطوری سبد اعلام کنند. دوم اینکه جناب آنالیست برای اعلام نتایج کلی گرفتار میشه، هر هفته باید برای کلی کاربر توضیح بدیم که چی شد و چنان شد. ضمن اینکه قوانین برای همه یکسانه. اگر این روش اشتباه حتی باشه، بازم برای همه یکسانه. میتونیم از این روش برای مسابقات ماهانه که شرکت کننده کمتری داره استفاده کنیم.
        اما بنده کلا آدمی دموکراسی طلب هستم و تابع جمع؛ اگر تعداد 66.6 درصد؛ از کسانی که در مسابقه این هفته شرکت میکنند، خواستار این مطلب باشند. حتما اعمال میشه. از همین طریق اعلام میکنیم، هر کدام از معرفی کنندگان سبد این هفته که با نظر امپراتور 7 موافقند، از شنبه به وسیله یک پست اعلام موافقت خودشون رو اعلام کنند.

نظر

• امپراتور7
          کاربر فعال
          • Mar 2011
          • 1043

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
          سلام
          استاد خودتی و ....
          پیشنهاد خوبیه، در غالب معرفی کننده سبد (حقیقی) من شخصا موافقم. خیلی عالیه، اینجوری به ترید واقعی هم نزدیکتره و ...... .
          اما در غالب تایید کننده سبد یا اعلام کننده نتایج (حقوقی) شدیدا مخالفم. اینجوری اول که باید کلی به دوستان توضیح بدیم که چطوری سبد اعلام کنند. دوم اینکه جناب آنالیست برای اعلام نتایج کلی گرفتار میشه، هر هفته باید برای کلی کاربر توضیح بدیم که چی شد و چنان شد. ضمن اینکه قوانین برای همه یکسانه. اگر این روش اشتباه حتی باشه، بازم برای همه یکسانه. میتونیم از این روش برای مسابقات ماهانه که شرکت کننده کمتری داره استفاده کنیم.
          اما بنده کلا آدمی دموکراسی طلب هستم و تابع جمع؛ اگر تعداد 66.6 درصد؛ از کسانی که در مسابقه این هفته شرکت میکنند، خواستار این مطلب باشند. حتما اعمال میشه. از همین طریق اعلام میکنیم، هر کدام از معرفی کنندگان سبد این هفته که با نظر امپراتور 7 موافقند، از شنبه به وسیله یک پست اعلام موافقت خودشون رو اعلام کنند.
          حجت جان سبد های سرمایه گذاری هم بخشی از سرمایه اشون به صورت وجه نقد هستش جالبه بگم بهترین بازده رو این ماه سبدهایی داشتن که میزان وجه نقدشون بالا بوده گرچه میشه حتی اگه این سیستم تایید نشه به نوعی قوانین رو دور زد مثلا سهمی انتخاب کنی که هم مجازه هم صف خرید نداره هم سالی یه بار معامله میشه ولی هدف بنده همونطور که خودت گفتی به ترید واقعی نزدیک تر شدنه اینجا و این سبد اعلام کردن به شخصه روی معاملات بنده تاثیر گذاشته نقد ماندن حفظ سرمایه در بازار منفی به قول خودت خودش هنره ولی در بازار مثبت کاربردی نداره.
          از دوستان میخوام هرکسی موافقه همونطور که حجت گفت بگه هر کسی هم مخالفه یا نظر تکمیلی داره ارائه کنه >:d<
          به جان خودت بیفت!
          خودت خودت را بساز!
          وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

يک تفسير از شاخصها و بازار براي انتخاب درست تر سبد:
            اول اين رو براي دوستاني بگم که با تکنيکال مشکل دارند. در يکي دو هفته اخير اکثر سهمهاي با نقد شوندگي بالا داراي واگرايي در سقف بودند. که اخطارهايي از اين بابت به دوستان و سهامداران و اعضاي سايت داده شد. با اجازتون اون زمان خودمون هم 70 درصد نقد کرديم. نتيجه اخلاقي اينکه اين نقاشي رو نمودار زياد بي ارزش هم نيست.
            اکثر شاخصها نيز حمايتها رو شکسته اند. در شاخص صنعت پيمانکاري ميتونيم از سال 2009 يک چنگال نزولي بلند مدت بزنيم. اين مطلب نشون ميده، اين شاخص نتونسته خط بالايي چنگال در چند بار تاچ کردن بشکونه، اکنون نيز داره احتمالا به خط مياني برگشت ميکنه و نيمي از راه رو پيموده. پس دوستان در کوتاه مدت حواسشون به انتخاب نمادهاي اين شاخص باشه. در نمودار شاخص شيميايي هم با توجه به شکسته شدن روند ميبايست اصلاح خوبي داشته باشيم. که به نظر نيمي از راه پيموده شده. در شاخص فلزات اساسي واگرايي در سقف براي کوتاه مدت داريم. در شاخص ماشين آلات اصلاح موج چهارم پايان يافته و با توجه به آر اس آي ميتونيم موج پنجم رو در ادامه داشته باشيم، در شاخص وسايل ارتباطي اصلاح به خوبي صورت گرفته و واگرايي در کف بين قيمت وآر اس آي در کوتاه مدت و ميان مدت نشان از روند آتي مثبت دارد.در شاخص خودرو به نظر ميرسه نزديک پايان اصلاح هستيم. احتمالا از ميانه هفته بتونيم کندلهاي مثبت رو در اين شاخص شاهد باشيم. در شاخص کاشي و سراميک واگرايي در سقف داريم. دوستان مراقب خريدهاشون باشن. در شاخص سيمانيها نرخ شاخص به حمايت روند بلند مدت صعودي و ميانگين 200 روزه بسيار نزديک شده، احتمالا بايد منتظر خبرهاي خوبي در اين عرصه باشيم. اما در شاخص سرمايه گذاريها، احتمالا در هفته آينده بايد کندلهاي مثبت و اتمام اصلاح در نمودار ميبايست شکل بگيره. به نظر ميرسه موج 4 کوتاه مدت به پايانش داره نزديک ميشه. در بانکيها واگرايي در سقف داريم. (يک سوال شده بود، چرا واگرايي در سقف داريم اما گاها ميبينيم که قيمت همچنان در حال رشد هست. جواب: به نظر من واگرايي يک ابزاري هست براي تعيين محدوده موقعيت بازار، گاها ديده شده، غول سرمايه نتونسته در واگرايي کوچيک از سهم خارج بشه، با جو سازي و تحرکات کاذب و بازي موش و گربه؛ واگرايي کوچيک رو به واگرايي بلند مدت تر تبديل ميکنه. در اين زمان سهامدار حقيقي بعد از اتمام الگو ضرر بيشتري رو متحمل ميشه.) اين مطلب ميتونه در بانکيها محتمل باشه. اکنون شما اگر نمودار داريد ميتونيد روند نزولي آر اس آي استاندارد رو با روند قيمت ببينيد. قيمت رشد داشته اما آر اس آي روند نزولي به خودش گرفته (در ميان مدت). در شاخص حمل و نقل ظاهرا در کف و در روند بلند مدت نزولي پس از شکسته شدن روند نزولي يک پولبک به روند داره صورت ميگيره. در شاخص مالي هم واگرايي در سقف مشهوده. اميدوارم دوستان با توجه به اينکه اکثر نمادها قابل انتخاب هستند. در انتخاب سبدها از اين اطلاعات بهره ببرند.

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

مازیار عزیز عالی بود یک تبریک به خاطر برنده شدن و یک تبریک هم به خاطر ورود به جمع ستاره داران
              baradaran و
              al_t_2005 به عوان نفرات دوم و سوم به شما هم تبریک میگم @};-
              یل یاتار ، طوفان یاتار
              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

سبد این هفته من:
                در این بازار منفی بعضی سهمها موذیانه جمع میشوند؛ میشه به ثباغ، شخارک، وایران و ... اشاره کرد.

سفارود:

دیگه فکر کنم اگر زمینها و تجهیزات کارخونه رو هم بفروشن، بتونن با پولش هم این نرخ فعلی رو پوشش بدن، هم یک سودی بین سهامدارنشون تقسیم کنن، آر اس آی واگرایی در کف داره، سیگنال ورود در استوکاستیک صادر شده، هر روز یک نابکار داره چند برابر حجم مبنا سهم رو جمع میکنه، میگن تا یک ماه دیگه افزایش سرمایه 40 درصدی داره. این قیمتها رو یکی دو باری در بلند مدت، بیشتر ندیده.

آکنتور:

روی میانگین 200 روزه حمایت خوبی ازش صورت گرفت، بروی خط پایینی چنگال صعودی کوتاه مدت در حال حرکت هست، اینطور که هیستوگرامهای حجم نشون میدن، ظاهرا یک پدر و مادر جدید براش پیدا شده، مکدی سیگنال ورود به سهم رو صادر کرده، استوکاستیک هم که با من صحبت میکرد، نظرش مثبته بود. با موج شماری میان مدت این حقیر باید موج سوم استارت خورده باشه. این سهم رو هم یک نفره داره خوبه میخره. ضمنا اگر صعودی بشه؛ از توی کوتاه مدتش میشه، یک سر و شونه در آورد.

5- سبد پنجم
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/26, 18:07.

نظر

• Ehsan Am
                  کاربر فعال
                  • Feb 2011
                  • 177

با سلام و تبریک به جناب مازیار و برادران که ایشون همیشه در صدر هستند سبد این هفته من:
                  1 . وصندوق: با توجه به اصلاح بیش از اندازه و حمایت از سهم
                  2 . فولاد : ببدلیل اصلاح و حمایت از سهم در صف فروشی که برای فولاد این صف به نوعی حمایت محسوب می شود
                  3 .شبریز : و باز هم بدلیل اصلاح و قیمت مناسب سهم در این محدوده و حمایت بعمل آمده

و در آخر از همه شما عزیزان جناب حجت و آنالیست و عمو حسین و کسانی که در این بخش زحمت میکشند و بنده فقط به تایپ کردن می پردازم کمال تشکر خودم رو اعلام میکنم و به همگی خسته نباشید میگویم.

6-سبد شما مورد تایید است.
                  آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/27, 16:23.

نظر

• naruto
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 1879

خوب هفته پیش که ضایع شدیم رفت پی کارش:d
                    یه سبد مشتی هم برا این هفته بدیم شاید این بار اول شدیم!!!(البته از آخر:d
                    1- حق فسرب به خاطر فاصله گرفتن زیاد از سهم و افت غیر عادیش که خرید رو جذاب میکنه
                    2-وکار به خاطر حمایت خوب حقوقی و پی بر ای کم
                    3-بانک آرین -اصلاح قیمت مناسب

به دوست عزیز جناب مازیار هم به خاطر کسب مقام اولی تبریک میگم<:-p

7-سبد شما مورد تایید است.
                    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/27, 16:33.

نظر

• fiona
                      کاربر فعال
                      • Apr 2011
                      • 405

1_وساپا به دليل اصلاح زياد وحمايت حقوقي
                      2_وغدير به دليل اصلاح زياد و حمايت حقوقي

8-سبد شما مورد تایید است.
                      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/27, 16:36.

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

در اصل توسط fiona پست شده است View Post
                        1_وساپا به دليل اصلاح زياد وحمايت حقوقي
                        2_وغدير به دليل اصلاح زياد و حمايت حقوقي
                        سلام دوست من
                        میشه بگین توی وساپا چه حمایتی داره از سهم صورت میگیره؟ منظورتون از حمایت حقوقی چیه؟ لطفا بیشتر توضیح بدید.

نظر

• Amo Hoseian
                          عضو عادی
                          • Oct 2010
                          • 212

سبد این هفته:
                          1- وسپه: حمایت شرکت سرمایه گذاری مهر(زیر مجموعه وسپه) از سهام این شرکت و توجه به اینکه هنوز نمودار هفته گذشته Failed نشده است و هنوز سیگنال خرید باقیمانده است + عملکرد مناسب صورت وضعیت پرتفوی اردیبهشت ماه نسبت به شاخص.
                          2- کطبس: در طی 10 روز گذشته بین 1 تا 3 حقوقی خریدار بر روی سهم فعال شده اند و تشکیل الگوی دوقلوی کف کوتاه مدت (که اگر 420 را به پائئین بشکند احتمال تشکیل سروشانه کف وجود خواهد داشت)

9-سبد شما مورد تایید است.
                          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/27, 16:45.
                          [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• iq_son
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 705

با سلام خدمت دوستان:
                            سبد این هفته:
                            1-وپست:به علت افت هیجانی در روز آخر هفته قبل و عدم رغبت فروش سهام داران در این حدود قیمتی و افزایش سرمایه پیش رو توانایی رشد قیمتی تا 750 را دارد.(جمع آوری سهم توسط دانایان هم اضافه به این مطالب)
                            2-خصدرا:مصاحبه مدیر عامل در مورد تحریم ها و عدم تاثیر آن بر فعالیت صدرا حمایت قوی در 195 و حمایت دوم در 180 کلا سهم پتانسیل صعود در هفته بعد رو داره
                            3-وصنعت:بنیادی قوی که روز چهار شنبه نشون می داد که سهام دارا اصلا رغبتی برا قرار دادن سهم تو صف فروش نداشتند و تعدادی از سهام دارا از روی ترس سهام هاشون رو فروختند و خوب هم از طرف خریدارا سهم ها جمع شد.

10-سبد شما مورد تایید است.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/27, 16:47.
                            سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• مازیار
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 258

با سلام به همه دوستان
                              سبد این هفته من:
                              آکنتور.. تمامی اخبار منفی اثر خودشو رو این گذاشته و به نظرم پتانسیل یه صعود داره الان داره خودشو بالای خط حمایت تثبیت می کنه .سایر اندیکاتورها هم وضعیت خوبی دارند.
                              فاسمین.. رشد قیمت دلار و فلز روی واگرایی در rsi اخبار بسیار مثبت از داخل شرکت.

11-سبد شما مورد تایید است.
                              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/27, 16:50.
                              وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

• h_gonabadi
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 38

با سلام خدمت دوستان
                                وغدیر : خبرهای خوش مدیرعاملش در روز شنبه ادامه روند بستن گپ ایجاد شده

وساپا : با توجه به داشتن فملی در پرتفوی خود و تعدیل این سهم و احتمال رشد ، احتمال رشد این سهم وجود دارد

12-سبد شما مورد تایید است.
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/27, 16:52.
                                [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
                                [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

نظر

در حال کار...
                                X