کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام اولین پستم تو این سایت امیدوارم سبد خوبی باشه هرچند خیلی هفته ی سختی داریم برای دادن سبد بخصوص برای کسایی که تازه میخوان سهم بخرن ولی
1-بیمه اسیا بین 450 -460
2- فاذز بین 260-270 که احتمال میدم بیاد اونجا وخروج بین 290-295
3-گازلوله 60-65 صفش جمع شد این یکی رو تازه کارا نخرن خواهشا
4- رپارس هم زیر 630 و خروج بالای 670
- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت بازگشایی شنبه و قیمت پایانی چهارشنبه ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
5- تعداد سهام سبد 1 تا 5 سهم باشد.
6- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
اختیاری
بهتر است در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحی مختصر داده شود.
با تقدیم احترام به تمام سرمایه گذاران عزیز.
اینهم گزارش 2 - سهام پیشنهادی در یک نگاه.
ضمنا از تمام دوستان شرکت کننده تقاضا دارم با دقت سهام پیشنهادی خودشون را انتخاب و ارسال کنند و از حذف یک سهم و جایگزین کردن پرهیز کنند.
البته دوستان نظر بدهند.
(آقای رستمی و Pani عزیز قصد جسارت ندارم) هدف انتخاب با دقت است.
متشکرم
آقا تا تاپیک بسته نشده؛
جا داره از زحمات آقای حجت گنجعلی و همینطور آقای مهدی فنودی در این تاپیک تشکر کنم.
دیدم فقط زدن کلید تشکر کفایت نمیکنه... واقعا از این تاپیک مفید و پر شور و هیجان و زحمات شما دوستان گرامی سپاسگزاری میکنم.
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
خوب سلام به دوستان عزیز که خیلی هاشون عضو سایتهای دیگه هم هستند.ضمن خسته نباشید به دوستان پشت صحنه این سایت. من هم از این مسابقه جالب خوشم اومده. شانسمون رو امتحان می کنیم و اولین مطلبمون رو در این سایت با معرفی سبد شروع میکنیم
1 کسرا(کف قیمتی. در 4 ماه اخیر بیشتر از 40 درصد افت کرده. از مثلثی هم که تشکیل داده انشالله در این هفته بیرون میاد.
2 کچینی(پوشش خوب سود
3 بیمه آسیا(سود خوب و شروع روند حرکتی بیمه
یه مشکلی هست من وقتی سایت رو بز میکنم مطالب فارسی رو نشون نمی ده. مجبور میشم گزینهuncode رو انخاب کنم. الان هم با هزار مکافات این مطلب رو نوشتم. خوشحال میشم راهنماییم کنید
بنده هم این مشکل رو دارم. از بروزر اپرا استفاده میکنم. مدیریت سایت قول داده در ورژن بعدی مشکل مرتفع بشه.
سلام دوست گرامی
متاسفانه فاراک روی بالاترین قیمت آخرین روز معاملاتش صف خرید هست. و بر اساس قوانین مسابقه سبد شما مورد تایید نیست، انشاءالله در هفته آینده منتظر سبد شما هستیم. موفق باشید.
اینهم آخرین گزارش
در مجموع 24 سبد سهام که با 54 سهم در یک نگاه تقدیم می گردد.
هفته پر از سودی داشته باشید.
سلام دوست عزیز ممنون از زحماتی که کشیدید. اگر خواستید آخرین تغییرات رو بفرستید،با توجه به بسته بودن تاپیک احتمالا برای شما مقدور نیست، در صورت تهیه تصویر لینک تصویر رو برای بنده پیام خصوصی کنید تا در اولین فرصت در همین تاپیک قرار بگیره.
نظر