آقا کسی نیست به ما تبریک بگه از آخر اول شدیم بی احساس ها
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
اخ جون 18 ام شدم.
اما نكته سبد من اينه كه اگر گل گهر باز بشه ميرم كجا؟؟؟؟ صدر جدول!
ان شاا... كه همين هفته كگل باز ميشهخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postآقا کسی نیست به ما تبریک بگه از آخر اول شدیم بی احساس ها
چطوره یه برنامه ای برای نفرات آخر بریزیم
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Postاخ جون 18 ام شدم.
اما نكته سبد من اينه كه اگر گل گهر باز بشه ميرم كجا؟؟؟؟ صدر جدول!
ان شاا... كه همين هفته كگل باز ميشه
اگر را کاشتند ، درختی سبز شد به نام "چه کنم" و میوه ای داد به نام "ای کاش"
نظر
-
در اصل توسط analyst پست شده است View Postآقا از صمیم قلب تبریک میگم!
چطوره یه برنامه ای برای نفرات آخر بریزیم
ما مخلصیم ولی قدیمیا میگن:
اگر را کاشتند ، درختی سبز شد به نام "چه کنم" و میوه ای داد به نام "ای کاش"
البته قديميا اينم ميگن:
جوجه رو اخر پاييز ميشمارنخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
اجازه بدهيد يك پيشنهاد بدهم.
اگر ممكنه دوستاني كه زحمت ميكشند و اطلاعات رو تو اين تاپيك اپديت ميكنند منجمله حجت عزيز . analist گرامي و مابقي دوستان در پايان هر هفته سهم هايي كه تكرارشون زياد بوده(بيش از 3 بار) مثل باما و پارسيان و دي و فاسمين و مپنا و ... كه تو سبدهاي اين هفته توسط عزيزان معرفي شده را در پايان هفته هر كدام را به صورت واحد برامون امارش رو بدهند تا ببينيم اين سهم هايي كه دوستان تو سبدهاشون معرفي كرده اند ايا بازدهي مناسبي داشته اند يا خير. قاعدتا اين سهم هايي كه بيشتر تكرار شده بايد سود بهتري داشته باشند و از هفته هاي اينده ميشه رو اين سهم ها هم بيشتر تمركز كرد.
ممنونمخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط mtz پست شده است View Postآقا یکی به ما بگه این قضیه تعدیل فاراک چیه؟؟؟/ میگن باید تعدیلش طبق قانون جدید بیشتر از 5 تومان اختلاف داشته باشه؟؟؟
ابتدا، دوم شدن شما را در روز اول مسابقه تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت شما را در تمام مراحل زندگی از خداوند متعال خواستارم. دومین مطلب اینکه استدعا دارم بررسی سهام را در تاپیک مربوطه پیگیری نمایید.
با تشکر
mf
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postآقا کسی نیست به ما تبریک بگه از آخر اول شدیم بی احساس ها
شایدم تااخر هفته بیاد بالاو اوضاع بر عکس بشه !!آخرین ویرایش توسط مهدی؛ 2011/01/22, 18:48.[COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postجنابmtzبعضیها میگن تعدیلش بیشتره واسه همین متوقف شده!
بعضیها میگن تا مشخص شدن مناقصه پل خلیج تا اواسط بهمن ماه تعدیلو میخواد بیشتر اعلام کنه!
هر چی هست از تعدیلش بیشتر از 5 تومانه و الا متوقف نمیشد
سود فاراك در حال حاضر 40 رياله . تعديلهاي بالاي 10 درصد سهم را ميبندند . يعني اگر 4 ريال هم تعديل داشته باشه ميتونه سهم بسته باشه. اين 5 توماني كه شما نوشتيد ميشه 125% تعذيل مثبت. من اين عدد رو نميخوام تكذيب كنم و فقط خواستم قانونش رو توضيح بدم.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postاولا از خودم تشکر میکنم که سبد 13 که معرفی کردم تا حالا دوم شده و با توحه به سقف 340 وسینا پس سبد شماره 16 میاد پایین!!!!! ..(شوخی)
اما واقعا دمتون گرم عجب شور هیجانی به کار میدید..آدم احساس میکنه جدی جدی مسابقه است و حق نداره اشتباه کنه
اگه سقف 340 سوراخ بشه چی ؟؟؟!!!![COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]
نظر
-
بررسی نتایج مسابقه هفته قبل
با سلام
پیرو پیشنهاد جناب آقای رستمی بر آن شدم خلاصه بررسی سهام منتخب هفته دوم را ذکر نمایم.
کمترین مقدار "متوسط بازدهی" سهام منتخب در روز شنبه و بیشترین روز چهارشنبه بوده و در پایان هفته بازده سهام منتخب 3.52% بوده است.
40 سهم منتخب هفته دوم، به تفکیک تکرار بشرح ذیل است.
از لحاظ تعداد
مشاهده می شود که 69% سهام تک تکراری مثبت هستند اما سایر گروهها بدلیل کم بودن قابل بررسی نیستند شاید با جمع بندی نتایج چند هفته بتوان به نتایج قابل قبولی رسید.
از لحاظ میانگین
تک تکراری و 4 تکراری و 7 تکراری بیشترین بازده را دارند. و از آنجا که سهمی مثل صدرا با تکرار بالا نسبت به 1 و 2 و 3 و 4 ، بازده ناچیزی دارد نمیتوان نتیجه گرفت تکرار بالاتر بازده بیشتر را در پی دارد.
نکات جالب
در بین سهام تک تکراری 5 سهم بالای 8% وجود دارد که از این 5 سهم 3 سهم بالای 11% هستند، همچنین در بین همین سهام تک تکراری 3 سهم زیر -5% وجود دارد.
در کل تعداد بالای سهام نشاندهنده این است که اتفاق نظر در مورد نحوه انتخاب سهام برتر وجود ندارد و یا هر کس نگاه خود را به قسمتی از بازار معطوف کرده است و یا تنوع انتخاب سهم بسیار مهم است و یا همه موارد صادق است.
نظر
نظر