مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad61
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 512

سلام این هم سبد پیشنهادی من
    1- دتماد : مجوز افزایش سرمایه 200% از آورده و اقبال بازار . بنیادی قوی سهم
    2-کاما : در کف قرار داشتن سهم برگشت از محدوده 2000
    3-ساروم : اقبال بازار به گروه سیمانی و صعود بی حاشیه سهم ( نمیدونم 28 هزار تقاضا صف حساب میشه یا نه در مقابل حجم مبنای 248 هزار تایی . اگه حساب میشه این سهم رو از لیست حذف کنید و اگر نه ...)
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/09, 17:27.
    فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
    قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

:(fight) قوانین مسابقه :

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
      2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 16:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
      3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
      4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
      تبصره ماده 4:
      الف- ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی دارای صف خرید می شوند جلوگیری نماید.

5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
      6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
      7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.
      8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)
      9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
      10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
      11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
      12-در صورتی که به هر دلیل نمادهای معرفی شده در روز ابتدایی بعد از معرفی، قابل معامله نباشند، در صورت صلاحدید ناظر، سبد معرفی کنند، حذف خواهد شد.

13-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.

:-Bاز اهداف مسابقه:
      1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
      2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

تذکر:
      1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تاییدش (احتمالا؛ کمه کم نیم ساعت باشه)، اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم. (بجز مواردی که با نصر قانون مشکل داره.)
      2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
      3-تغییرات مورد نظر شرکت کنندگان در قوانین، اگر مورد موافقت بیش از 70 درصد شرکت کنندگان آخرین مرحله مسابقه باشه؛ قانون و اجرایی خواهد شد.
      4-مشروط به معامله؛ یعنی: (1-حجم قابل قبولی معامله بشه 2-از اول تا آخر بازار صف خرید نباشه، به قیمتهای پایین تر هم نفوذ کنه )
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• analyst
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 446

با سلام مجدد به تمام دوستان گرامی
        نتایج روز اول از هفته 37 شامل 21 شرکت کننده بشرح زیر است:
        میانگین بازده سهام در امروز: 0.33%
        میانگین بازده سبدها در امروز: 0.65%
        میانگین بازده سهام در کل هفته: 0.33%
        میانگین بازده سبدها در کل هفته: 0.6%
        شاخص کل با رشد 0.18% به 26,912 افزایش یافت.

لینک تصویر

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام به همه
          ماشا الله سرعت جناب آنالیست از ما بیشتر شده،تا اومدیم حذف کنیم، ایشون نتایج رو اعلام کردن، به نظرم، بعضی سبدها از مواردی که مشروط بودن، میبایست حذف بشن، تا آخر شب سبدهای حذف شده رو اعلام میکنم.

نظر

• amir26
            عضو عادی
            • Sep 2011
            • 82

سلام منم تازه امدم اکر قبول کنین هستم بیمه دی .غاذر.مرقام
            آخرین ویرایش توسط amir26؛ 2011/10/08, 18:23.

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

در اصل توسط amir26 پست شده است View Post
              سلام منم تازه امدم اکر قبول کنین هستم بیمه دی .غاذر.مرقام
              مطابق قوانین، آخر هفته درخدمت هستیم.

نظر

• analyst
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 446

با سلام مجدد به تمام دوستان گرامی
                نتایج روز دوم از هفته 37 شامل 21 شرکت کننده بشرح زیر است:
                میانگین بازده سهام در امروز: 0.17%
                میانگین بازده سبدها در امروز: 0.19%
                میانگین بازده سهام در کل هفته: 0.5%
                میانگین بازده سبدها در کل هفته: 0.84%

شاخص کل با افت 0.16% به 26,868 کاهش یافت.

لینک تصویر

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Jul 2025
                  • 1050

کتمان نمی کنم دیدن رتبه ام در جدول رده بندی برایم عذاب آور است.
                  هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• fm2006
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 825

این هفته مخصوصا غالبر رو در سبدم قرار دادم تا ببینم اونهایی که ادعا داشتند سهم خشک شده و یه قطره فروشنده نداره چطوری اینجور رنج منفی میخوره .
                    فقط جهت اطلاع بود
                    فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

شرمنده دوستان شدم، باید دیروز قبل از اعلام نتایج اصلاحات سبدها رو اعلام میکردم، اما خوب هم سیستمم خراب شد و هم به دلایل دیگری نتونستم، جناب آنالیست زحمت کشیدن، جدول رو بستن و متاسفانه دو روز هم از معاملات گذشته، در صورتی که به سبدهای رد تایید شده، ستاره تعلق بگیره، اعمال نخواهد شد.

1-سبد اول (سبد خودم هست که باید حذف بشه، به دلیل کاما که حجم مناسبی معامله نشد و صف خرید هم براش دیروز چیدن.)
                      2-سبد چهارده (به همون دلیل)
                      3-سبد بیست و یک (به همون دلیل)

نظر

• ناشناس
                        کاربر ویژه بورسی
                        • Jul 2025
                        • 1050

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
                        این هفته مخصوصا غالبر رو در سبدم قرار دادم تا ببینم اونهایی که ادعا داشتند سهم خشک شده و یه قطره فروشنده نداره چطوری اینجور رنج منفی میخوره .
                        فقط جهت اطلاع بود
                        هاراگیری
                        هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                          شرمنده دوستان شدم، باید دیروز قبل از اعلام نتایج اصلاحات سبدها رو اعلام میکردم، اما خوب هم سیستمم خراب شد و هم به دلایل دیگری نتونستم، جناب آنالیست زحمت کشیدن، جدول رو بستن و متاسفانه دو روز هم از معاملات گذشته، در صورتی که به سبدهای رد تایید شده، ستاره تعلق بگیره، اعمال نخواهد شد.

1-سبد اول (سبد خودم هست که باید حذف بشه، به دلیل کاما که حجم مناسبی معامله نشد و صف خرید هم براش دیروز چیدن.)
                          با سلام و عرض خسته نباشید
                          جناب حجت، سبدهای 14 و 21 اگر باما حذف شود 2 سهم باقی می ماند و دارای حداقل سهم لازم هستند. چرا باید حذف شوند؟ صرفا سوال بود برام ممنون میشم
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام یاسر جان،
                            ما جدول رو اول هفته (شنبه) میبندیم و تا آخر هفته از همون برای اعلام نتایج استفاده میکنیم، که زمانبر هست، برای همین در قانون طوری لحاظ کردیم. که هم، کسی که اعلام نتایج میکنه، یکبار بیشتر جدول نبنده، هم این باعث بشه اعلام کننده سبد از ترس حذف، طرف سهمهایی که مشکوک به صف هستند، نروند.

نظر

• baradaran
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 545

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post

سلام جناب حجت عزیز جسارتا بنده با این بند قانون مخالفم به دلیل اینکه قانون باید مشخص باشه و قبل از مسابقه فرد شرکت کننده شرایط رو رعایت کنه چون شرایط بعدکه در اختیار ما نیست خصوصا اینکه همه سعی میکنن سهامی رو معرفی کنن که بیشترین بازده رو داشته باشه حالا اگه با شرایط مسابقه انتخاب مجاز بوده و طبق پیش بینی سهام مورد اقبال واقع شده و صف خرید شده دیگه از اختیار شرکت کننده خارجه . مثلا سهامی که چهارشنبه صف خرید بوده معلومه نباید انتخاب بشه ولی به نظرم سهامی که شنبه صف میشه نباید ملاک باشه چون غیر قابل پیش بینی هست و قانون باید شامل مفادی باشه که رعایتش در کنترل فرد باشه نه مواردی که در اختیار نیست . البته میدونم هدف این مسابقه انتخاب سهامهایی است که در عمل بشه خرید ولی به نظرم در این بند باید تجدید نظر صورت بگیره و به نوعی اصلاح بشه که تکلیف قبل از شروع مسابقه مشخص باشه سایر دوستان هم اگه نظرشون رو اعلام کنن ممنون میشم . در پایان از صداقت شما که سبد خودتون رو هم بدون استثنا حذف کردین تشکر میکنم قابل توجه دوستانی که گاها به بی طرفی مدیریت مسابقه گیر میدن .
                              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

سلام دوست عزیز جناب برادران، آقا خیلی کم پیدایی، کلی ازت گلایه داریم. کلی هم برات غیبت زدیم. تکلیف از روز قبل با نوشته شدن، مشروط به معامله روشن هست. نیست؟

نظر

در حال کار...
                                X