مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • Jul 2025
    • 1050

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
    سلام به همه
    اول تبریک میگم به وحید جان، ماشا الله ستاره ششم هم دریافت کردی، آسمون زندگیت همیشه پر ستاره باشه. ستاره ها رو از این هفته مدیر کل سایت تقدیم شما و دوستان خواهند کرد.
    اما بورس:
    دوستان در شاخص کل بنده یک واگرایی در سقف بین نرخ شاخص و آر اس آی میبینم، البته در کوتاه مدت به نظر بنده نباید تاثیر داشته باشه، حتی شاید بازار صعودی بشه، که این واگرایی در اونجا ملموس تر خواهد بود، اما در میان مدت (بین دو تا شش ماه آینده) احتمالا با روند افزایشی حجم فروش مواجه خواهیم بود. به همین دلیل بنده از هفته آینده از بورس ایران خارج میشم، و همینطور که دوستان در روزهای اخیر شاید شاهد بودند. با دوستان دیگه داریم روی بازارهای مالی جهانی کار میکنیم. شاید اونجا فعال شدیم. به همین سبب بنده، دیگه برای مدتی در مسابقه شرکت نمیکنم. در صورت امکان از دوستان ستاره داری که تمایل دارن، در بخش تایید سبدها از هفته آینده مشارکت داشته باشن. برای بنده پیام خصوصی ارسال کنن. تا احتمالا در صورت عدم حضور بنده، این تاپیک فعال بمونه.
    یک خواهش از جناب آنالیست عزیز، در صورت امکان، با توجه به اینکه تعداد سبدهایی که تایید قطعی نشدن، این هفته زیاد هست، جدول بعد از تایید قطعی فردا بسته بشه. ممنون.
    با درود
    "مسابقه" تاپيك محبوب من است و از آن بسيار مي آموزم. اميدوارم با تدبير مديران محترم سايت نه تنها خللي بر روند جاري تاپيك وارد نشود بلكه هفته به هفته بر رونق آن نيز افزوده گردد.
    با سپاس
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

باربد عزیز و وحید خان ممنون از توجه شما
      من حق سهمو از 135 تومان دارم و 100 تومانش رو هم واریز کردم و بیشتر با توجه به حمایتی که از سهم میشد و قیمت 250 حق که اونو برای سهامدار عمده ارزنده میدونم اونو معرفی کردم.خودم روی 350 برای خود سهم وارد میشم اگه برسه؟
      قشکر رو هم چون بعد از زمان مسابقه سبدم تایید شد و دوستان انتخاب کردن معرفی نکردم ولی قشکر رو فردا روی منفی خریدارم.
      علی الحال چون هدف شرکت و مشارکت با دوستانه اگر مشگل خاصی باشه مدیریت میتونن فسرب ح رو از سبدم حذف کنن.از تمامی دوستان حاضر در تالار و مدیریت سایت متشکرم
      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

سبدهای 6 و 18 با توجه به معاملات نماد شفارا تایید نشد. باقی سبدها تایید قطعی شدن. ممنون. از همه عزیزان.
        لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• sirwan
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 330

با توجه به تاثیر اتهام زنی امریکا به ایران بر بازاربورس در این هفته اگر نتایج عجیب وغریبی از مسابقه حاصل شد تعجب نکنید وبه اعتبار سبد پیشنهادی اساتید گرامی خرید صلاح نیست
          گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

سلام

دوستان در خصوص کخاک چند کاربر اعتراض کردن، به تاییدش؛ بررسی شد، با توجه تبصره الف ماده 4 و ماده 12 قوانین مسابقه سبدهایی که از نماد کخاک استفاده کردن، رد تایید شده، شماره سبدها متعاقبا اعلام میکنم.

شماره سبدهایی که رد تایید شدن در مورد نماد کخاک؛ 16 و 22 میباشند.
            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/15, 14:06.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط sirwan پست شده است View Post
              با توجه به تاثیر اتهام زنی امریکا به ایران بر بازاربورس در این هفته اگر نتایج عجیب وغریبی از مسابقه حاصل شد تعجب نکنید وبه اعتبار سبد پیشنهادی اساتید گرامی خرید صلاح نیست
              اتفاقا هدف این مسابقه همین بوده که با توجه به شرایط بازار سبد مسابقه رو درست کرد .(-:
              البته ممکنه خودم نفر اخر بشم (-:
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط sirwan پست شده است View Post
                اتفاقا این مسابقه بر اساس جو بازار و پیش بینی بازار به نظرم شکل گرفته و خبر های سیاسی هم مال امروز نبوده و از 4 شنبه شروع شده بود. من خودم شاید نفر اخر بشم ولی دیگه نباید بهونه بیاریم.
                ما خودمون با توجه به شرایط بازار سهم رو میخریم درحالی که برای مسابقه سهم هایی رو میفرستیم که شاید اصلا خودمون نخریم (-:
                ///

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

سلام به همه
                  خوب دیروز بعد از رد تایید سبدهایی که نماد کخاک داشتن، دوستان جناب ناشناس و وحید عزیز با بنده تماس داشتن، و مجبور شدیم، بررسی دقیقتری انجام بدیم. میگن حق گرفتنیه. شامل این قصه هم میشه.

خوب این تصویر کاملا گویاست که این نماد از اول وقت صف نبوده؛ حالا دوستان معترض به این نماد اگر هنوز اعتراض دارن، دلایلشون رو برای بنده پیام خصوصی کنن. در غیر اینصورت باید تایید سبدها رو مجدد اعلام کنیم.

ضمنا آستانه بالای قیمت دیروز 7242 بوده. اگر حجم مبنا رو هم درنظر بگیریم، مقدار معقولی معامله شده.

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                    سلام به همه
                    خوب دیروز بعد از رد تایید سبدهایی که نماد کخاک داشتن، دوستان جناب ناشناس و وحید عزیز با بنده تماس داشتن، و مجبور شدیم، بررسی دقیقتری انجام بدیم. میگن حق گرفتنیه. شامل این قصه هم میشه.

خوب این تصویر کاملا گویاست که این نماد از اول وقت صف نبوده؛ حالا دوستان معترض به این نماد اگر هنوز اعتراض دارن، دلایلشون رو برای بنده پیام خصوصی کنن. در غیر اینصورت باید تایید سبدها رو مجدد اعلام کنیم.

ضمنا آستانه بالای قیمت دیروز 7242 بوده. اگر حجم مبنا رو هم درنظر بگیریم، مقدار معقولی معامله شده.
                    برابر بند 12 قوانین
                    این سهم فروشنده حتی تا 4 مثبت نداشته
                    و نمیتونسته قابلیت خرید داشته باشه
                    حالا یا قانون ایراد داره
                    یا ....

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

سلام این دلیل نمیشه، شاید پنهان نشسته، حجم رو ولی داده. این قانع کننده نیست.

نظر

• محمود شریعت
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 1358

حجت جان مگه طبق قانون قرار نبود سهمی معرفی بشه که شنبه بشه اون سهمو خرید ولو در صف خرید؟
                        خب کخاک که این شرایط را نداشت!!!!!! حتی تا 4 مثبت فروشنده ای نداشت!!!!!!!!!!!!
                        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                        [/RIGHT]
                        [/B][/SIZE]

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

سلام
                          چرا؟ شما اردر گذاشتی که بهت ندادن؟ اول وقت صف خرید نبوده، شما میتونستی که روی بالاترین بخری، درسته؟ (میتونستی روی آستانه بالای قیمت اردر خرید بزاری، مطمئنا فروشنده برای اینکه حجمش رو پر کنه، به شما هم میفروخته.)

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

کخاک اصلا نباید همون اول تایید میشد به نظرم ولی حالا که شده . دیگه هر چی دوستان صلاح بدونن ما قبول داریم. (-:
                            ///

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              کخاک اصلا نباید همون اول تایید میشد به نظرم ولی حالا که شده . دیگه هر چی دوستان صلاح بدونن ما قبول داریم. (-:

نظر شما هم کاملا محترم هست، اما تشخیص این قضیه کمی مشکله.

نظر

• parham 82
                                Banned
                                • Sep 2011
                                • 259

عجب مسابقه ای بشه این هفته
                                هر کی منفی کمتری بخوره اوله

:-s

نظر

در حال کار...
                                X