کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ضمن آرزوی اوقاتی خوش برای دوستان ، سبد این هفته بنده : 1 ) قصفها : با توجه به حرکت جدید گروه قندی و احتمال قوی تعدیل مثبت و فاند قوی 2 ) شمواد : احتما تعدیل مثبت و شروع حرکت پس از فاز اصلاحی 3 ) مداران : معامله بلوکی پیش رو حجم بالا و مشکوک معاملات روز چهارشنبه . ****************************** همواره در سود باشید *******************************
با عرض سلام و تبریک به نفرات برتر هفته قبل و موفقیت در تمام کارها
سبد من هم برای شرکت در مسابقه
1_حتاید - حتايد بيش از 61.8 درصد فيبو موج صعودي قبلي خود را اصلاح کرده که اصلاح بسيار مناسبي است .... با توجه به حجم بالاي معاملات چند روز اخير و وضعيت مناسب انديکاتور ها به نظر ميرسد هفته آينده شاهد روند صعودي سهم باشيم و همچنین در تاریخ 11 ابانماه معامله بلوکی قراره انجام بشه به قیمت پایه 657 تومان که به خاطر مسایل مدیریتی احتمال رقابت هم وجود داره
2_ دی- در کف بودن قیمت سهم و افزایش سود سپرده ها که هر چند فعلا اعلام نشده ولی درجلسه چهارشنبه در باره آن صحبت شده و احتمال اعلام آن و حرکت سهام بانکی وجود داره و تقسیم سود مناسب در مجمع ثشاهد که دی مقدار زیادی ثشاهد داره
3-خرینگ - احتمال امدن گزارش 6 ماهه سهم در این هفته و نداشتن فروشنده سهم دراین قیمت ها
باسلام
سبد این هفته بنده در صورت تایید دوستان
فسرب
با توجه به افت شدید این سهم با توجه به حق تقدم های استفاده نشده انتظار یک رشد دوباره را از این سهم دارم
و از انجا که محدوده 330 برای این سهم حکم محدوده حمایتی را دارد انتظار افت به زیر این محدوده را ندارم
چفیبر
این سهم برابر پیش بینی هفته گذشته به منطقه 570 بازگشت و انتظار افت بیشتر از این سهم نمیروند
انتظار دارم یک رشد تا 700 را از این سهم دارم
غشان
این سهم نیز نشان داد اشتیاقی به نزول به زیر قیمت 280 ندارد و با نزدیک شدن به گزارش 6 ماهه و افزایش ترخ شیر در استان خراسان انتظار یک بازدهی مجدد را از این سهم دارم
پاسا
این سهم نیز شنیده هایی از پوشش خوب 6 ماهه به گوش میرسد و در یک روند نزولی تا 510 بار دیگر افت کرد و با حمایتهای اخیر انتظار یک صعود دیگر را از این سهم دارم
کخاک
سهمی که پتانسل های بنیادی بالایی دارد واگر عرضه های سهامدار عمده نبود الان قیمت تابلو این سهم بسیار بالاتر از این بود
انتظار دارم با نزدیک شدن به گزارش 6 ماهه و عدم تمایل سهامداران برای فروش در منفی بار دیگر این سهم را در قیمتهای 780 تا 800 بر روی تابلو معاملات ببینیم
با سلام
سبد اين هفته بنده :::: 1- غشان :اصلاح قيمتي مناسب و نيز برگشت از اصلاح(البته در اين هفته در عبور از مقاومت 300 ناکام ماند) 2- قمرو :توجه بازار به گروه قندي ها و نيز ريزش قيمت هاي جهاني و ريسک سرمايه گزاري در صنايع ديگر، باز هم توجه سرمايه رو به گروه قندي ها جلب مي کند (اين دو سهم با توجه به اوضاع جهاني انتخاب شده اند) 3-ثنوسا (با توجه به اصلاح قيمتي که در هفته گذشته داشته و ناکام ماندن از گذشتن از مقاومت 220 ، در اين هفته نيز شانس خود را براي عبور از اين مقاومت امتحان مي کند)
ضمنا از زحمات آقاي حجت و آناليست تشکر و قدرداني مي گردد
خوب برای باراول میخوام شرکت کنم چون هفته ی پرتنش سیاسی پیشرو داریم من 1-رتاپ به خاطر گزارش خوب و اینکه خوب حمایت میشه 2-بکام به خاطر سقوط قیمت های جهانی و نفع شرکت از این حیث رو انتخاب میکنم
تبریک به نفرات برتر این هفته : آقایان محمدی ، راد و وحید 20 <:-p>:D<
و تشکر دوباره از آنالیست و حجت عزیز
سبد این هفته من:
1- خصدرا: روند اصلاحی سهم به احتمال زیاد شنبه تموم میشه و میشه این سهم رو با انتظار گزارش خوب 6 ماهه خرید کرد. اهداف میان مدت و بلند مدت اصلی سهم هم 285 و 400 خواهد بود
2- ح دسبحا (دسبحا ح): با توجه به اختلاف قیمتی مناسب با خود سهم و حجم مناسب فروش و اصلاح قیمتی، و با عنایت به گزارش احتمالی متعادل خود سهم میشه از حق تقدم گروه دارویی سبحان انتظار رشد داشت
با سلام من نظرم رو فاراک و فروم بود که فروم که نمادش بسته میشه فاراک هم شاید نمادش بسته بشه.پس به جای فاراک صدرا رو میفرستم (-: وتوس هم که از هفته قبل همین جور صفه و این هفته هم اگه صف نبود بازم میعرفی میکردم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- خصدرا - اصلاح قیمت +حمایت تو این محدوده
2-فسرب - اصلاح قیمت + شروع مجدد حمایت حقوقی ها پس از هاپولی کردن حق تقدم ها (-:
3-بکام - اصلاح قیمت +انتظار تعدیل مثبت یا پوشش خوب در گزارش 6 ماه +حمایت ومعادن
4-تکنو دلیل خاصی ندارم به دلیل خبرهای خوبی که تو سایت تکنو قراره بیاد
سلام خدمت دوستان تالار بورسی:
سبد این هفته تشکیل شده از 2 سهم
1:وزمین ح: حمایت روی قیمت 29 تومان و با توجه به اتمام زمان خرید آن احتمال حمایت اونو میدم با هدف 40 تومان
2- فسرب : از دید تکنیکال اصلاح مناسب تا 61.8 فیبوناچی و حمایت340 تومان و همچنین از لحاظ بنیادی با توجه به اتمام خرید حق تقدمها انگیزه عرضه سهم و کاهش قیمتی اون در سهامدار عمده(کالسیمین) از بین رفته و احتمال برگشت قیمتی در اون بیشتره
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
ضمن تبریک به آقایان وحید وراد و محمدی سبد این هفته بشرح ذیل میباشد:
قصفها:افزایش قیمت جهانی شکر و احتمال تعدیل مثبت
فسرب:با توجه به کف قیمتی بودن و حمایت مناسب و انتظار گزارش خوب از آن
غشان : در کف قیمتی و انتظار گزارش مناسب در شش ماهه
با درود، تبريك به برگزيدگان هفته گذشته آقايان محمدي، راد و وحيد 20 و اظهار خرسندي از تداوم برگزاري مسابقه
پورتفوي اين هفته من
1- شسم:
اصلاح قيمتي مناسب طي هفته گذشته، افزايش حجم معاملات روز چهارشنبه نويد رشد سهم طي هفته آتي را مي دهد، انتظار گزارش 6 ماهه خوب و رشد سود عملياتي
2-كخاك
اين سهم را هفته گذشته نيز در پورتفو قرار دادم كه حركت خود را آغاز نكرد با توجه به اصلاح قيمتي سهم ،قرار داشتن در كف قيمتي ،نبود فروشنده در قيمتهاي منفي و انتظار پوشش مناسب در گزارش 6 ماهه، اين هفته نيز سهم را در پورتفو قرار مي دهم.
3- خرينگ
اين سهم نيز هفته گذشته و به اميد حركت سهم همراه با انتشار گزارش 6 ماهه و پوشش مناسب در پورتفو قرار دادم. با توجه به عدم انتشار گزارش مذكور و اصلاح قيمت سهم طي هفته گذشته مجدداً آن را انتخاب مي كنم. اين سهم در محدوده حمايتي خود قرار دارد و دو حالت براي آن متصور است يا گزارش عالي و جهش سهم و يا گزارش معمولي كه سهم را در محدوده قيمت فعلي نوسان خواهد داد.
سپاس و تقدير از داوران گرامي؛ آقايان حجت و آناليست
نظر