مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PASHA
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1294

باسلام خدمت دوستان گل
    و تشکرویژه وخسته نباشیدااززحمات جناب حجت وآنالیست عزیز که زحمت مسابقه رادوباره قبول کردند . امیدوارم این مسابقه هم چنان ادامه داشت باشد.
    به نظرمن انتخاب سهم راباتوجه به جو بازار باشد .

1- گلتاش

p/e پایین وپوشش بسیارمناسب درگزارش 9 ماهه - شناوری کم - سهمی با فاندقوی وکم ریسک برای مجمع باسودسالیانه تقریبا مشخص

2- دی

انتظار افت قیمتی ازاین سهم راندارم .سود تقسیمی ثشاهد می تونه این سهم رابه حرکت وادارد .

3- ثامان

باتوجه به اینکه افت قیمتی خوبی راکرده است . انتظارافت قیمتی راندارم . یک سهم میان وبلندمدت است . پتانسیل خوبی هم دارد .ولی باتوجه به تبلیغاتی که روی سهم گرفته است .انتظارخریدهای هیجانی برروی این سهم رادارم .

4-چافست

انتظار تعدیل این سهم درگزارش 6 ماهه رادارم وسهم حامی وفاندخوبی هم دارد . .

5- وبیمه

باتوجه p/e مناسب واینکه تازه درمسیررشد قرار گرفته است راانتظاررشدهم رادارم .

..

18-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/22, 16:19.
    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

با سلام
      سبد این هفته بنده:
      1- صدرا: برخورد به خط کف کانال و احتمال ضعیف شکسته شدن حمایت 216 تومان

2- کاما: رسیدن به محدوده حمایتی، گزارش های عالی زیر مجموعه ها، نزدیک بودن گزارش 6ماهه و افزایش سرمایه از سود انباشته

3- کخاک: گزارش 6 ماهش خیلی خوبه. میزان تعدیلش هم مناسبه. فعلا کاری به کار سهم نداره سهامدار عمده. ;) 6 ماهه دوم سال هم وضعیت خوبی خواهد داشت. طرح های خوبی هم در دست اجرا دارند.

19-سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/22, 16:21.
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محاد
        عضو فعال
        • May 2011
        • 601

تبریک به نفرات برتر هفته قبل
        سبد من:
        بکام:
        موقعیت مناسب در استوکاستیکها عکس العمل به خط حمایت افقی و احتمال صعود

درازک:
        موقعیت مناسب در استوکاستیکها-تثبیت قیمت در این محدوده-قرار گرفتن در کف کانال

20-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/22, 16:22.

نظر

• عبدالله محمدی
          ستاره‌دار(26)
          • Mar 2011
          • 1166

سلام
          سبد این هفته
          =قشهد
          =قپیرا
          علت هم جو بازار رو قندیها ست وقیمت جهانی شکرهم رشد داشته
          موفق باشید

21-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/22, 16:22.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

با سلام
            سبد این هفته من
            نفت پارس ( شنفت)= به دلیل گزارش 6ماهه بسیار خوب که بیش از100درصد پوشش داده و از 135ریال پیش بینی خود 167 ریال را در 6ماهه پوشش داده و نیز اصلاح قیمتی سهم به طوری که این سهم تا کنون قیمت پایانیش به زیر 300 نیامده است.
            غشان= به دلیل وضعیت بنیادی مناسب و اصلاح قیمتی خوب
            بیمه نوین= به دلیل اصلاح قیمتی و نبود فروشنده زیاد در قیمتهای فعلی و پی بر ای مناسب سهم با پیش بینی سود 451ریالی
            -------------
            توضیح در مورد نفت پارس اینکه با توجه به پوشش بالای صد درصدی احتمال توقف نماد قبل از معاملات روز شنبه وجود دارد ولی از آنجایی که قطعی نیست بنابراین در صورتی که قبل از بازار شنبه متوقف شود به جای آن حتاید جایگزین شود= دلیل اصلاح قیمتی و در پیش بودن معامله بلوکی با قیمت بالا
            --------------
            برای این هفته سهم های زیادی میشد انتخاب کرد از جمله برخی قندی هایی که صف ندارند/ شخارک/کخاک/ غمهرا/ چفیبر/ کفرا/ غدشت/ کمرجان/ دلقما و....

22-سبد شما مورد تایید است.

سبد شما: حتاید ، غشان، نوین
            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/22, 16:23.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Yusef_sbm12
              كاربر فعال
              • Dec 2011
              • 311

با عرض تبریک به جناب محمدی عزیز و آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای شما دوست خوب ...

سبد این هفته من :

1. بترانس ( نزول قیمت مس جهانی و اصلاح خوب سهم _ واگرایی مثبت در مکدی هفتگی )

2. بکام ( نزول قیمت مس جهانی و اصلاح خوب سهم _ احتمال حمایت سهامدار عمده )

23-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/22, 16:23.
              زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
              که با رنگهای بدیع ؛
              و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
              خیال انگیز ؛
              و پر شور ساخته است .

نظر

• farhad61
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 512

سلام این سبد هول هولکی ما
                سرمایه گزاری ملی : ونیکی : در کف قیمت روزهای اخیر در 168 و سیگنال در آر اس آی
                شیرین خراسان : قشیرین :قرار داشتن در کف قیمتی روزهای اخیر و زیر میانگین بودن 8،12 و 15 روزه و سیگنال در آر اس آی و حجم مناسب د
                سرمایه گذاری بوعلی :وبوعلی: سیگنال خرید در آر اس آی و حجم خرید مناسب در آخرین روز

البته اعتقاد دارم روند نزولی صدرا تمام شده و ابتدای روند صعودیش هست از شنبه اما جرات انتخابش رو ندارم
                فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

در اصل توسط عباس پست شده است View Post
                  برای هفته بعد که بنظر میرسه هفته سبزی در پیش داشته باشیم
                  سبد من
                  1- وبملت 2- حفاری 3- وتوشه
                  سلام دلایل انتخاب نمادها رو باید میفرمودید، مطابق قوانین سبد شما مورد تایید نیست.
                  لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

در اصل توسط پاپیلو پست شده است View Post
                    1سینا
                    2وپارس
                    3غالبر
                    4.فاذر
                    سلام شما هم دلایل انتخاب سبدتون رو اعلام نکردید، سبد شما مورد تایید نیست.

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                      باسلام
                      صدرا :باحتمال زياد گزارش ششماهه خوب بقول اعتصام درهفته اينده واحتمال بسته شدن نمادوگزارش پارسال در27/7/89
                      ثباغ : پتانسيل بالا باتوجه به حجم بالاي پروزه هاوتعديل سود90ومجمع دريكماه اينده وتقسيم سود170 تومني
                      بكام : دراين قيمتها ارزنده است گزارش ششماهه خوبي احتمالا خواهدداشت
                      قثابت : كه فعلا صف خريدداره

سلام قثابت همونطور که خودتون هم فرمودید، صف خرید داره و قابل انتخاب نبوده. سبد شما مورد تایید نیست.

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                        سلام این سبد هول هولکی ما
                        سرمایه گزاری ملی : ونیکی : در کف قیمت روزهای اخیر در 168 و سیگنال در آر اس آی
                        شیرین خراسان : قشیرین :قرار داشتن در کف قیمتی روزهای اخیر و زیر میانگین بودن 8،12 و 15 روزه و سیگنال در آر اس آی و حجم مناسب د
                        سرمایه گذاری بوعلی :وبوعلی: سیگنال خرید در آر اس آی و حجم خرید مناسب در آخرین روز

البته اعتقاد دارم روند نزولی صدرا تمام شده و ابتدای روند صعودیش هست از شنبه اما جرات انتخابش رو ندارم

سلام فرهاد خان
                        با توجه به صف بودن ،وبوعلی سبد شما مورد تایید نیست.

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

در اصل توسط fm2006 پست شده است
                          سلام حجت جان خدا قوت
                          با توجه به قطعی برق الان تونستم سبد رو بگم اگر امکان داشت شرکت بدید اگر هم موردی بود انشالله هفته آینده

1- قپیرا : افزایش قیمت شکر و جو مثبت گروه
                          2- کازرو : شناور پایین و نداشتن فروشنده در قیمت های منفی
                          خوب این پیام خصوصی هم دیروز بعد مدت کوتاهی بعد از بسته شدن تاپیک رسیده. متاسفانه کاری برای من پیش آمد، تایید سبدها رو نوشتم اما نشد روی پستها اعمال کنم. که الان انجام میشه.

24-سبد شما مورد تایید است.
                          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/22, 16:25.

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

:(fight) قوانین مسابقه :

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
                            2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 16:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
                            3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
                            4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
                            تبصره ماده 4:
                            الف- ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی دارای صف خرید می شوند جلوگیری نماید.

5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
                            6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
                            7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.
                            8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)
                            9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
                            10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
                            11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
                            12-در صورتی که به هر دلیل نمادهای معرفی شده در روز ابتدایی بعد از معرفی، قابل معامله نباشند، در صورت صلاحدید ناظر، سبد معرفی کنند، حذف خواهد شد.

13-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.

:-Bاز اهداف مسابقه:
                            1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
                            2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

تذکر:
                            1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تاییدش (احتمالا؛ کمه کم نیم ساعت باشه)، اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم. (بجز مواردی که با نصر قانون مشکل داره.)
                            2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
                            3-تغییرات مورد نظر شرکت کنندگان در قوانین، اگر مورد موافقت بیش از 70 درصد شرکت کنندگان آخرین مرحله مسابقه باشه؛ قانون و اجرایی خواهد شد.
                            4-مشروط به معامله؛ یعنی: (1-حجم قابل قبولی معامله بشه 2-از اول تا آخر بازار صف خرید نباشه، به قیمتهای پایین تر هم نفوذ کنه )

نظر

• پاپیلو
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 224

باشه دیگه تکرار نمیشه

نظر

• تازه کار
                                كاربر فعال
                                • Jul 2025
                                • 121

سلام
                                دو روز آخر هفته رفته بودم بیرون شهر و نتونستم واسه این هفته شرکت کنم.
                                هرچند با تاخیر ولی به نفرات هفته قبل; آقایان عبدا... محمدی, راد, وحید20; تبریک میگم و برای همه عزیزان آرزوی موفقیت میکنم.

نظر

در حال کار...
                                X