حجت جان اگه تونستي بهترين سهم ها از بين اين سبدها را انتخاب كن و براي آخر شب جمعه در اينجا بنويس. سهم هايي كه تقريبا مشترك باشند و بيشتر روشون نظر هست.
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
در اصل توسط اراك_بورس پست شده است View Postحجت جان اگه تونستي بهترين سهم ها از بين اين سبدها را انتخاب كن و براي آخر شب جمعه در اينجا بنويس. سهم هايي كه تقريبا مشترك باشند و بيشتر روشون نظر هست.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سلام.اولا من جزو شاگردهای خانم استاد هلالات هستم (از نزدیکانم تو این سایت ثبت نام کرده بودند و من از اشتراک ایشون دارم استفاده میکنم)ثانیا فکر میکنم خانمها مشارکت کمتری دارند که خواهش میکنم بیان و تو تاپیکها شرکت کنند من شاگرد دوره 8 بودم شاید اطلاعاتم کمتر باشه ولی همین مشارکت و جسارت تو زدن تحلیل موجب میشه موفق تر باشیم.
اون هفته با بدشانسی غشان رو انتخاب کردم و رتبه ام رو پایین اورد .دلیل انتخابش گزارش خوب نه ماهه بود ولی فکر کنم این هفته واسه غشان بهتر باشه ولی...
سبد این هفته:
1- ختراک
2-خصدرا
3-وبانک
4-تکمبا
5-وپست
7-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/28, 12:30.
نظر
-
سلام
ضمن تشکر از همه دوستان بابت زحماتی که در این تالار میکشند بنده هم سبد این هفته خود را معرفی می کنم :
1- غشان ( شيرپاستوريزهپگاهخراسان)
2-قنیشا ( قند نيشابور )
3-وسدید (گروهصنعتيسديد) که امیدوارم رشد کنه و خدا نکرده نخواد ده قلو بسازه چون روی 158 سنگین خرید کردم !!
انشالله که همه موفق و پر سود باشید
یا حق
8-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/28, 08:13.(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
دوستان این هم سبد این هفته من :
1. ثنوسا
2. ودی
به نظرم هر دو سهم رو شنبه بشه خرید .زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postدوستان این هم سبد این هفته من :
1. ثنوسا
2. ودی
به نظرم هر دو سهم رو شنبه بشه خرید .
با توجه به قوانین مسابقه، و صف خرید بودن ثنوسا، سبد شما مورد تایید نیست. منتظر سبد جدید شما تا ساعت 23.59 هستیم.
پر سود باشید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سلام
وسینا :
به نظر من روی 341 تومان Bullish break out زده و هدفش 374 تومانه مقاومت های مهم 358 و 362 تومانه . خط RSI در میانه رشد قرار داره و کندل چهارشنبه هم در جهت مثبت شکل گرفته ضمن اینکه خط سیگنال هم از MACD فاصله خوبی داره.
کروی :
در روند صعودی قرار داره، کندل روز قبل مثبت است خط RSI در میانه رشد قرار داره ، با عبور از مقاومت 50% فیبوناچی در 320 تومان 2 مقاومت مهم 332 تومان در 61% و همجواری با MA100 داره و در 100 % هم مقاومت 372 تومان رو پیش رو داره
اخابر :
روی خط روند صعودی قرار داره ، سیگنال واگرایی منفی دیده نمی شه همه مقاومت های MA20,MA55,MA100,MA200 روزه رو هم پشت سر گذاشته و تبدیل به حمایت کرده، روی قله تاریخی 282 تومان هم حمایت ساخته و با توجه به ارتباطش با همراه اول پتانسیل رشد داره و البته اگر بخواهیم موج بشمریم اگه اشتباه نکرده باشم روی موج سوم هستش و آمادگی تصحیح در روزای آینده رو هم داره . همچنین با توجه به اینک RSI به 70 رسیده باید نمودار ها روزانه به دقت کنترل شود تا به موقع بتونید خارج بشید.مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postسلام
وسینا :
به نظر من روی 341 تومان Bullish break out زده و هدفش 374 تومانه مقاومت های مهم 358 و 362 تومانه . خط RSI در میانه رشد قرار داره و کندل چهارشنبه هم در جهت مثبت شکل گرفته ضمن اینکه خط سیگنال هم از MACD فاصله خوبی داره.
کروی :
در روند صعودی قرار داره، کندل روز قبل مثبت است خط RSI در میانه رشد قرار داره ، با عبور از مقاومت 50% فیبوناچی در 320 تومان 2 مقاومت مهم 332 تومان در 61% و همجواری با MA100 داره و در 100 % هم مقاومت 372 تومان رو پیش رو داره
اخابر :
روی خط روند صعودی قرار داره ، سیگنال واگرایی منفی دیده نمی شه همه مقاومت های MA20,MA55,MA100,MA200 روزه رو هم پشت سر گذاشته و تبدیل به حمایت کرده، روی قله تاریخی 282 تومان هم حمایت ساخته و با توجه به ارتباطش با همراه اول پتانسیل رشد داره و البته اگر بخواهیم موج بشمریم اگه اشتباه نکرده باشم روی موج سوم هستش و آمادگی تصحیح در روزای آینده رو هم داره . همچنین با توجه به اینک RSI به 70 رسیده باید نمودار ها روزانه به دقت کنترل شود تا به موقع بتونید خارج بشید.
نماد کروی بسته هست. سبد شما مورد تایید نیست.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سلام به همه دوستان
سبد این هفته من تقدیم حضورتان:
1. تکنو
کوتاه مدت - ریسک زیاد - حد ضرر: -2%
2. خعتبار
کوتاه مدت - ریسک کم - حد ضرر: -2%
3. سدور
کوتاه مدت - ریسک کم - حد ضرر -2%
9-سبد نهمآخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/28, 11:27.
نظر
-
آخرین ویرایش توسط Amo Hoseian؛ 2011/01/28, 12:27.[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postسلام
ضمن تشکر از همه دوستان بابت زحماتی که در این تالار میکشند بنده هم سبد این هفته خود را معرفی می کنم :
1- غشان ( شيرپاستوريزهپگاهخراسان)
2-قنیشا ( قند نيشابور )
3-وسدید (گروهصنعتيسديد) که امیدوارم رشد کنه و خدا نکرده نخواد ده قلو بسازه چون روی 158 سنگین خرید کردم !!
انشالله که همه موفق و پر سود باشید
یا حق
8-سبد شما مورد تایید است.
غشان هم که تا 250 خوشگل میاد
اما گروه سدید خوب اومدی ..من هم تقریبا تو نخش هستم...2 قلو باشه که خوبه...دعا کن نخواد سر شونه بزنه!!
نظر
-
در اصل توسط analyst پست شده است View Postسلام به همه دوستان
سبد این هفته من تقدیم حضورتان:
1. تکنو
کوتاه مدت - ریسک زیاد - حد ضرر: -2%
2. خعتبار
کوتاه مدت - ریسک کم - حد ضرر: -2%
3. سدور
کوتاه مدت - ریسک کم - حد ضرر -2%
9-سبد نهم
نظر
-
قوانین مسابقه
1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
5- تعداد سهام سبد 1 تا 5 سهم باشد.
6- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
7- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند ولی درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
اختیاری
بهتر است در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحی مختصر داده شود.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
نظر