کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خیلیها تو صندوقم در مورد پست بانک بهم هشدار دادند و گفتن چه توجیه تکنیکالی واسه انتخاب وپست دارید؟؟!
اولا همه چیز که تکنیکال نیست من پنجشنبه خبرشو گرفتم و سهمو با قبول ریسک منفی خوردن تو شنبه انتخاب کردم و گفتم شنبه یا حداکثر یکشنبه سهم برمیگرده.سهمو میخرن چون تو افزایش سرمایه پست بانک سود خیلی خوبی خوابیده.منم تو صف فروش شنبه سهمو خریدم و با سهم تو افزایش سرمایه شرکت میکنم.
فقط میخواستم بگم درسته تو تکنیکال تازه کارم ولی با کلاسهای استاد هلالات معامله گر نشدم .خیلی از خانمهای کلاس منو میشناسن و باهاشون در ارتباطم و میدونن چند سال سابقه تو بورس دارم.
لطفا کامنتمو حذف نکنید خیلی صبر کردم تا این چیزا رو نگم ولی نمیشه چون همیشه اقایون فکر میکنن از خانمها بیشتر میفهمن
با سپاس
با سلام به همه
آقا یوسف تبریک میگم شما با 9.11% بازدهی در 4 روز نفر اول شدید. یک جایزه نا قابل از طرف مدیریت سایت به شما تقدیم خواهد شد.
جهت جلوگیری از کندی صفحه عکسهای ریز کارکرد سبدها رو نگذاشتم میتونین به لینکهاش مراجعه کنید.
اخ جون چهارم شدم.
من يك پيشنهادي دارم. فكر ميكنم كه بياييم و قانون بزاريم كه سبدمون حداقل بايد 3 تا سهم داشته باشه. با احترام به دوست خوبمون يوسف عزيز به نظر من اگر قراره سبد معرفي كنيم نميتونيم 1 سهم را انتخاب كنيم. ضمن اينكه اگر تو اين چند هفته گذشته دقت كرده باشيد من سعي كردم از صنايع مختلف سهم را انتخاب كنم تا معني واقعي سبد را داشته باشه. به نظرم بايد اين قانون را هم بگذاريم كه از سهم هاي همگروه نميتونيم انتخاب كنيم. مثلا در يك سبد گل و چادر يا فاذر و فاراك و صدرا و ....همزمان وجود نداشته باشه.
البته اينها همشون پيشنهاده براي جذابتر شدن مسابقه.
مجددا به يوسف عزيز تبريك ميگم.از دوستاني هم كه زحمت كشيدند و سبد معرفي كردند تشكر ميكنم.
کاش این هفته تک سهم همون تکمبا رو انتخاب کرده بودم اونوقت بجای پنجم اول شده بودم
اقا تکبای ما با 11.55 بازدهی اولین سهم شد.
اولین نفری که تکمبا رو انتخاب کرد واسه سبد من بودم
نظر