مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abolfazl49
    عضو عادی
    • Oct 2011
    • 81

با سلام به دوستان
    ا) ونوین با توجه به شروع رشد گروه بانکی و اصلاح قیمت (قرارگرفتن در کف و آماده صعود )

2)ایران ارقام با توجه به نزدیکی برگزاری مجمع و تقسیم سود بیش از سود اعلامی

3) فملی با توجه به رشد نرخ ارزو صادرات

ناظر مسابقه : ونوین شرایط شرکت در مسابقه رو نداره لطفا سبدتون رو اصلاح و مجددا ارسال کنید .
    آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/05, 21:03.

نظر

• مجيد رادمنش
      مدیر (6)
      • Oct 2010
      • 4902

عرض سلام و تبریک به نفرات برتر هفته خصوصا جناب آقای مرادی

1 - وپاسار
      ------- اصلاح مناسب قیمت - پی ای مناسب در گروه - جو مثبت گروه بانکی - نقد شوندگی بالا

2 - خگستر
      ------ اصلاح مناسب قیمت - پوشش هفتاد درصدی سود در شش ماه - سهامدار عمده وپارس

تشکر از مجریان و شرکت کنندگان در مسابقه

3_ سبد تائید شد .
      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/05, 21:04.
      یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

در اصل توسط mehran پست شده است
        جناب برادران ببخشید اینجا مینویسم اما این یعنی چی؟؟ پست ایشون واسه اعضا قابل مشاهده نبوده؟؟!!
        با اجازه از جناب برادران که دخالت میکنم
        به نطر من کاربری جناب ناشناس محدود شده و پست هاشون با تایید در سایت قرار میگیره!!
        قبلا هم در این چند وقت اخیر که حضور جناب ناشناس کمرنگ شده پست های ایشون با تاخیر در سایت قرار گرفته
        مثلا در هنگام اعلام سبد من سبد ایشون رو ندیدم ولی بعد از چند سبد برگشتم عقب دیدم پست ایشون اومده
        شایدم من اشتباه میکنم!
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          به نطر من کاربری جناب ناشناس محدود شده و پست هاشون با تایید در سایت قرار میگیره!!
          قبلا هم در این چند وقت اخیر که حضور جناب ناشناس کمرنگ شده پست های ایشون با تاخیر در سایت قرار گرفته
          مثلا در هنگام اعلام سبد من سبد ایشون رو ندیدم ولی بعد از چند سبد برگشتم عقب دیدم پست ایشون اومده
          شایدم من اشتباه میکنم!
          ممنون وحید جان من بازم شرمنده همه دوستانم میدونم تاپیک مسابقست و پست نا مربوط باعث رنجش دوستان میشه یه عالمه شرمندم....

اما من از این کاربر بی احترامی یا کلا حرکتی که طبق قوانین باعث محدودیت یا مسدودیت شده باشه ندیدم ایشان فقط کمی روی پست های دوستان حساسیت به خرج میدادند که به نظرم دلیل قانع کننده ای برای محدودیت قرار دادن نیست تا اینجاش به نظرم نه تنها به من بلکه به همه کاربران مربوط میشد...اما اگر اتفاقی افتاده که ما بیخبریم از مدیریت سایت خواهشمندم یا عمومی یا به صورت پیام خصوصی مطرح کنند به نظرم مشکل قابل حل شدن است با بقیه موارد و تحلیلهای ایشان کاری ندارم اما ایشان به صورت مستقیم و غیر مستقیم تشویق به صداقت میکردند که بسیار پسندیده است....

نظر

• amirreza6790
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 328

کچینی: احتمال برگشته جو مثبت روی گروه زیاده..سهم رو مقاومته مهم 420 خودش قرار داره..rsi سهم هم به خط حمایتیه سهم رسیده..افزایش حجم معاملات رو به بالای حمایت برای جلوگیری از ریزش..همچنین روی نموداره سهم یک چکش معکوس شکل گرفته که نشانه از تغییره رونده سهم به سمته صعودی هستش.

وبملت: من این سهم رو چند مدتی بود زیره نظر داشتم که محدوده 200 تا 210 نوسان میکرد.خوب بعد از کذشته چند روز مقاومته 210 شکسته شد و بالای مقاومت صف تشکیل شده..افزایش بیش از حد معاملات و حمایته سهمداره عمده.. با توجه به تحریم ها به وجود اومده جو بانکی ها رو دارن مثبت نگه میدارن که احتمالا تا هفته بعدی این حمایت ها هم برای جو بانکی ها هر برای مثبت نگه داشتن شاخص انجام خواهد شد..

4_ سبد تائید شد .
            آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/05, 21:06.
            هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

ضمن عرض تبریک به اقا یا خانم مرادی باعث کسب اولین ستاره و امید برای ستاره باران بودن اسمان زندگیشان

کبافق
              با توجه به افت اخیر این سهم تا محدوده 1450 و بر گشت از این محدوده انتظار میرود در صورت عبور از محدوده 1600 بار دیگر شاهد تشکیل صف خرید برای این سهم باشیم
              این شرکت طی اطلاعیه ای که روی کدال نشسته است به نوعی پیش بینی نموده تعدیل سودی را دستور کار خواهد داشت که این موضوع می تواند روند سهم را بار دیگر مثبت کند

کهمدا ح

سهم شیشه همدان بار دیگر در محدوده 210 قرار گرفته و این محدوده برای سهم حکم یک محدوده حمایتی دارد و افت به زیر این محدوده سهم را تا 190 احتمالا افتت میدهد
              اما در این بین انتظار برگشت از این سهم را دارم و با توجه به نوسانات بهتر حق تقدم انرا برای این هفته انتخاب میکنم
              شاید یک گزارش یا یک حمایت روند این سهم را به کلی تغییر دهد

5_ سبد تائید شد .
              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/05, 21:07.

نظر

• nour547
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 88

مسابقه

ضمن تبریک به نفرات برتر من بازهم فاسمین و فاسمینح را بخاطر دلایل هفته قبل اعلام می کنم که تثبت دلار در بالای 1500 تومان می تواند زمینه رشد این سهم را فراهم کند اعلام سود حوالی100 تومانی در گزارش 9 ماهه هم می تواند به رشد این سهم کمک کند.0:-)

6_ سبد تائید شد .
                آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/05, 21:08.

نظر

• بنان
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 840

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                  ممنون وحید جان من بازم شرمنده همه دوستانم میدونم تاپیک مسابقست و پست نا مربوط باعث رنجش دوستان میشه یه عالمه شرمندم....

اما من از این کاربر بی احترامی یا کلا حرکتی که طبق قوانین باعث محدودیت یا مسدودیت شده باشه ندیدم ایشان فقط کمی روی پست های دوستان حساسیت به خرج میدادند که به نظرم دلیل قانع کننده ای برای محدودیت قرار دادن نیست تا اینجاش به نظرم نه تنها به من بلکه به همه کاربران مربوط میشد...اما اگر اتفاقی افتاده که ما بیخبریم از مدیریت سایت خواهشمندم یا عمومی یا به صورت پیام خصوصی مطرح کنند به نظرم مشکل قابل حل شدن است با بقیه موارد و تحلیلهای ایشان کاری ندارم اما ایشان به صورت مستقیم و غیر مستقیم تشویق به صداقت میکردند که بسیار پسندیده است....
                  طبق فرمايش مهران عزيز تا اونجايي كه حضور ذهن دارم جناب ناشناس اتفاقا از ادبيات بسيار خوبي تو نوشته هاش استفاده ميكرد و من هم مدتي بود حضور كمرنگ ايشان را حس كرده بودم و فكر ميكردم اين تصميم خودشان است و بارها ديدم بعضي از دوستان با ايشان با نامهرباني بحث ميكنند اما ايشان در نهايت احترام پاسخگو هستند در هر صورت خوشبختانه تو اين سايت از اين كشمكشها زياد نداريم و بندرت اتفاق ميافته كه مطمئنم هيچيك از طرفين بحث قصد و غرضي ندارن .

نظر

• بنان
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 840

فنورد :بخاطر پوشش 86 درصدي تو 6 ماهه و تو كف بودن قيمت فعليش
                    كپشير :اينم تو كف قيمتي كه شنبه اگر بالاي 2000 بسته بشه روندش تو هفته آينده قطعا صعوديه

ناظر مسابقه : فنورد مورد قبول نیست لطفا سبد اصلاح شده رو مجددا ارسال کنید .
                    آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/05, 21:11.

نظر

• baradaran
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 545

در اصل توسط mehran پست شده است
                      جناب برادران ببخشید اینجا مینویسم اما این یعنی چی؟؟ پست ایشون واسه اعضا قابل مشاهده نبوده؟؟!!
                      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      شایدم من اشتباه میکنم!

جناب مهران عزیز دیشب جناب ناشناس نتایج رو اعلام کرده بودن ولی ظاهرا برای کاربران قابل مشاهده نبوده ولی من به دلیل اینکه دسترسی بیشتری دارم میتونستم مشاهده کنم
                      بنده نیز اطلاعی از دلیل این موضوع نداشتم برای همین به جناب ناشناس پیام دادم و همچنین با مدیریت نیز مطرح کردم و مشکل برطرف شد .
                      اینکه دسترسی ایشون مسدود شده بوده و یا مشکل معمولی بوده رو بنده اطلاعی نداشتم ولی به هر جهت الان برای ارسال مطالب ایشون مشکلی وجود نداره .
                      ضمن تشکر از شما و همچنین وحید آقا خواهش میکنم برای اینکه تاپیک مسابقه به مباحث حاشیه ای کشیده نشه و خللی در روند سبدها ایجاد نشه در صورتی که مطلبی در این مورد هست پس از پایان زمان مسابقه مطرح کنید و کلا از سایر دوستان نیز درخواست میکنم مباحث متفرقه و پیشنهاد و انتقاد رو در طول هفته تا چهارشنبه مطرح کنید .
                      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• shadi
                        کاربر فعال
                        • Jul 2011
                        • 914

1- بکاب (کف محکم در450 وشروع وحمایت سهم در روز چهارشنبه)

2- بموتو( اعلام افزایش سرمایه100% و شروع رشد از روز چهارشنبه)

ناظر مسابقه : بموتو مورد قبول نیست لطفا سبد اصلاح شده رو مجددا ارسال کنید .
                        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/05, 21:13.

نظر

• baradaran
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 545

در اصل توسط Mousavi پست شده است
                          ببخشید جناب برادران من بعد از چندین ماه دوری از بازار تازه دوباره به بورس و تاپیک مسابقه برگشتم و پس از این مدت هفته ای که گذشت اولین باری بود که بعد از این مدت سبد اعلام میکنم.
                          سوالی داشتم از محضرتون
                          اول اینکه آیا قوانین مسابقه تغییر کرده یا همان قوانین سابقه؟
                          و اینکه آقا حجت چرا نیستن ؟ خبری ازشون دارین ؟؟
                          جناب موسوی خیلی از حضور مجدد شما خوشحال شدم در مورد سئوال شما البته سایر دوستان اطلاع دارن جناب حجت که از دوستان بسیار عزیز و استاد بنده نیز هستن اعلام کردن به دلیل گرفتاری شخص فرصت همکاری با این تاپیک رو ندارن و مدیریت سایت برای اینکه این تاپیک روندش ادامه داشته باشه ادامه کار رو به بنده محول کردن .
                          البته از نظر من هم جناب حجت بهترین فرد برای اداره این تاپیک هستن برای همین قبل از قبول این مسئولیت با ایشون تماس گرفتم و ضمن کسب اجازه ازشون قول گرفتم بعد از یک دوره استراحت در آینده همچنان از دانش ایشون استفاده کنیم .

نظر

• baradaran
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 545

قوانین مسابقه
                            1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
                            2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 21:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
                            3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
                            4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
                            5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
                            6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
                            7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه و تنها از طریق پیام خصوصی با اینجانب قابل تغییراست .
                            8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.)
                            9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
                            10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
                            11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
                            12_ سبدهایی که تائید شود با هر شرایطی که در طول هفته معامله شود مورد قبول است و تائید مشروط نداریم .
                            13-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
                            14_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
                            از اهداف مسابقه:
                            1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
                            2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

تذکر:
                            1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تایید اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم.
                            2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.

دوستان این هفته علاوه بر قوانین ثابت انتخاب سهامهای دارای صف خرید با رعایت موارد ذیل بلامانع است .
                            1_ قیمت آخرین معامله با آخرین پایانی کمتر از یک درصد باشد .
                            2_ صف خرید کمتر از نصف حجم مبنا باشد و حجم معاملات چهارشنبه نیز حداقل برابر حجم مبنا باشد .
                            3_ در مورد سهامهای فرابورسی صف خرید کمتر از پنجاه هزار تقاضا باشد .
                            آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/05, 20:49.

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

با تشكر از جناب برادران
                              1- بالاس:معامله بلوكي كه اگه اشتباه نكنم 25 دي ماه خواهد بود و فوند قوي سهم واحتمال تعديل مثبت
                              2- فرآور :به نظر من خط روند نزولي بلند مدت خودش رو شكسته و افزايش قيمت دلار

7_ سبد تائید شد .
                              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/05, 21:15.

نظر

• other
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 54

درود بر همه ی دوستان
                                با آرزوی لحظات خوش در کنار خانواده ی محترمتان
                                1) وپاسار : جو مثبت بانکی ها بدلیل احتمال افزایش نرخ سود بانکی ونیز احتمال ورود زیر مجموعه به فرابورس طی هفته آتی
                                2) کمرجان : قرار گرفتن در کانال صعودی و اصلاح مناسب سهم
                                سپاسگزارم

8_ سبد تائید شد.
                                آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/05, 22:51.

نظر

در حال کار...
                                X