مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

در اصل توسط pani پست شده است
    آقای حجت یا انالیست با پوزش فراوان میخواستم دو سهم دیگه به سبدم اضافه کنم: تکمبا و وپست
    پس سبد این هفته:ختراک خصدرا وبانک تکمبا وپست
    با تشکر فراوان
    سلام جناب پانی
    ببینید ، برای مسابقه وقتی گذاشته شده، بهتره قبل از معرفی، از سبدتون اطمینان حاصل کنید.بعد معرفی کنید. با توجه به اینکه این قضیه هنوز قانون نشده، این دفعه براتون اصلاح میکنیم.
    پر سود باشید.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• Amo Hoseian
      عضو عادی
      • Oct 2010
      • 212

با سلام به دوستان
      گزارش اول از هفته دوم بهمن
      تا کنون 9 سبد تایید گردیده است که در مجموع شامل 23 سهم و یک حق تقدم می باشد.

علت گزارش مجدد تغییر سبد 7 مربوط به pani می باشد.
      ضمنا اگر در مجموعه قوانین این موضوع لحاظ گردد که دیگر کسی حق ویرایش سبد خود را ندارد می توانیم امیدوار باشیم که دوستان با نهایت دقت سبد پیشنهادی خود را ارائه داده اند.
      با آرزوی هفته پر سودی برای همه دوستان.
      [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• fm2006
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 825

سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم سایت
        بنده هم به نوبه خودم نتایج خط خطی های بورسی خودم رو به این روال خدمت دوستان اعلام میکنم تا خیر در چی باشه :
        1- خصدرا
        2- وبانک
        3- بیمه پارسیان
        4- شبریز

10-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/28, 14:11.
        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• MTZ
          Banned
          • Jul 2025
          • 670

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
          آقا مرتضی گل
          قرار ما در این تاپیک این هست، کسی در مورد سبد دیگران صحبتی نکنه. ممنون میشم رعایت کنی.
          راستی چرا سبدت رو تا حالا معرفی نکردی؟ منتظریم؟!!!!
          اقا ناظم اجازه ؟؟؟...ما نمی دونستیم!!!!...پس کجا باید سبدها را نقد کنیم ؟؟؟

آقا این قضیه صف باید یک تغییری در آن اندیشه بشه..آخه صف داریم تا صف..مثلا باید یک فرقی بین صف 100000 تایی با 200000000 باشه دیگه؟؟ بعضی وقتها توی صف رفتن ارزش داره و آدم میتوه به هدف برسه و میبینه تا رسیدن به هدف الگو اونقدر ارزش داره که بره توی صف..خواهشا یک چاره اندیشی بشه

من می خواستم واسه این هفته پسهند معرفی کنم که با اجازتون 131000 تا ناقابل صفه که اصلا قابل شما را نداره
          همچنین بیمه پارسیان-خصدرا-بیسکویت گرجی
          اگه پسهند هم مقبول واقع نشد به جای آن گروه سدید

نظر

• Amo Hoseian
            عضو عادی
            • Oct 2010
            • 212

با سلام
            دوستان و آقا حجت عزیز ، با توجه به اینکه بسیاری از دوستان علاقه مند هستند که نام معرفی کنندگان سبدهای پیشنهادی را بدانند و همچنین برای افزایش انگیزه شرکت در هفته های آینده برای شرکت کنندگان یک پیشنهاد دارم:
            پیشنهاد: به شرکت کنندگانی در 2 هفته متوالی در مسابقه شرکت کرده اند یک شماره سبد اختصاصی داده شود.
            مزایا: 1- دیگران می توانند با یک بار ذخیره نام شرکت کننده و شماره سبد اختصاصی آن، در هفته های بعد بر روی سبدهای شرکت کنندگان موفقتر توجه بیشتری نشان دهند.
            2- ایجاد انگیزه بیشتر برای شرکت کنندگان و توجه به اینکه دیگران هر هفته منتظر سبدهای پیشنهادی این دوستان هستند.
            3- شناسایی ساده تر شرکت کنندگان برتر و امکان برنامه ریزی برای استفاده بهتر و بیشتر از این عزیزان.
            4- سهولت امکان برقراری ارتباط بین شرکت کنندگان برتر.
            (توضیح: منظور بنده از شرکت کنندگان برتر افرادی هستند که میانگین بازدهی سبد آنها در هفته بالاتر از یک درصد مشخص مثل 4% است)
            5- امکان گروه بندی برترینها برای سهام های مختلف - مثلا شرکت کننده a شاید در گروه صنعت امکان دریافت اطلاعات رانتی و یا ... دارد و شرکت کننده b در گروه بیمه.
            این موارد امکان حرکت پویا ومنسجم تری را برای فعالان سایت برقرار خواهد کرد و در همین راستا بنده در حال تهیه یک پروتکل هستم که تا چند وقت آینده به دوستان ارائه خواهم داد.
            هدف از ایجاد چنین فروم هایی افزایش بهروری کاربران عزیز است که بسیار مشتاقم دوستان با ارائه نظرات خود همدیگر را یاری رسانند.
            هفته پر سودی در انتظار دوستان باشد.
            پاینده و پیروز باشید. (عمو حسین)
            [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

سلام ممنون
              در خصوص موارد پیشنهادی طی هفته صحبت میکنیم.

نظر

• مهر
                عضو جدید
                • Jan 2011
                • 12

با سلام 1 وسینا 2 وپست 3 خعتبار 4 رانفو

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                  اقا ناظم اجازه ؟؟؟...ما نمی دونستیم!!!!...پس کجا باید سبدها را نقد کنیم ؟؟؟

آقا این قضیه صف باید یک تغییری در آن اندیشه بشه..آخه صف داریم تا صف..مثلا باید یک فرقی بین صف 100000 تایی با 200000000 باشه دیگه؟؟ بعضی وقتها توی صف رفتن ارزش داره و آدم میتوه به هدف برسه و میبینه تا رسیدن به هدف الگو اونقدر ارزش داره که بره توی صف..خواهشا یک چاره اندیشی بشه

من می خواستم واسه این هفته پسهند معرفی کنم که با اجازتون 131000 تا ناقابل صفه که اصلا قابل شما را نداره
                  همچنین بیمه پارسیان-خصدرا-بیسکویت گرجی
                  اگه پسهند هم مقبول واقع نشد به جای آن گروه سدید
                  سلام ناظمم خودتی و ....
                  شما که خودت اوستای کاری، یک فروم ایجاد کن با عنوان بررسی و نقد سبدهای مسابقه اینجوری هم ما استفاده میکنیم، هم شما هرچی دلت خواست بگو.
                  در صف خرید هیچ فرقی نیست. وقتی نشه خرید. فروشنده که مخشو الاغ نخورده وقتی کلی صف خریده و هنوز قیمت جا داره بیاد سهمشو به من و تو بفروشه؛ تازه گیریم، طرفش پیدا شد، اونقدا از من و تو زرنگتر پای سیستم هستن که به ما نمیرسه. بعدشم این قانون مال شما یک نفر نیست که، برای همه شرکت کنندگان هست. فعلا هم قراری برای تغییرش نداریم.
                  اگر میشد همه میخواستن پسهند تو سبدشون باشه یکیش من.
                  حالا اگر قضیه حل شد،محبت کن سبدتو شماره بزن مثل گل پسرا بزار تو پست جدید تا بررسی بشه.
                  یاعلی
                  آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/28, 14:45.

نظر

• analyst
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 446

خعتبار الان هم که سقف میشنه اما تا 222 تومان جا داره از اونجا میره تو موج 4 باید پیگیری کرد برای استفاده از موج 5
                    با سلام، من واگرایی منفی ندیدم اگر شما دیدید تاپیک بررسی سبدها رو درست کنید و سیگنال فروش رو بدید که ما هم استفاده کنیم.

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

در اصل توسط مهر پست شده است View Post
                      با سلام 1 وسینا 2 وپست 3 خعتبار 4 رانفو
                      سلام دوست گرامی، با توجه به صف خرید بودن رانفور سبد شما مورد تایید نیست. منتظر سبد جدید شما مطابق با قوانین مسابقه تا ساعت 23.59 هستیم.

نظر

• Yusef_sbm12
                        كاربر فعال
                        • Dec 2011
                        • 311

باسلام خدمت آقا حجت عزیز:

متشکرم از وقتی که می گذارید و بررسی که انجام می دهید .

اگر امکانش هست که یک سهم را برای سبدم و مسابقه انتخاب کنم ؛

برای هفته بعد من سبدم را کاملا به سهم زیر اختصاص می دهم :

1. ودی

11- سبد شما مورد تایید است.
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/28, 14:53.
                        زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                        که با رنگهای بدیع ؛
                        و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                        خیال انگیز ؛
                        و پر شور ساخته است .

نظر

• محمود شریعت
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 1358

1. سكرد
                          2. ودي
                          3. بكاب

12-سبد شما مورد تایید است.
                          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/28, 16:33.
                          . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                          [/RIGHT]
                          [/B][/SIZE]

نظر

• esi_mohammadi
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 1105

قنیشا که هدفش 100 تومان است با اون الگو سروشانه سقفی که زده
                            غشان هم که تا 250 خوشگل میاد
                            اما گروه سدید خوب اومدی ..من هم تقریبا تو نخش هستم...2 قلو باشه که خوبه...دعا کن نخواد سر شونه بزنه!!
                            سلام . من شاگرد تمام دوستان و اساتید این تالار هستم .
                            در مورد قنیشا من نمیدانم آخه چطور پیش میاد که سر و شانه سقفی که شما می فرمائید با واگرایی مثبت در آر اس آی و مکدی همراه بشه یا کلا بعد از یک موج نزولی چطور میتونه یه سر و شانه سقف تشکیل بشه در صورتی که شرط ایجاد یک سرو شانه سقف این است که بعد از یک موج صعودی حاصل گردد و اعلایم منفی در آر اس آی و مکدی دیده شود . به هر حال میتونه یک سرو شانه تثبیت شده باشد اما سر و شانه سقف که شما فرمودید نیست ، بهتر نیست کلاسیک فکر نکنیم ؟
                            در مورد غشان با توجه به کندل تشکیل شده روز قبل نیز این سطح میتونه سطح برگشتی سهم باشه اما به هر حال خرید پلکانی را پیشنهاد بازم تاکید میکنم .
                            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

خدا بگم مرتضی چیکارت کنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• سقراط
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 159

یه پیشنهاد برای سهام معرفی شده دارای صف دارم که با اجازه آقای گنجعلی عنوان میکنم.
                                به نظرم اگه صف کمتر از یک پنجم حجم مبنا باشه سهم مورد قبول باشه. بیشتر سهام روزس حداقل به اندازه یک پنجم حجم مبنا معامله میشن
                                البته متولیان مسابقه صلاحدید رو تشخیص میدن.
                                <<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
                                << كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
                                روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)

نظر

در حال کار...
                                X