مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای دارا
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 768

آقا یه سوال
    تکلیف سهامی که در طول هفته باز نمی شن چیه ؟
    یکی از بند های قانون مسابقه تفاوت بین قیمت بازگشایی و بسته است !
    این تضاد چطور باید برطرف بشه؟ به عنوان مثال خودم کچاد رو تو سبدم آوردم که اشتباه کردم چون دید خودم میان مدت بود. حالا تکلیف چیه حذف می شه یا نه؟
    در مورد نظر سنجی اگه کمی شفاف ترش کنید بهتره مثلا بگید اگه سهمی 3 روز کاری باز نشد حذف بشه یا نه؟
    متشکرم
    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• mohseni1353
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1010

اساتید با سلام من یک پیشنهاد دیگه داشتم اگر ممکنه دوستان که سبد ها را با شماره قرار میدهند اسامی دوستانی که سبد را معرفی کردند هم کنار سبد قید کنند چون اینطوری ما اسامی اساتیدی متل آقا حجت و analyst یا سایر دوستانی که سبدهاشون در تصمیم گیری دوستان نقش مهمی دارند را در کنار هر کدام از سبد ها داریم و دوستان میتوانند ببیند بازدهی سبد اساتید چطور بوده و بعد چند هفته میتوانند در بیابند کدام استاد سبد سهامش قوی تر بوده با تشکر از زحمات بینهایت دوستان

نظر

• baradaran
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 545

سلام به دوستان عزيز
        در مورد نمادهاي بسته من معتقدم اشكالي نداره تو سبد باشه ولي چون فرض بر اينه كه سهم رو بشه خريد كرد بايد مبناي قيمت اولين قيمت معامله شده پس از بازگشائي باشه . مثلا اگه كسي وساخت رو اين هفته اعلام ميكرد اشكالي نداشت ولي اولين قيمت باز گشائي 125 بود و قيمت پاياني امروز تقريبا 128 پس تقريبا 3 درصد امروز سود داشته چون تو 125 امروز ميشد خريد و ممكنه قيمت باز بشه و بعد افت كنه كه زيان محاسبه ميشه فكر كنم اين روش عادلانه باشه .
        در مورد سبد يه نكته ديگه كه قبلا هم گفتم زمان يه هفته با تكنيكال جور در نمياد و بيشتر واسه نوسان گيري خوبه .
        من تو سبد اول وساخت رو معرفي كردم و همزمان خريد هم كردم و در پايان هفته هيچ سودي نداشت ولي امروز بازگشائي شد هم سود مجمع به من تعلق گرفته و هم فعلا 10 درصد رشد داشته .
        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• soroush
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 561

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
          اساتید با سلام من یک پیشنهاد دیگه داشتم اگر ممکنه دوستان که سبد ها را با شماره قرار میدهند اسامی دوستانی که سبد را معرفی کردند هم کنار سبد قید کنند چون اینطوری ما اسامی اساتیدی متل آقا حجت و analyst یا سایر دوستانی که سبدهاشون در تصمیم گیری دوستان نقش مهمی دارند را در کنار هر کدام از سبد ها داریم و دوستان میتوانند ببیند بازدهی سبد اساتید چطور بوده و بعد چند هفته میتوانند در بیابند کدام استاد سبد سهامش قوی تر بوده با تشکر از زحمات بینهایت دوستان
          manam moafegham
          احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
            آقا یه سوال
            تکلیف سهامی که در طول هفته باز نمی شن چیه ؟
            یکی از بند های قانون مسابقه تفاوت بین قیمت بازگشایی و بسته است !
            این تضاد چطور باید برطرف بشه؟ به عنوان مثال خودم کچاد رو تو سبدم آوردم که اشتباه کردم چون دید خودم میان مدت بود. حالا تکلیف چیه حذف می شه یا نه؟
            در مورد نظر سنجی اگه کمی شفاف ترش کنید بهتره مثلا بگید اگه سهمی 3 روز کاری باز نشد حذف بشه یا نه؟
            متشکرم
            سلام
            ما نظر کاربران رو درک میکنیم. اما دوستان مطلبی رو باید در نظر گرفت. میتوان تنوع زیادی در قوانین ایجاد کرد. اما همین الان خیلی از دوستان که از سایتهای دیگه میان قوانین ساده رو رعایت نمیکنند. حالا شما یک صفحه قانون بنویس بگو رعایت کن، وقتی قراره بشینه کلی روی سبد کار کنه بیخیال میشه. همینطور که تا حالا دیدید چند کاربر در پست اولشون در سایت سبد معرفی کردند و شرایط رو رعایت نکردند و پذیرفته نشدند. و دیگه هم نیومدند سبد جدیدی معرفی کنند. من نظرم اینه هر چی ساده تر برگزار بشه. موفقیتش بیشتره.
            ما قیمت پایانی هر روز رو گرفتیم. چون هم بازدهی واقعی تر هست و هم سایت تی اس ای درصد لحظه ای بازدهی قیمت پایانی رو میده و در پایان بازار روی سایتش هم میزاره و حالا هر کس که میخواد خودشم میتونه نتایجش رو به راحتی محاسبه کنه. که اگر ما اشتباه کردیم. شما میفهمید و اطلاع میدید و اصلاح میشه. هم اینکه کسی که اعلام نتایج میکنه. میتونه سریعتر این کار رو انجام بده.
            در مورد حذف نماد، اصولا شرایط باید واقعی باشه. من کسانی رو میشناسم که از روی سایت خودمون از سبدهای همین مسابقه خرید و فروش هفتگی میکنند. پس سبد نمیتونه قابل ویرایش باشه. بعد هم این قوانین برای همه یکسانه، دوستی که بازده سبدش کمه باید بره سطح دانش تکنیکالش رو بالا ببره. مثل من که تازه فهمیدم خیلی از تکنیکال عقبم.
            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

سلام
              کسانی که اعلام سبد میکنند میتونند اشتباه کنند. ما هدفمون اینه که دوستان به نمادهای اعلام شده بیشتر توجه کنند تا اسم افراد.
              شاید شما یک نماد رو زمان بررسی ازش رد بشی یا از چشمت بیفته. اما میبینی که چندین نفر توی سبدشون اعلام کردند. میری و دوباره بررسی بیشتری روش انجام میدی.

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                سلام به دوستان عزيز
                در مورد نمادهاي بسته من معتقدم اشكالي نداره تو سبد باشه ولي چون فرض بر اينه كه سهم رو بشه خريد كرد بايد مبناي قيمت اولين قيمت معامله شده پس از بازگشائي باشه . مثلا اگه كسي وساخت رو اين هفته اعلام ميكرد اشكالي نداشت ولي اولين قيمت باز گشائي 125 بود و قيمت پاياني امروز تقريبا 128 پس تقريبا 3 درصد امروز سود داشته چون تو 125 امروز ميشد خريد و ممكنه قيمت باز بشه و بعد افت كنه كه زيان محاسبه ميشه فكر كنم اين روش عادلانه باشه .
                در مورد سبد يه نكته ديگه كه قبلا هم گفتم زمان يه هفته با تكنيكال جور در نمياد و بيشتر واسه نوسان گيري خوبه .
                من تو سبد اول وساخت رو معرفي كردم و همزمان خريد هم كردم و در پايان هفته هيچ سودي نداشت ولي امروز بازگشائي شد هم سود مجمع به من تعلق گرفته و هم فعلا 10 درصد رشد داشته .
                سلام به به آقای همیشه غایب، کم پیدایی استاد
                یه برنامه بزار ببینیمت دلمون برات تنگ شده.
                ریسک هست شاید نماد باز نشده بود، اون موقع من که از سبد شما پیروی کردم میبایست پولم رو نگه میداشتم و از رالی بازار جا میموندم. تا قبل بازگشایی معلوم نیست، مثبت باز میشه یا منفی؟؟؟!!!! یا از کجا معلوم اصلا زمان بازگشایی گیرمون بیاد.
                جیگر میشه بگی اگر تکنیکال در سبد هفتگی جواب نمیده، چرا دوستان بالای پنج درصد بازدهی دارند؟؟؟؟ یه چیز دیگه پس همه عزیزان فارکس کار بگن ما تایم فریم زیر روز کار نمیکنیم، چون تکنیکال جواب نمیده؟؟ تایم فریم کمتر تکنیکالیست حرفه ای تر میخواد، شما هم که همش غایبی یک ترم هم که رفوزه شدی با آقای شاهسون زدو بند کردی با تکماده قبولت کرد؟؟؟

البته مطمئن هستم همه میدونند ما شما رو به استادی قبول داریم، و میدونن داریم سر به سرت میزاریم.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/25, 10:05.

نظر

• baradaran
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 545

حجت خان استاد عزيز ديگه قرار نبود ما رو فيلم كني بابت غيبتها شرمنده ولي هر شب تمام مطالب شما و ساير اساتيد رو ميخونم و كلي علم آموزي ميكنم .
                  در مورد نمادهاي بسته روز بازگشائي راحت ميشه خريد كرد ولي ممكنه تو قيمت مناسب نباشه .
                  يه روز تو كلاس استاد هلالات ميگفت بورس ايران نسبت به فاركس مثل اينه كه فوتبال رو با حركت آهسته پخش كنن .
                  يه سرو شانه سقف ممكنه تو بورس يه ماه طول بكشه در حالي كه تو فاركس ظرف چندين ساعت سر وشانه شكل ميگيره البته من فاركس كار نكردم و بر اساس شنيده ها ميگم . بنابراين مقايسه تايم بورس با فاركس فكر كنم منطقي نباشه .
                  ولي قبول دارم بعضي ها گيرنده هاشون سريع سيگنال دريافت ميكنه و بعضي ها مثل من با حركت آهسته .
                  حالا خارج از اين بحثهاي شوخي و جدي طرحتون واقعا عاليه و مرجع خوبي از سهامهاي مورد توجه بازرا ميتونه باشه .
                  در مورد ملاقات هم بنده خدا جناب جعفري كه دعوت كرد دو هفته پيش رفتم ولي شما و ساير دوستان تشريف نداشتين و سعادت نداشتم شما رو زيارت كنم
                  دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• shenagar
                    عضو جدید
                    • Jan 2011
                    • 16

سلام
                    با اجازه اساتید می خواستم یه پیشنهاد بدم
                    اگه امکان داره این حق رو هر فرد داشته باشه که سهمی رو که این هفته انتخاب کرده و در پایان هفته با صف خرید مواجه شده رو در سبد هفته بعد هم انتخاب کنه
                    آخه کسی که کلی تحلیل کرده و به ارزنده بودنش پی برده رو که آخر هفته با کلی صف خرید ، نمی فروشه
                    به نظرم اینطوری به واقعیت نزدیکتره و دوستان دقت بیشتری به خرج خواهند داد و البته همچنان هدف کوتاه مدت می باشد
                    تا نظر اساتید چه باشد
                    یا علی

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

در اصل توسط shenagar پست شده است View Post
                      سلام
                      اگه امکان داره این حق رو هر فرد داشته باشه که سهمی رو که این هفته انتخاب کرده و در پایان هفته با صف خرید مواجه شده رو در سبد هفته بعد هم انتخاب کنه
                      آخه کسی که کلی تحلیل کرده و به ارزنده بودنش پی برده رو که آخر هفته با کلی صف خرید ، نمی فروشه
                      به نظرم اینطوری به واقعیت نزدیکتره و دوستان دقت بیشتری به خرج خواهند داد و البته همچنان هدف کوتاه مدت می باشد
                      تا نظر اساتید چه باشد
                      یا علی
                      هدف از اين مسابقه اينست كه دوستان بتوانند با استفاده از سبد هاي پيشنهادي سهمهايي رو در هفته در پيش رو خريد كنند كه بيشترين بازدهي رو داشته باشه! وقتي سهم صف خريد باشه و كسي نتونه بخره حالا چه اهميتي داره چند درصد رشد كنه؟؟؟
                      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

سلام جناب شناگر
                        واقعا طرح خوبی بود، اما متاسفانه محمود خان درست میفرمایند. هدفمون از اجرای مسابقه چیه؟ برای همه میگم.
                        هدف این هست که یک سبد انتخاب کنیم که اول هفته نه در پایین ترین قیمت؛ در قیمت متعادل بخریم (که میتونه قیمت بازگشایی باشه) و در چهارشنبه نه در بالاترین قیمت ؛در قیمت متعادل بفروشیم(که میتونه قیمت پایانی باشه.) هر پیشنهادی باید با این هدف منطبق باشه.

نظر

• farhad.fathi
                          کاربر فعال
                          • Dec 2010
                          • 278

10 پله صعود كردم
                          yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• Pooya
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 26

یه اشکال بزرگ اینه که وقتی سبدی رو میگیم ممکنه شنبه نخریم یا چهارشنبه نفروشیم مثلا 3 شنبه سهم به پیک برسه تکلیف چیه؟
                            if you want to be successful in life specially in economy try to avoid these 3 step :1-graves 2-graves3-graves

نظر

• analyst
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 446

در اصل توسط Pooya پست شده است View Post
                              یه اشکال بزرگ اینه که وقتی سبدی رو میگیم ممکنه شنبه نخریم یا چهارشنبه نفروشیم مثلا 3 شنبه سهم به پیک برسه تکلیف چیه؟
                              آقا پویا این یک مسابقه است و اگر بخواهیم شرایط یک معامله واقعی را داشته باشد باید قوانین بسیار زیادی گذاشته شود که در عمل غیر ممکن است. شما فرض کنید که نظر شما را عملی کنیم در اینصورت مثلا برای 100 سهمی که همه سبدها دارند 100 دستور خرید و 100 دستور فروش خواهیم داشت ، حالا باید یک نفر صبح تا شب هر روز بررسی کنه که آیا این دستورهای خرید و فروش قابل اجرا هستند یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه این یکی از قوانینی است که شما درخواست کرده اید و برای تعداد شرکت کنندگان هفته های آینده چطور !!!!!!! (اگر شما یکنفر را استخدام میکنی مشکلی نیست) هرچی مسابقه پیچیده بشه کنترلش غیر ممکن تر خواهد شد . سهمی را شما باید انتخاب کنید که قدرت صعودی بالایی دارد و سیگنال فروش در هفته جاری نداشته باشد همانطور که دوستان در دوره های قبل با انتخاب سهامی که در 5 روز هفته درصدهای بالایی داشتند این کار را کردند. مسلما سبد شما اول نخواهد شد مگر اینکه در کل هفته قدرت صعودی بالایی داشته باشد.

نظر

• man_manam_ba_to
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 26

منم موافقم.... :d

در اصل توسط shenagar پست شده است View Post
                                سلام
                                تا نظر اساتید چه باشد
                                یا علی
                                .................................................. .................................................. ............................................

نظر

در حال کار...
                                X